Ma tahaks kuulda nende hirmulugude tegelikku tausta, kui väidetakse, et taimetoitlus rikkus tervise...ilmselt inimene sõigi ainult köögivilju ja puuvilju. Peale nende on olulisel kohal veel teraviljad, mitte unustada ubasid-herneid, soja ja kui piimatooteid ning mune ei tarvitata, siis võiks ikkagi igaks juhuks B12 vitamiini ka juurde võtta...kuna selle vitamiini puudus hakkab organismis mõju avaldama alles 5-6 aasta pärast, aga katsuge te siis lühikese ajaga seda tagasi saada...
Igatahes ma siiralt imestan, kuidas inimesed ikka veel enamuses terved on, kui pidevalt mingeid säilitusainetest pungil vorste ning muud poes pakendatud valmisstoite süüakse.
Ja vaimsusest rääkides...enamus inimestest, kes taimetoitlaseks hakkab, teeb seda ikkagi sisemise eetika sunnil...ei taheta enam süüa loomi ja põhjustada loomadele kannatusi.
Mina tunnen end taimetoilasena suurepäraselt ja just eriti vaimses plaanis. Liha süües oli ka tervis super aga ma tundsin ikkagi juba aastaid, et see ei ole õige, aga niipea kui tegin otsuse lihast lõplikult loobuda, siis see oli mu südametunnistusele tõsine kergendus. Et ometi lõpuks ma tunnen, et elan õigesti ja hästi. Aga lihasööjate peale ma viha ei kanna, oma lapsele valmistan lihatoite edasi, sest kui ta soovib suureks saades taimetoitlaseks hakata, siis peab see tulema tema enese seest ning olema tema enese valik.