Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
müük ja külgetõmbeseadus
 
küsimus 24. aprill 2012, kl 12.49
Kellelgi selles vallas kogemusi, mida tahaks minuga jagada. Olen praegu suhteliselt ummikus, seega igasugune abi oleks teretulnud.
 
müük ja õnn 24. aprill 2012, kl 12.53
müügis peab õnne olema!! samuti peab müük õieti korraldatud olema, reklaam ja muud asjad. inimesed peavd sinust ikka teadma, et sa midagi müüd. proovi äriõnne amuletti, on ka selline olemas.
 
no 24. aprill 2012, kl 13.11
siin on mingi amulettide valik http://www.loitsukeller.ee/amulett.htm#maagilise_saalomoni
iseasi, kuidas sellele Saalomoni rikkuse pentaaklile jõu ja mõju sisse saad...))
 
müük ja õnn 24. aprill 2012, kl 13.16
ostetud amulett on nagu programmita arvuti. ikka nõid paneb väe sisse ja hea nõid leiab ka ise vastava amuleti. pole vaja endal ostagi.
 
alusta 24. aprill 2012, kl 13.18
igat hommikut mõttega, et oled müünud nii ja nii suure summa eest. Kujuta seda elavalt ette, kuidas raha saabub sinu arvele ja lausu mõttes juba ette ka tänusõnad.Mõtetega lood omale reaalsust.
 
aitäh alustale 24. aprill 2012, kl 14.14
amulette ei usu. Seega ka need ei toimi. Alusta jutt kõlab hästi. Aga on veel näpunäiteid? Keegi reaalselt ka seda Eestis proovinud on?
 
ok 24. aprill 2012, kl 14.30
amulette ei usu, maagiat ei usu, mida siis siin foorumis otsid)?
siis oleks sul abi mingitest äri foorumitest)
muuseas, juba vanas egiptuses olid kasutusel amuletid äriõnneks.
 
M 24. aprill 2012, kl 14.56
Minu müük hakkas väga hästi minema (täitis või ületas plaanid) peale Napoleon Hill'i "Think and Grow Rich" lugemist. See on ka eesti keeles ilmunud. Kui ma ei eksi, siis "mõtlemist muutes rikkaks" nime all.

Igal juhul edu!
 
--- 24. aprill 2012, kl 14.56
Pole tarvis amulette. Kõik on siiski mõtlemises kinni:)
 
ok 24. aprill 2012, kl 15.00
mõtelmine kindlasti, kuid on inimesi, kellel on õnne faktor ja energia blokeeritud. siis mõtle, nagu tahad, loe kasvõi kõik raamatud läbi, aga äriõnne ja raha ikka pole. vaadake, mõni pole ühtegi raamatut läbi lugenud ja võib olla ka kahe klassi harideusega, aga raha ise nagu jookseb talle kätte. see ongi rahaõnne energia!
 
M 24. aprill 2012, kl 15.05
Lisan siis veel, et raamat ühtib kommenteerija "alusta" soovitusega, pakutavad näpunäited on üksikasjalikud ja väga põhjalikud. Napoleon Hill'i algupärasel materjalil põhinevad kõik hilisemad külgetõmbeseaduse-raamatud.
 
alusta 24. aprill 2012, kl 15.10
Napoleon Hill'i raamatud on head, tasub lugeda.
ok, ei tasu siin oma amulettide reklaami teha ega rääkida mingist blokkidest, et saada omale kliente. Need teie igasugused soovitatud amuletid ei kõlba kassi saba allagi. Ainuke amulett on - mõtlemine.
 
Peyote 24. aprill 2012, kl 15.15
 
...... 24. aprill 2012, kl 15.22
teeme reklaami raamatule....
mõte on materiaalne, kuid peab osakma ka seda mõtet võimendama ja suunama. kui oed näljas, mõtle, palju tahad, et oled söönud, ikka kõht tühi. ei ole need asjad kõik nii lihtsad, nagu te siin kirjeldate. kuid eks mõtelge edasi, et olete juba rikkad), see rahustab natukeseks, seni, kuni pole jälle vaja millegi eest maksta ja rahakott tühi.
 
kuri muri 24. aprill 2012, kl 15.32
Ikka on maagiast abi tugevalt, kui tahad edukaks saada.
Olen olnud täisa põhjas omadega, korter läks võlgade katteks, raha polnud. Proovisin igasugu äri skeeme, ainult suurem pettumus ja suuremad võlad. Mind aitas nõid, tõesti aitas, tookord täitsa tasuta, kuna nägi, et olen omadega elu ja surma piiril. Andis jõudu ja lootust, midagi vist muutis mu elumustris. Alustasin uut äri, alguses tasapisi. Nüüd on ikka mul juba oma kontor, personal ja muidugi ka oma korter ja muu vajalik. Ka nõiale olen vääriliselt tasunud. Vaatasin huviga nik1000 linke, neis tõesti palju õpetlikku.
 
teema autor 24. aprill 2012, kl 15.43
tänan kõigile kes vastasid. Ma ei tee amulette maha, aga mina neisse ei usu ja seega ei saa nad ka toimida. Raha olen kunagi ka ligi tõmmanud seega blokeeringud on ikka mu enda mõtlemises ja nad väljenduvad eriliselt just selle töö käigus. Ju ma sattusin just sellele alale, et enda probleemidega tegeleda ja lahendusi leida. Igal juhul suured tänud vastajatele :)
 
nõidadele :) 24. aprill 2012, kl 15.52
oletame, et usun amulettidesse. asju on ju võimalik vastavalt vajadusele laadida, energiat on võimalik juhtida jne.seda jällegi koos mõtte ja sisemise väega. eks meis kõigis ole seda väge, aga arvan, et nõidadel seda siiski rohkem, kuna nemad kasutavad oma tegemistes aastatuhandeid vanu salateadmisi, mis tavainimese eest varjul just nimelt seetõttu, et pole nii palju veel seda sisemist väge.ja muidugi pühendumus, ilma milleta ei saavutaks meist ilmselt keegi midagi.
oletame, et tellin nõialt amuleti. kui pikk ooleks see aeg kui hakkab selle amuleti soovitud mõju ilmnema? kas on olemas mingid asjaolud, mis võivad selle mõju avaldumist mõjutada?
 
reaalselt 24. aprill 2012, kl 15.56
Oleneb sellest mida müüd? Kirbyd, GNLD, jne. nendest on inimesed juba väsinud.
 
sõna tähendust 24. aprill 2012, kl 17.12
Nendes rituaalides vajalikule ключевая вода-le täpsustust paluks. Lugesin googlest, on родниковая, on ключевая вода, из земных недр. Allikas on allikas, seda tean.
Kas see teine võib olla siis kaevuvesi?
 
.._.. 24. aprill 2012, kl 18.13
...... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> teeme reklaami raamatule....
> mõte on materiaaln
> e, kuid peab osakma ka seda mõtet võimendama ja s
> uunama. kui oed näljas, mõtle, palju tahad, et ole
> d söönud, ikka kõht tühi. ei ole need asjad kõik n
> ii lihtsad, nagu te siin kirjeldate. kuid eks mõte
> lge edasi, et olete juba rikkad), see rahustab nat
> ukeseks, seni, kuni pole jälle vaja millegi eest m
> aksta ja rahakott tühi.


Kui jääte pidevalt lootma nõidadele ja maagidele, siis te ise ei arenegi.Ka maagid on kõige enne harjutanud oma mõtlemise kontrolli alla saamist. Nii et ärge ennast nii laisaks ka laske, et jäätegi nendest sõltuvusse. Nende jaoks on see igati hea variant, kui inimesed on parasjagu lollid, siis ei saa tööpõld iial otsa. Nii et alustage juba täna, kasvõi sellestsamase N.Hilli raamatuga.
isemaag 24. aprill 2012, kl 18.27
Ilma mingi trikita, ainult näide:
Tuttav heliplaadipoe omanik kurtis, et käive väga väikeseks jäänud, siis lihtsalt soovitasin tal mingil ajal õhtul keskenduda klientuuri peale, leppisime kokku et täpselt ühel ajal. Järgmine päev juba toodi kaupa müügiks ja midagi osteti. Kolm nädalat oli täiesti märgatav erinevus varasemast. Täpselt samal moel saab ka lihtsamaid posijamutikeste kristlaste pandud needusi tühistada. Väga lihtne ja mõjus moodus. Tekib kolmas jõud nagu mõistuslik olevus ja toimib, kui ikka ülal hoitakse.
 
haige 24. aprill 2012, kl 18.34
Enne sind ei keskndunud ta klientuuri peale või?
Mida te su arust seal tegi, pihku tagus või, isemaagiline?:)
Küll toimib ja sul ka toimib, kui sa üleval hoiad
poolautomaatika toimib, käega tõstad üles, ise kukub alla.
 
K 24. aprill 2012, kl 18.39
hoiatus sulle "haige"
 
haige 24. aprill 2012, kl 18.43
Mis hoiatus?
isemaagiline laiab jälle ja taob endale vastu rinda, et tema tõstis plaadipoe läbimüüki
rahandusminnis peaks mees töötama ja maei eelarvet päästma selliste võimete juures, mitte Elvas hallitama töötu maagiameistrina.
ju muide ma oskan ka nii:)
Moment...
 
k 24. aprill 2012, kl 18.43
hoiatus sulle K
 
haige 24. aprill 2012, kl 18.44
nägid, jah?:)
 
Tork 25. aprill 2012, kl 17.15
Ehk läks müük ülesmäge just peale seda kui isemaag selles poes jõlkumise lõpetas ja Elvasse oma imede õue tagasi kooberdas - ostjad ei ehmunud enam ukselt tagasi teda poes silmates...?
 
Tork 25. aprill 2012, kl 17.18
Veel - kes see sõnaosav jutupaunik "K" siin oma ülevoolava humoorilise sõnavõtuga raffast lõbustab...?
 
to kuri muri 25. aprill 2012, kl 22.04
Kes oli see nõid? Mul on praegu sama seis, nagu sul oli:(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!