Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Kas kohtutäituril on õigus ära võtta puhkusetasu?
 
KohviUba 25. august 2017, kl 18.34
Kas kohtutäituril on õigus kinni pidada kogu puhkuseraha?
.....ja asi jõudis täiturini. Iga kuu läheb palgast otse maha täiturile ja mis on arestivaba see laekub arveldusarvele. Täitur ütles, et teataksin 1 nädal ette , et jään puhkama. Teatasin 2 nädalat ette, et jään puhkama, nagu kokku oli lepitud. Kui uuesti pärisin, miks ei ole kasutuslimiiti suurendatud, siis ootamatult selgus, et pean esitama : Palun saatke digitaalselt allkirjastatud avaldus, pangakonto väljavõte ja tõend töökohast prognoositava sissetuleku suuruse kohta septembrikuus. Ainaüksi asjaolu, et viitate puhkusetasu laekumisele, ei anna alust kasutuslimiidi suurendamiseks.
Ühekordsed sissetulekud tuleb iga kord eraldi tõendada!
Täitsin siis kõik täituri poolt esitatud nõudmised. Siis sain vastuse: Puhkusetasu ei kuulu arestimisele mittekuuluvate sissetulekute hulka. Puhkusetasu tagastamine oleks võimalik üksnes juhul, kui septembrikuus ei ole Teile tagastatud piisavad rahalised vahendid, Teie puhul see nii ei ole.
Tuginedes eeltoodule ei kuulu avaldus puhkusetasu tagastamiseks rahuldamisele.
Jah, septembris ma saan palka, kuna olen olnud tööl praktiliselt terve augusti, aga oktoobris saan ju pool palka .
Lisaks arvab töökoht maha minu palgast ja puhkuserahadest täiturile mineva summ, see mis laekub minu arvele on see mis peaks jääma kätte ja mida täitur enam ära võtta ei saa - siiani klappis kõik - arestivaba osa oli pangas täpselt see summa, mis laekus arvele.
Kas täituril on õigus ära võtta minu puhkusetasu?
alissandra 25. august 2017, kl 22.58
Ära virise, kes käskis võlgu jääda! Võlg on võõra oma ja tuleb tagasi maksta. Pool eestlastest elab üle oma võimete ja hiljem on kõik teised nende hädades süüdi.
 
Hobu 28. august 2017, kl 08.47
Muidugi on. Ja sinusugune krooniline võlglane peab puhkuse asemel hoopis tööd rabama.
 
täitur 29. august 2017, kl 14.50
loomulikult on mul õigus teha, mida tahan, sest ev võlaõigusseadus on ülendanud mind jumalaks.
 
jahh 30. august 2017, kl 10.11
tegelikult nii ongi, et puhkusetasu ei ole mingi erilline sissetulek, mida täitur puutuda ei tohi. Kui ei teki ka järgnevatel kuudel olukorda, kus sul sissetulek puuduks, siis ongi täituril õigus puhkusetasu, kui miinimumi ületav summa ära võtta.
 
Puhkus1 30. august 2017, kl 15.39
puhkuserahad võiks maksta siis kui palgapäev on, mitte enne puhkust.
 
teed avalduse 17. september 2017, kl 22.23
ja saad tagasi . . . .
 
T-Mac 21. september 2017, kl 12.51
Soovitaks võimalusel sõlmida maksegraafiku ja seda ka kohusetundlikult täita. Reeglina on nii võimalik rohkem raha endale kätte jätta ja samas on ka sissenõudja rahul, kuna saab regulaarselt raha.
 
ja palka saad sa 07. oktoober 2017, kl 15.39
. . . kui palju
 
ja palka saad sa 11. oktoober 2017, kl 18.20
 
Reets 12. oktoober 2017, kl 13.53
Mina olen teinud avalduse kohtutäiturile 3 päeva jooksul puhkuseraha laekumisest ja mulle on puhkuseraha tagasi kantud. Järgmisel aastal kavatsen teha töökoha raamatupidamisele avalduse, et puhkuseraha makstaks tööle naasmisele järgnenud palgapäeval. Ega nad ei pruugi seda rahuldada, aga vaatame.
 
takk 30. oktoober 2017, kl 20.40
siin on ühe petise ja võlglase number, kes on palju inimesi petnud ja varastanud 5018284 ei pea kokkuleppetest kinni
 
eelmisele 31. oktoober 2017, kl 09.01
Ja mida nüüd tegema peaks, talle helistama?
 
Lahendus 05. oktoober 2018, kl 11.56
Tegelikult on reaalselt olemas ka lahendus.
Vähemalt mina uurisin nii kaua kuni leidsin WestStein-i kaardi mis minu jaoks muutis küll elu lihtsamaks. Palgast nad küll võtavad aga muul juhul kasuta ise oma raha kuidas tahad, mingid kaardi piirangut ei ole

See on siis nagu üle maailma masterkaart millele saab saata oma palga ja isegi peretoetused.Ja raha laekub nagu teistelegi teise panga omanikele samal päeval või järgmisel.
Mina sattusin tropi täituri otsa, ajas oma jura kuigi seadus rääkis hoopiski teist juttu. Võtsin kasutusele WestSteini maksan lihtsalt raha välja võtmise ja kannete tegemise-saamise mõned sendid rohkem kui eesti panga teenustasu ,maksan poes kaardiga ja elu on lill. Isegi välismaa poodidest lebo tellida.

Facebookis reklaamiti seda ja vaatasin, et üks kirjutas, et täitur ligi ei pääse. Uurisin ka ise ja vot ei pääsegi, kasutan juba mitu kuud seda kaarti. Saab palgast oma osa, võlg väheneb ja samal ajal elan ise ka nagu normaalne inimene.

Huvi on siis :
https://my.weststeincard.com/et/apply?a_aid=5bb499f00e610 , pane ülevalt EE- ehk meie emakeel ja jäta kindlasti meelde turvaküsimus, sest kaardi aktiveerimisel küsitakse seda uuesti. Ma unustasin ära ja tükk tegemist oli, et teada saada mis küsimuse ma siis valisin.

A kaart tuli mulle nädalaga postkasti.

Pank ise on eestikeelne, äpp ka aga klienditeenindus hetkel on veel inglise keeles , mõne aja pärast pidi eestikeelt valdav konsultant tööd alustama. Kes keelt oskab natukenegi siis probleemi pole.
 
Keegi 10. juuli 2020, kl 13.21
Kas tööandja saada otse sellel maailma pankale otse töötasu või kannad ise sinna mis täiturist ülejääb?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!