Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Holotroopne hingamine
 
Vari 06. oktoober 2010, kl 16.51
Kas keegi on praktiseerinug? Ja kus sellega saaks Tallinnas tegeleda?
Uriinia 06. oktoober 2010, kl 19.51
Pean uhkustundega mainima, et meie sanatooriumis vahest tehakse...

Tugevama auraga patsiendid on sellega tegelenud juba aastaid.
Sest nii mõnedki korduvpraktiseerijad on meil sellest raskest, kuid tänuväärsest teraapiast saanud innustust ja jõudu, ning mitmeidki kordi taaspöördunud meie kõrgete lagedega palatitesse taastumisele.

Eriti tuleb esile tõsta prof. Larissa Abramovnat, kes ei taltu ka meie hulgas viibides.
Ebaarstid kahtlustasid tal küll alguses astmat, kuid hiljem vesteldes selgus, et lugupeetud klaveriõpetaja praktiseerib seda imehingamist ja on imeliseks propagandistiks ka oma usinatele õpilastele.

Ükskord proovisime legendaarse Siina pealekäimisel selle asja siis ka ära...
Osaledes Holotroopse Hingamise kogemuslikus töötoas, oli meil võimalik kogeda sisenemist keha peenesse rakumällu ja peidus olevaid kogemusi teadvustada.
Holotroopse Hingamise tehnika oli tõhus vahend sisemaailma uurimiseks muutunud teadvuse seisundis, sügavaks ravimiseks ja vaimseks arenguks.
Maailma juhtivad holotroobid meie sanatooriumist igal juhul soovitavad.

Et poleks eksirännakuid, lisan siia ka otselingi...
...Lihtsalt et poleks tühja hingeldamist,
ning vabad vahendid leiaksid kohe otsetee õigesse kohta:
http://www.grof-holotropic-breathwork.net...
 
puhkekodust 06. oktoober 2010, kl 23.47
Endel teebki korra kuus kõigile meile seda holotroopset värki. Meie endi palvel loomulikult.

Alati alustab ta oma pendlikõigutamist järgmiste sõnadega: "Kallid kaaskannatajad, hingetõmbed ja hingamine on mänginud väga olulist rolli iidsete ja preindustriaalsete kultuuride kosmoloogias, mütoloogias ja filosoofias ning olnud tähtsaks abivahendiks rituaalides ja vaimses praktikas. Meie mütoloogilises palatis tuleb neid rituaale läbi viia regulaarselt, sest juba varasest ajaloost alates on peaaegu iga suurem, inimloomust mõista püüdev psühholoogilis-vaimne süsteem pidanud hingamist keha, meele ja vaimu vaheliseks elutähtsaks sidemeks."

Eks katsuge te ilma hingamata pikemat aega vastu pidada, ega ikka ei pea küll. Toitumisega on teine asi. Toiduta võib meie pesulao rotihord vastu pidada pikka aega, mediteerides ja palvetades buddha poole, mille Leida kogemata vanakraamiturult ostis, arvates, et tegu on puhtast kullast jumalusega. Paraku selgus kibe tõde, et kassikulla eest ei makstud talle midagi ja nii see kujuke sinna pesulao pimedasse soppi konutama jäigi. Toitu otsivad rotid sibavad halvematel päevadel ümber buddha ja mõni nõrkenu kukub kui ekstaasis sinna samasse maha nagu oleks näinud nägemust puhtast juustust buddha näol. Aga nüüd hingamise juurde tagasi.

"Sajandeid on teatud, et hingamise abil on võimalik teadvust mõjutada."
Ehe näide viimasest seansist oli meie Siina, kes unustas Endlit hardunult kuulates välja hingata ning kaotas ajutiselt teadvuse. Pärat turgutamist rääkis, mis värvi tiivad meile kõigile on selga kasvanud ning üritas ise aknast välja lennata. Paraku said tema püüdlustele takistuseks trellitatud aknad.

Endli kõikvõimsas pihuarvutis olla infot ka selle kohta, et hingamisrütmi tahtlik kiirendamine lõdvendab harilikult psühholoogilisi kaitsemehhanisme ning viib teadvustamatu materjali vabanemise ja esilekerkimiseni.

Pärast seda kui ta meile selle teabe oli edastanud, hakkas kogu palat paaniliselt hingeldama, mille tagajärjel mõni nõrgem indiviid ka läkastama hakkas. Peale hingeldamist langes nii mõnigi oma koikule ja hakkas tavapäratult käituma. Kes haukus ja urises, kes sisises ja üritas oma magamisaseme alla varju roomata. Teadvustamatult triiviv info muutis Teslat sedavõrd, et ta üritas mööda seina üles ronida ja näugus haledalt kui tema hüpped lõppesid prantsatusega põrandale.

Selle hulluse lõpetas õde, kes süstis kõigile rahustit kuigi tal oli seda raske teha, sest üks meie palatikaaslane oli niivõrd teadvustamatatult triiviva info kütkes, et üritas teda hammustada ning Tesla kriimustas ta põse katki, ise küüru tõmbudes ja vihaselt kräunudes süstijale kukile hüpates. Abivägi lõi korra majja ja kogu palat põõnas järgmise pärastlõunani õndsa und.
Uriinia 07. oktoober 2010, kl 00.42
hull Tesla ei teeks seda kunagi...
Häma, et mitte öelda desinformatsioon.
 
OP 04. jaanuar 2020, kl 23.18
Kuulge, aga kas keegi katsetaks ja raporteeriks, kuidas selline psühhotehnika mõjutab olemist.
See on siis selline naljakas kiire hingeldamine, mis idee poolest võiks anda kopsudelt ajule signaali, et miskit on lahti ja nüüd ajuke pane end natuke teisiti tööle. või mis te arvate?

Kas keegi viitsiks testida ja muljetada siia?

Ma ise testin kunagi lähiajal.

Aga üldiselt kui näiteks sööte seeni, või teete mingit psühhotehnikat, või jooksete, siis võib automaatselt hingeldama tõmmata. Aga tundub, et see holotroopne hingeldamine on pisut omamoodi ja kiirema rütmiga ja pika ajalisem, ja samas püütakse lisaks olla vist natuke mõttevabas olekus nagu medimises, et äkki siis tõesti mõnel õnnestub holomisega miskit vahvat tekitada?

Proovime kõik ja paneme muljed kirja, mhh?

:)
 
Q1 04. jaanuar 2020, kl 23.32
See "kiire hingamine" tekkib automaatselt kui Deemon on äratatud ja Ta ligineb...muul juhul on lihtsalt enesepettus ja soov midagi (midaiganes) saavutada...:)
 
OP 04. jaanuar 2020, kl 23.47
Ma arvan, et nn Deemon'i näide on lihtsalt üks paljudest, mis tekitab hirmu, aga ka muud näited tekitavad hirmu ja hingeldamist. Sh ka jooksmine. Veel meenub hetkel, et ka adrenaliin. Aga seentega tekib suurema doosi korral, ja esimestel doosidel ma ütleks.

Muidu magamise puhul inimestel tekib selline tõmblus-refleks, ja ka väikeloomadel, kas see ka mitte pole hirm selle ees, et ei tea, mis seisundis hetkel ollakse, et teadvus nagu üritab ärgata, aga samas uni tõmbab kooma, ja siis korraks tõmblus ja ka segadustunne ja hirm, või mis?

See hingeldamise tehnika tundub, et mõnele siiski tekitab midagi, või see siiski on enesepettus, ja inimesed lihtsalt soovmõtlevad et miski tekib ja valetavad siis peale või?

Seente puhul tekib hingeldamine automaatselt kui on vastavad emotsioonid/asjad esindatud. Näiteks siis deemoni nägemine või muu eluka nägemine tekitab hirmu ja hakatakse hingeldama.
Võib aga olla kogu seanss hämmelduse emotsioon, siis on äärmiselt aeglane hingamine ja väga mõttetühi peakolu, lihtsalt vaadeldakse hämmastunult midagi ja ka seejuures võibolla saab kirjeldada lisaks sõnaga "eufooria".
Seente puhul on füüsilisteks muutusteks ka tunne, et on külm ja siis kuum. Seetõttu võiks siit pakkuda idee, et teha meetod, kus jälgitakse katsealuste ajuseisundit kui samal ajal siis lastakse neile kuidagi kuuma ja külma õhku peale.

Aga üldiselt siis arvan nõnda, et hingeldamine tekib mitmetest asjadest, hirmust, adrenaliinist, ja muudest asjadest. Ja seetõttu ongi väheusutav, et hingeldamine mingit ajuseisundit mõjutaks.
 
Q1 04. jaanuar 2020, kl 23.53
"Ma arvan, et nn Deemon'i näide on lihtsalt üks paljudest, mis tekitab hirmu, aga ka muud näited tekitavad hirmu ja hingeldamist."
Oi ei...miks Deemon peaks hirmu tekitama? Oled liigapalju televiisori filme vaadanud OP?
Deemoni nähtus on sama nagu astraalinähtuski...mõlemad eksisteerivad...:)
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 00.00
https://www.youtube.com/watch?v=8T_jwq9ph8k...ka suht hea video aju "põhjuste otsimisest"...)
Mädaprits 05. jaanuar 2020, kl 00.25


Selles videos on jah palju näiteid, et inimestele meeldib fantaseerida.

Kui eeldada, et kõik on millekski hea, ja igal asjal on eemsärk, siis ju see aju fantaseerimise võime omab mingit eesmärki. Ajul on ka tõesti mitmeid vähe tuntud omadusi/võimekusi. Näiteks kui lihtsustatult kujutada ette aju kui hulga mooduleid, mis igaüks omab mingit eesmärki, siis tavalise aju seisundi puhul töötavad need moodulid kindlas järjekorras ja viisil. Aga neid mooduleid on sadu ja tuhandeid ja on võimalik panna neid tööle ebatavalisel viisil, sel juhul kogetaksem iskit seninägematut. Näiteks siis nn sünesteesia/Synesthesia tähendab, et ajus pannakse ühel ajal tööle moodulid, mis tavaliselt ei peaks ühel ajal töötama. Selel näiteks on siis muusikud, kes kuuldes noote kujutavad koheselt ette mingit värvi, ehk siis värvimoodul ja kuulmise moodul kuidagi töötavad sama aegselt. Ka esoteerilist droogi tarvitanud pidutseja festivalil hakkab nägema, et muusika lained on värvilised nähtavad lained vms.

Ülevaade sünest:





Toimetatud 1 kord(a). Viimati Mädaprits 05.01.2020 00.25.
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 00.30
Paras just selline sünesteesia teema oli ka just...no ma nagu eriti ei osanud seal kaasa rääkida...:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 00.38
Ega ma ka suurt ei oska süne kohta rääkida aga niipalju mõtlemisainet mul tekib, et ajus on mitmeid asju, mida saab teistmoodi tööle panna. Näiteks kasvõi esitada korraga 2 sellist emotsiooni, mis tavaliselt korraga koos ei esine ja sel juhul on muidugi uudne kogemus, kas hea või halb kogemus, ei oma tähtsust, kuid annab loodetavasti sügavama vaatevinkli vastavatele emotsioonidele ja kokkuvõttes ise endale.

Aga selel hingeldamise osas on muidugi kahtlus, kuid hobiliste jaoks pole oluline tulemus ega tõde, vaid hobi tegemine. Seetõttu mõtlesin uurida, et kas keegi on katsetanud ja võib-olla proovida ka ise.
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 00.44
No selle "hingeldamisega" saad "heal" juhul paanikahäire...kui väga usinalt harjutad ja ongi kõik...niiet ehk ära proovi..:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 01.05
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Deemoni nähtus on sama n
> agu astraalinähtuski...mõlemad eksisteerivad...:)

Astraali uni eksisteerib, kuid teised astraalitsejad ei arva, et mingi deemoni nähtus eksisteeriks.
Pigem on enamlevinud seisukoht selline, et iga astraalitseja näeb erinevat subjektiivset maailma. Näiteks siis nn deemon näib kõigile erinev välja. See, et kõigil esineb nn muinasjutulisi komponente, nagu lendamise võime, deemonite nägemise võime jms, see tuleb seetõttu, et kõik on elus kuulnud muinasjutte. Seetõttu loomulikult nähakse vahel ka deemonit, kuid esmapilgul näib, et deemonit nähakse harva. Mulle meeldis üks selgitus, et astraalis nähtud deemonid on nn alateadvuses olevate asjade kujutamine, ja et astraalis kuvatav virtuaalsus on kompott alateadvusest ja emotsioonidest ja osalisest unelemisest jne.

Või mida sa mõtlesid selle all, et deemoni nähtus eksisteerib? Mõtlesid, et näed vahel astraal unes deemonit? See pole nähtus, vaid lihtsalt üks muinasjutuline komponent, mida kunagi muinasjutu raamatust/filmist nähtud. Kas pole nii?
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 01.11
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No selle "hingeldamisega" saad "heal" juhul paanik
> ahäire...kui väga usinalt harjutad ja ongi kõik...
> niiet ehk ära proovi..:)

võibolla hetkelise paanika saaks, kuid mitte püsivat paanika häiret ega traumat.

võibolla tõesti aju saadab organitele ntx kopsudele tegevussignaale, kuid samas võtab ka neilt organitelt äkki vastu signaale ja teostab midagi seejärel. Võimalik, et see hingeldamine toodab liiga palju hapniku molekule, mis tekitavad mingi joobe. Sest näiteks ka jalgratturid lasevad hapniku balloonidest omale puhast hapnikku sisse, selliseid ballone müüakse, ja see pidavat tekitama kiire hetkelise energilise tunde. Hingamis tehnikaid on ka jooganduses. Võimalik, et siiski on võimalik hingamistega mõjutada aju seisundit.
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 13.03
"Või mida sa mõtlesid selle all, et deemoni nähtus eksisteerib? Mõtlesid, et näed vahel astraal unes deemonit? "
Päris nii ei ole. Deemoni nägemine otseselt on seal suhteliselt väike komponent. Kõik filmides või raamatutes loetu peaks kõigepealt ära unustama. Muidugi seda nähtust võib ju ka teiste sõnadega kirjeldada aga...see nagu sobib ehk kõige paremini. Ja astraali barjääri saab ainult Deemon (Daemon oleks muidugi õigem kirjutada) ületada...:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 13.18
Mis mõttes deemon saab astraali barjääri ületada, kas sesmõttes, et ärkad astraali unest üles ja siis näed deemonit oma toas või?

Mis mõttes sa siiski deemonitamist nähtuseks nimetad ja seejuures veel laialt levinud nähtuseks?

Tõmbasin omale 500-lehelise astraali raamatu alla:

"Mastering Astral Projection: 90-Day Guide to Out-of-Body Experience © 2004 by Robert Bruce and
Brian Mercer."

Tegin seal otsingu sõnaga "daemon", ei leita midagi, otsinguga "demon" kuvatakse ainult järgnev tekst:

"When you find yourself lucid in a dream or
astral landscape, what you think and believe
will shape your experience. Resentments and
fears will send you straight to the lower astral
where you'll face demons, spiders, mean dragons, assorted negs and such. It's enough to
make one vow never to go back! It is best to
develop a clear mind and a peaceful soul so
when you do finally leave your body, you'll
end up someplace decent."

Tõlge: astraalitsemise ja esoteeriliste droogide puhul määrab sündmuste kulgemise peamiselt eelnev meeleseisund, stressitase, jms-ne mentaalne. Negatiivse emotsiooniga seansi alustades võib näha deemoneid ja muid kolle,
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 13.40
Ei , saa ei saa ikka aru. Unusta nüüd see Deemoni otseselt nägemine korraks ära. Hmm...kuidas ma seda lihtsalt seletaks?...No võibolla nii - Kujutame ette, et Sa OP pole kunagi liha söönud. Mina olen. Nii mismoodi ma saaksin Sulle liha maitset kirjeldada? Sa küsiksid "kas liha on soolane?" Ma vastaks, et jah võib küll olla aga liha pole sool. Siis küsiksid "Kas liha on hapukas nagu marineeritud seened?". Mina vastaksin...jah marineetitud lihal võib ka hapukas maitse olla aga lihal on oma maitse. Siis edasi jäädki küsima, võrdlema...kas on magus?, ehk on kibe? jne...
Deemoni liginedes valdab Sind selline tunne mida pole kunagi ennem kogenud - "Inglitunne", "Kuutunne", "Tulnukatunne". Need siis peaks minuarust seda kõige täpsemalt kirjeldama. Vat nii...ja kui Deemon liiga ligidale tuleb, kukud sõna ostseses mõttes põrandale pikali...:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 13.54
Panen kirja su ebaselged väited:

1. "Deemoni nähtus on sama nagu astraalinähtuski...mõlemad eksisteerivad."
Küsisin, et mida sa selle all mõtled? Pakkusin abistavalt näitevastuseid, et saaksid vastata lühidalt Jah.

2. "Oi ei...miks Deemon peaks hirmu tekitama?"
" "Inglitunne", "Kuutunne", "Tulnukatunne"., ja kui Deemon liiga ligidale tuleb, kukud sõna ostseses mõttes põrandale pikali".

Mis eesmärk on kirjeldada, mida üks inimene subjektiivselt tunneb mingite asjade peale? Kirjeldad, et sinul hetkel ei teki hirmu kui unes deemoneid näed, aga osadele teistele tekib hirm, näiteks just kristliku taustaga astraalitsejatele, nemad pakuvad lausa viisnurga sümboleid jms-seid rituaale teostada sel puhul oma kaitseks ja on hirmus.
Kui eesmärk oli punktiga 2 öelda, et sul hetkel enam hirmu ei ole, vaid on eriline meelteseisund, siis jah, eks neid erinevaid meelteseisundeid tekib erinevate asjadega. Kuid ega need erilised meelteseisundid ei tõesta, et mingi unenäos nähtud asi on nähtuse mõiste vääriline.

3. "Ja astraali barjääri saab ainult Deemon ületada."
Küsisin, et mida sa selle all mõtled? Pakkusin abistavalt näitevastuseid, et saaksid vastata lühidalt Jah.
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 14.16
Ega siis Sa ei kuku põrandale hirmust. Oot...kuidas neid nimetatigi...kriyad või. No võin veidi tähtedes eksida. Deemoni liginedes tekkivad spontaansed kriyad ehk nö "jooga asendid". Need ei teki hirmust. Nagu püüdsin selle liha näite varal selgitada, siis see tunne on midagi hoopis teistsugust kui oled harjunud kogema. Nüüd võibolla küsiksid, et a kas selle Deemoni nähtusega ära ka saab harjuda. Ma vastaksin, et ei saa, lihtsalt tunned selle ära. Ükskõi kas endal või kellegil teisel...:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 14.22
Aga liha maitse näitega annad mõista, et osasid asju on raske sõnadega kirjeldada? Eks ta ole jah raske. Olen ise söönud mitmeid vegan sööke ja kirjeldaksin veeganile nii: liha maitse on selline nagu veegani lihapirukas, veegani kotlet, ja muud veeganitele mõeldud lihamaitselised asjad.
Arvan, et deemoni nägemise tunnet saab sõnadega kirjeldada küll, seda sa juba tegid kolme sõnaga, ning on ka võimalik seletada, mis mõttes on deemonindus nähtus võrdväärselt astraalune nähtusega. Saab ka sõnadega kirjeldada, mis moodi deemon ületab astraalunde barjääri.

Aga eks muidugi kirjeldamine pole lihtne. Eriti osade teemade puhul. Pakun, et esoteerilist droogi esmakordselt kasutanud inimestest 96% kirjeldavad kogemust kui et "sõnadega ei saa kirjeldada", seda fraasi on nad eelnevalt kuulnud ja see on esimene ajupesuline vastus nende poolt. Seevastu kui juba ollaks 3-4 seanssi ära teinud, siis enam sellist ajupesulist fraasi ei kasutata, vaid osatakse juba küllalt kenasti kirjeldada. Kui on juba 10 seansi kogemust, siis on kirjeldus juba päris detailne, aga ka siis on selle kvaliteet küsitav, kuna inimestele meeldib juurde fantaseerida asju, ja meeldib tõlgendada asju nii nagu neile meeldib, peamiselt siis müstifitseerida ja ilustada. Samuti on raske kirjeldada neil, kes pole varem oma mentaalse süsteemiga töötanud, ei medinud ega miskit. Kuna nad lihtsalt polegi võimelised märkama ja eristama aju protsesse.

Arvan, et astraalitsemisega tegelejad on küllalt pädevad, et kirjeldada nii oma astraali und kui selles oelvaid deemoni "nähtusi" kui ka esoteerilise droogi esmakordset kogemust. Kuna astraalitsemine siiski eeldab keskendumise praktikat, võib nimetada selle mediteerimise praktikaks.

Tekkis muidu selline huviküsimus, et kas astraaluneleja saaks minna majja, kui ta teab aadressit aga pole selles varem viibinud? Ilmselt vastus oleks jah eksole, et ta lendab nagu lind vastavale aadressile ja siseneb majja läbi akna. Aga, kas see, mida ta maja sees näeb, mööbel ja inimesed, on täpselt samasugused kui ta järgmine päev sinna majja siseneks ärkvel olekus? Vastus oleks ilmselt, et ärkvel olekus oleks maja sisu teistsugune eksole? Lihtsalt huvi pärast küsin, eesmärgiga luua hiljem selgem definitsioon astraalitsemisele.
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 14.31
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ega siis Sa ei kuku põrandale hirmust.

Nojah, nagu pnuktis 2 pakkusin, et kirjeldad lihtsalt, et deemonit nähes on teatud eriline meelteseisund, nagu kõikide asjadega on omamoodi meelteseisundid.
Arvan, et põrandale kukud subjektiivselt sina, kuid teised astraalitsejad reageerivad teisiti.
Tõin näite, kuidas kristlane selgitas oma hirmu reaktsiooni sellel puhul.

Aga mida vastata punktidele 1 ja 3?

Ma arvan, et muidu astraalitsemise hobi on üsna interaktiivne, nagu arvuti mäng oma virtuaalse maailmaga. Ainult, et halb on see, et enamikele ei teki astraal und ja neile, kes suudavad seda tekitada, ei õnnestu see ka alati. Teine asi on, et peale põnevale kogemusele ei pruugi see vaimselt inimest arendada, tegu on nagu arvuti mänguriga, kes reaalses elus on inimesena üsna arenematu tobujuss. Seevastu aga igav medimine näib arendavat vaimset poolt, muudab inimesi rahulikumaks.
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 14.35
"Tekkis muidu selline huviküsimus, et kas astraaluneleja saaks minna majja, kui ta teab aadressit aga pole selles varem viibinud? "
Vat see on jah huvitav teema. Ma muideks olen seda proovinud. Tõenäosuslikult nagu poleks mul olnud võimalik nii detailselt teise inimese kodu näha, et seda "ajuotsibseoseid" alla liigitada...:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 14.40
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vat see on jah
> huvitav teema. Ma muideks olen seda proovinud. Tõ
> enäosuslikult nagu poleks mul olnud võimalik nii
> detailselt teise inimese kodu näha, et seda "ajuot
> sibseoseid" alla liigitada...:)

Saan aru, et tegid sellise eksperimendi ja said 60% korrektse tulemuse, st, et esmakordselt astraalis nähtud tuba/maja osutuski 60% just selliseks nagu hiljem reaalis vaadates nägid?
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 14.45
Mnjah...aga protsent oli kõrgem...:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 15.11
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mnjah...aga protsent oli kõrgem...:)

eks selline üksiks kogemus muidugi paneb kogeja fantaasia tööle.
Arvan nii, et on lithe kontrollida sedalaadi katset. Lihtsalt pakkuda võõras aadress ja seejärel astraalitseja siis üritab külastada ja kirjeldada.
Arvan, et kui pakuksin näiteks oma eelmise elukoha aadressit, siis esiteks oleks selle külastamine raskevõitu, kuna ega võõras riigis pole lihtne orienteeruda, võõrad tänava nimed ja muud asjad. Aga küllap lendaks siiski kohale ja leiaks maja üles eksole? Seejärel siis siseneks läbi seina või akna ja vaatleks, midan äeb ja jätaks meelde, hiljem ärkvel olekus paneks siis kirja. ja aadressi andja siis vastaks kui palju täppi läks ja annaks juurde foto. Pakun, et katse tulemus oleks, et astraalitseja annaks totaalselt vale kirjelduse. Või mida sa pakuks tulemuseks?
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 15.16
Üks ammendav selgitus astraal-une kohta:

Kui astraal-unes oleks võimalik näha reaalset maailma, siis oleks astraal-unelemine juba ammu kasutusel politsei poolt. Kuna politsei ega muud ei kasuta sellist astraalitsemise abi, siis järelikult pole astraalitsemisest kasu ja järelikult pole see reaalse maailmaga kuidagi seotud. Ei ole näiteks võimalik minna kahtlustatava majja astraal une teel, kuna sel juhul ei näeks selles midagi reaalset, vaid lihtsalt oma unefantaasia tööd.
 
Q1 05. jaanuar 2020, kl 15.28
"Lihtsalt pakkuda võõras aadress ja seejärel astraalitseja siis üritab külastada ja kirjeldada."
Noh...teine näide oli mul kus teadsin vaid asulat, ei aadressi ,ei korteri numbrit ,ei korrust...
Pärast kui teada sain...kergelt imestasin...:)
 
OP 05. jaanuar 2020, kl 15.41
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "Lihtsalt pakkuda võõras aadress ja seejärel astra
> alitseja siis üritab külastada ja kirjeldada."
>
> Noh...teine näide oli mul kus teadsin vaid asulat,
> ei aadressi ,ei korteri numbrit ,ei korrust...
>
> Pärast kui teada sain...kergelt imestasin...:)

Seega on väiteks, et mõnikord astraalunes nähtu siiski on samasugune ka reaal maailmas.
Kas sedasaaks siiski kontrollida lihtsate testidega ja kui tänaseni pole sedalaadi testitulemused teadatuntud, siis järelikult pole sellised testid edukad olnud. Samuti oleks politseile abi ka siis, kui ei näeks küll 100% tõest pilti, vaid piisaks kui näeks 5% tõest pilti 5% kordadest. Aga kuna ei astraaluni pole kasutusel kusagil, ei politseis ega mujal, siis järelikult pole tegu millegi reaalsega.
Arvan, et kui oled mõned korrad pealtnäha mingil määral edukas olnud selle võõra kodukülastuse puhul, siis pole tegelikult tegu siiski eduga, vaid mingi muu seletusega, kas siis meelepettus, soovmõtlemine vms sõnad.
Sest kordaks veelkord põhilist ammendavat mõtet: tegu on lihtsalt kontrollitava asjaga ja kui see asi toimiks oleks ta juba ammu kasutusel politseis ja mujal.

Räägitakse, et salamisi on riigid teinud mitmesuguseid asju, nii sõja ajal Remote View meetodiga ennustanud vanelase asju kui ka muid meetodeid praktiseerinud, sh kindlasti astraal-unbe meetodiga tegelenud. Aga sellised jutud ei näi kuigi usutavad sellesama toodud ammendava mõtte tõttu: tegu on lihtsalt kontrollitava asjaga ja kui see asi toimiks oleks ta juba ammu kasutusel politseis ja mujal.
isemaag 05. jaanuar 2020, kl 16.28
OP Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Üks ammendav selgitus astraal-une kohta:
>
> Ku
> i astraal-unes oleks võimalik näha reaalset maailm
> a, siis oleks astraal-unelemine juba ammu kasutuse
> l politsei poolt. Kuna politsei ega muud ei kasuta
> sellist astraalitsemise abi, siis järelikult pole
> astraalitsemisest kasu ja järelikult pole see rea
> alse maailmaga kuidagi seotud. Ei ole näiteks võim
> alik minna kahtlustatava majja astraal une teel, k
> una sel juhul ei näeks selles midagi reaalset, vai
> d lihtsalt oma unefantaasia tööd.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ongi kasutusel.Oota aga jahh et mingi politsei sellest ette kannab. Enamus politseinikke on uskumatult lollid ja ei peagi midagi sellist teadma et nende majas tegutseb selgeltnägija. Teavad ainult need kes teadma peavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!