Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> oeh..Sissi idik...ehk Onu Pähh,
Mis on tegelik põhjus, miks sulle meeldib eelmiste patsientide pandud nime korrata?
Seekordsed patsiendid säutsusid, et olen skiso ja paningi sellest johtuvalt nimesse selle sõna mugandatud viisil. Seejärel ka sina söutsusid, et olen skiso, kuid nagu ka teised su rahvusliikmed, tõestust tuua ei suutnud- see on säutsumise olemus. Mina aga tõin sinu puhul skisoidsuse põhjenduse väga selgelt ja seda sa ümber ei lükanud. Lisaks mainisin, et ei ole mingit põhjust pidada vaimuhaigusi halvaks, need on neamikel. Võib ka nii üldistada, et kui on juba haiglane eetika, siis on tegu vaimuhaigega.
Idik lisasin, kuna patsiendid säutsusid ka idioodi mõistest, ja lisasid nagu sina sulgudesse [OP].
Soovitan kõigile, et valigegi omale selliseid nimetusi, mis patsiendid pakuvad ja mis nende haigust toidab- see on ravivõte.
> tegemist oli ju võ
> rdleva näitega. Mitte üks-ühele võetava faktiga? (
> Päike on objekt, objekt ei saa kunagi teadlikuks)
Ma andsin mõista, et sinu pakutud päikese fantaasia kõlbab eelduseks võtta ja arutlesin kaasa.
Tõin kuulamislingi, kus toodi näide, et päike pole mitte ainult objekt, vaid tähtsaim osa galaktika teadvusest. Objektiks võib päikest nimetada, samuti galaktikat ja muud, ega see kuidas me nimetame, ei muuda sisu. Sinu näite põhjal oli päike teadvusega, ja toodd kulamispala nr 28 vihjas samale, et päiksel on teadvus. Seal toodi selline mõte, et päikese sees on sarnased nähtused nagu inimese aju sees, elektro magnet lained jms-ne, mistõttu ta tõenäoselt omab samuti teadvust, seda inimene omab ju, ja tõenäoselt on nende magnetlainete abil teadlik ka inimese mõtetest ja muust, kuna elektrolained ikka ju saavad üksteisest aru, sest on samaliiki asjad.
Ütled, et objekt ei saa kunagi teadlikuks, aga inimest võib nimetada inimobjektiks ja tema on teadlik, öeldakse, et inimesel on teadvus.
> . Sa aegajalt tood seda rahvuse teemat esile.
Jah toon, ravi eesmärgil. Sest peale sind huvitava teadvuse teema, on samasuur või suurem teema suurema inimgrupi teadvuse uurimine.
> Aga
> ise oled ju sellesama kultuurilis-arusaama produkt
> . Oled samal lähtepositsioonil kui esoteerikud, nõ
> iad, maagid (keda ikka aegajalt püüad naeruväärist
> ada)...:)
Mul on mitmeid seisukohti, kuid ma pole neid eriti välja toonud- sinuga dialoogitades on peamiselt ikkagi sinu mõistete ja mõtete treimine.
> Toon lihtsalt:
> Sina väidad - igal
> inimesel (jääme praegu inimeste juurde) on oma isi
> klik teadvus, ja need vaatlevad ühte ja sama maail
> ma.
Aga, kus ma seda mainisin, ma küll ei mäleta, et kas olen üldse mainind miskit.
Ma olen mitmes küsimuses mitme seisukohaga, st, et paljudes asjades usun, et pole ühte ainsat tõde, vaid on mitu vastust. Pakud, et minu arvates on igal inimesel isiklik teadvus ja isiklikud kõrvad.Nõustun, et jah kõrvad on kõigil pisut erinevad, näiteks mõõtmetelt, seetõttu on tõesti igal inimesel pisut erinevad kõrvad kui teistel. Samuti teadvus on kõigil pisut erinev, näiteks mõnel on teadlikkus oma emotsioonidest ja muudest omadustest pisut arenenum, teisel pisut vähem, seetõttu on igaühe teadvus mõneti erinevam kui teistel. Kuid üldjoontes on kõikidel inimestel ühesugused kõrvad ja ühesugune teadvus.
Inimeste teadvus vaatleb üldjoontes samat maailma. Selle tõestuseks saab lasta kümnel inimesel kirjeldada, mida nad ruumis näevad ja tulemuseks on kõigil sama nimekiri asjadest: lamp, laud, aken. Seega kõik inimesed vaatlevad ja näevad sama maailma. Kuid pisidetailid on mõneti erinevamad, mõni näeb mõnda värvitooni pisut intensiivsemana, ja mõni näeb vahel hallukaid juurde- kuid üldiselt vaadeldakse sama igapäevast maailma.
Seega, jah, arvan, et sinu väide on loogiline ja õige ja hõlpsalt tõestatav.
> Mina väidan - erinevaid maailmu on niipalj
> u kui inimesi aga teadvus (Vaatleja) on Üks. (Suur
> etähega et rõhutada ühte)...:)
Väidad, et inimesed näevad erinevaid maailmu, aga sel juhul tuleks seda tõestada kuidagi. Näiteks kui panna 10 katse-inimest samasse ruumi, et las kirjeldavad, mis maailma nad näevad, siis on ju tulemuseks, et kõik panevad kirja sama jutu.
Pakud, et kõikidel inimestel on 1 ja seesama teadvus, nad kõik jagavad ühte ja sama teadvust. Visuaalselt võiks siis näitlikustada, et kõikide inimeste kuklast tuleb välja nähtamatu juhe, mis on kõigil ühendatud ühe ja ainsa arvutiga ja selle arvuti nimi on "inimeste teadvus". See arvuti ehk inimeste ühine jagatud teadvus siis määrab, mis toimub inimeste mõtetes, paneb inimestele mõtteid pähe ja teeb kõike muud.
Kui pakud, et kõikidel on inimestel on selline üks ja sama teadvus, ehk selline kuskil asuv superarvuti, siis kuidas seda tõestada või ümber lükata? Tõestada on raske, kuna nähtamatut juhet kuklas keegi ei näe, ega suuda pildistada. Ehk tuleks esmalt uurida, kas inimeste teadvused on erinevad või mitte. Eelnevalt mainisin, et üldjoontes on kõrvad ja teadvus inimestel ühesugused, kuid detailides ikkagi erinevad. Kui teadvused on kõigil inimestel üsna sarnased, siis võib küll oletada, et äkki siis asub teadvus kuskil tsentraalselt eemal, nagu toodud superarvuti näide ja see siis kontrollibki inimeste teadvust ehk ongi iga inmese teadvus, ja seleltulemusena ongi kõikidel inimestel üsna sarnane teadvus, sest kõigil on ju ühendus selle eeldatavalt ühe ja seesama jagatud ühise teadvusearvutiga. Selline oletus jääb nõrgaks ja tuleks vaadelda edasi, ja proovida tuua tugevamaid tõestusi.
Ma võin mõtiskleda hiljem, kuidas tuua head tõestust fantaasiale, et äkki kõikidel inimestel on üks ja seesama teadvus.
Lisaks siis ütled ,et kui sa tahad rõhutada mingit sõna, siis teed selle esimese tähe suureks. Näiteks siis arvu 1 puhul sina kirjutad "Üks" selleks, et rõhutada, et tegu on täpselt kogusega 1 ja see on oluline fakt, seetõttu siis näitad olulisust suure Ü'ga. Minuteada osad rõhutavad ka nii, et tõmbavad sõnale joone alla, või muudavad fonti Boldiks, võisiis kirjutavad sõna järele hüüumärgi, näiteks:
"teadvusi on üks (!)".
Kuid kas poleks selgem kui kirjtuada näiteks nii:
"teadvusi on täpselt üks".
Või:
"teadvusi on üks ja täpselt üks",
"teadvusi on 1, ei vähem ega rohkem".
Mulle küll tundub su suurtähega "Üks" eksitav ja oleme tõestanud eelnevalt, et see ongi eksitav ja halb.
Kuidas tõestada, et sinu süürtähtede lembus on halb? Seda saab tõestada nii, et jälgime järgnevat arenguperioodi, kui viljakaid dialooge sa suudad tekitada oma suurtähtede rohke sogajutuga? Eelmise raviperioodi lõpul tegime sarnase testi: kui peremehe ehk minu lahkumine tekitab vaikuse, siis järelikult on teie rahvus parasiitloomad, kes on vait kui peremees(loom) eemal. Ja osutuski, et tekkiski vaikus, ainult säutsuv promo sinult ja teistelt erinevatesse foorumitesse minna, ja säutsumine et kõik on skisod ja säutsumine, et andke hea äriesoteeriku kontakte. Vaatleme siis, kuidas sinu puhul kulgeb, kui jätkad oma sogatekstiga ja ei võta minu soovitatud asju kasutusele.
Kusjuures hetkel on ka pisiläbimurre, et esmakordselt panid selgemalt kirja oma väite. Kui vaadata näiteks su väidet õnne kohta (õnn on mündiheide), siis see õnne lause oli küll pealtnäha kena lühike kuid sisaldas taas sogasust, imestan, et miks sa selles sõna "münt" veel suuretähega ei kirjutanud, kuna hiljem selgus, et sisuliselt see münt seal tähendas taas sinu omaloomingut. Hetkel aga teadvuse lause panid küllalt selgelt kirja, ma ei oskaks tuua eelnevaid sellsieid näiteid sinu puhul. Seetõttu justnagu ikkagi liigud õiges suunas ja minu uskumus on, et see on õige tee ja meetod. Vähem suurtähtedega sogasõnu, lühemalt sõnastatud väited, ja mitte võtta kinnismõtteid ega kummardada arvu 1. Sellised põhisoovitused siis. Aga, esk paista, mis soovitusi kuulda võtad ja mismoodi tegutsed ja hindame hiljem arengut.
Arvan, et juba praegu on lootust, et keegi ka alustab arutlust sinu toodud ainuteadvuse fantaasia kohta.