Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Et selle pika teksti lühikokkuvõte oleks „Mul on j
> ah kusagil blogi aga seda aadressi ma ei anna, ses
> t mulle meeldib kui mind anutakse. See tekitab sel
> lise hea üleolekutunde“...:)
Seega kordasid taas ootuspärst "ise oled kaa, vaata ennast! " reaktsiooni.
Mina ei anu, teised ei anu, ainult sina oma pundi heakskiidul teed seda. Olen nagu alati ammendavalt selgitanud, et teie anumist ei saa valdkond rahuldada. Nagu tänaval kerjava sõltlase raha anumist ei saa rahuldada ja keegi ei soovi, et talt anutakse. Haige egoga kerjaja tekitab enesekaitseks veendumuse, et ju inimesed naudivad kui ta palub neilt süstiraha. Ei, inimesed ega valdkond ei naudi seda.
Ülejäänud argumentide kohta polnud sul midagi öelda, nagu ka punktide 1-4 ja muu kohta, leia meetodid raviks.
Teie sotsiopaatidest haige punt elab egoillusioonis, et te olete mittedualistid, ja intellektuaalsed. Murdke sellest illusioonist läbi, leidke guru kes aitab. Kinnismõtted vigaderohke minateooria osas on sul korduvalt ümberlükatud, süübi neisse selgitustesse, las guru juhendab kui ise ei suuda, ka taimed aitavad sellise haige mustri korral.
Ma ei tegele üksikhaigetega, ma ei aita ravis. Ma ei saa ka rahuldada taas anujaid, sest valdkond on tähtsam kui piinades sotsiopaadi hetkeheaolu. Piinadest vabaned kui alustad raviga, murra läbi veendumusest, et on niigi hea- ei ole kuidagi hea, vaid on anuv piin.
Ma ei soovi anumist ega toeta teie pundi haiget eetikat "ka halb reklaam on hea". Ning ma pean kaitsma valdkonda, seetõttu loomulikult ma ei avalda mingeid linke. Eriti kahjustajatele.
Miks peab piinades kerjama, kui võib anda ja arendada.