Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kas mulle on needus peale pandud?
 
neiu 11. veebruar 2011, kl 22.59
Viimastel nädalatel on minuga väga palju asju juhtunud. Ühel nädala kukkusin tänaval libeda tõttu, teisel nädalal teise korruse trepist alla. Peale selle on ka teisi imelikke asju juhtunud. Õhtuti on mul seletamatu ärevus sees ja tunne nagu keegi jälgiks mind. Ka mu lähedastega on hakanud halbu asju juhtuma. Kas see on lihtsalt juhus või kellegi needus?
 
77 11. veebruar 2011, kl 23.55
Kui vana sa oled?
 
MumboJumbo 12. veebruar 2011, kl 00.39
väga asjalik küsimus viimasel.
Mina küsiks teemaalgatajalt veel täiendavalt, et mis su rinnahoidja number on?
 
neiu 12. veebruar 2011, kl 09.36
Mis mu vanus asjasse puutub? 23 olen
 
oletus 12. veebruar 2011, kl 17.26
Oled ehk mõne sinust pahasti mõtlema provotseerinud? Käitusid ise ebaeetiliselt kellegiga või on see inimene ise selline nõia-ella. Kui ikka keegi otsustab kedagi vihkama hakata siis sel sihtmärgil võib palju ebameeldivusi juhtuda. Sellised esmalpilgul olmetraumad ja ebaõnn ning luhtumised. Halvasti mõtleja ei pruugi sind just teadlikult trepist alla kukutada aga see läheb lihtsalt nii kui sinu poole palju halbu mõtteid saadetakse. Niisugune energeetiline sõda. Iga mõte omab füüsilist vormi(peenfüüsilist) ja jõudu. Iga kord kui sa ise kellegist midagi intensiivselt mõtled siis oleneb mõtte iseloomust see kas lööb halvasti tema aurat või lisab midagi, teeb head vm.
Samuti võib ise ennast vihates endale halba mõelda. Traumad jne
 
Aike 12. veebruar 2011, kl 18.13
Rahune maha.
Mingit needust sul pole ega ka tule. Ega see needuse panek mingi poes käimine ole, et suts ja valmis.
Kukusid kuna olid lohakas, ei vaadanud ette. Needus Sind nüüd kukkuma küll ei pane.
Kui kardad oled ise iseenese needus. Muuda mõtlemist ja mine pidutse aga mitte ära loe jobusid hirmu kirjutisi.
Marss pidutsema ja nomaalselt mõtlema.
 
neiule 12. veebruar 2011, kl 18.51
Pane igal õhtul küünal põlema, vaata leeki ja sõna-kurjus mine ära.
 
$&Co 12. veebruar 2011, kl 18.53
Mitte keegi ei suuda kahjuks siin foorumis su küsimusele vastata, kas on või ei ole .Vanus pole siin ju üldse tähtis, aga miks arvad, et kohe needus. Kas oled siit lugenud või on mingi muu kahtlus, enamasti on negatiivi pealepeanekul alati põhjus ja see omakorda tavaliselt kadedus. Mõtle enne hoolega läbi, kes võiks olla kade sinu peale ja kas selleks on põhjust.
Ja kui asjad siiski ei parane või hoopis hullemaks lähevad, siis võiks lasta asja uurida inimesel, kes näeb. Tikutulega otsides neid ikka leiab, kuigi öeldakse, et Eestis pole selgeltnägijaid. Vaata ja jälgi, kuidas elu kulgeb, ka lähedastel, paljudel on juba esivanematest nö. päritud negatiivsed programmid peal, eks igasuguseid asju juhtub. Sina ära endale sisendama hakka, lase elul lihtsalt kulgeda ja jälgi.
 
-kt- 12. veebruar 2011, kl 19.39
teemaalgatajale -
no sellise 'prohveti' juttu nagu Aike ära küll tõena võta. S.t. et mingit needust sul pole EGA KUNAGI KA TULE. See Aike näikse olevat Jumal ise, kes näeb ette et mitte kunagi elus sulle needust peale ei panda. Rääkimata sellest et teadmata sinu nime ja nägemata sinu pilti suudab 'teadja' nimega Aike öelda et mingit needust sul peal pole.
Loe eelmise postitaja $&Co juttu.
Pead asja laskma uurida inimesel, kes 'näeb'. Ja nägemiseks on sellel inimesel vaja vähemalt sinu pilti ja nime, juhul kui sa ise selle inimese juurde kohale ei lähe.
 
Aike 12. veebruar 2011, kl 19.51
-kt-
Kas mul pole õigust oma isiklikule arvamusele?
Mina pole Sind puudutanud. Millest selline nõmetsemine?
 
-kt- 12. veebruar 2011, kl 20.13
minu postitus oli samuti minu isikliku arvamuse avaldus, mitte nõmetsemine. Kas väidad tõesti et oled võimeline lihtsalt anonüümse netipostituse põhjal ennustama inimese tulevikku, kellest sa absoluutselt mitte midagi ei tea? Katsu siis kuidagi põhjendada enda ülivõimeid, vastasel korral pole mul sinuga millestki rääkida.

p.s. -
enne kui siin targutama hakkasid, oleksid võinud selles teemas -
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?79,108...
midagi mõistlikku vastata, ootame sinu vastust seal ;)



Toimetatud 2 kord(a). Viimati -kt- 12.02.2011 20.39.
 
Aike 12. veebruar 2011, kl 22.25
-kt-
Nagu sa isegi tead ei ole kõik kellega õnnetused juhtuva neetud.
Elus on tõuse ja mõõnu. Võtaks lihtsamalt elu.
Iga viltu minek ei ole needus, sa ju tead seda ise ka.
Needus on midagi palju hullemat kui tavalised elu komistused.

Jätkame teemaga.
Vabandust neiu ees, et väljusime teemast.
 
-kt- 12. veebruar 2011, kl 23.23
Aike -
ühelegi küsimusele sa ei vastanud, ei siin ega ka Volli teemas. Oleksid võinud lihtsalt vait jääda, aga ei, sul oli vaja ikka midagi öelda, millest kellelegi kasu ei ole. Kui sa ei ole antud teemal kompetentne, siis palun ära võta sõna. Kui teema algataja sinu nõuannet järgides midagi ette ei võta, ja ennast kontrollida ei lase, VÕIB see talle mõne aja pärast väga valusalt kätte maksta.
Teist korda juba ütlen sulle, et loe $&Co postitust, aga sinu aju on vist liiga väike et seda infot vastu võtta.
 
neiu 13. veebruar 2011, kl 09.37
Kunagi tutvusin ühe mehega, kes väidab, et tegeleb ennustuse, loitsude jms. Mina aga seda ei usu. Ta tahtis minuga suhet, kuid ma keeldusin, sest mul endal mees olemas ja teda petma ma ka nõus ei olnud. Siis ta ütles, et ma veel maksan selle eest. Siis ma sellele tähelepanu ei pööranud, kuid see pilk, mis tal seda öeldes silmis oli, oli tõsiselt kohutav.Ma ei usu, et tema minu ebaõnne põhjustada saab, aga pidevalt näen temast luupainajaid.
 
mh 13. veebruar 2011, kl 12.52
Needus toimib ainult selles ulatuses, mida oma käitumine ja maailma vaade võimaldab. Juba mõte, et keegi võiks kahjustada ja konkreetne mõte, et keegi on kahjustanud, avab inimese välja samalaadsetele mõtetele. Mõte, et keegi tahab halba, on nii hullult oma aurat lõhkuv, et väga lihtne ongi halval kohale tulla. Veel kangem on mõte, et keegi konkreetne inimene teeb halba. See avab selle inimese jaoks otsetee sinujuurde. Nii et võibki olla nii, et inimene on enda jaoks kõige hullem needus, kui ükski needus olla saab. Kui inimesed ei ole lahtisi kanaleid. Kui ta pole loonud endasse otsekanaleid negatiivse mõtlemisega, siis iga tahtlik ja teadlik manipulatsioon tabab teostajad välguna kohe tagasi. Seda tagasilööki oskavad küll teadjad eemaletõrjuda, kuid lõputult nad seda teha ei saa, kuna see löögi energia jääb ringlema auraümber. Ja nagu tekib väikseimgi pragu, on ta kohe auras sees ja toimib.
Osad needusena tunduvad nähtused on tegelikult enda suunatud tegevuse tagasipöördumine. Kõigepealt peaks lõpetama teiste kahjustamise, siis alles saab hinnata seda, kui palju kedagi ennast kahjustakse.
 
mõte 13. veebruar 2011, kl 12.57
Ise kahjustate end oma mõtetega ja tõmbate kurja ligi. Meel heaks ja arvuti käest ning loodusesse. Siis ei saa teile keegi midagi teha, kui vaim on vaba.
 
suur ohe 13. veebruar 2011, kl 13.17
Soovitan selle viimase postituse asemel siiski lugeda hoopis "nik1000" pandud linke, need on küll venekeelsed, aga seal on kirjas väga palju kasulikku infot igasuguse negatiivi ehk siis needuste, nõiduste, kaetamiste ja lausumiste kohta.
12.52 kommi lugedes tekib minul isiklikult küll jõetuse ja lootusetuse tunne, kuna see kirjutis on nii ebakompetentne, et mul puuduvad sõnad...
Ise olen kokku puutunud sellise teemaga, hädas olnud ja abi saanud, aga Venemaalt. Neiu, sa nüüd alles panid kirja sellise loo kellestki, kes sulle ju otse juba ühe negatiivi pani - lausumise (zglas-vene k.), see on needuse kergem vorm. Sinu uskumine ei loe üldse, negatiiv jõuab sinuni ikkagi, kuigi sa ei usu. Ka pole kasu mõttest ega muust, mis sulle tahetakse panna, seda ka pannakse ja kohale jõuab alati.
Soovitan sama mis eelmised, mine ja lase ennast üle vaadata ja kiirelt, sest kui negatiivne programm on liiga kaua peal, siis jõuavad kahjustused füüsisesse ja ka tugeval nõial on raske seda maha võtta. Ja nagu kirjutad, läheb kehvasti ka lähedastel juba, otsi keegi abistaja ja tegutse. Kui sinu peal on nn. "portša", mis tuleneb vene keelsest sõnast rikkuma, rikutud...siis sinu lähedased on ka juba kahjustatud. Näiteks kui emal on needus, siis lapsed on automaatselt juba sinu negatiivses väljas ja nende füüsis ka kahjustub, kui emalt kiiresti see maha võetakse, siis kohe on laste ümber ka kõik puhas.
 
to neiu 13. veebruar 2011, kl 20.54
Tänapäeva keerulistel aegadel mõtlevad kõik, kas neil on needus peal, aga tõde on see, et inimkonnal ongi, suuremal osal. Loodus maksab kätte ja teeb korrektiivid. Sul pole needust, lihtsalt viltu veab, aga hea on see, et elu käib ikka kraavi ja kraavist välja
 
mh 13. veebruar 2011, kl 23.59
Kõik needused on ju astraalse iseloomuga. astraali valitseb aga mentaal. See on varjuna kõige kohal. ja sellised nagu on mõtted, selliseks häälestub ka astraal. Ei hakka ükski needus külge, kui pole usku selle võimalikkusesse. Kui pole endas halba ja pahatahlikkust. Aga eks teemaalgataja ise vaatab, mis ta oma eluga teeb. Tassib oma raha kellegile lõunaks või hakkab iseendaga tööle. Kui mõtlemine paigas, saab iga needuse pealepanija hetkega kõik tagasi. Kõik mis loodud pöördub tegija juurde tagasi. Küsimus on ainult ajas ja selles, kui kaua objekt seda nn kinni hoiab. nagu muutub läbipaistvaks, nii saab tegija otsese laksu. Nad üritavad seda laksu kõrvaljuhtida. Enamasti peab needuse tellija ise ming eseme mängu panema. Aga õnneks on elul ikkagi seadus. Kõik mis teed tuleb tagasi. teadlik tegu lihtsalt tuleb suurema laksuna.
Kui kellelgi kellegi jutupeale lootusetuse tunne tekib, on asjalood temaga ikka hullud mis hullud. Oma kese võiks ikka olemas olla ja pole vaja anda oma enesetunnet kellelegi mõjutada.
edu!
Uriinia 14. veebruar 2011, kl 00.04
Jah. Sulle on suur needus peale pandud!
Aga nüüd on niimoodi, et kui annetad näiteks mõnele lastekliinikule või lastekodule, siis me võime selle needuse maha võtta...
Halleluuja!
Tšekid palun pedefeerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!