Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
2012a Discovery Scienc
 
vaataja 03. oktoober 2010, kl 21.51
Ja ärgem öelgem, et Te ei tea ,mis tulla võib 2012 21.12 Kui juba Nasa omad dokumentaali kokku panid, mis täna eetris oli. Seega asi vist tõsine. Meie planeet Maaga päris kurvad stsenaariumid. ja juba 2aasta pärast võime kogeda .
Elektri kadumine, maavärinad, vulkaanipursked,veeuputused ,tuumatalv,cno midagi nii räigelt tulevikku puutuvat ei taha mõeldagi. See kõik seotud päikese ja ka maa sisemusega .
Uriinia 03. oktoober 2010, kl 22.09
Jääb vaid lisada, et peale tatratangude tuleb ruttu kokku osta ka seepi, tikke, kruupe.
Ja loomulikult ei tohiks ühe korraliku apokalüptiku arsenalist puududa ka ripsmetušš ja kohv.
Kohv teeb reptiloidide meeled iseäranis magusaks...
Sest Nibiru tuleb niikuinii!
Halleluuja!
 
võin 03. oktoober 2010, kl 22.39
kindlalt öelda, et ei tule mitte midagi. lõpetage paanitsemine.
discoveri peab ka kuskilt raha teenima, see see põhjus ongi.
 
kaa 04. oktoober 2010, kl 20.47
Maiadel oli lisaks sellele kalendrile veel vähemalt 2 kalendrit mis meieni säilinud ja neis ei ole midagi hirmuäratavat.
Aga et siin kisub kuumaks siis seda ka ilma selle kalendri ja 2012 aastata. Kes ellu jäetakse, naudivad seejärel pikki rahuaastaid sest pinged saavad ära lahendatud.
 
Äpu 05. oktoober 2010, kl 23.16
Kuidas inimesed aru ei saa, et see on loll jutt ja selle pealt teenitakse lihtsalt raha?
Kui te vaatate seda saadet, et tuleb maailmalõpp vms, siis võiks ka otsida reaalset infot ka selle kohta.
 
mahvalda 06. oktoober 2010, kl 10.40
aga kaardid ja naabrimehe habemekarvad näitavad et on tulemas üks väga kõva torm novembri lõpus,võimalik et isegi paari ohvriga ja hulga materiaalse kahjuga ja lumi tuleb detsembri lõpus ja lund tuleb küllaltki palju aga mitte külma ja kevad varajane.
Aga Nibiru otsustab otsa ringi keerata sest mujal on huvitavamat,siin aga läheb majanduslik seis veel hullemaks nagu mujalgi,aga meie ses suhtes ikka esirinnas ja veel rohkem immigrante saadetakse tagasi kuid hakkavad lahkuma lääne poolt riigist ka põliselanikud,tundub et need on holland ja Belgia.Ja nii kümne aasta pärast tuleb uus tõsine haigus aga tundub et kättemaksuks teatud kindlale rassile,et nad oma vereliini armastavad hoida siis on kergem seda teha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!