Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
neile kes usuvad kaitseinglitesse.
 
inglike 17. veebruar 2011, kl 16.42
Mina usu ja ikka tunned, et keegi mind alati täbaratest ja lootusetutest olukordadest välja aitab, kuid nüüd juba pea aasta aega madalseis ja ühe sügavamale vajun, nii, et vahel on tunne kas rabelengi välja. Pingutan tõsiselt ja näen vaeva, kuid kõik mis ette võtab, läheb n.ö vett vedama, Ennast ajab juba naerma, sest see ebaõnn on juba absurd.
Tundub nagu kaitseingel oleks mu maha jätnud...kuidas seda sidet uuesti taastada????
 
ok 17. veebruar 2011, kl 16.47
Alguseks proovi selgusele jõuda, miks kaitseingel sind maha jättis? Sellest olenevalt juba pead leidma võimaluse asja parandada.
Sillu87 17. veebruar 2011, kl 16.48
inglike Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina usu ja ikka tunned, et keegi mind alati täbar
> atest ja lootusetutest olukordadest välja aitab, k
> uid nüüd juba pea aasta aega madalseis ja ühe süga
> vamale vajun, nii, et vahel on tunne kas rabelengi
> välja. Pingutan tõsiselt ja näen vaeva, kuid kõik
> mis ette võtab, läheb n.ö vett vedama, Ennast aja
> b juba naerma, sest see ebaõnn on juba absurd.
>
> Tundub nagu kaitseingel oleks mu maha jätnud...kui
> das seda sidet uuesti taastada????


Mina veidi usun inglitesse. Ma hetkel loengi ühte raamatut neist ja mõtlesin, et soovitan Sul ka seda raamatut lugeda. Ehk on abi. Raamatu autor on Diana Cooper ja pealkiri raamatul on "Ingli ilmutus"
Proovi see raamat saada ja läbi lugeda, ehk on Sul abi sellest. :)
 
tean 17. veebruar 2011, kl 17.18
et nad on olemas. nad ei kao kuhugi ega jäta sind maha ka, lihtsalt sinu enda tunnet võib midagi segada.
 
mia 17. veebruar 2011, kl 17.35
ju siis jooksed vales suunas ja pingutad valede asjade nimel. vahelduseks, ära rabele ja ära näe nii hullult vaeva, küll siis jälle välja ilmuvad ;)
 
miale 17. veebruar 2011, kl 18.02
seds kindlasti mitte....
 
qwerty 17. veebruar 2011, kl 22.14
Kui palju sa oma ingli(te)ga räägid? Olen kuulnud, et neile tuleb kõik oma soovid ja plaanid selgelt välja öelda, niisama lambist nad ei suuda alati teha seda, mida sa sooviksid, kui nad ei tea, mis see täpselt on! Teistpidi, see on vist seesama "palve jõud", mida inimesed on aastatuhandeid juba tunnetanud ja kasutanud: kui sa oma soovid välja ütled, siis sageli keegi (inglid? Jumal? universum?) aitab nende täitumisele kaasa.
 
$ 17. veebruar 2011, kl 23.55
Teema ise koos kommentaaridega näeb välja, nagu oleks lasteaias jutuvadin ja ma parasjagu kuulan seda, oodates oma lapse riidessesaamist. Oled sa, teemaalgataja, kunagi elus sattunud väga kohutavasse olukorda?....pea aasta madalseis - mida see sinu jaoks üldse tähendab ja oled oma probleemi ka iseendaga arutanud ja vastust otsinud?
Arvad, et sinu kaitseingel jättis su maha, aga kust sa üldse tead, kas ta sul olemas on? Oled sa ristitud, et nõnda arvata....ristimisega saab inimene endale Kaitseingli, kes teda siis kogu elu hoiab ja kaitseb ja rasketel hetkedel pead pöörduma Tema poole alandliku palvega ja kindlasti lisama juurde ka sõnad:...kui ma seda väärin, siis aita...jne.
Ma juba tean, et siinses foorumis on vene õigeusu kirikud ja nende tavad TABUTEEMA, kõik vihkavad kõike, mis on mingilgi määral seotud venega, ja arvate, et teie kaitse(keegid?) selles raskes vihaseisundis oleksid võimelised teid aitama - vaevalt! Vihkavat inimest ei aita Jumal ega Kaitseingel, juhul kui see tal üldse olemas on. Kaitseingel saabki olla vaid nendel, kes on vastava rituaaliga ristitud ja saanud ristimise läbi ka uue nime, nn. ristinime, mis alati pannakse mingi Pühaku auks. Seepärast, et Pühak kaitseks ja hoiaks - seda nimetataksegi Kaitseingliks.
Ise olnud väga raskes situatsioonis ja kodumaalt ma mingit abi ei saanud, abi sain mujalt ja suure teadmiste pagasi kaasa ka, maagia-alase.
Räägitakse küll, et mingid Inglid tulevad ka sündides kaasa, aga kui inimese eeterkeha saab läbi halva ja kadeda inimese kahjustada, siis enamasti nad lahkuvad, kuna ei suuda enam kaitsmisega toime tulla.
Uriinia 18. veebruar 2011, kl 00.48
Ma ei teagi...
Kirjutan siin, ehkki olen ju ainult kirjaoskamatu vaimuhaige.
Aga olen siin küll adunud rohkem tendentsi ühe spetsiifilise idakiriku promost.
Alati tõusetub siin esile teemades keegi oluline teadja, kelle info järgi peab ilmtingimata kuskilt toompea sibulkupli alt püha vett või veel pühamaid küünlaid muretsema.
Vahepeal oli koguni üks püha isa Andronnikos või Agapit (ah saatan teda söögu, kes ta ka oli...) lausa igapäevane meister siin foorumil.
Üldjuhul sekundeerib ka keegi wolandi ja spiriti reklaamiagent oma trummiga, et oluline faktor on püha slaavi veri...mis ainsana planeedil lubavat tõeliselt toimivat maagiat teha.

Hmm.
Leian, et kui keegi kainelt mõtlev ugrimugri siin pisut nende usupöörajate üle aasib, siis on see ka asja eest.
See peaks juba ammu arusaadav olema, et tsuhknatele selle ristijaburuse reklaam reeglina ei mõju.
Alati leidub muidugi ka tänuväärseid erandeid, kellel inglid lausa peas ringi lendavad.
Aga see pelgalt minu arvamus on.
Ja seda ei pea keegi lõpliku tõe ega pühadusena võtma...
 
õpipoiss 18. veebruar 2011, kl 01.29
Kunagi pidanud šamaani õpilane enne šamaniks saamist allamaarännaku ette võtma. Seal siis igasugu deemonid ja koletised teda piinanud ja liha söönud tema luudelt. Kui šamaani õpilasest oli ainult luukere järgi jäänud, siis lõpuks suutvat ta ühe deemoni endale allutada ja ära taltsutada. See deemon siis jäänud šamaani elu lõpuni teenima ja nõu andma. Aitama ja kaitsma vaimumaailma teiste koledate elukate eest. Šamaani võimu saladus ollagi olnud see peletis.
Peaks ka vist ühe sellise ära taltsutama ... ei lendaks vähemalt ära teine.
Uriinia 18. veebruar 2011, kl 01.34
Tunguuside mõistujutu moodi paistab see olema...
 
mh 18. veebruar 2011, kl 03.18
Inglid ja deemonid on ühe energia 2 otsa. Sõltub inimese eetikast ja elamiseviisist, kas ta satub inglite või deemonitega suhtlema. Deemonid on väga pikka aega väga ilusad ja kiirgavad, enne kui nad nn koledana näima hakkavad. Nii et kui inglite side kadunud, tasuks oma elu üle vaadata. Kas see on eetiline, kuidas suhtutakse teistesse jne, jne. Täpselt sellised daimonid tulevadki inimese ellu, kellega ta sarnane on.
 
Schopenhauer 18. veebruar 2011, kl 10.47
Su elus ongi pikka aega ainult saatan ja deemonid, oled nii sarnane nendega et lausa kloonitud. Su hingesugulased on samasugused välimuselt ja nende teodki. Paistab et olete koos juba eelmistes eludes sigadusi teinud.
Sillu87 18. veebruar 2011, kl 13.46
to $:
Igal inimesel küll on oma arvamus, aga sellise jutuga ma kohe üldse nõus pole.
Küll aga olen viimase osaga nõus, kus oli juttu, et inimene saab omale sündides kaasa ingli. Ja see ingel on temaga terve tema elu.
Sillu87 18. veebruar 2011, kl 13.54
Schopenhauer Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Su elus ongi pikka aega ainult saatan ja deemonid, oled nii sarnane nendega et lausa kloonitud. Su hingesugulased on samasugused välimuselt ja nende teodki. Paistab et olete koos juba eelmistes eludes sigadusi teinud.

Nagu Su jutust aru saada, siis ega Sa suurt inglitesse ei usu. Miks Sa siin siis üldse pritsid sellist õelust?
Las kõik usuvad, seda mida nemad uskuda tahavad ja ega ma ei salga, ka mina usun inglitesse ja ka seda, et nad on kogu aeg meie ümber olemas.
 
õpipoiss 18. veebruar 2011, kl 17.14
Soe on teadmatuse pehme tekk.
Uskujad vaatavad maailma ja põlgavad selle ära. Tahaks juba tagasi sooja...
 
öine 18. veebruar 2011, kl 23.31
Selles teemas on kõigil justnimelt OMA seisukoht ja foorumis võib ka iga mats selle välja öelda/kirjutada. Kui keegi usub, et inglid kõik tema soovid täidavad ja elu lilleliseks teevad, palun. Inglite ja kaitsepühakute teema paraku eesti foorumis läbi ei lähe, sellest tõuseb palju tüli ja koledaid väljaütlemisi, nii et parem mitte. Teemataja, sina palu et su inglid tagasi tuleksid, loodame et sa ikka palvetada oskad!
Kunagi keegi siin ütles hea asja: väga jubedatesse olukordadesse sattunud inimesed, sealhulgas ka ateistid ja satanistid, hakkavad Taeva poole appi karjuma...see on nii õige lause ja minu elupraktikas ka aset leidnud ühe tuttava näol.
Uriinia - sinu kirjutis siin ei avalda kahjuks mingit muljet, nii et minu poolt sa vaimustuse osaliseks tänasel päeval küll ei saa, kaif jääb ilmselt tulemata. Kirjuta aga edasi oma siinadest ja pesulaost :(
Ja olen väga nõus sellega, et vihkav inimene ei saa abi ei Inglitelt ega ammugi mitte Jumalalt. Ingleid palu appi ikka Jumala läbi, nii on kindlam :)
 
lumi 19. veebruar 2011, kl 13.47
Mina räägin alati oma kaitseingliga .Kui mingi probleem või mure,siis mõttes palun ja räägin oma ingliga. Olen oma probleemidele alati lahenduse leidnud . Lahendus ei tule kohe ,viimane soov mis ma mõttes esindasin ,täitus 2kuupärast ja olen väga õnnelik.Alati peab oma kaitseinglit tänama .Tunnen,et olen väga õnnelik naine .
 
Aike 19. veebruar 2011, kl 13.55
Ingel tuleb koos Sinuga ja saadab Sind kogu su elu. Tema ei lahku mitte kunagi su juurest. Ta ei hinda Sind halvaks või heaks. Temale on Sinu olemas olu oluline.
Ole sa tõsiusklik või ateist vahet pole. Ta elab Sinu energiast.

Kõigil on madal seise võta neid kui elukogemusi ja ära jää neisse kinni. Kui on madal seis siis on madal seis ka paigal seis on liikumine sulle vajalikus suunas. Oota ja lase ajal minna vastus on juba lähedal.
 
Aikele 19. veebruar 2011, kl 14.08
Õpi, palun, natuke õigekirja. Sinu kommentaarid riivavad silma oma kirjaoskamatuse poolest.
 
aikele 19. veebruar 2011, kl 15.04
Misasja - lugege nüüd ilmutist ..."Ta elab Sinu energiast."...st. Kaitseingel!!!!!!!!!!!!
Kaitseinglid on ikka eelkõige selleks olemas meil, et just nemad toetavad meid ja annavad energiat...rasketel hetkedel, mitte nad ei ela meie energiat. Vampiirid elavad meie energiat.
Ja veel - su õigekiri on nii jube, et vastik vaadata, olen nõus. Enne kui postitad, vaata kuidas see välja hakkab nägema...:))))))
 
Gerbera 19. veebruar 2011, kl 15.17
nõustun öisega . uriinia on õesti üks väga halb ja sallimatu inimene kes ei usu õigeusu puhastavasse toimesse . ta ei saa ka kunagi inglitelt mingit abi
 
Aike 19. veebruar 2011, kl 15.57
Tänan rohkem ei tee. Ausalt.
Sillu87 19. veebruar 2011, kl 17.53
Aike Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ingel tuleb koos Sinuga ja saadab Sind kogu su elu
> . Tema ei lahku mitte kunagi su juurest. Ta ei hin
> da Sind halvaks või heaks. Temale on Sinu olemas o
> lu oluline.
> Ole sa tõsiusklik või ateist vahet
> pole. Ta elab Sinu energiast.
>
> Kõigil on
> madal seise võta neid kui elukogemusi ja ära jää n
> eisse kinni. Kui on madal seis siis on madal seis
> ka paigal seis on liikumine sulle vajalikus suunas
> . Oota ja lase ajal minna vastus on juba lähedal.


Mina olen Aikega täiesti nõus.
 
mh 20. veebruar 2011, kl 08.03
Kaitseingel võib maha küll jätta. Ja jätabki. Ega muidu pole niipalju õnnetusi ja äkksurmasid. Kaitseingel vihjaks, kui inimene hakkaks kokkuelama igatlaadi terrorit armastava inimesega. Kui palju õnnetuid abielusid :) Kus see ingel siis on ? Inimesed käituvad ebaeetiliselt, kas te tõesti mõtlete, et kaitseingel kaitseb sellist segast igavesti ? Oh ei. Kaitseingel lahkub ja siis võib asemele tulla üks teine tegelane ja see on juba deemon. Ja teda huvitab ainult inimese elujõudu endale saada, selleks et ise edasi elada. Ja kui oled nõus teda teenima, siis jätab inimesele endale ka veidikene. Aga see on nn. hing nööriga kaelas tunne, kui deemonid kaelas. Neid saab lasta mahavõtta, aga nad on kohe tagasi kui inimene ei muutu.
Kaitseingel on inimesel, kes palju head teeb, sellel on neid lausa mitu.
Deemoni kutsub inimene välja kui on vihane ja tige. Valetab ja varastab. Üritab teisi tüssata. Reetmine ja petmine. Lubaduste mitte täitmine. Oma koguse mittetäitmine. jne jne. Kõik ebaeetiline teenib deemonit ja kaitseingel lihtsalt kaob ja väga kiiresti, kui inimene hakkab tema toetust kuritarvitama.
 
vow 20. veebruar 2011, kl 09.37
No ega kaitseingel nüüd abielu probleemide ja iga õnnetu koperdamise eest küll ei kaitse!
Kaitseingel kaitseb siis kui näeb oma vaatepunktist, et isikule tehakse ebaõiglaselt liiga ja seda just juhul kui isik on ise laitmatu ja süütu vaimsest vaatepunktist vaadates. Kui inimene koperdab trolli alla selletõttu, et mõtted shoppamise juures siis miks peaks kaitseingel sellist kaitsma? Et produtseerida selliseid mõttetuid materialiste?
Sillu87 20. veebruar 2011, kl 10.57
mh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kaitseingel võib maha küll jätta. Ja jätabki. Ega muidu pole niipalju õnnetusi ja äkksurmasid. Kaitseingel vihjaks, kui inimene hakkaks kokkuelama igatlaadi terrorit armastava inimesega. Kui palju õnnetuid abielusid :) Kus see ingel siis on ? Inimesed käituvad ebaeetiliselt, kas te tõesti mõtlete, et kaitseingel kaitseb sellist segast igavesti? Oh ei. Kaitseingel lahkub ja siis võib asemele tulla üks teine tegelane ja see on juba deemon. Ja teda huvitab ainult inimese elujõudu endale saada, selleks et ise edasi elada. Ja kui oled nõus teda teenima, siis jätab inimesele endale ka veidikene. Aga see on nn. hing nööriga kaelas tunne, kui deemonid kaelas. Neid saab lasta mah avõtta, aga nad on kohe tagasi kui inimene ei muutu. Kaitseingel on inimesel, kes palju head teeb, sellel on neid lausa mitu. Deemoni kutsub inimene välja kui on vihane ja tige. Valetab ja varastab. Üritab teisi tüssata. Reetmine ja petmine. Lubaduste mitte täitmine. Oma koguse mittetäitmine. jne jne. Kõik ebaeetiline teenib deemonit ja kaitseingel lihtsalt kaob ja väga kiiresti, kui inimene hakkab tema toetust kuritarvitama.


Kaitseingel vihjaks, kui inimene hakkaks kokkuelama igatlaadi terrorit armastava inimesega. <<---Mina usun seda, et kaitseingel vihjabki, kuid inimene ei oska seda alati näha või keeldub nägemast, sest inimene arvab, et see on lollus ja ei võta seda kuigi tõsiselt.

Inimesed käituvad ebaeetiliselt, kas te tõesti mõtlete, et kaitseingel kaitseb sellist segast igavesti? <- Iga inimene peab oskama ka oma ingliga rääkida ja ühendust võtta. Kui inimene seda ei tee või ei oska teha või ei taha teha, siis pole tõesti midagi teha.

siis võib asemele tulla üks teine tegelane ja see on juba deemon. Ja teda huvitab ainult inimese elujõudu endale saada, selleks et ise edasi elada. <- Deemon inimesele on ainult teine inimene, kes võtab ja imeb omaenese teadmata teiselt energiat. On olemas ütlus, et "Ta räägib mu surnuks." Seda võikski võtta sellisena, et inimene, kes räägib palju sellele, kes kuulab. See rääkija imeb kuulaja energiat. Kindlasti olete kokku puutunud sellise inimesega, kes palju räägib ja kelle jutt tundub Teile nii igavana, kui Te ei söanda talle viisakalt öelda, et ära räägi nii palju.

Kaitseingel on inimesel, kes palju head teeb, sellel on neid lausa mitu. <- <b>Mina usun siiski, et iga inmene saab sündides kaasa ühe ingli ja need on kõigil, mitte ainult headel inimestel.</b>



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Sillu87 20.02.2011 10.59.
 
siilike 20. veebruar 2011, kl 11.24
Olen kah üks inglitesse uskuja. Aga pole kunagi mõelnud, et ingelid kaitsevad vaid pigem neid appi paludes on nad mul aidanud tekkinud situatsiooniga toime tulla, leida üles kadunud asju ja andnud vastuseid küsimustele, mis aitavad teatud otsustenni jõuda. Ehk siis inglid ei kaitse sind püssikuuli eest aga kui sa seeläbi haavata saad aitavad nad sul selle läbi elada. Vähemalt usun nii.
Sillu87 20. veebruar 2011, kl 14.11
siilike Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen kah üks inglitesse uskuja. Aga pole kunagi mõ
> elnud, et ingelid kaitsevad vaid pigem neid appi p
> aludes on nad mul aidanud tekkinud situatsiooniga
> toime tulla, leida üles kadunud asju ja andnud vas
> tuseid küsimustele, mis aitavad teatud otsustenni
> jõuda. Ehk siis inglid ei kaitse sind püssikuuli e
> est aga kui sa seeläbi haavata saad aitavad nad su
> l selle läbi elada. Vähemalt usun nii.

Täiesti nõus ja õudalt ilusasti öeldud ka . :)
Kiitus siilikesele :)
Teised kritiseerijad siin teemas. Laske meil uskuda inglitesse. :)
 
Liina 20. veebruar 2011, kl 14.23
Oskate soovitada mõnda head raamatut, kus täpsemalt kirjas inglitest:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!