Jah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga oma narkoläbu võid ju oma para webis ajada.
Mis eesmärgil soovitad mul Para webi minna, kui olen põhjendanud, et nad on kahjulikud ühiskonnale jne. Teiseks, olen seal seente teemat minuteada käsitlenud, mul oli seal isegi seente pilt kasutajaprofiilis. Seega mis eesmärk on sul soovitada midagi, mida olen juba niigi teinud?
Kolmandaks, tegu ei ole narkoga, ja tegu ei ole läbuga, vaid tegu on kasuliku informeerimisega. Ja kogu maailm kasutab kanepit ja seeni ja muud, eriti esoteerika valdkond. Seega on tegu teemakohase asjaga. Arvan, et oled korduvalt tõestanud, et sa pole siinse rahva tasemel, siin ei ole tabuteemasid ega grammatika ülistamist, siin on sisuline vaba arutlus ja informeerimine.
> > Egas veebikonstaabel siin teemasid kustuta. Tema
> asi on uurida, et mis seeni sa kasvatad ja kuidas
> sa narkootikume avalikus ruumis propageerid.
>
Ma ei propageeri narkootikume, vaid arutlen neist. See on tavaline teema ja arengumaa postsovetlik rahvas on võhik nii sellel teemal, kui ka rääkimise ja käitumise vallas, ja muudel teemadel.
Konstaabli asi ei ole uurida, mis seeni keegi kasvatab. See ei ole tema töö. Seega eksid nii selles kui ka muus.
> Seente kasvatamine on ebaseaduslik. Kui politsei
> selle uurimata jätab, on see ebaseaduslik.
>
Politsei jätab uurimata enamuse asjadest, kuna pole aega ega mõistlik tegelda tähtsusetute asjadega. Teiseks, elan arenenud riigis, kus politsei jalutab elamisse ja kui näeb mõistlikus koguses kanepitaimi, näiteks 3 taime, siis ei tee mitte kui midagi. On ilmne, et kogu maailm kasvatab enda jaoks mitmeid asju, nii tomateid kui seeni, see on fakt. Eks anna meile teada, kuidas su arengumaa politsei toimetab, mine raporteeri ja me maksame kino eest kui kajastad.
>
> Siin kogunevad korralikud inimesed, mitte mingid n
> arkoõpetlased. Raske õpetaja ja ravitseja tuli väl
> ja. Küla narkar, muud ei midagi....
Ütled, et siia kogunevad korralikud inimesed. Aga esoteerikud ongi kõik seentetarbijad, jne, see on teadatuntud tõde. Kogu maailma miljardid kanepisuitsetajad on kõik korralikud ja soovitavad kanepit. Kas miljardid pole siis korralikud?
Väidad, et olen narkar, ja värdjas ja käitud vaenulikult, kuid meie eesmärk on tervemõistuslikult ja stabiilselt arutleda, mitte jonnida ega räusata, me arutleme kõigest mis on mõistlik ja teemakohane.
Miks peaks piirama mõistlikke asju, mida teevad miljardid ja meie siin?