Henri,
Mulle tundub, et sul on rahapuudus, või -ahnus. Vaimseks arenguks peaks piisama ida-euroopa pensionist ja 40 aastat tagasi sotetud fotokast.
Sinu puhul hindan ühe lapsepõlve mälestuste essee 2-euro vääriliseks.
Nii saaksid mõnikümmend. Teen loodusfotosid, mida tuleks redigeerida nii, et neis võimendada minu kirjelduse järel osasid, mida tavainimese silm ei näe. Sellise teenuse osutamisega saaksid hakkama tuhanded noored internetist ja sina, aga mina mitte ja maksevõime oleks hetkel 5 eur/h: 30 min seletan kuidas tänavapuud näha, seejärel 30 minuti jooksul redigeerid fotot ja kooskõlastad minuga ja valdkond saab foto ja sina raha. Suuremate rahasummade soovimise osas ma ei näe, et sul oleks miskit. Kui oleks avatud peaga mõtleja, kes mõtleb ja räägib nn hetkes, mitte mineviku mälestustes, siis sellisele maksn näiteks 10 eur/esse ja hindan kõrgelt.
Niipalju saan anda rahapuuduse tõttu, võimalik, et mõned pakuvad sulle rohkem.
Inimestele meeldib lugeda mälestusi ja seda sa rahuldavalt teha oskad.
Eelpool kõnelenud Q11 postitus on üdini dualistlik ehk dvaitalik- täis uskumisi erinevate-st maailmadest ja muust esoteerikast, mis kõik omavahel veel vastuolus. Nii on sinu soovitus talle ka õige- et uskugu korraga kõike kui see on tema tee.
Sinu puhul on soovitus alustada vaimsete asjadega. Fotoaparaati käes hoides loomulikult keskendud ja peatad mõtted, kõrvalefektina nn hing areneb. Kui aga alustaksid sihipäraselt keskendumiste jms-ga, siis on enamasti tulemused tõhusamad. Minu lühisoovitus kõlab sedapuhkudel: leia gurud, meetodid, rääkimise koht. Hetkel sinu vaimne arengutase ei ole piisav, et kutsuda sind nn arenema kinnisesse foorumisse. Ma ei kuluta oma energiat siin, et kirjutada spontaanselt 50 minutiga 10-tuhande realine sinu vigade analüüsi siia, sest ma ei taha raisata oma energiat üksikisikute peale, vaid inimrühmade ja valdkondade peale. Vead algavad juba sellest, et sa ei anna raha, vaid nõuad, lisad ebavajalikke "Täanan vastuse" eest epilooge, vigased mõisted, vastuolulised mõtted, ahistav kinnistumine oma nimedesse ja muu budismivastane.
Selline hinnang minu poolt. Minu hinnang on väärtuslik, seda sa mujalt ei saa.
Nagu mainisin, siis sinu mälestuste esseesid võiks mingile inimhulgale tasuta pakkuda ja sulle selle eest pea olematut raha pakkuda. Fotod tuleks esseedest eemaldada, need on asjakohatud.
Hetkel muud nagu lisada polegi. Ma külastan väga harva siinset portaali ja kõnetan väheseid. Ju siis miskit sul on kui väärisid minu poolt antut.