Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Hinge eksistents
Henry Küla 19. oktoober 2021, kl 19.13
"Minu hing on kehast väljunud ja kuni meetri kaugusel ning vaatan ülevalt alla omaenese praeguse täiskasvanud inimese pikkuse kõrguselt või natuke kõrgemalt lühema kasvuga ema poole."

Eelkirjeldatud on üks lõiguke artiklist, mis kirjeldab kehavälist kogemust.

Kirjutiste sari on saanud alguse 15.10.2021 ja leiad aadressilt https://olemuslik.wordpress.com/

Käsitlemist leiavad teemad, mida üldistades saan mahutada ühte lausesse - Hinge eksistents ja kõiksus, filosoofilised mõtisklused ning unenäod.

Lugemine on tasuta ja kuhugi sisse logima ei pea!

https://olemuslik.wordpress.com/
 
Mina kes 22. oktoober 2021, kl 01.35
Toetus

Võimalik, et siinses ajaveebis loetu kõnetab Sind vähemal või suuremal määral. Ei saa välistada, et oled leidnud enesele vajalikke pidepunkte, näpunäiteid või tarkuseid, et liikuda oma teerajal veel kindlamalt edasi. Väga positiivne! Seega enda mõtetes ja hinges on tekkinud tõenäoliselt teatud äratundmine. Asjaolu kirjeldab, et õpid järjepidevalt, mis ongi hinge eesmärk – omandada teadmisi, mis on aluseks, et täita enda ette püstitatud ülesandeid. Kõik peabki nii kahtluseta olema! Sa ei ole eksinud, harid end ning kasutad aega õigesti ja sisukalt!

Oled süüvinud oma hingemaailma ja Su intuitsioon kõneleb ning annab juhiseid. Alateadvus on ilmselgelt olemas! Võib-olla tunnetad, et soovid oma rahulolu jagada materiaalses ja/või immateriaalses tähenduses.

Immateriaalse tahtega on alati võimalik reaalseid kommentaare lisada või e-posti teel kirjutada.

Kuulata ja usalda end! Kui tajud, et sooviksid materiaalselt toetada, siis Sinu jaoks on järgmine info:

AS LHV Pank

Konto nr: EE287700771000522587

Saaja: Henry Küla

BIC/SWIFT: LHVBEE22
Henry Küla 22. oktoober 2021, kl 08.53
Tänan tähelepanu eest!

Te jõudsite minu ajaveebi https://olemuslik.wordpress.com/ ja lugesite artikleid, mis on väga positiivne.

Sealhulgas tegite osalise koopia tekstist "Toetus" lehelt ja postitasite Delfi foorumisse. Osaline tähendab, et jätsite lisamata lause:

"Rahaline toetamine on vabatahtlik ja ei ole kohustus."

Seega täpsuse huvides kinnitan üle - lugemine on tasuta!

https://olemuslik.wordpress.com/
 
Q11 22. oktoober 2021, kl 20.26
Tore muidugi, et blogi oled teinud. Aga neid unekogemusi on foorumites jalaga segada. Paraweb või Ärkaja näiteks.
Et miks keegi peaks Sind rahaliselt toetama kui oma unenägusi ümber jutustad?...:)
Henry Küla 22. oktoober 2021, kl 20.35
Tänan info eest!

Rahaliselt toetamine ei ole kohustus! Ja lugemine on tasuta!

https://olemuslik.wordpress.com/
 
Q11 22. oktoober 2021, kl 21.00
"...Minu hing on kehast väljunud ja kuni meetri kaugusel ning vaatan ülevalt alla omaenese praeguse täiskasvanud inimese pikkuse kõrguselt või natuke kõrgemalt lühema kasvuga ema poole..."

Astraalinähtus on see. Seal puudub punkt kus inimene läheb ärkvelolekust uneilma. Kusagil 60 protsendi juures hakkab Vaimuilm ennast helidega märku andma. Keegi koputab tugevalt uksele, hüüab Su nime, astraalimesilane sumiseb toas. Kui see ära „kannatada“, siis kuskil 80 protsendi juures on võimalik oma Unesilmad avada ja üles tõusta. See on nüüd „aeglane minek“.
„Kiire mineku“ juures lihtsalt pilgutad silma ja silmapilguga oled Uneilmas.
Ääretul raske on sellisel juhul vahet teha, et „kus ma siis päriselt olen?“. Kontrolltehnika – näiteks käelaba vaatamine töötab seal kuna Unejoonistaja ei suuda tavaliselt niikiiresti reageerida ( on ka erandeid ).


„...Äkki tekib mõtetes “selginemine” ning alustan emaga kõnelust....“

Sellises vanuses mõtted peas? Aju pole veel niikaugele arenenud.
Võibolla peaksid Uneilma uurima. Proovima kõigepealt seal teadlikuks saamist, siis otse minekut (astraal) ja ehk saad oma emaga kontakti.
Henry Küla 22. oktoober 2021, kl 21.05
Tänan kommenteerimast ja minu artiklit lugemast!

Tegemist ei ole unenäoga kui tähelepanelikult uuesti loete, vaid 54 aastat tagasi juhtunud sündmusega ärkvel olekus:)

https://olemuslik.wordpress.com/
 
Q11 22. oktoober 2021, kl 21.24
Ma ei öelnudki, et see oli unenägu. Kui astraaliskäimist harjutad siis näiteks kellegi juurde "küllaminekul" on tõenäosus protsent mida seal nägid natukene liiga suur, et kokkusattumusega seda seletada.
A kust sa tead, et see oli Ärkvelolekus? Ja veel 54 aastat tagasi.
Näitena: Inimene on kaotanud oma lähedase. Ta on leinas ja istub oma toas. Kardinad on ees ja tuba on poolhämar. Järsku heliseb telefon. Teiselpool toru teatab rõõmsa häälega kadunu, et ära muretse, minuga on kõik korras. Inimesest käib läbi "jõnks", tõuseb püsti ja on täiesti kindel, et "teispoolsusest" helistati. Küll kuidagi telefoni uurimisest pole sellest kõnest märkigi. Mis tegelikult toimus? Toimus silmapilkne Vaimuilma minek. Helises Unetelefon, rääkis Uneolend. Erutusest "tõmbas" füüsiline keha tagasi ja tundus, et kõik toimus Ärkvelolekus.
Henry Küla 22. oktoober 2021, kl 22.09
Tänan selgitamast ning ma ei kahtlegi, et mõistad asjaolusid nagu kirjutad. Tegemist on sinu tõega, mis on loomulik. Sinu teerada, millel kõnnid.

Samuti on minul oma tõde ja teerada ehk kõik, mis on peab olema. See, mis oli 54 aastat tagasi, on juhtunud sündmus ja mäletan väga hästi.

Sealhulgas rõhutan, et minu jaoks on tegemist suhteliselt tavapärase elulise seigaga. Lugusid jagan oma ajaveebis põhjuslikult, sest mõnda inimest võib kõnetada, mis omakorda tingib, et ta võib enesele suuremat tähelepanu hakata pöörama. Seega tekib hingeline areng. Enese sisemaailma kuulamise oskus on väga positiivne ning tekitab hingerahu. Minul küll. Samal ajal adun, et hingerahu ühtset valemit ei ole, mis on sõltuvuses indiviidist ja tema saatuslikust komponendist.

https://olemuslik.wordpress.com/
 
kkk 22. oktoober 2021, kl 23.54
https://olemuslik.wordpress.com/toetus-2/
 
Abc 23. oktoober 2021, kl 10.28
Henri,
Mulle tundub, et sul on rahapuudus, või -ahnus. Vaimseks arenguks peaks piisama ida-euroopa pensionist ja 40 aastat tagasi sotetud fotokast.

Sinu puhul hindan ühe lapsepõlve mälestuste essee 2-euro vääriliseks.
Nii saaksid mõnikümmend. Teen loodusfotosid, mida tuleks redigeerida nii, et neis võimendada minu kirjelduse järel osasid, mida tavainimese silm ei näe. Sellise teenuse osutamisega saaksid hakkama tuhanded noored internetist ja sina, aga mina mitte ja maksevõime oleks hetkel 5 eur/h: 30 min seletan kuidas tänavapuud näha, seejärel 30 minuti jooksul redigeerid fotot ja kooskõlastad minuga ja valdkond saab foto ja sina raha. Suuremate rahasummade soovimise osas ma ei näe, et sul oleks miskit. Kui oleks avatud peaga mõtleja, kes mõtleb ja räägib nn hetkes, mitte mineviku mälestustes, siis sellisele maksn näiteks 10 eur/esse ja hindan kõrgelt.

Niipalju saan anda rahapuuduse tõttu, võimalik, et mõned pakuvad sulle rohkem.

Inimestele meeldib lugeda mälestusi ja seda sa rahuldavalt teha oskad.

Eelpool kõnelenud Q11 postitus on üdini dualistlik ehk dvaitalik- täis uskumisi erinevate-st maailmadest ja muust esoteerikast, mis kõik omavahel veel vastuolus. Nii on sinu soovitus talle ka õige- et uskugu korraga kõike kui see on tema tee.

Sinu puhul on soovitus alustada vaimsete asjadega. Fotoaparaati käes hoides loomulikult keskendud ja peatad mõtted, kõrvalefektina nn hing areneb. Kui aga alustaksid sihipäraselt keskendumiste jms-ga, siis on enamasti tulemused tõhusamad. Minu lühisoovitus kõlab sedapuhkudel: leia gurud, meetodid, rääkimise koht. Hetkel sinu vaimne arengutase ei ole piisav, et kutsuda sind nn arenema kinnisesse foorumisse. Ma ei kuluta oma energiat siin, et kirjutada spontaanselt 50 minutiga 10-tuhande realine sinu vigade analüüsi siia, sest ma ei taha raisata oma energiat üksikisikute peale, vaid inimrühmade ja valdkondade peale. Vead algavad juba sellest, et sa ei anna raha, vaid nõuad, lisad ebavajalikke "Täanan vastuse" eest epilooge, vigased mõisted, vastuolulised mõtted, ahistav kinnistumine oma nimedesse ja muu budismivastane.

Selline hinnang minu poolt. Minu hinnang on väärtuslik, seda sa mujalt ei saa.
Nagu mainisin, siis sinu mälestuste esseesid võiks mingile inimhulgale tasuta pakkuda ja sulle selle eest pea olematut raha pakkuda. Fotod tuleks esseedest eemaldada, need on asjakohatud.

Hetkel muud nagu lisada polegi. Ma külastan väga harva siinset portaali ja kõnetan väheseid. Ju siis miskit sul on kui väärisid minu poolt antut.
Henry Küla 23. oktoober 2021, kl 19.26
Täna ilmus uus lugu, mis kirjeldab väikelapse erinevaid läbielamisi. Ema-isa ja poja suhte üldisem kirjeldus, suhtlemine lasteaias laste ja kasvatajatega, igavikulise hinge episoodilised ilmnemised.

Väike lõik artiklist:

"...paljudel väikelastel esineb imetabane võime üksteist mõista, olenemata, millist keelt kumbki räägib. Tegemist on tajuliigiga, mis on tulnud kaasa immateriaalsest maailmast ning mõistmine toimub sealhulgas vaimsel tasandil. Telepaatia, mis vanuse lisandudes aegapidi unustusse vajub."

Head lugemist:

https://olemuslik.wordpress.com/

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 30. oktoober 2021, kl 08.47
Just ilmus uus ahjusoe pala https://olemuslik.wordpress.com/

Artikkel kirjeldab 3 aastase poisi esimest loomaaia külastust, mida võtab suure tõsiduse ja pühendumisega. Tal on jätkuvalt olemas võime ja mida pole unustanud, mis pärineb immateriaalsest dimensioonist, kuidas tunnetada lindude ja loomade hingi ning nendega telepaatilisel teel suhelda.

Samuti on näide koeraga vaimsel teel kommunikeerumisest ja mis sellest kõigest lõpuks saab. Esmakordselt püüan nähtuste seletamisel ja tõlgendamisel appi võtta filosoofilised lähtepunktid, mida võib mõista kui populaarteaduslikke.

https://olemuslik.wordpress.com/
 
miss Hellfinger 31. oktoober 2021, kl 20.26
Tere Henry!
Te olete kindlasti väga tark ja erotiseeritud inimene, seega pöördun ma Teie poole.
Kas te teate kus müüakse lillat aerosoolvärvi, et ma saaks majaseintele nii oma näokõrgusele pihustada sõnumit "dj Tiine rott".
Kunagi oli mul iidol Ülo Kiple; aga meditsiini ja vaktsiinimaffia sundis teda Staadioni tänaval asunud kinnipidamisasutuses sööma varastatud rasvakriite ehkki need olid mõeldud rektaalseks otstarbeks.
Henry Küla 31. oktoober 2021, kl 21.33
Tere,

Ma ei pea end targaks ja kinnitan, et tarkust ei ole kunagi palju. Samal ajal mõtisklen, mida Teile annab kui kirjutate seinale väljendi, mida eelnevalt mainisite? Milline võiks Teie hingeseisund sellel ajal olla?

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 06. november 2021, kl 09.21
6. novembril ilmus veebiraamatu seitsmes peatükk, mis kirjeldab värvikalt ja humoorikalt 3-aastase väikemehe seikluseid sugulase pulmas. Pealtnäha igavalt alanud koosviibimine võtab tuure üles ja leiab väljundi lapselike eripalgeliste mõttemustrite keerulises rägastikus, kust väljapääs näikse olema ilmvõimatu...

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 13. november 2021, kl 17.54
13.11.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 9. PEATÜKK ⟡ Vikimõisa hingede ja ehitiste, lähipiirkonna objektide ja ümbruskonna tervikuna tajumine.

Kirjeldatakse surnud inimeste hingede ilmnemist mentaalselt ja visuaalselt; erinevate hoonete ja ehitiste täielikku või osalist tajumist, üksikdetailide tunnetamist. Mil moel tajutakse puid, suuri kive ja piirkondi? Lahatakse põgusalt energiavälja ja aja olemust. Kõrvutatakse kahte unenägu tegeliku reaalsusega. Ja muud pikemas ning põhjalikumas paljude fotodega illustreeritud esitluses!

Head uudistamist ning lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 16. november 2021, kl 19.29
16.11.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 10. PEATÜKK ⟡ Harku-järve lastepäevakodu suurte laste rühm.

Osadel väikelastel esineb võime ja oskus suhelda nn salakeeles, mis koosneb väga omalaadsest häälitsuste kombinatsioonist, mida saab nimetada omaette keeleoskuseks. Aru saamine põhineb hingede vastastikusele nn telepaatilisele kommunikatsioonile. Edasi juba lähemalt raamatust!

Head uudistamist ning lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 20. november 2021, kl 08.29
20.11.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 11. PEATÜKK ⟡ Imiku olemuse, nutu ja häälitsuste sisuline mõistmine distantsilt.

Imiku nutt ja jonn on informatsiooni edastamine või sõltuvalt olukorrast sisuline ning loogilise ülesehitusega kõne, millest paljud väikelapsed suudavad aru saada. Seega täiskasvanul ei ole mõistlik titat alahinnata, vaid suhtuda temasse kui üsnagi võrdsesse partnerisse...

Head tutvumist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 23. november 2021, kl 08.38
23.11.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 12. PEATÜKK ⟡ Väikelapsed on vajadusel meisterlikud manipuleerijad.

Eluline olukorra kirjeldus pudikeele vajaduspõhisest kasutamisest. 1,5 ja ligi 5 aastase lapse omavaheline manipulatsioon emotsionaalsete väärtuste saamise eesmärgil.

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 27. november 2021, kl 13.59
27.11.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 13. PEATÜKK ⟡ Pudikeel arendab ja treenib hingelis-immateriaalseid oskuseid

Pudikeele ja vastastikuse telepaatilise kommunikatsiooni sage praktiseerime arendab väikelast hingeliselt ehk treenimine teeb meistriks.

Teema laiendus ja tagasihoidlik filosoofiline mõtisklus täiskasvanu pilgu läbi.

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 30. november 2021, kl 08.27
30.11.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 14. PEATÜKK ⟡ Pudikeele ja telepaatia kasutamine imikute ning väikelaste suurepäraseks mõistmiseks vanemaks saades kaob ⟡

Lühikirjeldus: Kolme väikelapse elulised näited, millal ja miks oskus pudikeeles kõneleda ning võime telepaatiliselt suhelda kaob või ei ole üldse esinenud.

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 04. detsember 2021, kl 15.27
04.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 15. PEATÜKK ⟡ Harku-järve lastepäevakodu suurte laste rühm. Esimene sõber. Põgus mõtisklus mateeria ja immateriaalsuse sidususest ⟡

Lühikirjeldus: Olukordade kirjeldus, mil hingelis-immateriaalne (HI) käsitlus on tagaplaanil ja reaal-materialistlik (RM) esiplaanil. Teise inimese hingelise põhiolemuse ootamatu tajumine.

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 07. detsember 2021, kl 11.20
07.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 16. PEATÜKK ⟡ Lapsena arutled, kelleks sa täiskasvanuna tahad saada? Intuitsiooni käsitlemine ⟡

Lühikirjeldus: Millist osa mängib RM- ja HI-olemus intuitsiooni kujunemises? Intuitsiooni kirjeldus eluliste näidete varal ja tõlgendamine. Miks intuitsioon on vajalik ja selle võimalik defineerimine.

Head uudistamist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 11. detsember 2021, kl 09.01
11.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 17. PEATÜKK ⟡ Tüdrukute hingelise põhiolemuse momentaalne tajumine ⟡

Lühikirjeldus: Teise inimese hingelise põhiolemuse tajumine võib hingeliste puudutuste intensiivsuse tõttu muutuda otsesuhtluseks enda igavikulise hingega, mis tagab teise osapoole laiahaardelise mõistmise. Võimendunud taju võib tuua esile hingemälu seikasid sinu möödunud eludest. Miks on hingelised puudutused head ja vajalikud?

Head uudistamist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 14. detsember 2021, kl 11.49
14.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 18. PEATÜKK ⟡ Keeruliste olukordade lahendamisel võib su hing tulla selgitustega appi ⟡

Lühikirjeldus: Mõned elulised näited, kus otsuste langetamisel on oluline roll hinge poolt esitatud näpunäidetel, et vältida võimalikke eluohtlikke olukordi. Põgus mateeria, immateriaalsuse ja infodimensiooni koosmõju toimivuse seletus.

Head uudistamist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 18. detsember 2021, kl 10.31
18.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 19. PEATÜKK ⟡ Reaal-materialistliku käsitluse kinnistumine ja füüsilise maailma väljakutsed ⟡

Lühikirjeldus: Klassikalised, pealtnäha lihtsad, kuid sisult keerulised elulised RM-põhised valikud, mis mõjutavad inimesi kümneid aastaid või kuni surmani.

Head uudistamist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 21. detsember 2021, kl 11.07
21.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 20. PEATÜKK ⟡ Saatus võib olla ettemääratud, mida toetavad elulised sündmused ⟡

Lühikirjeldus: Oletan, et iga inimene võib analüüsida enda käesolevat isiklikku elu ja leida põhjuslikke ootamatuid ning üllatavaid seoseid, mis võivad viidata eelmistele reinkarnatsioonidele. Vajadusel kasuta oma mitmekesist ja võimekat tajumehhanismi! Eluliste näidete kirjeldus.

Head uudistamist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 27. detsember 2021, kl 14.03
25.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 21. PEATÜKK ⟡ Lõuna ajal enam magama ei pea. Lasteaia lõpetamine ⟡

Lühikirjeldus: 6-aastasel lapsel on tavapäraselt ülekaalus RM-põhine maailmakäsitlus, kuid immateriaalsusest pärinevad tajuliigid võivad jätkuvalt esineda. Mäletamise protsessi tutvustus, mida järgides on võimalik samm-sammult varajasemat lapsepõlve meenutada. Mälu, info ja infodimensiooni (ID) põgus käsitlemine.

Head uudistamist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 29. detsember 2021, kl 18.59
28.12.2021 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 22. PEATÜKK ⟡ Teise inimese eluliste minevikuliste episoodide külastamine. Lahkunud naise hinge ja taju autentne kogemine. Lasteaia lõpetamine (2) ⟡

Lühikirjeldus: Ärkvel oleku ja uinumise staadium N1 võib luua kanali ühendumaks immateriaalsusega ja/või infodimensiooniga. N1 meetod võib aktiveerida ja tugevdada sinu immateriaalsusest pärinevaid tajuliike ning võimeid oluliselt. Võib luua eripäraseid võimalusi ja oskuseid, mis inimesel esinevad tavapäraselt piiratult.

Head uudistamist ja lugemist!

https://olemuslik.wordpress.com/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!