Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kauplus
 
:m: 10. juuli 2011, kl 12.33
Kuidas teile meeldib Estonia pst asuv kauplus, kus müüakse igasuguseid vidinaid. Olen paaril korral seal käinud ja on jäänud tunne, et sealset kaupa lausa pressitakse peale.
 
talent 10. juuli 2011, kl 13.31
Ega vidinakauplustega ongi see häda, et neil on omad sisekorraeeskirjad, mille üks punkt räägib agressiivsest müügist. Olen ka kuulnud, et nad teevad koostööd kõiksuguste Müügimeistrite-laadsete ettevõtetega, kelle käest nii lihtsalt ei pääse, kui sa midagi ei osta. See ei ole omaalgatuslik, see on täitsa kohustuslik protsess. Vähem kohtab sarnast mustrit rõivakauplustes, samas ei saa kunagi välistada, et endine vidinapoe müüja ei ole ümber kolinud mõnda muusse poodi ja jätkab seal oma sisseharjunud kommetega.

Zombide peletamiseks on rist ja küüslauk vana "ravim". Minu mälu järgi oli vidinaäride kallalekargajate ja "aitajate" vastu hea, kui kriidiga enda ümber ringi vedasid ja kindlasti ENNE poodi sisenemist kaks issameiet lugeda. Vanaema mul pistab ikka vanast harjumusest paar tammetõru taskusse, aga see tänapäeval enam ei aita. Tammetõrud on head valimisnänni jagajate vastu.
isemaag 10. juuli 2011, kl 13.40
Kärakas kaitseb ja taara avitab.
 
kass katusel 10. juuli 2011, kl 14.35
Kui kaupluses käin ja juustu seal näen...siis minu maiuspala ootab mind sääl..
 
ossaristike 11. juuli 2011, kl 01.22
Püha Jumal....kuhu me oleme jõudnud:D Miks te sinna poodi üldse ronite kui osta ei taha ja peate sellepärast igasugu magijat veel ette ja taha tegema;D
 
talent 11. juuli 2011, kl 11.37
See võis ju olla lõks! Peal on silt "Juustupood", aga sees hoopis vidinad. See on ju igivana nõks. Juba vene-ajal oli poepeal "Mjaso", aga sees rõba.
Ja võib ka olla, et terve piirkond on maagiat täis ja äranõiutud. Ise ei tajugi, kui jalad iseenesest sisse kannavad. Kes nüüd pelgab, peaks vältima antud piirkonda.
 
pin 11. juuli 2011, kl 22.43
Kui sa seda Almer Jansu eelmist poodi silmas pead siis mingil ajal töötas seal üks naisterahvas kes oskas kõigile kõike pähe määrida. Selline anne mida ta minu hinnangu järgi kurjalt kasutas. Poodi sattunu lihtsalt sooritas ostu kuigi sisehääle sees valjult protesteeris.
isemaag 11. juuli 2011, kl 23.01
Turuleti taga
kastid kurke täis.
Müüja see ei ei maga
Ostke kurke häid.
isemaag 11. juuli 2011, kl 23.06
Parem ostke päevaleht, selle ostuga toetate üleüldist sigimist neil kes rahapumba juures, reklaama takaaja porohõlla. Aga pumba juure saate kui hakkate ise sitta pumpama.See on riiklikult paigasse pandud.
Uriinia 11. juuli 2011, kl 23.14
Ei maksa nüüd nii pentsikuks ka minna.
Netis on EPL küll täieliku narkodiilerina käituv struktuur, kuid maale sõites on abiks .
Nimelt saab selle uue rubla eest paar artiklit lugeda ja pliidihakatuseks on ta asendamatu.
Võrreldes näituseks Kroonikaga.
Aga ega meid palju maale ei lubata, ainult siis kui mõnel suuremal genossel on vaja juurikaid rohida...
 
??? 11. juuli 2011, kl 23.37
Kes on siin registreerunud - kas 1 inimene saab ennast registreerida mitme nime alt, tundub kuidagi imelik see uriinia ja isemaagi asi. Nagu poleks uriinia moodi enam, ma ei tea, tundub igaljuhul imelik kuidagi, nagu kirjutaks 1 inimene, naljad nii nõmedad kuidagi. Mis enam pole naljad vaid üks ilkumine.
Uriinia 11. juuli 2011, kl 23.42
Interneedus on kõigeks võimeline.
Kõige lihtsam on, kui tehakse erinevates brauserites kasutajad.
See on siin ammune tava, et enda kaardipaneku-, ja ennustusteenust pakkuda ja teiselt aliaselt kiita.

Edit: kirjavead



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Uriinia 11.07.2011 23.44.
isemaag 12. juuli 2011, kl 14.34
Mina ennast pakkunud pole, aga juba olen nõutud olnud.
isemaag 12. juuli 2011, kl 14.38
Ma enne siiakaemist ei teadnudki, et niii kuradi paljud tahavad oma mehi ära zagovoorida.
 
lxxx 12. juuli 2011, kl 15.34
mingeid anektoote pole enam tarvis....loed talenti, uriini ja maagi ja naerad, naerad...ja elu on lill. tänan
isemaag 12. juuli 2011, kl 15.49
Talendi jutt võib sulatõsi olla.Mitte midagi võimatut.
 
talent 15. juuli 2011, kl 17.04
Isemaag - ma tuginen elus oma mitmekülgsele andekusele. Näiteks avastasin, et küüslauk ei kaitse mitte ainult zombide eest, vaid on äärmiselt tõhus ka põdrakärbestele. Terbve eelmise sügise käisin seenel kena küüslaugupärg peas. Mitte ühtegi kärbest! Ühistranspordis teadagi kaitseb liigsete selgaronijate eest.

Kriidiring on tegelikult natuke laenatud Gogoli "Vii"-st, aga see oli ikka puhas nõidus ka.

Vaata, mina ei usalda üldse kauplusi, kus liiga erinevaid asju müüakse. Noh, et lähed saia ostma ja avastad ennast ühtäkki autokummide ja Iitala kausside vahelt. See tekitab segadust, aga segaduses inimest kasutatakse igal pool julmalt ära. Vidinapood on veel eriti karm paik. Asju on palju, nad on pisikesed, hakkad ühte vaatama, kohe jääb teine pihku, käid ja tuhnid, kuni oledki enesele ootamatult ennast sisse mässinud. Seda kasutavad siis teenindajad ära ja hakkavad sind edasi nõiduma. Oled täiesti välljapääsmatus olukorras. Vastupanuvõime kaob ja mingil hetkel avastad, et oled koju spoetanud feigi Monroe postri, alumiiniumlusika või Breznevi kogutud-valitud ja nülitud teosed. Ning iga kord, kui neid asju näed, tuleb meelde su nõrkus ja saamatus. Kellele niisugust piinlikust vaja on?

Siin aitabki ainult maagia. Ei küünlarituaalid ega peeglid. Ikka vana hea issameie ja võimalikult kaugele hoidmine vidinapoodidest.
 
talent 15. juuli 2011, kl 17.07
* Iittala
isemaag 15. juuli 2011, kl 17.21
Breznevi teoste hind hüppab taevasse, koguge kel raha on. Nii nagu lintmakkide helipeasid hakati müüma 10 kordse hinna alandusega, poodnikud tahtsid neist lahti saada. Praegalt need samad asjad on 20 kordse hinnatõusuga.
 
oi 16. juuli 2011, kl 00.08
Kas suud peas pole ja öelda ei oska, et soovid vaadata ? Kui vaja ütled mitukorda.
 
Kati 16. juuli 2011, kl 01.38
Oot, kas see on mingi nali või? Päriselt on mingi maagipood est puiesteeel? Kuskandis, läheks vaatama. Mida seal muidu müüjakse? Mis kriidiring? Lollakad olete või?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!