2b Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas saaks nii, et see valgustunud adept q11 kes
> siin igas postituses oma vaimuvalgust lollile ees
> ti rahvale jagab, ei oleks foorumis nähtav?
Q11 on see, kes astraalune hobiga tegeleb, ja esitab oma hobifilosoofiat ainutõe viisil, selles filosoofias on lemmiksõnadeks: mina, mina olen, hetk, ego, illusioon.
OP ja varasemalt Onu Pähh, on see, kes seeni sööb, ja esitab oma hobifilosoofiat viisil, mis tekitab tunde, et eesti rahvas on ala-arenenud. Tema filosoofias on lemmiksõnadeks: rahvus, eetika, rääkimine, esoteerilised droogid.
Saan aru, et sind häirib OP, mitte aga Q11. Ja küsid, et kuidas saaks häirivat tunnet eemaldada.
Siin foorumis saab teema autoriks kirjutada suvalise nimetuse, seetõttu ega ei tea, kes on teema algatanud. Aga kui näed, et teema on algatatud kasutaja OP või Onu Pähh poolt, siis ära ava seda teemat. Kui OP on ka teiste algatatud teemadesse juttu lisanud, siis võiks silmasid nii liigutada, et enne kui hakkad lugema järgmist postitust, vaata autori nime, et kui see on OP, siis liiguta silmakesi kiirelt üle selle järgmise postituseni.
Võiks mõelda, et kui kõik maailma inimesed, sh sina, saaksid nn valgustatuks, et kas siis äkki enam miski ei häirigi kedagi või. Arvan, aga pole kindel, et vast äkki tekiks ikkagi ärritajaid edasi, aga mitte niipalju. Näiteks nn valgustatud inimesed tunnevad häirivat tunnet nagu teisedki tava inimesed paljude asjade puhul, näiteks kui sääsk neid hammustab- nad tpavad sääse nagu kõik teised inimesed ja tunnevad end häirituna. Seetõttu see valgustumine vast äkki vähendaks häirivaid elemente, aga ega maailm siiski nimetamisväärselt ei muutuks. Seetõttu vahel muigan kahtlevalt kui keegi käib välja idee, et saame kõik valgustatuks või muud moodi müstiliselt arenenuks ja siis muutub kogu maailm. Arvan, et kõik on elus sõltuvuses, näiteks rikas sõltub vaesest, ehk vajab seda, ja valgustatu vajab valgustumatuid, ilma nendeta tal tekiks kas uued probleemid või kaoks valgustatus üldse. Kes teab.
Aga räägi täpsemalt, et mis siis täpsemalt häirib. võibolla hoopis Q11 häirib oma mina oletamise jutuga. Minu arvates on ta üheskoos oma rahvaga arenenud viimasel ajal, näiteks täna nägin esmakordselt juba küllalt arenenud kommunikatsiooni tema ja tema rahvuskaaslaste vahel. LIndude sarnase säutsumisega enam polnud tegu, mul pole veel intuitsioneerinud pähe, et mis loomaliigiga seda siis nimetada nüüd, säuts pole, on nagu mingi muljetamine, aga ei karga pähe, et mis loomad muljetavad.
Minu enda soovmõtlemine on selline, et tundub, et minu ravi on olnud tõhus, seetõttu inimesed juba muljetavad ja varsti hakkavad lausa rääkima. Kui viimane juhtuks, siis mina enam ei raviks üldse, poleks ju vajadust.
Võime teha eksperimendi, et ma ei valgusta/ravi kuu aega teie rahvust ja vaatleme, et mis arengud siis toimuvad. Kindlasti kaoks sel juhul su häiritud tunne, aga kas lisanduks mingi areng, mingi parem tunne kui häiriv tunne? Võibolla oleks lihtsalt igavuse tunne vms, kuna oleks igavalt vaikne? Minu poolest võib eksperimendi teha ja täiesti usun, et hakkate ise rääkima, sest täna nägin täiesti lootustandvat tõestust.