Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
ennustaja Edgar
 
teadmatu 18. veebruar 2011, kl 22.23
kas keegi on käinud ja lasknud panna kaarte Edgar Egiptel?Ja kuulsin,et ta teeb ka horoskoope,kas kellegil on kogemusi tema ennustajavõimete kohta?Tahaks inimeste arvamusi kuulda,enne kui teda külastan.
 
itsitus 18. veebruar 2011, kl 22.37
kas telkust vaadates ei tundu juba, et vist aitab tema kuulamisest, ajab ju täielikku jama kokku. mis häda veel kohale minna on, see vanamees on ju peast puhta soe, kas ise ei näe seda? lihtsalt hämmastav - no kas on ükski asi täide läinud, mida see totu on "ennustanud", vot mina küll pole siiani miskit näinud ega kuulnud.
 
teadmatu 18. veebruar 2011, kl 22.43
miks sa mõnitad teda?isiklikult sulle ta pole ju ennustanud!ootan ainult nende kommentaare,kes on ta juures käinud!
 
heh 18. veebruar 2011, kl 22.47
keegi ei mõnita siin ju. aga too mehike ajab udu. Ütles ju ka, et eurot ei tule. huvitav millega me siis poes hetkel maksame:)
 
krete 18. veebruar 2011, kl 23.07
käisin eelmise aasta okt.kuus ta juures ja lasin ennustada.Ja palju tema ennustusest on sõna sõnalt täide läinud,uskuge või mitte!!!!nii et mina küll ei ütleks,et ta ainult udu ajab!ta oskab väga hästi kaartidega selgitada su olukorda ja lähitulevikku!lähen teinekordki ta juurde ja soovitan seda ka teistel teha!!!!!
 
ojaa! 18. veebruar 2011, kl 23.13
Soovitajale kretele- esiteks ei soovi enamus inimesi üldsegi lasta endale ennustada, ja kohe su postist on näha et teed siin reklaami. Eks Mähevanal vaja ju ka raha teenida, tema ju riigikokku ei pääse :))))) irw
 
Jessica 19. veebruar 2011, kl 04.13
Meil ka sama probla.
See Ken, keda paraleelikad ilgelt lahedaks kutiks peavad, on täitsa Justin Biberi nägu. Ja igasugu türnüfflid käivad kogu aeg temaga.
Kas oleks võimalik teha mingine ilge kõva maagia või muu staff, et Ken oleks minu oma.
Olen täiega ootel ja teised ka.
 
haug 19. veebruar 2011, kl 10.20
Suurimad "spetsialistid" on reeglina need kes pole temaga kokku puutunud ega oma otsest kogemust. Kas mitte need ise pole sellised kelleks nad Edgarit peavad?
 
tsilli 19. veebruar 2011, kl 12.11
kuidas võtta. mõnda asja tunnen ja tean, mis juhtub nagu tema. seda palju varem, kui ta artikleid olen lugenud. aga selge on, et ta keerutab päris palju. ei tohigi kõike öelda. ja kõik muidugi ei lähe täide, õnneks. ükski inimene ei tea 100%.
 
Aike 19. veebruar 2011, kl 13.28
See inimene võiks ennast kõige pealt aitama aga mitte oma häda ja haigusi teiste peal välja elama.
Juba vaadates tekib jälestus mis siis kui peaks selle hirmunud inimesega ühes ruumis viibima ja teda veel kuulama.
Alustada võiks oma kaaluprobleemi lahendamisega aga seda ta ei suuda. Millest me siin räägime.
Ennast ei suuda aidata aga teisi õpetama kange.
 
aikele maikelt 19. veebruar 2011, kl 14.54
No tead, minu teada ei saa Egipte üldse liikudagi ja kellegi kaalu kallal närimine on okka tõega idiotismi tipp. Eks sul vist endal sellega probleemid, et niiiii nõmeda asjaga siin välja tulla, jube madal!

Aga ega mina seda Edgarit ei kaitse, lihtsalt selline ebameeldib komm jäi ette ja otsustasin AIKE paika panna. Ennustab kõik valesti ja ajab lihtsalt udu, temal on tähtis saada elatist nagu enamikel eesti vanadel ja juba kulunud senss-sulidel, eks sellest ka siinsed viimase aja reklaamid. Olen kindel, et teemaalgataja on ka reklaamiks selle Egipte teema üles tõstnud.
 
maike 19. veebruar 2011, kl 14.56
sry - tegin kirjavea... on ikka tõega...peab olema :D
 
Aike 19. veebruar 2011, kl 15.08
maike võta järjekoda. Neid n.n. paika panijaid on ennegi nähtud.
Sa kahjuks või õigemini õnneks ei tea seda inimest ja tema vägitegudest. Ja sa ei peagi teadma. Oled õnnelik kuna tunned n.n. petised kohe ära ja ei lase ennast pette nende jutust. Selle üle on ainult hea meel.

Rünnata mind ei ole kellegi mõtet. Tühi lask võiks selle peale öelda. Minu ainus siiras soov on öelda vaid üht ära usu kõike seda mida näed ja kuuled. Sinu raha ei ole selleks sul teenitud, et kedagi paremale elujärjele aidata. Kõigil on oma elu ja ta peab selle tulemusega leppima aga mitte teisi oma elu vedama panema. See maksab kätte ja ehe näide on just see inimene.
Kõige paremate soovidega sulle.
 
teadja 19. veebruar 2011, kl 15.25
omal teil isiklikke kogemusi temaga ei ole,aga meistrid kraaksuma siin!see,mida ta seal telekas räägib,on üldine ja ei peagi 100% täppi minema.Aga kui ta paneb otseselt sulle,siis on ennustused küll väga täpsed!huvitav,kui ta teie arvates nii valelik on,siis miks igapäev tema juures käijakse ja kaartidelt nõu küsitakse??parem tõmmake selle ennustaja Tiina kohta!tore ennustaja küll,teab ainult kaardi tähendust,aga selgitada rohkemat ei oska!
 
videvik 19. veebruar 2011, kl 18.13
kunagi käisin ta juures, ennustas, mis ta ennustas..midagi täppi ja mõni asi ootab alles täideminemist..aga paha inimene ta ei ole.
 
teadja 19. veebruar 2011, kl 18.53
paha ei ole,aga ennustada ikkagi ei oska....
 
Marika 20. veebruar 2011, kl 21.02
Aga olgem ausad, päris palju läks ikka täppi ka mis ta ennustas avalikult. See lennuõnnetus ja see vulkaanipurse tagajärg. Neid on veel. Individuaalennustus, mida tegi mu s6brannale läks ka väga tcppi enamus. Ega ykski ennustaja sulle 100% täppi ei pane. Samas istus ta samal ajal minu mehega Patarei vangla haiglas ja seal ennustas mu mehele alguses väga mööda. Umbes, et sinu naine on kas blond v6i brynett, midagi tarka ei osanud öelda ja sellepärast visati ta yle nalja. Hiljem aga ennustas mu mehele täpselt tema kohtuasja ära. Isegi vabanemise kohta kõik täpselt. Mu mees läks kohtusse ja praktiliselt teadis mis teda ees ootas. Seega päris 0 ta ei ole! Ja väga tore mees on ta.
 
Marika 20. veebruar 2011, kl 21.03
Vulkaanipurske*
 
Edi 23. veebruar 2011, kl 19.02
Mina olen Edgari juures käinud ja sain ka õiged vastuseid, See oli 4 aastat tagasi ja ni on ka läinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!