Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kas siin on satanismihuvilisi?
 
dude 23. juuni 2012, kl 05.36
vajadus põhimõtteliselt pöörduda ja uskuda, suhelda endast "väljaspool asuva" jõuga on nõrkadele. aga okei, nõrgad on ka ühiskonna osad. millegipärast on lavey järgijaid leidnud... no ju siis oli selline vajadus ühiskonnas. üldiselt on millegi järgimine ennast otsiva vaimu märk. ärge siis tulevikus unustage läbinämmutatud asjad maha jätta. vahend pole eesmärk.
 
dude 23. juuni 2012, kl 05.37
jah, olin ka kunagi satanist. kuni sain aru, et liiga palju piiranguid seal ja eneseotsinguid antud piirangud ei soosinud.
 
Usuhull 23. juuni 2012, kl 11.28
Head jaanipäeva, kuigi Tallinnas sajab nagu oavarrest.
Dude, on öeldud kusagil, et ei tasu uskuda kedagi, aga hea, kui inimene usuks midagi. See peab 100 protsenti paika.
Kui sina otsisid, hülgasid satanismi, leidsid selles piiranguid, kuhu sa tahad oma otsingutes jõuda? Oma isikliku seesmise Jumalani? Lõppkokkuvõttes tuleb välja, et kõik on üks ja seesama nagunii. See, mida inimene demonstreerida tahab, kuhu ta on jõudnud, a la: mul on tugev energeetika, mulle ei saa keegi midagi teha, ma olen vaimult tugev, ma näitan sulle, mida ma võin, millise inimese tundemärk see on? Kui minule on Jumal vahend minu enda sisse, ei jookse ma selle vahendiga kellelegi kurja tegema. See on täielikult välistatud. Kas satanist jookseb? Kas budist jookseb? Või millised inimesed jooksevad leitud vahendiga kurja tegema, tassides oma pasahunniku mööda ilma laiali? Leides endale töötegijaid, kartes vastutust kurjategemise eest, argpüksina lükata vastutus töötegija kaela, kartes ikkagi kõiksuse seadusi? Näide on teemaalgataja puhul sinu ees.
 
hilda 23. juuni 2012, kl 15.08
dude
tõesti või? nõrkadel on vajadus uskuda millessegi endast väljapoole?
pigem ikka vastupidi.

tugev inimene julgeb tunnistada, et ta usub. nõrk ei julge tunnistada, aga sellegipoolest usub. kõik me usume millessegi, iseasi, kas me seda tunnistame ja kas sest isegi aru saame.
kuyi inimene on harmooniliselt arenenenud isiksus, siis ei ei analüüsigi ta nõrkuse ja tugevuse üle, vaid aksepteerib enda ümber olevat elu ja võtab seda rahulikult sellisena nagu see on.

nõrkus ja tugevus on äärmiselt suhteline. mõni näiteks peab tipp-poliitikut või ärimeest tugevaks, mõni aga äärmiselt nõrgaks inimeseks.
nii et seleta kõigepealt lahti, mis või kes on sinu arust nõrk ja kes tugev.
Maris Kurm 26. juuni 2012, kl 21.04
Satanismi nn. reeglid on äramugandatud paganlus, nii et kes on copycat...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!