Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
sõrmusega suhtlemine
isemaag 20. mai 2012, kl 15.57
Ahh, mida te plärate, algajad maagilised. Tavaline poolringis tähestik ajab asja ära, niidi otsas nõel otsapidi täpselt ringi keskel pesas kaldu, näitab terveid sõnu ja lauseid vastuseks. Praktilisem kui mingi müstiline lauake taldriku keerutamiseks. Nõrgukeste jaoks ei sobi. Ja mulle enam ei sobi kuna on läbikäidud osa.
 
IT maag 20. mai 2012, kl 17.51
Muida sa läbi käinud oled, Elva hull?
Mitu klassi sa lõpetanud oled üldse? Minu teada oli sul juba koolis suuri raskusi elementaarsetest asjadest arusaamisel. See, et sa loed mingit esoteerikat või muud kirjandust, ei tähenda sinu puhus sooja sitta ka, sest sa oled diagnoosiga skiso, kes ei taipa mitte midagi.
Noh, räägi, mis maagiat sa teed, hull?
Mõni näide?:))
isemaag 20. mai 2012, kl 18.06
Dadaa mu parim õpetaja antisoftwares. Irvv. Sinusuguse psühhopaadi abita olnuks mu masin ammu õhtal. Teeme nüüd uinaku.
 
IT maag 20. mai 2012, kl 18.08
Ma ju näen, mida sa arvutis teed.
Miks sa alaealiste porri vahid, Elva isemaagist tõuk ja tutvumis saitidel 20 aastast eluvenda mängid, kui tglt oled 50 aastane vanamehenäss?
 
54 20. mai 2012, kl 20.34
Olles tegelikult võhik, olen sõrmusega mõned korrad elus siiski katsetanud. Seda just laste arvu ja soo kohta küsides. Endalegi üllatuslikult on tulemused täppi läinud. "Klientideks" on olnud inimesed, kelle lastest ma midagi ei tea, aga ka tuttavad ja nende puhul saadud teave alati ei kattu mulle teadaolevaga. Hilisemas vestluses on välja tulnud, et "lisalapsed" on enam kui kolmandal kuul katkenud rasedused.
Mis puutub hüpnoosis olles nt nilbete tegude mittetegemisse, siis meenus aastate tagune üritus - Suure saali jagu rahvast oli kokku tulnud hüpnotisööri tegemisi vaatama. Ega ma sest muud ei mäletagi, kui et mulle lähedalt tuttav täiskasvanud inimene hakkas end laval väikse tüdrukuna ülal pidama, seelikuserva üles tõstma jm taolist. Hüpnotisöör pidi ta kiirelt hüpnoosist välja tooma, sest olukord muutus juba piinlikuks.
 
mehh 21. mai 2012, kl 17.05
Kuidas te selle sõrmuse ikkagi liikuma saate??? Mul heal juhul liigub sinna, kuhu ma ta mõtlen. Nõidumine ja klaaskuulidega ennustamine tulevad mul suht hästi välja ja nüüd sõrmusega kohe mitte ei saa hakkama.
 
nõia lapselaps 22. mai 2012, kl 23.47
No mul hakkab sõrmus kenasti liikuma... Ma tõesti olen kahtlustanud korduvalt, et äkki ma ise panen selle liikuma, nii nagu ma südames soovin või asju tean, teatav umbusk on ikkagi veel alles. Et kuidas nii saab ikkagi olla - tulevadki õiged vastused?!
Aga need kirjeldatud katsed olid küll ikka paras müstika, mul polnud õigetest vastustest ju õrna aimugi...
Kokkusattumus? Kahel korral järjest? Nii väikese täppimineku tõenäosuse protsendiga? Kah vaevalt usutav. Ma ilmselt hakkan selle pendlivärgiga tõsisemalt tegelema, eks siis näis. Et kas mul tõepoolest on mingid võimed või oli lihtsalt tore saatuse temp seekord.
isemaag 23. mai 2012, kl 00.14
Sõrmuse saab ainult soovi kaudu liikuma, tee ringe tee ovaale misiganes suunas, kiiremini kõvemini, SEIS! Ja kohe peatub mõne sekundiga. Harjutamise tarbeks väga hea mänguasi. Just harjutamise tarbeks, enda tundlikuse arenduseks.
 
IT Maag 23. mai 2012, kl 05.00
Milleks sulle seda vaja on, tundlikkust, Elva hull?
Mille kuradi jaoks? iga asi, mis niidi otsas ripub ja mida kõigutad, peatub mõne sekundiga, sellekas ei pea Elvast olema, et seda näha, see on füüsikasedus, sa odratolgus!
irw
 
Tork 23. mai 2012, kl 09.49
Füüsikaseadused Elva hullu imede õues ei toimi, vaid maagilised seadused, võimendatuna kargest toorest kodupeedist ja võtmatajäetud tablettide tolmukihist....
 
Endine Elva elanik 23. mai 2012, kl 09.56
Oleme näinud seda õue, ainuke imelooom on seal õuel Vahur ise.
 
......... 23. mai 2012, kl 10.49
Ükskõik, mis pendliga alustades ( lihtne pendel, sõrmus vms) peaks ikka enne pendli käest küsima, kas ta tahab sinu jaoks tööle hakata ning samuti tulrb küsida ära vastused, et pendel näitaks sulle, mis on jah, ei, ei tea, võib-olla vms. Mis ühele üks, see teisele teine- võib-olla.
Edu!
 
iseadminn 23. mai 2012, kl 16.17
irwwwwww, tule taevas appi, siis tundub mõnele ka tihedus oluliselt ja libedus iccccc
 
lugejatele 24. mai 2012, kl 00.38
vaatan ja imestan, kui suur saab ikka Issanda loomaaed olla...
kas see päraku jutt pidi nagu mingi nali olema või? peab ikka väga eriline aju ehitus olema, et iseenda olematu päraku-nalja üle veel irwwwwwww-itada ja iccccc-itada...
miks küll alati on nii, et inimrämps aru ei saa et ta rämps on? miks on väga sageli nii et hullud ise ravile minna ei taha ja ei adu et neil psüühiline hälve on? nutma peaks selline oma ajupuudulikkuse pärast, mitte icitama, aru ta sellest kahjuks aga ei saa... ;)
 
isemaag. 24. mai 2012, kl 00.50
icc, esteet libistas ka sõna nurka
 
muig viimasele 24. mai 2012, kl 00.55
sina Tork libista sõrmi piki peenist, onju ;))
 
isemaag. 24. mai 2012, kl 01.03
icc ainuüksi su sõnadest kosus see paar tolli juurde

iccmaeivõi
 
lõpeta ära 24. mai 2012, kl 01.10
paar tolli ta ainult sul pikk ongi, kuda ta nii palju sai juurde kosuda ??
 
nojah 24. mai 2012, kl 08.14
Teema on siin üsna metsa kiskunud. Juhtusin juhuslikult algusest lugema ning otsustasin selle sõrmuse värgi ära proovida. Seda teadsin ammu, et sõrmust on võimalik panna liikuma sinna suunda kuhu ise tahad ja siis ka kiirelt peatada. Seekord siis võtsin selle veeklaasi, hoidsin pea mõtetest tühja, silmadega sõrmust ei jälginud ning hakkasin küsima küsimusi, mille vastus pidi olema arvudes. Enda kohta. Ja minu imestuseks see toimiski. Iga küsimuse vastuseks sain täpselt õige arvu kõlkse vastu klaasi. Kordasin osad küsimused üle ning ikka õige vastus. Väga äge. Püüdsin siis ka jah/ei vastuseid saada lõpuks. Loodetavasti need peavad samuti paika :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!