Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Armuloitsu tagasisidet
 
Sirts 29. november 2010, kl 14.29
Palun kirjutage, kuidas on hakanud avalduma armuloitsu sümptomid ja mismoodi on see asi välja paistnud. Kui kiiresti on tulnud mingidki tulemused ja mismoodi on need kajastunud. Siin on ennegi seda teemat käsitletud, aga mitte keegi, kes ise selle maagia on tellinud, ei ole seda täpselt kirjeldanud.
Huvitav oleks seda kuulda ka selle inimese seisukohast, kellele seda on tehtud.
 
)) 29. november 2010, kl 14.38
arvan, kes on abi saanud, need eriti enam siin foorumis ei istu)
 
vastus 29. november 2010, kl 22.17
Kui selline asi on kellegil õnnestunud, siis sellest ei räägita! See oleks oma õnne ärakinkimine ja teist korda parandada seda enam ei õnnestu. Tavaliselt nõiad ka hoiatavad rumalamaid selliste asjade eest, nii et ära oota kirjeldusi, neid ei tule sest nii lolle pole.
Saan aru, et tahad ka endale mingi mehe saada maagia abil - aga siin on suured jamad, armumaagia tegemine teisele on kuritegu. Olen siitsamast lugenud kohutavaid lugusid, mida on naistega tehtud ja kui raske on olnud sellest õudusest välja tulla - tahad sa endale sellist asja, et keegi sulle väga jäle mees, kes sind ihkab, hakkab sulle sellist maagiat tellima ja siis pöörad päris ära....ega igaüks sellest enam välja ei rabelegi! Hoiatan sind igal juhul.
 
. 29. november 2010, kl 22.39
Ma ka ei jamaks sellise asjaga.
 
teadja 29. november 2010, kl 22.46
Pole vaja segada armuloitsu ja suhete maagiat. Natuke seletan.
Armuloits puhtal kujul, on see, kui tahad endale meest, kellega enne mingeid suhteid pole olnud, lihtsalt ta meeldib sulle ja sa tahad ta ennast armastama panna.
See pole eriti hea, tavaliselt iga nõid enne küsib,kas on enne suhted olnud.
Teine asi on suhete maagia, see on tunnete uuendamine,värsekendamine.
Tuua tagasi see armastus tunne, mis aastatega kaob, see on täiesti positiivne ja ei too endaga kaasa mingeid halbu tagajärgi.
 
Ene 30. november 2010, kl 09.58
Soovitage head maagi.
 
Ene 30. november 2010, kl 11.39
Ja kuidas aru saada, kes sobib. Kui tellida maagia, siis ju peaks see mõjuma mitte tellijale vaid sellele, kellele seda tehakse. Kuidas ma saan aru, milline maag on sobiv. Ma ei saa ju kahelt maagilt korraga seda tellida?
 
.......... 30. november 2010, kl 11.44
Sa enne kirjuta ja uuri, kas sind võetaksegi ette?
Ja see on loomulik, et maagia mõjub sellele, kellele sa seda tellid.
Siin on olnud foorumis inimesed, kes on ka mitmelt maagilt korraga abi palunud ja hilem kirjutasid, et said abi. Palun, tee ikka ise ka midagi, pole vaja oodata, kuni sulle kandikul kogu info tuuakse.
 
Ene 30. november 2010, kl 12.01
No ei tea, miks siis üldse keegi peaks arvama, et kohe kandikul jne.
Imelikud inimesed kommenteerivad siin, väga negatiivselt suhtutakse ja kleebitakse silt külge.
Lihtsalt küsisin, sest huvitav oleks ikkagi otse suhelda kellegagi, kes on selle läbi teinud. Ei peakski siin avalikult, võiks täitsa privaatselt suhelda, kui keegi oleks nõus oma kontakti jätma.
Vane keeles on küll infot, aga kahjuks ei osaks seda nii hästi, et kõigest aru saaksin.
Samas kui kahelt maagilt korraga paluda, siis kas tulemus on kah kahekordne või mismoodi sel juhul? Selle kohta ma siit foorumist ei leidnud, millal see teema oli?
 
mina ka 03. detsember 2010, kl 18.13
Jeekim, aga kui kaks naiste tellivad maagia ühe ja sama mehe kohta, nt. erinevatelt maagidel´t ja teineteise teadmata, mis siis saab - kas mees hakkabki kahe naise vahel pendeldama, vaevalt et kumbki naistest sellega rahul on.
Uriinia 03. detsember 2010, kl 19.49
Jah, pendeldavad, kuni pinsile lähevad...
 
ka teadja 04. detsember 2010, kl 19.23
No kui tellida korraga kahelt ühtse sama asja (või ka erinevat!!!), siis ehtsad nõiad ja tegijad selle järgi tunnedki ära, et "nägija" saab kohe aru, kui tema tööd hakatakse segama. Siis annab ta teada et tema niimoodi nõus pole töötama ja keeldub asjast, kui pole nägija - siis ei ütle midagi ja teeb miskit, aga selge, et sellest miskist kasu ka pole.
aga nendega, kes siin antud on, ei tasu sellist mängu küll mängida! Esmalt saadad fotod ühele ja tema juba teab, kas saab hakkama või soovitab mujale pöörduda, kui nii, siis alles kirjutad teisele maagile - ega maksa neid maage nii lollideks kah ikka pidada. Aga armumaagia on tõesti kuritegu, siin enne juba sellest kirjutati, et kuidas endale meeldiks selline zombistamine....
 
haiged koos 05. detsember 2010, kl 22.48
ise ka usute mis te räägite????
 
viimasele! 05. detsember 2010, kl 23.22
Loomulikult usume, mehed ju ainult maagiaga saadud ongi :DDDDD
Üksi sarm ja ilu on juba maagia, juurde oskus olla, riietuda, märkamatult võrgutada....need jobud ei suuda selle kõige vastu midagi, annavad alla. Kukuvad kui küpsed ubinad................no seda juhul, kui sinus seda kõike maagilist ikka on.

Kõik ülejäänu, nõidade armumaagia on kuritegu ja võib mehele väga halvasti mõjuda.
 
olen kuulnud 06. detsember 2010, kl 14.25
... lugu kuidas maag võttis töö vastu. Hoiatas kohe ette, et see ei ole lihtne lahendada ja võtab aega. Lähtudes eelnevast kirjeldusest armuloitsu ja suhtemaagia vahel ütleksin, et see oli suhtemaagia. Inimesed olid koos olnud mõnda aega aga midagi nagu oli puudu suhte korralikuks toimimiseks.
Ma ei mäleta kaua aega kulus, kui maag tegi tööd. Ja lõpuks ta lihtsalt vihastas selle mehe peale, sest see mee soli tõeline siga sõna otses mõttes. Probleem põhiliselt seisneski selles, et ta kohutavalt armastas naist, ilma liialdusteta peaagu et suri kui oldi lahus aga samas käitus nagu viimane ma ei tea kes.
Oma ebastabiilsuse ja ebainimliku käitumisega ajaski ta maagil kopsu üle maksa nii öelda ja too loobus.

Ei oska öelda, kas oli see õige või vale aga samas milleks raisata oma võimeid ja aega inimese peale, kes ise vastu töötab sellele, et asjad oleks korras.
See mees tänaseni päevani käib ja tüütab mu tuttavat - ta ei suuda loobuda ja lahti lasta ning mõne muu naisega kes ehk talle siis paremini sobib elada ning ta ei suuda selle naisega ka normaalselt elada. Natuke aega (ehk seni kui tunneb, et teda on tagasi võetud, naisel ikka on tunded tema vastu ja see loob turvatunde talle) on kõik korras ja siis hakkab sigatsema jälle. Nii öelda ise ei taha ja teistele ka ei anna.
 
haha 06. detsember 2010, kl 14.44
....eks see viimane juhus on vist üle-maageldatud mees, kel ajud enam endal ei tööta ja on eksinud zombi :)))), see ongi maagilise kuritöö ohver ja nüüd juba raske seda parandada, jääbki selliseks lolliks.
 
Ene 06. detsember 2010, kl 14.45
Armumaagia siis mõjub, see on tõestatud! Aga kui kaua kogu protsess aega võtab, ehk mõjuma ta hakkab 1-3 kuu jooksul, aga kui kaua kogu protsess õnneliku suhte väljakujunemiseni aega võtab keskmiselt?
 
olen kuulnud 06. detsember 2010, kl 14.53
Öeldakse vist jah, et kuskile 3 kuu kanti jääb aeg. Samas iga juhus on omamoodi, et vaevalt nö keskmist aega öelda keegi saab. Lühike ei ole see protsess kindlasti ja suhtes asjade paika loksumiseks on 3 kuud kindlasti lühike aeg. Oluline on ju, et tehtud asjad ka püsima jääks.

Selle minu tuttava puhul oli tõesti lugu nii, et naine pöördus maagi poole just sellepärast, et mehe eksnaine saades teada, et mehel on uus suhe asus hoolega igasugu loitse kokku tellima. Nii, et eks see maagia toimib jah alati ja kindlasti. Samas see eksnaine ju endiselt üritab saada meest tagasi aga ta ei lähe. Kuigi mees ei suuda mu tuttavaga normaalset suhet omada, ta ära ka ei lähe eksi juurde tagasi.
 
teadja 06. detsember 2010, kl 14.58
Saage aru, ei ole kindlat aega. Kõik inimesed on erinevad ja erinevate energiatega.
Kolm kuud, viis kuud. Asi on selles, et tulemus tuleb. On ka nii, et tulemus tuleb, kui seda enam ei oodata. On olnud ka nii, inimene on tellinud armumaagiat, ootas neli kuud ja leidis teise. Hakkasid koos elama, kuu aja pärast oli endine mees kohvritega kohal. Ka nii juhtub.
 
ka proovinud 06. detsember 2010, kl 15.00
kiired lahendused ei ole alati head ega vist püsivad ka mitte. kuid kuidas sa ütled seda inimesele, kes on hädas ja soovib lahendust, et mida kauem ootad, seda parem lahandus saabub :-(
 
olen kuulnud 06. detsember 2010, kl 15.10
Eks see vist on hoopis nii pidi, et mitte aeg ei ole ootajale oluline vaid teadmine, et 101% soovitud lahendus tuleb. Aja pärast hakatakse muretsema just sellepärast, et hakkab tunduma, et lahendust ei tulegi.

Kuid nagu "teadja" kirjutas - nii palju kui erinevaid inimesi, nii palju ka erinevaid lahendusi (nii protsessi sisu kui ajakulu poolest).
 
rosin 06. detsember 2010, kl 15.16
Mul on vastik lugeda seda kõike siin, olen ise olnud armumaagia ohver ja sellest vabanemine oli kohutavalt raske ja aeganõudev ja muidugi RAHAnõudev, kuna algul ei osanud tegija poole pöörduda ja raiskasin raha meie riigis tegutsevatele sensitiividele, takkajärgi mõeldes on jube häbi ja ei julgeks öeldagi, milliste idikate juures sai käidud :(
Ja teie tahate endile siin maagia abil mehi saada! Esiteks jääb mees haigeks ja lõpuks võib üldse aru kaotada, ja veel on risk suur, et kauaks selline mees teie juurde ei jää. Igal normaalsel mehel on siiski mingi ellujäämise instinkt olemas, hakkab tundma ja kahtlustama ja pöördub abi saamiseks ise maagide juurde, siis saab tellija, naine, kogu kupatuse endale tagasi ja haigestub, mehest jääb ka ilma. Maagid oskavad enda pealt kõike osavalt tellija kaela sokutada, ja õieti teevad, hoobi saab reeglina tellija.
Meeldis kommenteerija:viimasele!
05. detsember 2010, kl 23.22
 
teadja 06. detsember 2010, kl 15.24
Sa rosin ära ka nüüd hirmutama tule, kohe kõik haigeks ja maha surnud.
Arvan, sa oled lihtsalt mingi paranoia ohver. Muidugi, sul võis ka midagi sellist olla.
Oleneb,mida tellisid, või sinu suhtes telliti.
Kui telliti surmaga sidumist, siis on muidugi halb. Kuid lihtsalt suhete taastamisel ja uue võimaluse palumisel, ei ole mingit halba tagajärge.
 
mis juhtus 06. detsember 2010, kl 16.13
to rosin

Kuidas sa tundsid, et sulle telliti maagia?
 
viinamari 06. detsember 2010, kl 16.20
mulle tundub, et sa rosin oled natuke endaga sassis,
tõesti mingi paranoidaalne nähtus. vaatan su kirjastiili ja muud, oled lihtsalt elus pettunud inimene, kes omad puudused ja õnnetused proovib teiste selga panna.
tavaliselt on nii, lolli peaga leiame endale mehe. ssur aramastus ja sex alguses.
hiljem tuleb välja, et mees joob, käib teiste naiste juures ja muud sellist ja siis on muidugi hea väita, et mehele läksid armuloitsu mõjul.
 
olen kuulnud 06. detsember 2010, kl 17.15
Aga mis saab siis, kui kahelt poolt tehakse ühele mehele maagiat - näiteks eksnaine ja uus naine?
 
no-noo 07. detsember 2010, kl 01.13
Minge te per-se oma armumaagiaga, lollid eided! Muide, enne foorumi uuendamist olen juhtunud lugema "rosin" postitusi ja tean, et ta pole ilmselgelt mingi paranoik ega hull. Ta on kõik siin foorumis lahti seletanud ja oma lugu kirjutanud, niiet otsige! ja lugege.
Kui on ohver, siis ega tema pole tellinud, teda on keegi mees endale tellinud, isegi seda ei tea ja jahute siin asjadest millest mõhkugi ei mõista. Lugege ka "nik1000" poste, neid on siin palju, uurige neid linke ja saate targemaks ehk, kui vene keelt ikka oskate, topskid. mehi tahate küll endale siduda, aga kui teid keegi koletis endale seob ja tellib......mis siis, kisa lahti ja nõiad avitagu, eks.
peaks ammu juba ära keelama need armumaagia teemad ja kustutama, see on tõeline kuritegu. ja haigeks jäävad tõesti sellise maagia ohvrid, kama kuidas see tehtud on, see on isikuvabaduse piiramine ja ahistamine. pange ennast ise, naised, olukorda kus teid on "äratehtud" ja tunnetage, et miskit enam ei jaga, enne oli vastik ja ilge tüüp ja järsku on lausa armastus sellise vastu tekkinud....proovige, kuidas mekiks selline seis, ah?
 
nik1000 07. detsember 2010, kl 09.33
Lugedes ja uurides, neid maagia asju. Saan teha väikese kokkuvõtte.
Ei tohi soovida võõrast inimest.
Pole midagi halba selles, kui lihtsalt tahad proovida taastada suhted, või tuua olemas olevasse suhtesse uut tunnet jne.
Ohtlik on teha maagiat, milles on armastus surmani.
Kuid uuendada tundeid ja anda inimestele endile võimalus, uuesti alustada, selles pole halba.
 
viimasele 07. detsember 2010, kl 09.44
Loomulikult on selles halba, armastus peab olema vabatahtlik ja tulema südamest. Kas teid ennast tõesti ei sega teadmine, et tegelikult vabast tahtest ta ei armastagi teid? Minu arvates on teise inimese suhtes see väga alatu, ennast kaela riputada.
Tegelikult on see ju pettus teise inimese suhtes. Kas te ise tahaksite olla ohver? Mõni pikkade kollaste hammastega sõber paneb teile selle loitsu peale. Olete siis õnnelikud?
 
nik1000 07. detsember 2010, kl 09.52
Vastan.
Arvatavasti ei lugenud Teie seda tähelepanelikult.
Ma kirjutasin tunnete uuendamisest ja taastamisest.
See pikkade ja kollaste hammstega sõber, tohib Teie suhtes teha maagiat, vaid siis, kui Teil enne olid vastastikud tunded. Ju siis kunagi armastasite seda, pikkade kollaste hammastega inimest.
Kogu armastus, on energiate sobivus. Maagia lihtsalt taastab need energiad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!