Marilyn Kerrot mina isiklikult ei tunne ega ole ka temaga kokkupuuteid olnud ja tema on rohkem tegev Voodoo vallas, küll aga jah Ilona Novosjolova, nii mõnigi rituaal on temalt saadud ja toimib 100%, ta oli üldse üks kõige tugevam tegija musta maagia alal, ta töötas ka üsna ohtlike deemonitega, üheks neist on deemon Abraxas, kahjuks Novosjolova hukkus nii noorelt, millest on tohutult kahju, sest ta olid tohutud teadmised maagia alal, kuna lisaks needustele ta ka aitas inimesi väga palju, lisaks oli ta ka väga ilus naine, alati korras ja hoolitsetud jne. Nii mõneski vene programmi järelkajas arvatakse, et tema hukkumine oli seotud musta maagiaga, - et kuupäev 13 ja 6-s korrus jne, keegi lausa surmkindlalt väitis, et bumerangi efekt ja saatan ise tuli talle järele, aga tegu oli siiski tema joogise oleku ja ettevaatamatusega, mitte ei saa siin maagiat süüdistada, kui siis võib-olla ainult osaliselt.
Aga jah tõepoolest selle armumaagia mis too naistuttav minult tellis, selle tagajärjel hakkas jooma tema mees, mitte ta ise, samas võib ka nii öelda, et ka tema maksis selle eest, kuna mees muutus ka vägivaldseks jne.
Kättemaksmiste, needuste ja kaunakandmisega on selline asi, et kui ikka keegi täiesti alusetult ilma mitte mingisuguse põhjuseta sulle käru keerab, siis see ajab ikka hinge täis küll, tean väga hästi kuna endal on selline kogemus elus olnud, inimene lihtsalt täiesti alusetult mõnitavalt sõimas ja loomulikult väänasin ma talle ära, sest mitte keegi ei pea laskma endaga ilma ühegi põhjuseta lugupidamatult käituda ja enda eest paraku tuleb seista, sest vastasel juhul sõidetakse sus't lihtsalt üle.
Jah, minu taju on muutunud selle ajaga tundlikumaks, tegelikult see muutus juba mõni aasta tagasi, isegi mitte kaua peale rituaalidega alustamist. Ma näiteks üürisin kunagi ühte korterit, kus ma ei pidanud lihtsalt kaua vastu, sest mul oli pidevalt tunne, et keegi või miski* on veel seal peale minu ja jälgib, lisaks kass käitus kummaliselt seal, ise tundsin lisaks veel mõnelpool sellist jäist või külmamat õhku, lõpuks magamistoas oligi nii et, kas oli siis soolaring või lihtsalt oli nii hirmus tunne, et ei saanud seal magada, ära kolides tundsin suurt kergendust, Ja unenägudega on ka nii, et olen lähedaste elusündmusi ette näinud, surmasid, kui keegi on lapseootele jäänud, ka haiguseid olen ette näinud. Alguses ma nagu ei pööranud sellele erilist tähelepanu, aga hiljem juba sai selgeks, et näengi teatud sündmuseid ette. Ühe tuttava kohta nägin kunagi et ta sünnitab keisrilõikega ja nii ka läks. See unenägude ettenägemine algas mul umbes 13-15 aastaselt. Sellel ajal ma muidugi veel maagiaga ei tegelenud väljaarvatud kaartidega ennustamine nagu teismeeas üsna tavaline on. Ilmselt see huvi okultismi vastu on mul perekonnast pärit, kuna minu vanaema vanatädi oli nõid ja ravitseja, elasid nad tookord veel Venemaal kuni 1941-sel Eestisse tuldi. Tema ravitses ka minu vanaema ussihammustusest terveks, vastasel juhul oleks ta surnud, kuna sai rästikult hammustada ja jalg paistetas tal lausa puusani üles ja oli kõrge palavik, kuna elati oblastis ja linna arstile oli suht võimatu nii kiirelt pääseda. Nägin ka unes vanaema surma ette nii umbkaudu paar nädalat enne, teadsin kohe, et varsti saan taolised uudised ja nii ka läks. Mul oli temaga väga tugev side, tugevam kui isegi emaga ja unes käib ta suhtleb minuga siiamaani, mäletan täpselt et 40-nda päeva öösel vastu 41st tuli ta unes ja ütles et, ''ma pean nüüd minema, aga tulen vahest vaatama'' ja peale seda näengi teda harvemini, isegi nüüd aastaid hiljem, alguses käis küll väga tihedalt ja kõik oli väga reaalne, aga mida aeg edasi seda harvemini käib ja ta on kuidagi ka ähmasemaks muutunud, tavaliselt tuleb ka siis unenägudesse kui mul on näiteks pikem vahe sees olnud haual käimisega, kui ära käin siis jälle on rahu mõnda aega.
Nende variolendite või astraali nägemise kohta ilmselt ongi kõige lihtsam seletus, see et on taju muutunud tundlikumaks, lihtsalt püüan sellega kohaneda ja aeg näitab, kuidas edasi läheb, sest mingit hirmu või negatiivsust ma neid nähes ei tunne.