Kodu energeetiline puhastamine on hea asi, mida kevadisele suurpuhastusele lisada.
Energeetiline puhastamine oleks vajalik, kui kodus *on põetud pikemalt haigust,
*on olnud suurem tüli,
*on käinud palju (võõraid) inimesi,
*keegi on kodust lahkunud,
*koduloomad on järsku ei-tea-millest kurjaks läinud,
*(peale kusagil käimist) kodus on järsku võõras tunne,
*mõne koha peal on pidev külmatunne, kuigi õhk ei liigu
*on tunne, et "keegi vaatab",
*laps räägib, et kodus on keegi veel, kes seal ei ela,
*soovite õhku lihtsalt "kergemaks" saada
*või mõnikord on vaime näha-kuulda.
Teinekord on juhtunud ka, et peale põhjalikku remonti ja uuendusi on vaimud liikvele läinud.
Olen puhastanud mitmeid kodusid, tegelen ka inimeste külge tulnud vaimude ära saatmisega ja üleüldise energeetilise korrastamisega. (Voodihaigeid ei ravi, aga peavalusid ja väikseimaid valusid teen küll korda.) Energeetikat puhastamine ei tähenda, et midagi tuleb "juurde" või võetakse "ära", vaid teie enda energiakanalid tehakse puhtaks, nagu ToruSiil teeb :)
Minu meetod on empaatiline tunnetus koos rahvatarkuse ja Feng Shuiga. Ma ei paku igale probleemile oma absoluutset muutumatut nägemust ja lahendust, see ei pruugi teile personaalselt sobidagi, kuid kindlasti oskan ma teile alati midagi soovitada probleemilahenduseks. Töö alustuseks on vaja teie enda arusaama probleemist ja seda, milline peaks olema lõpptulemus. Näiteks: teil on ühes toas alati närviline olla ja teisest toast on lahkunud voodihaige inimene - vaja on eelkõige nende tubade ja kokkuvõttes terve korteri puhastust.
Keskmine korteripuhastuse sessioon võtab tavaliselt aega tund-poolteist ja maksab mõistliku kahekohalise arvu. Ette ei ole soovitatav suurt koristustööd teha, enamus asju peaks jääma oma tavapärastele kohtadele, et kohast võimalikult loomulik ülevaade saada. Lisaks saab konsulteerida Taro kaartidega (suhted, tervis, karjääri- ja rahaasjad jm).
Foorumis ei vasta.
Kontakti saab: loewenruh ät gmail , hea oleks kohe ka probleem kirja panna.
Mõnusat kevadet teile!