Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Natuke enesehaletsust...
 
Mina 21. mai 2012, kl 20.39
Tere müstika-nurga inimesed.
Vahel käin siin vaatamas põnevaid teemasid, olen ka märganud, et vahel pannakse siin kaarte. Võib-olla keegi kaardipanija paneks mulle kaarte, ma tunnen, et ei oska kuhugi mujale pöörduda.
Ma olen vist ahastuses ja haletsen ennast, meeltesegaduses ja kurb. Olen noor inimene, kuid tunnen, et olen end "raisku lasknud". Nagu oleks minu võimalused minust möödunud ilma, et oleksin neist kinni haaranud. Kõik algas valest koolivalikust, aastatepikkusest võitlusest, alla andmise piiril olemisest, tahtejõu kaotusest ning isegi siis, kui andsin endast kõik, ei olnud see piisav. Tunnen end nii luuserina, sest olen oma kodukohas nii kinni ja ei suuda siit lahkuda, et tutvuda uute inimestega ja leida oma tee. Kuid samas ma ei kujuta end mujal ette Olen proovinud elada teistes linnades, isegi välismaal. Miski toob mind ikka siia tagasi.
Halvad suhted emaga, suutmatus leida endale kaaslast, masendushood, mida üritan varjata naeratusega - see kõik tirib mind alla.
Kindlasti on palju hullemate probleemidega inimesi, ning ilmselt olen praegu oma täielikus "nullpunktis" ning seetõttu ma siia oma muret kurtma tulingi. Sõpru on mul küll palju, nõuandjaid ja kuulajaid oleks samuti, kuid ma tunnen, et ei jaksa enam suhelda.
Kas keegi oskaja inimene paneks mulle kaarte, mis näitaksid, mis edasi?
Jah, tulevik on mu enda kätes, kuid mu usk müstikasse otsib lootust sellest valdkonnast abi leida.
Ma tänan.
 
mnjaa 21. mai 2012, kl 21.02
Kaardid on toredad asjakesed niikauaks, kuniks nad tõde näitama hakkavad. Hea on loota head, aga kui kaardid näitavad vastupidi?! Olen ise kolmest põhjast järgemööda läbi vaiunud! Iga korraga mõtlesin, et halvemaks enam minna ei saa, aga ikka sai. Lõpuks lõi selline ükskõiksus peale, et ajas uuel langusel ennast lausa naerma. Kokkuvõttes käivitas see minus mingi ürgse alalhoiuinstinkti, olin valmis kasvõi kuradiga lepingut tegema ja eks mõnes mõttes tegin ka - avastasin enda jaoks maagia. Edu!
 
M50+ 21. mai 2012, kl 21.06
Ma samas seisus aga minu probleem on selles, et ma ei suuda end kehtestada ja jään alati vajalikust ilma sest pole energiat midagi vajalikku läbi viia. Kunagi, kas varases lapsepõlves või nooruses või NA kus teenisin või kes teab kus ja millal, ilmselt keegi ründas mind ja kuna ma ei vastanud adekvaatsega või olin arg selleks siis sai ta "tüki minu küljest" endale. Tema lõi mu kaitsest läbi ja rabas minu isikliku energia (võibolla neid vajalikke energiad nimet. astraalideks. Igal inimesel on neid kümneid või sadu - vastavalt saatuse raskuskategooriale) endale. Tegi seda kas tahtmatult või tahtlikult sest ilm on täis igasuguseid inimloomi ja tüüpe kelledest suur osa altilma käsutuses on. Mina aga jätsin ta vastuseta ja jäin kaotajaks situatsioonis ning nüüd elan nagu poolikut elu. Olen tiksunud kogu elu vaikselt nurgas. Aeg ajalt saadab elu mu teele selliseid ründajaid, et ma saaks sellise situatsiooni uuesti läbi mängida ja võitjana välja tulla aga ei ole osanud võitjaks jääda. Taipaisin kogu seda probleemi kogu ulatuses alles hiljuti, pärast üht uut konflikti.
Kogu elu oma elu üle mõeldes olen saanud ka vihjeid mitmest nurgast võu unedes ja need vaid kinnitavad seda hiljutist taipamist. Ootan seega uut võimalust minule kuuluv tagasi võidelda, et ehk nüüd, peale 50 eluaastat alustada siiski veel elamisega. See saab siis olema midagi mis oleks nagu enda ületamine...
 
oomaigaad 21. mai 2012, kl 21.26
see viimane lugu on nüüd tõeline müstika....?
 
to milli 21. mai 2012, kl 21.30
su jutt on rõve nagu su suugi, et sinna midagi panna, peab ise küll vähemalt 10-promilliline näit olema, vähemalt siin foorumis
 
Agnes 21. mai 2012, kl 21.52
Tõenäoliselt peale Millimaagi traktaadi lugemist autori usk müstikasse kaob imekiiresti ja jääb loota, et kaardipanijaks ei osutu minetiexpert, sest see ennustus oleks juba ette teada :)
 
isemakaak 23. mai 2012, kl 12.58
Millimaagi tervendav jutt on üsna tervistav, erinevalt erimaagilisest Elva imejamaagi tavaplämast. Ei mingit kaartidega vehkimist ega uimalt sõrmusekeerutamist - jutt sirge ja asjalik, perfekt.
 
iseadminn 23. mai 2012, kl 16.24
pange mulle ka, icc tahaks ka panna, keda panna, võiks mingi kontakti panna, siis teaks keda panna:)
 
Tork 23. mai 2012, kl 16.32
Kontakt on üks ja sama - Elva külje all kena ja kaunis ning vaikne Illi küla, säästunaise rent, seitse euri tund, kaks tundi kümme euri, lihtne ja mugav, ajuinvaliididele soodustused ja eelisjärjekord.
 
IT maag 23. mai 2012, kl 16.49
Õhtukest.
Paistab, et Elva skiso on täna siin kõvasti nuuti saanud.
Väga närviliselt käitub teises portaalis, spämmib hullunult oma sõberikke.
irw
 
et 23. mai 2012, kl 16.58
kus portaalis
 
IT maag 23. mai 2012, kl 17.01
Portaalis Ok.ee.
Väga normaalses portaalis, kus hull on persona non grata.
 
heli 23. mai 2012, kl 20.53
oimagaad
tead, kui midagi öelda pole, on parem vait olla.
aga millegipärast muutuvad lollid kevadeti eriti aktiivseteks.

Minal ja M50-l olid väga huvitavad mõtetkäigud ja arutlused.
Teemalagataja puhul jäi mulle millegipärast silma, et taas kodus ja halvad suhted emaga.
soovitan end emast lahti rebida. loodan, et sa ei ela temaga ühise katuse all?
arvan, et see ema jant võibki olla üheks algpõhjuseks.
proovi üürida kuskil suuremas linnas korter ja leida töökoht. vähemalt otsi endale omaette elamine. siis hakkab ka elu muutuma.
aga kaarte panna?
selge, et tahad ju positiivset tõuget. aga mis siis saab, kui tulevad halvad kaardid?
mida sa tegelikult tahad? et kaardipaneja valetaks ja annaks sulle postiivse tõuke või tõtt?
nii et ära parem jama kaartidega.
 
... 23. mai 2012, kl 21.44
Osta omale Paul McKenna raamat Muuda oma elu 7 päevaga. Seal vahel on ka plaat, mida saad kuulata. Kuula seda igal õhtul ja see salvestub sinu alateadvusse ning annab tõuke muutusteks.
 
.......................... 23. mai 2012, kl 21.46
M 50-l on ju tegelikult 6igus. Seda v6ib s6nastada mitmeti, kuid asja ydimest saame ju aru.

Kui m6elda, peale millist tahtej6ud ja "säde" silmist kaduma läks, siis saab ka aru kes v6i mis olukord selle tekitas. Sellest tyhjast tundest ja tardunud, j6uetust olekust on keeruline välja tulla. Aga see on v6imalik. Olen seda näinud. Igayhele on oma vastus ja lahendus, selle pärast ma ei oska n6u anda.

Aga on imelik t6epoolest, kuidas m6ni raske oluord v6ib muuta inimese j6uetuks. Tahet hinges on, aga j6udu mitte. Nagu oleks k6ik energia ja j6ud kuhugi kadunud. Mystiline..:)
Peamine on mitte jääda sellesse hingelisse seisu elu l6puni. Lahendus on kindlasti olemas. Sageli sarnase olukorra uuesti läbi elamise ja "v6itjana" väljatulemise näol. Saatus nagu sätiks teele pidevalt korduvat ebameeldivat teemat. Vahel tundub, et saatus kiusab, aga v6ibolla on see lihtsalt uuesti pakutud v6imalus oma probleemi lahendamiseks.
 
Uskuja 24. mai 2012, kl 15.27
Mu soovitus oleks lugeda Louise L.Hay raamatuid "Jõud sinu sees" jt. Ise üritan praegu nõiaringist välja saada. Samuti kohtumine ühe inimesega hävitas mind energeetiliselt täiesti. Vahel mõtlesin, et see inimene on saatanast. Aga ma ei tea muidugi...

Tähtis on lasta minevikul minna. Hirme ei tohi olla. Hirmud tuleb asendada armastusega. Ja endale püüan korrutada nüüd igapäevaselt kõiki enda nõrkusi vastupidiselt st. kui mõtlesin, et mul on enesehinnang madal...siis nüüd ütlen, et mu enesehinnang on kõrge. Ja teate...see toimib. Ma usun heasse tulevikku, mul on lootusi, ma tahan armastada inimesi jne. Korrutage endale häid asju. Öelge kõva häälega. Eks siis vaatame, kas see toimib:)

Õnne!
 
see et 24. mai 2012, kl 16.00
Saatanast, ehk siis jumalast? Kesk- ja varajases kristuses pöörduti kriitilistel hetkedel alati Saatana poole. Tänapäeval kiputakse kõik halb aga millegipärast hoopis tema kaela sokutama. Inimene olgu vagur, palvetagu, kõik solvangud neelaku alla ja armastagu vaenlast nagu sõpra.
 
minale 26. mai 2012, kl 18.05
kaart näitab siiski, et muster on muutumas ja asjad laabuvad.Näitab isiksuse kasvu ning et sinus on jõudu häirivad elemendid eemaldada või siis kooskõlastada oma elu ülejäänud osadega.Kaart näitab ka seotust perekonna ja kodupaigaga.Otsustavaks võivad saada suhted emaga, oskus teda mõista , sul on võimalus parandada kogu suguvõsa karmat.
 
Imejamaag 27. mai 2012, kl 01.30
Asjaarmastaja psühhopaadi käsiraamat on ka hea lugemine kõikidele M-idele ja helidele ja ebauskujatele. Läheb täie ette. Kui ei lähe, saab seepi ja nööri soovitada vaid jaanipäevaks.
 
imejamaagile 27. mai 2012, kl 10.47
kahju, et võtad vaevaks tulla siia inimestele õelust a tigedust jagama, ehkki sul tõenäoliselt midagi muud kellelegi pakkuda polegi...sind ennast see kindlasti ei aita.
 
Imejamaag 27. mai 2012, kl 20.49
Ega mina polegi siin aitamise eesmärgil, igaüks vaadaku ise kuidas hakkama saab ja kui maagiliselt saaB...Mis õelusel viga olla võiks - loll naeratus huulil ja mesisuu ei päästa röövlite ega mahalaskmise eest...sulle sobiks kõis paremini muidugi, mu truu sõber . . . . .
 
Mina 31. mai 2012, kl 22.02
Ma olen tänulik kõikidele siiratele vastajatele.
Kahju, et müstika nurk kohati nii labaseks on muutunud, et mõned inimesed oma energiat ebaviisakate kommentaaride kirjutamiseks raiskavad.

Aga ma olen tänulik kaasamõtlejatele:)) Aitäh!

Uskuja, kas selle raamatu lugemine on positiivseid muutusi toonud?
Paul Mckenna raamatu plaanin ka soetada endale.

"minale
26. mai 2012, kl 18.05"
Kes sa ütlesid, et minu võimuses on kogu suguvõsa karmat parandada? Kuidas seda mõista? :)
 
tunnetaja 31. mai 2012, kl 22.59
Nii teemategija kui ka m50+ eelkõige proovige kohtuda psühholoogiga ja siis ei teeks halba ka psühhiaatriga ehk on tegemist pikaaegse depressiooniga.Või muu maisema värgiga.
 
isemaagile 01. juuni 2012, kl 19.40
Aga miks sa ei lähe siis kommenteerima poliitikuid, seal tõepoolest võiks ka kurjast kommentaarist kasu olla.Siinsed inimesed pole seda ära teeninud, poliitikud aga küll, pealgi on neil paks nahk.
 
minale 01. juuni 2012, kl 19.51
suguvõsa karma all tuleks mõista käitumismustreid, mis suguvõsas aina korduvad ning mille lapsed alateadlikult kodust kaasa võtavad.See on ka halva suhte põhjuseks emaga.
Kaart näitab, et oled avatud ja arukas inimene,võimeline lepitama äärmuseid ning ka ise sisemiselt kasvama, teel täiuslikkuse poole.Seepärast olekski hetkel parim mõista oma ema,miks on ta selline nagu on ja lubadagi tal selliseks jääda, ise aga olla hoopis teistsugune-selline, nagu tahad.Mõistmine ei tähenda ninapidi koos olemist, vaid vastuseisu lõpetamist.
Kaart näitab ka sotsiaalselt kindlustatud meest, tarka praktilist nõuandjat ja materiaalset edu.
Niisiis, võta teiste soovitused teadmiseks, kuid usalda iseenda vaistu.
 
imejamaag 01. juuni 2012, kl 19.55
vabandust, et sind kogemata isemaagiks nimetasin!
See jutt oli sulle, mitte isemaagile.Isemaagi ma ei tunnegi.
 
to M50+ 01. juuni 2012, kl 20.05
Sinu kaardid on sellised:
Lapsena omaksvõetud paindumatu käitumismall rikub su võimalused.See teeb sinust tusase inimese, kes ei luba endale tööd või partnerit, sest ei saa kätte soovitud kõrgelennulisi asju.Kohanemisest keeldumine, soovimatus tunnustada maailma sellisena nagu see on.
Teine kaart näitab võimalust uue perioodi algusele, enesesuunamisele, õiglasele tasule pingutamise eest.Näitab muutust ja psühholoogilistest ahelatest vabanemist.
 
Mina 02. juuni 2012, kl 02.35
minale
01. juuni 2012, kl 19.51

Olen sulle väga tänulik!
Mõistan, mida räägid. Nüüd püüan ka käituda vastavalt.
Siiras tänu Sulle!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!