Arvasingi, et tuleb küsimus, et kas ma siis maksan kõigile 6000 kr, vastus: ei maksa.
Kui on inimene, kes ütleb, et saab mind aidata ja aitab ka ja et see töö tuleb, ja siis kui selle töö ka saan, maksan lubatud raha.
Enne uue inimese abi ma ei kasuta. Sest päris nii ei saa, et inimene teeb mulle siis mõne loistu, rituaali vms ja maksan raha ära, aga päast tööd ei saagi või siis saan millalgi väga pika aja pärast.
Usun, et millalgi leiaksin ka ise. Loomulikult pole siin päevade küsimus, aga ikka lähikuudel on vaja tööle saada, mida kiiremini,seda parem.
Nb! Olen kulutanud palju aega ja raha sellele, et nö endas leida neid takistusi st et mida ma peaksin endas muutma v mida ma valesti teen, et tööd ei saa või siis nö ei oska ehk vastu võtta. Siiani pole sellest nö enese parandamisest kasu olnud ja nüüd on asjaga üpriski kiire. Mul ei ole enam tahtmist ega võimalust kulutada aega sellele, et nö ennast muuta ja parandada.
Mina usun, et on olemas võimetega inimesed ja et on olemas rituaalid ja loitsud, mis tõesti toovad mulle töö.
Ja sellepärast pakkusingi välja ´´vahetuse´´- Sina minule töökoha ja mina Sinule 6000 kr.
Kõige enam sooviksin saada tööle siia kohalikku lasteaeda või valda sotsiaaltööle-st sotstöötajaks või tema abiliseks.
Tegelikult selles lasteaias on üks koht vaba küll, aga rääkisin juhatajaga ja ta ei lubanud mulle mitte midagi kuna ta püüab saada nende töötajatega hakkama, kes juba lasteaias olemas on.
Aga need 2 kohta, oleksid parimad, sest elan maakohas ja pean arvestama sellega, et töökoht poleks kusagil linnas(muidugi võib ka linnas olla, aga sel juhul peaks palk kõrgem olema, et sõit ja aeg end ka ära tasuksid). Seega kui siia töökoha saan, siis ei pea palk müstiliselt kõrge olema, vaid täiesti tavaline palk.
Asun Harjumaal.