Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kas keegi on teinud küünlaga rituaali?
 
kunagine 09. juuli 2011, kl 20.35
avely-le: sinu tahtmine ei loe midagi, mees otsustab ise, keda armastab, selle valib. Kui hakkad musta maagiaga armukest mõjutama, saad kõik omale kraesse. Kui tellid maagidelt, siis oma asi, nende asi on sin hoiatada, kui mees sind enam ei armasta (ilma nõiduseta), siis ei jää ta sinuga ka siis mitte, kui maag oma töö teinud on. Maagiline sekkumine on õigustatud ainult juhul, kui mehele on tehtud võõra naise poolt "privorot", siis saab selle maha võtta ja mees tuleb koju tagasi. Eestis ei osata selliseid asju, nii et variant on välistatud.
 
avely 09. juuli 2011, kl 22.03
Asi pole nii ühene ja must-valge. Mees jääkski külakorda käima, aga siin on mitmeid nüansse, mida ei hakka kirjutama.
Kui keegi oskab anda nõu, siis väga palun.
 
lizzi 09. juuli 2011, kl 22.09
Kullake, kõik ongi ju nii! Mis nüansid, joodik on või ära tehtud, eks kirjuta maagile, neid siin ikka liigub, kõik kuritööd saad ikka endale kaela ja vägisi ei tee armsaks. Kuidas oskab keegi nõu anda, kui sa midagi ei kirjuta?
 
avely 09. juuli 2011, kl 22.57
no nõuannet paluks ikka selle teise naise tõrjumise kohta. Aga nüansid on selles, kuidas see toimub ja mil viisil. Ma ei saa siia seda kirjutada, aga tahan võidelda.
Küsimus on ka mehe mitte just tahtes, muudes tegurites.
isemaag 10. juuli 2011, kl 13.52
Lihtsalt niku hästi oma mehega. Kui ei oska leia kah endale kes õpetab. See pole mingi labane nõksutamine. Kogu lugu.
 
avely 10. juuli 2011, kl 13.59
to isemaag:
Väga huvitav, kes siis õpetaks? Räägid tantrast või millestki muust?
isemaag 10. juuli 2011, kl 14.19
Lihtsalt niku hästi oma mehega, võisiis leia endal samuti kes õpetab. See minu poolt aus soovitus. Omanditunnet ei tohi olla ausas kooselus. Ja seda kaa ei tohiks olla et lisatud info müstilisel moel ära kaob.
isemaag 10. juuli 2011, kl 14.22
Izviniitesh! Ma ei pand tähele, täppe peale, varasem post on ilusti alles. Lihtsalt armastage kuni veel koos olete, hiljem on liiga Hilja.
 
avelyle 10. juuli 2011, kl 14.23
Ma ei saa ka aru sellest, et alati on naised süüdi jne. Lahenda kõik ikka oma mehega. Naine ju võibki eemale hoida, aga ikka oleneb kõik sinu mehest endast. Mõni võib ka oma vale arvamustega-mõtlemisega kellegile maagijaga väga palju halba teha.
isemaag 10. juuli 2011, kl 14.29
Naisel on väga suur võim kogu oma suguseltsi üle, sünniga kaasa saadud. Mehel on ainult õpitav võim.
 
avely 10. juuli 2011, kl 14.34
Viimasele:
no seda ma ootasingi, et millal nüüd tänitama ja süüdistama hakatakse.
1. pole ma öelnud, et naised on süüdi
2. pole ma üldse olukorda täpsustanud
küsisin otse oma küsimuse ega oota rohkem midagi, kui seda mida teada tahtsin.
Ma ei hakka siin avaldama oma suhte üksikasju. Võin vaid öelda, et elus on igasuguseid olukordi ja asjaolusid, absoluutselt erinevaid.
Mis puutub seksi, siis sellega pole midagi halvasti, aga uued oskused kuluvad ikka ära. Isemaagi nõuanne on asjakohane, ainult väga üldine.
 
? 10. juuli 2011, kl 15.27
kõik toimub mingil põhjusel ja laheneb täpselt nii, nagu vaja. vahel küll arvad, et lahendust ei ole ega tule, kuid sel juhul pole veel õige aeg. vahel sa ei tunne ära, et see ongi lahendus, sest see võib olla täpselt risti-vastu sinu ootustele.

ja üks asi veel: oma soovi väljaütlemine, isegi mõtlemine (need kinnisideedes istujad) läheb reeglina täide, varem või hiljem. aga täide võib minna kellegi/millegi arvelt. ja see pole hea.

sama on armukese kadumisega. armuke kaob siis, kui selleks on aeg. võib-olla ei kaogi. või leiab mees, kes on harjunud armukesega , uue, sest sel ajal oma suhtesse oma naisega ju ei panustatud. no nibin-nabin, mitte nagu peaks.

avely, ole lihtsalt sina ise (normaalne, ühesõnaga- see on raske, ma usun), sest mees teab tegelikult küll, kellest ilma jääb... kui teda ei huvita, siis kas tahaksid tagasi inimest, kes läheb probleemide ajal (veel hullem, kui teil suuri probleeme ei olnudki) teise käte vahele?

enamiku asjade puhul pole mingit nõidust vaja, vaid natuke analüüsida olemasolevat olukorda.
 
igavuses-unetuses vaevlevale 10. juuli 2011, kl 16.58
paranoiat, skisofreeniat, närvihaigusi hoitakse kontrolli all rahustitega (xanax jne); higistamishooge, paanikat, ärevust samuti. nii palju raha riigi taskust saad. ja küünlaga saad oma väljarippuvates kehaosades sonkida.
kas lolli- ja teki all foorumite nikuteemade täiskirjutamine on ainus mis elus midagigi pakub.
milline igavus. peale unetuse, psüühiliste häirete, skisofreenia, paranoia ei legi mitte midagi muud.
ja unistus nikkumisest. kas isegi ufod ei taha?
isemaag 10. juuli 2011, kl 17.13
Hey, õeke! Mis sul sääl taskus vibreerib?

Õeke::: KÜÜNLAD PÜHADELE ÕDEDELE.
 
avely 10. juuli 2011, kl 17.16
Naljakaks kisub siin.
 
^^ 10. juuli 2011, kl 17.50
mõni on puugist hammustada saanud. muutes kirja ei muuda ennast.
 
:D 10. juuli 2011, kl 18.51
Rahu, ainult rahu. See on see tüütu Iren, kes omale mokkamööda teema leidis. Varsti ta ehk avaldab jälle siin oma mõõdud, mul ongi need meelest lännu, aga tohutu suur eit on ta. Oma tõved luges siin juba maha aga et ta hullumajasse saata, on kraanat vaja, praegast kõik puhkusel, kust võtta....võiks muidugi Kägu poole pöörduda viisaka teabenõudega, aga eks seegi on Mauriitsiusel.
 
viimasele 11. juuli 2011, kl 10.11
klammerduv ärevuses, paanikahoogudes, foobiates, kurjuses, vihas, tigeduses marineeriv on end selgeltnägija mulli prezzinud.
 
:D 11. juuli 2011, kl 19.36
Kuule sina, hiigeleit, tahad et kirjutan Kägu`le? Ta ju õppis kraanajuhiks, no lubas vähemalt, ju siis amet juba käpas. Teabenõuedele vastatakse 5 tööpäeva jooksul, kas niikaua kannatad veel, kuni hullumajasse pääsed...või kuidas?
Ja sind viiakse tasuta, usu - Kägu ei võta kallist hinda, no kindlalt läheb sinu transport rohelise plangu taha vähem maksma, kui mede septiku tühjendamine euro-ajal. Ma võin vanduda, et nii on.
Vaata, Iren, kanalilt NATURE tuleb palju loomafilme, vot sind vinnab Kägu samamoodu konksuga veoautosse kut elevandi või jõeobu ja ....lähed, otse kinnisesse, trellitatud akendega putkasse. Vot nii!
 
tean, 11. juuli 2011, kl 20.51
ireen voiteez olla selle mammuteide nimi, või midagi sinnakanti. Täht-tähelt õiget nime ei julge kribada, muidu annab kohtusse ka raisk ;DDD Teisi inimesi on ta kõva kritiseerima, a sellest aru ei saa et endal ülakorrusel miskit ikka väga logiseb.
isemaag 11. juuli 2011, kl 21.34
Tsirkust ja leiba!!!
 
no tõepoolest..:) 11. juuli 2011, kl 22.05
See Kägu jutt on ikka hea, nii naerma ajab, maei või. Vinnatakse nagu jõeobu :))))))), seda tahaks näha, kuidas see iren nüüd küll vihastab selle nalja peale :DDDDDDDD
 
kogu tõde 11. juuli 2011, kl 22.22
Mina toetan ka täielikult isemaagi arvamust.
 
lo 11. juuli 2011, kl 22.23
Mina toetan ka täielikult isemaagi arvamust.
 
:D 11. juuli 2011, kl 22.23
Mina toetan ka täielikult isemaagi arvamust.
Uriinia 11. juuli 2011, kl 22.27
Ja kindlasti ka paljud teised aliased...
...kes leiavad vajaliku olevat arvamust kallutada...
isemaag 11. juuli 2011, kl 22.29
kas puhas kuld toetab? Minu truu sõber ok.ee portaalist. Nalja peab ikka olema.
Uriinia 11. juuli 2011, kl 22.42
Puhas kuld võib hetkel olla isegi päris mõistlik alternatiiv libanõidusele.
 
:D 11. juuli 2011, kl 22.53
Minu käed on igatahes puhtad, pole kirjutand seda lauset mitte!
Siin on Uriinia käsi mängus, arvan ma. Mõtlesin et sa, Uriinia, oled ka Mauriitsiusel, aga kahju, et pead leppima oma Stromkaga....
isemaag 11. juuli 2011, kl 22.54
Libanõidus ongi mida tehakse pühade tekstide kaudu, mitte tseeres ja mitte läbi. Kui on palju tegemise värke pähe õpitud, siis need hakkavad omavahel mõõtu votma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!