Teema: Nigeeria Astronaut tahab tulla Kodu
Dr Bakare Tunde
Kosmonautika projektijuht
National Space Research ja Development Agency (NASRDA)
Krunt 555
Misau Street
PMB 437
Garki, Abuja, FCT Nigeeria
Lugupeetud härra,
Abitaotluse-Rangelt konfidentsiaalne
Ma olen dr Bakare Tunde, nõbu Nigeeria astronaut, Air Force Major Abachan Tunde. Ta oli esimene Aafrika kosmoses, kui ta tegi salajane lend SALYUT 6 kosmosejaama 1979. Ta oli hiljem Nõukogude kosmoselennud, Soyuz T-16Z salajase Nõukogude sõjalise kosmosejaama SALYUT 8T 1989. Ta oli luhtunud seal 1990. aastal, kui Nõukogude Liit oli lahustunud. Tema teiste Nõukogude meeskonnaliikmete Maale kohta Soyuz T-16Z, kuid tema koht viidi tagastatava kauba. On olnud aeg-ajalt Progrez pakkumise lennu hoida teda minema sellest ajast. Ta on hea huumor, kuid tahab koju.
14-aastane, sest ta on olnud jaama ta on kogunenud lennu tasu ja intressid summas ligi $ 15.000.000 Ameerika dollarit. See toimub usaldus on Lagos National Savings and Trust Association. Kui me võime saada juurdepääsu sellele raha, saame paigutada sissemakse Vene Space omavalitsuste Sojuz-tagasi lend, et tuua ta tagasi Maale. Ma ütlesin seda maksab $ 3.000.000 USA dollarit. Et pääseda oma sihtfondi peame oma abi.
Seega mina ja mu kolleegid on valmis üle kogusumma oma konto või järgnev väljamakse, kuna me ametnikest on keelatud käitumisjuhendi Bureau (Avaliku Teenistuse seadused) avamist ja / või tegutsevate välismaiste kontod, meie nimed.
Ütlematagi selge, et usaldust reposed teile siinkohal on tohutu. Vastutasuks oleme kokku leppinud, et pakkuda teile 20 protsenti üle summa, samal ajal kui 10 protsenti tuleb tühistada kõrvalkulude katteks (sisemine ja väline) poolte vahel käigus tehingu. Sa tehakse ülesandeks saata tasakaalu 70 protsenti teistele kontodele õigeaegselt.
Palun kiirendada hagi oleme graafikust maas, et saaksime hulka sissemakse selles rahalise kvartalis.
Palun tunnustada selle sõnumi saamisel kaudu minu otsene number 234 (0) 9-234-2220 ainult.
Lugupidamisega, Dr. Bakare Tunde
Kosmonautika projektijuht
tip@nasrda.gov.ng
http://www.nasrda.gov.ng/