Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Miks mõnda inimest pidevalt kiusatakse ja santaseeritakse?
 
Naine 06. juuli 2011, kl 15.15
Ise teisi ei kiusa ega ei torgi.Aga ikkagi susitakse eraelu kallal.Kas mul on mõni karmavõlg.
 
to Naine 06. juuli 2011, kl 18.54
susitakse neid, kelle susimisest kasu on.
kui susimist ei salli, võid samuti susijaid ligi tõmmata, et nad saaksid sulle midagi õpetada:asjad pole alati nii, nagu nad paistavad.
 
:DDDDD 06. juuli 2011, kl 19.17
Mis loll karma jutt, eks neid totusid šantažeeritaksegi, kes milleski ikka süüdi on ja selles elus, ega muidu ju ei maksaks sa kellelegi :))), oled oma pilte või aktifotosid kuskile riputand, oled kellelegi halba teinud ja nüüd vastutad, ise oled süüdi, ja meil veel nii hea riik kah, et šantaaž pole isegi karistatav, pole seadust. Ise mõtle, ise oled süüdi. Ja kui juba maksad, siis plekid lolliks, aga sul pole midagi teha ka, kaebama pole kuskile minna.
Need kes ennast kiusata lasevad, on ise lambad. Jälle ise süüdi ja mingi karmajutt on puhas jama, elame ikka just praegu ja sel hetkel, kedagi eriti ei huvita, mis toimus sinu näiteks 9-ndas elus.
Mis nad sinukesega siis teevad? Hakka vastu.
 
elle 06. juuli 2011, kl 19.35
Naine
kiusatakse ja susitakse neid, kes seda lasevad, kelle kisuamine lõbu pakub jne.
kui oled täiskasvanud inimene, siis esiteks ära suhtle selliste inimestega, ära tee neist välja. või kui pead suhtlema, siis ära ole lammas ja seisa enda eest. üldse, pead ostsutama, mis antud kiusajate puhul toimib - vaikne üleolek või üks korralik solvang.

olen kindel, et sa käitud valesti, kuid kahjuks sa ise ei saa aru, mida valesti teed.
kui usud karmat siis, isegi, kui sul on karma võlg, siis see võlg on parandamiseks, muidu saad järgmises elus veel tugevama karmavõla, kui seda selles elus lahendada ei suuda.
hakka jälgima oma käitumist, kehakeelt, loe eneseabi kirjandust jne.
viga on sinus, mitte neis teistes.
 
õelus 06. juuli 2011, kl 22.12
Viga selles, et oled lammas ja lased , ei lausa kutsud kiusajaid ja narrijaid ligi. Nagu koolivägivaldki, need õpilased kes on ohvrid, on ise süüdi, sest on lambakari. Üks korralik kaklus, kasvõi nina puruks, edasi jätkata ja lõpuks asi kontrolli alla saada. Neile pole kaasa antud seda võitlusvaimu. Vaata mida saavutavad elus inimesed, kes alati õigluse eest võitlevad, need ei jää iial hätta. See nagu eesti rahvaski, kreeklased möllavad ja protesteerivad, aga rahule ei jäta, igal pool maailmas teevad inimesed nii, eestlane on lammas, kes laseb viimse naha pügada ja siis käib veel tasuta tööl takkaotsa, ja teeb presidendi ees kniksu või kraapsu. Endal pole ei raha ega sööki, lapsed on luukered. Sa samasugune. Selle karmajutu võite endale sinna pista, p-tähega. Süüa tahate ju täna, mitte 100 elu pärast.
Uriinia 06. juuli 2011, kl 23.19
Vendlus...
Seniks, kuni kreeklasi näiteks tood...
Mõtle ka pikemale perspektiivile.
Võlg on võõra oma ja laenuraha põleb nagu õletuli...
Kaua kestab laenuleib?
 
elle 06. juuli 2011, kl 23.20
õelus
esiteks, koolivägivalla all kannatavad lapsed, kes EI OLE selles ise süüdi. last ei saa süüdistada, et ta on näiteks autist, või tal on mingil muul põhjusel õpiraskused või arengupuue, või deformeerunud nägu - jänesemokk näiteks või mingi muu jõle arm näol või kehal.
samuti pole laps süüdi, et ta on kas liiga intelligentne või vähe agressiivne. laps saab oma omadused ikkagi vanematelt ja perekonnast.

teemaalgataja juba täiskasvanuna aga, peab hakkama endaga teadlikult tegelema, mida laps veel ei oska.

teiseks, eestlased on säilinud tänu sellele, et neil on kainet mõtlemist ja enesealalhoiuinstinkt. kui meie oma miljonilise rahvaarvuga näiteks thstethseenide viisi sõdima asuksime, oleksime ammu siit maamunalt pühitud.
eesti rahval on ainult üks viga - väga madal enesehinnang, just nagu sinulgi:))
 
n29 07. juuli 2011, kl 09.39
to elle - autistid ja arengupuudega lapsed ei käi tavakoolis, neile on eraldi õppeasutused. Autiste polegi võimalik õpetada, ehk siis mingi koduõppega vms. Mul oli klassis jänesemokaga poiss - mitte keegi ei narrinud teda, kuna oli tore ja igati positiivne ja aktiivne poiss. Ei tulnud selline asi mõttessegi kellegile!
Intelligents ei mängi koolivägavalla juures mingit rolli, rumal jutt suhu tagasi. Vastupidi, vägivalla alla satuvad tihti joodikute lapsed, lapsed peredest, mis on puudulikud, hoolimatud vanemad jne.
Ja see mida kirjutad eestlastest, minu poolt ei tule kommentaari, kuna lihtsalt nii lolli ja ebakompetentse jutu peale pole midagi kostagi. Ori jääb orjaks ja nõus olen, et eestlane seda on, sellepärast nii kehvasti ka elame. Loe parem meie kallutatud uudiseid, saad targemaks.
Teemaalgataja, muidugi oled ise süüdi, õige kraesse ei hakka keegi, madal enesehinnang ei puutu ka asjasse, sa lased ja sinuga seda kõike tehakse, oled ilmselt selline vaikseke ja äpu, kui sa ennast ei muuda, siis see jääb nii elu lõpuni, ei keerata teist põske ette antakse ikka vastu.
isemaag 07. juuli 2011, kl 11.48
Miks mõnda inimest pidevalt kiusatakse ja santaseeritakse?

Vastan: Tavaliselt see algab kodunt, kui vanemad järjekindlalt oma lapsekese kaitsevõimet nõrgestavad. Madala arengutasemega normaalsed inimesed on nagu vampiirid, lihtsalt tunnevad kohe ära, kellelt on võimalik karistust kartmata elujõudu imeda. Siin ei aita muu kui tuleb hakata endaga tegelema. Kiirabi korras on võimalik teha leping mõne kaitsva jõuga, s.t. teha endale talisman, mis lisaks puuduolevaid omadusi.Kindlasti tuleb see Ise teha! Ja Ise aktiveerida.Soovitan küsijale ruunimaagia õpik läbi lugeda ja sealt valida enda jaoks vajalik. Muuseas nõuande küsija üle ilkumine ja parastamine, kurjategijate õigustamine, on loomakarja tunnuseks. Haridus ei anna veel haritust.
 
to naine 07. juuli 2011, kl 11.49
Mille pärast siis šantažeeritakse - nii kirjutatakse seda sõna!!!, midagi oled teinud valesti, ega muidu seda sinuga ei tehtaks. Sinu eraelu on kellegile jalgu jäänud? Kirjutad paar lauset ja tahad vastust, aga millist? Karma unusta ära, seda pole olamas. On selles maises elus tehtud suured vead ja kuriteod ja su teema on liba. Kindel 100% selles, sul pole muud teha, kui istuda päevad otsa delfi naistekas ja ongi kõik.
 
teemaalgatajale 07. juuli 2011, kl 18.26
et Isemaagi jutt muu jura sisse ära ei upuks, siis rõhutan minagi:

inimesed tunnevad alateadlikult ära, kellelt saab karistamatult energiat tõmmata (kiusamine ja santazheerimine on selleks ühed lihtsamad meetodid), ja nad kasutavad seda. Kust saab, sealt võetakse. Loomulikult kõik inimesed nii ei tee, see sõltub arengutasemest. Sinu töökollektiiv paistab vaimselt arengult üsna lasteaia tasemel olevat (kahjuks enamus mass-inimesi sinna jäävadki).
 
elle 07. juuli 2011, kl 20.37
n29
kus maailmas sina, inimene elad?
loomulikult käivad.
olenevalt puude raskusest ja vanemate ning õpetajate aktiivsusest. mõned on erikoolides, mõned tavakoolides.
nii on see nii eestis, kui ka mujal euroopas.

nagu aru saan, oled õpetaja. sel juhul on see jutt tõesti õige, et meil jääb vaimseid ja arukaid õpetajaid järjest vähemaks. mul on sügavalt kahju, et sinusuguse suhtumisega inimene töötab koolis. kusjuures sa pole mitte üksnes ebaprofessionaalne vaid ka rassist. rassism, nagu sa loodetavasti tead, pole tänapäeval ainult erinevate rasside vahel vahet tegemine, vaid sinna hulka kuuluvad ka rahvuste kohta öeldavad märkused ja solvangud.
mujal euroopas oleks sind töölt vallandatud, kui niiviisi ühte rahvast orjarahvaks oleksid nimetanud.
teiseks ei saa ma aru, KUS oled sina õpetajahariduse omandanud. psühholoogiatundidest oled arvatavasti poppi teinud, või said oma diplomi tänu spikerdamisele?
kuna olen ise õpetaja, siis sinusuguse kolleegi pärast on tõepoolest häbi.
huvitav oleks teada, millises koolis sa töötad?
 
appike! 07. juuli 2011, kl 22.22
Kui loll on "elle", ja selline töötab koolis, 29-naise jutt on absoluut õigus, olen 100-ga poolt, vaevalt et ta õpetaja on, räägib ehk hoopis klassikaaslasest, ka mul on 2 puudega poissi klassivennad olnud, ühel oli küür ja teisel 3 sõrme ära - vahvad olid mõlemad ja meie klassis pold üldse mingit narrimist ega muud jama, kõik said hästi läbi. Misasi see eesti rahvas sul on siis kui mitte orjarahvas, istuvad, sina kaasaarvatud, oma 4000tonnise palga peal, endal per-se all tuli keeb, teeksid ka tasuta tööd, peaasi et õpetaja kohta ei kaotaks, eks, tola! Sind on ka vist koolis kõvasti pekstud, sellepärast ongi juba hälbed, ja ebanormaalsed õpetajad on koolides. Tea, et lapsed vihkavad teid, enamust, sest te ei oska õpetada ja olete ise nii lambad, et lasete ennast igasse kohta saata ja kui võileib näkku lüüakse, siis ütled - äitäh ja teenid edasi. Minu omad käivad eri koolides ja korralikes!, ja sõimavad õpse küll igatmoodi, keegi teid ei salli, vaid üksikud õpsid on au sees, enamjaolt mehed ja toredad inimesed,kes lastega lahedad on. Minu laste koolides pole vägivalda, kuna dired on mõlemad tasemel. Aga mõnele õpsile on küll salajane soov kere peale anda. Üks neist oled vist sina, kuigi vaevalt, et sa eliidis õpsiks oled :)))))
 
ahah 07. juuli 2011, kl 22.52
appike on siis elliit)) teised ei tohi siin siis köhidagi...
ma ei imesta, kui sulle appike, sinu enda lapsed võileiva näkku löövad. küllalt näinud neid eliit lapsi, kes hiljem süstla otsas istuvad, narkouimas. õpetaja austamine algab kodusest kasvatusest. kui vanemad on harjunud teisi rämpsuks pidama, siis lapsed ka sellised.
 
:D 07. juuli 2011, kl 22.56
Sellele õpetajale: tead, kui sa koolis peksa saad, siis pane teine põsk ette, nii on Pühakirjas õpetet, ja kui võikuga saad, siis täna Taevaisa, et ta sulle süüa saatis, oma palgaga sa seda ei saaks teps mitte...niiet ole rahul, kui rassist põle ja oled kallutatud juhtivate reformpõhjalaskjate jõudude poolt, siis pead olema alandlik ja tänulik, ka sõimu eest... ja deemoni peaksid laskma välja aada, ma juba ükskord kirjutasin, Zolotuhhin Malaja - Bronnajalt teeb seda üliästi, premini kui mede Õietpidiusulised. Ma rohkem ei kirjuta, sest su deemon paiskab minu pääle ka oma sappi, mul just puhas asi selgas...
 
oi-oi 07. juuli 2011, kl 23.45
Kui tark on eliit "appike". Igas foorumis teeb teisi maha oma sõnavara valimata. Oma kirjaviisi järgi tundud harimatu ja närvilise mühakana.
Eliit ei ole sa kindlasti, ennemini asotsiaal.
isemaag 08. juuli 2011, kl 07.29
Asotsiaalil ei saa olla kodus arvutit, peesotsiaalidel on arvuti.Võib olla isegi algtaseme kasutamisoskus.
 
lapsevanem 08. juuli 2011, kl 12.30
mul hakkaks hirm oma lapsi kooli panna, kui seal tootavad inimesed, nagu n29. ka minul on t6siselt piinlik ja mure meie hariduse tuleviku parast.

olen ka ise 6petaja ning pean mainima, et ellel on 6igus. ei saa yldistada yksikute naidete p6hjal. oma klassides on olnud mitmeid erinevate puuetega 6pilasi. m6nes klassis on olnud kiusamine, m6nes mitte. oleneb 6pilastest ning palju saavad ara teha ka 6petajad.

"appikesel" tundub olema mingi vaimne probleem, seet6ttu ei lugenud ta kommentaari paarist lausest kaugemale. ei ole m6tet vaidelda inimestega, kelle tasand on niiv6rd erinev.
 
lapsevanem 08. juuli 2011, kl 12.32
:D
kas keegi on raakinud teise p6se ette seadmisest?
aga no mis teha, kui lugemisoskust ja ajupotensiaali napib...
 
viimasele 08. juuli 2011, kl 20.32
ei saaks just öelda, et ajupotensiaali napib, eriti kirjutajal ":D". olen tema kirjutisi pikemalt lugenud ja ole kindel - tal jagub kõike! väga informeeritud ja ka haritud hea huumorimeelega :)))

olen n29 ja lugesin siin täna, oi jah, mu kommentaar oli selline nagu oli, vaatan et ärritas paljusid, enamjaolt isamaalikke fanatte. MA POLE ÕPETAJA, kui keegi seda mu kommist välja luges, siis tema rumaluse eest ma ei vastuta, kirjutasin jah poisist, kes oli mu klassivend ja veel, õpetajaks poleks ma iial tahtnud saada, pole huvigi sellise madalapalgalise ja tänamatu ameti vastu, sry kui kedagi solvasin, edu sapi pritsimisel!
 
tean 08. juuli 2011, kl 22.29
to õelus
06. juuli 2011, kl 22.12
... Nagu koolivägivaldki, need õpilased kes on ohvrid, on ise süüdi, sest on lambakari. ..... Vaata mida saavutavad elus inimesed, kes alati õigluse eest võitlevad, need ei jää iial hätta.....

Mitte iialgi ei ole õigluse eest võitlejad koolikiusajad....MIITE IIALGI!.
Kiusaja on nõrk inimene, kes suudab elus püsida vaid üle laipade minnes.
isemaag 09. juuli 2011, kl 01.28
Tehke nüüd kirik keset küla, aga ärge kõrtsi mitte mingil juhul unustage, jumala enda pärast ikka.
 
xx 09. juuli 2011, kl 18.41
eraelu susijaid on ALATI, sest alati tundub kellelegi, et tema peaks sinu asemel olema. Ära jaga mingit infot selle kohta, sulge võõrastele oma sotsialvõrgustiku kontod, fotogaleriid jmt kraam.
isemaag 10. juuli 2011, kl 02.19
VAENLANE EI MAGA!!!
 
xx 10. juuli 2011, kl 09.06
isemaag ka ei maga, miks sa oma unetusega ei tegele?
 
sss 10. juuli 2011, kl 11.23
kired üleval jah?
isemaag 10. juuli 2011, kl 13.49
Olge ikka terwed.
 
suvitaja 11. juuli 2011, kl 10.52
vagivald kylvab vagivalda. naete kui kiiresti kired lokkele loovad ja koik ennast kaitsma peavad asuma!(jeerum, kui palju tapitahti ikka eesti keeles on! sry) lugupeetud vestlejaskond ytles muu sonasoja hulgas ara ka pohjuse - vagivaldsed hakkvad kraesse neile, kel voib olla yks voi teine "hada", kuid kindlasti on kiusatavatel mingis osas norgad sotsiaalsed oskused, erinev sotsiaalne taust vms. muide kamp ullikesi voib ka igati toredat ja tubli inimest taga kiusata, kuna see on neist liiga erinev (no koik kattesaamatult korras tal) ja algus on peres(nii kiusaja kui kiusatava), seal opitakse enesekindlust, julgust, kaitumist. paraku ei oska laps ennast ise muuta, vaja valiseid olusid, isikuid toetama ja suureks kasvamist. raskematel juhtudel aga jaabki inimesele kiusatava jms roll niivord omaks, et ei oska ka taiskasvanunagi paindlikumalt reageerida, ja nii tallataksegi tema peal edasi. sama kehtib ka kiusaja e. intrigandi kohta.moni kasvab valja, moni mitte.
nyyd teemade kohustuslik osa: kes on syydi!? see, kes haiget teeb, see ikka. kuna tegemist on vagivaldse kaitumisega, aga kaitumist saab muuta: teen- ei tee. kannatusi teisele tahtlikult teha ei tohi:).
 
irv 12. juuli 2011, kl 09.26
üks harimatu ja kultuurita on iseendale kiituse kirjutanud, mis siis et puudub nii haridus kui kultuur. tarkusest ja huumorimeelest pole halligi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!