Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kinnisvara müük
 
asine naine 14. august 2012, kl 10.57
tahaks oma maja müüa ja uurin, kas mingit vastavat maagiat on olemas, mis müüki kiirendada aitab.
seda ma tean, et hea hind on hea maagia.
mõtlen siinkohal mingit ostjate mõjutamist või maja atraktiivseks muutmist või midagi muud, mis kiiret müüki aitab teostada.
 
naine 14. august 2012, kl 11.04
Otsime maja/kodu. Kus kandis on Sinu pakutav?
 
majaomanik 14. august 2012, kl 11.08
Ei ole mitte mingit maagiat, kõik oleneb, mida inimene vajab või otsib. Kellel on vaja, et lasteaed oleks otse aia taga; kes põgeneb, kui lasteaed/kool kas või 10 km raadiuses peaks olema.
Kes tahab, et järv/jõgi/meri oleks ukse all; kes põgeneb, kui veekogu peaks 10 km raadiuses olema (näiteks, kui on väiksed lapsed, ja on oht, et omapead võivad kuskile jõe/järve äärde ujuma minna, siis on ju targem, kui üldse mingit veekogu läheduses ei oleks).
Kes tahab, et bussipeatus oleks ukse ees, kes jällegi ei taha mitte mingit ühistransporti oma maja eest läbi sõitmas näha.
Jne. Jne. Ühesõnaga - ÜMBRUS ehk miljöö on miljon korda olulisem kui see, kas sul esikus on lilleline või triibuline tapeet...
 
asine naine 14. august 2012, kl 11.22
majaomanikule: seda kõike ma ju tean.
mu küsimuse mõte oli: kas maagia abil saab teha asja atraktiivsemaks ehk siis sinu toodud näidete varal - inimene ei peagi kooli läheduses asumist enam miinuseks ja talle hakkab kangesti meeldima, et krundil on tiik ning ühistranspordi lähedus on ka väga hea äkki ja see, et maja vajab remonti on lihtsalt fantastiline, kuna saab teha kõik enda käe järgi.

naine: maja asub harjumaal, pealinnast 20km
 
majaomanik 14. august 2012, kl 11.39
No kuuuuule! Inimene, kes ei talu mitte mingit laste kisa, ei lähe iialgi kooli kõrvale elama! Ükskõik, mismoodi sa nõiud! Ja sama asi on tiigiga, tiik on REEGLINA räpane mudane poriaugust pisut suurem moodustis, see on ohtlik, tõmbab igasugu konnasid jm limukaid ligi, rääkimata sellest, et lapsed lihtsalt kukuvad/upuvad tiiki (mehe sugulasel uppus väike laps oma kodutiiki, mispeale lapse isa tegi enesetapu, nii et see naine jäi korraga ilma oma ainsast lapsest ja ka mehest) - jällegi, nõiu palju tahad, inimene ei tule sinna elama...
 
saab ikka 14. august 2012, kl 11.39
On küll olemas sellised müügiedu ja äriedu maagiad. Täpsemalt pead küsima teadjatelt. Minul endine naabieit tellis, päris hästi sai oma äri korda ja ka müügis hakkas paremini minema.
 
asine naine 14. august 2012, kl 11.54
aitäh sulle, saab ikka.
ma ei tea mitte ühtegi sellist inimest, kes selliste asjadega tegeleb. tulingi siit uurima. kuidas neid võimalik leida on?
 
Psyche* 14. august 2012, kl 12.04
On ju paljud Feng Shui raamatud sellest, kuidas kodus asjad natuke ringi tõsta ja mõni tuba üle värvida või peegel, lillepott, padi asetada sinna ja tänna. Kui ise ei viitsi uurida, siis alati on võimalik mõni selle ala asjatundja kutsuda, Eestis tegelevad vist perekond Seedrid sellega ehk ka mõni teine.
 
ka asine 14. august 2012, kl 12.07
Kle, ära manipuleeri parem, ära taha inimesi ära kaetada ehk ära teha.

Parem palu, et saaksid maja müüdud ja küll siis Jumal, Kõiksus su asja ajavad ja su maja ostab inimene, kellel on sellest rõõmu pikka aega.

Kaetamisega saad maja müüdud küll, aga kui ostjal silmad lahti lähevad, tunneb ta ennast tüssatuna ja tüssajaks oled ju sina, õigustatud pahameel langeb sulle. Tahad sa aastaid kannatada õiglase pahameele all?
 
majaomanik 14. august 2012, kl 12.08
Parandan oma vea: mitte selle naise mees ei teinud enesetappu, vaid isa, vanaisa oli see, kes tol päeval koju last hoidma jäi, ja kuna ta ei olnud piisavalt tähelepanelik, siis laps mingil hetkel leidis võimaluse tiiki minna. Ning vanaisa, 40-ndates mees, tegi enesetapu. See kõik oli ammu, paarkümmend aastat tagasi..
Teiseks: ütle, palun, kas Sinu südametunnistus ei jää vaevama, kui Sa määrid inimesele kaela kinnisvara, mida nad tegelikult poleks tahtnud. Ükskõik, kas valetad inimesele, et "siin on kõik nii hea ja korras", või kasutad psühholoogilist mõjutamist, igal juhul tuleb see SULLE tagasi, ükskõik, millal, aga ükskord tuleb ka "Sinu tund". Kas jääd väga haigeks või juhtub mingi õnnetus jne, aga PÕHJUS on selles, et kasutasid alatuid trikke, mida poleks tohtinud teha!
Kas Sa AUSAL teel ei saa oma maja müüa?! 20 km Tallinnast on ju VÄGA hea asukoht?!
 
kuule majaomanik 14. august 2012, kl 12.14
kas oled loll, või mängid lolli?
äriõnn, pole mingi kaetamine, sa ei sunni teisi, sa avad oma õnne kanalid.
sa majaomanik oled ikka peast segi, sul kõik segamini, kaetamised ja needused jms. siis on ka reklaam kaetamine, sest kutsub inimesi ostma?
ohh jah, kuid sulle seda seletada ja arvata, et sa aru saad, on palju loodetud.
 
tiik 14. august 2012, kl 12.16
kui su õue peal on tiik ja näiteks selle tiigi tõttu inimene loobub ostmast (kuigi muidu sobib talle kõik), siis leia kompromiss ja paku oma abi ja lahendusi, et see tiik kinni ajada. või kui on mingi muu segav tegur, mis ei meeldi ostjale, siis paku omapoolseid lahendusi, et see kiiresti likvideerida. mitte ära tegele nõidusega
 
majaomanik 14. august 2012, kl 12.19
Tead, 12:14, ma olen viimase 10 aasta jooksul müünud KOLM maja (2 Nõmmel ja 1 Saue vallas) ja ma ei ole KORDAGI mitte mingit pettust kasutanud! Ja tead, kui rahulik on elada, kui must südametunnistus ei vaeva!
 
kui pole tiiki 14. august 2012, kl 12.19
tiiki pole, aga su maja ei meeldi ostajtele, siis ehita kiiresti uus maja.
 
to majaomanik 14. august 2012, kl 12.21
Ahah, sa oledki siis kinnisvara aferist?
Maagia ja pettus on ikka kaks eri asja.
Keegi ei saa inimesele keelata, et ta abiks oma energiad, mis toovad talle edu ja õnne.
 
majaomanik 14. august 2012, kl 12.54
Mis aferist?! Üks maja oli minu vanaisa maja, mille ta omaenda kätega 1933 ehitas, Nõmmel oli soo siis alles!!!
Teine maja oli maja, mille me ise ostsime 1989, kus me elasime 17 aastat, aga kuna see maja oli ajast ja arust (Nõmmel), pealegi liiklus arenes viimase 25 aastaga tohutult edasi ja meie aiatagune sai üheks Nõmme põhimaanteeks, siis müüsime maha.
Kolmas maja, Saue vallas, oli minu teise vanaisa hütikene, viimseni kui ühe oma lapsepõlvesuve veetsin ma seal, aga kuna me nagunii ostsime täiesti uue maja MAALE, siis polnud meil seda enam vaja.
Kuskohast ma aferist olen??? Ma pole ühetgi maja ostnud selleks, et seda edasi müüa!
 
soovitus 14. august 2012, kl 15.09
tihti myyb maja mingi taiesti rumal asi nagu varviline vaas v6i vaip esikus. Tasuks panustada sellesse et maja esine ja toad ilusad valja naeksid, kenasti sisustatud (kas v6i minimaalselt kui on tyhi maja), varvikad esemed ja pildid siin-seal (muidugi maitsekalt), lilled sissekaigu ymber. M6ned toad ehk uue varviga yle t6mmata. Kui sellised asjad (mis tegelikult vaga vahe maksavad) korda teha ja ostjal majaga emotsionaalne side tekib - oi kui kena, puhas, ilus pilt seinal v6i varviline vaas... siis on ta tihti n6us sellest yle vaatama et katust peaaegu peal ei ole v6i kelder vett labi laseb. Psyhholoogiline efekt on tahtis.
 
tiik-auk 14. august 2012, kl 15.33
just-just, mida rohkem auke seina puurid või naelu seina taod, et pilte üles riputada, seda rutem ostja sealt jalga laseb, sest ta ei taha esimese asjana hakata naelaaukusid kinni pahteldama! ja mida rohkem vaipu põrandal, seda vähem tegelik põrandate seisukord näha on, kohe mõeldakse, et mida ta seal varjab, kas on ära kraabitud või mis.
kõige parem on müüa tühja maja/korterit, asjad välja viidud ja soovitavalt ka elanikud ära kolinud. kui on metsikult vaase ja pilte kõik elamine täis, siis ostja mõtleb, et "jumal-jumal, millal ta selle kõik jõuab ükskord kokku pakkida, siia majja ei pääse enne kolme aastatki sisse"
 
asine naine 14. august 2012, kl 15.57
üks soovitab midagi ja teine räägib risti vastupidist juttu.
keegi koputab mulle südametunnistusele ja muretseb minu saatuse pärast, kui maja ära nõiduda lasen.
huumorinurk täielik.
mina mõtlesin, et lasen maja positiivseid asju rohkem esile tuua ja negatiivsemad natuke ära peita, mitte kellelegi vägisi midagi maha müüa.
õue peal olevat tiiki ei kaota ära isegi maagia abiga.
 
ära pabista 14. august 2012, kl 16.10
See tiik on hea, vesi on alati hea. Foorumis on 90% jamad vastused, aga ikka võib ka midagi head leida.
 
to auk 14. august 2012, kl 16.14
kust sa selle valja lugesid et maja peab "metsikult" vaipu ja vaase tais olema? Iga asja peale rumalalt lahmida ei maksa, ainult selle nimel et vastu vaielda.

Nendele kes huvitatud, soovitan just mitte paris tyhja maja myya, samuti mitte maja kus sees elatakse. K6ik isiklik trani peaks olema eemaldatud, parem kui saate kuskilt m6ne kaasaegse m66blityki rentida ajutiselt. Palju pole vaja, m6ned lauad, toolid, esikulauakesed, vaike riiul, paari maitseka vaasi, liniku, kyynlaga. Kasutage eredaid varve - roheline, punane, kollane. Esikud yle varvida, trepid parandada. Ei tea kas Eestis maaklerid selliste asjadega aitavad, mujal maakleritel tihti olemas varu m66blitykkide ja selliste nipsasjadega millega tyhja maja ilusana ja kutsuvana esitletakse.
 
ohh jahh 14. august 2012, kl 21.33
Kyll te olete siin kurjad :)

maagia abil saab kutsuda ligi just neid inimesi, kes just seda kohta otsivad... seda maja, seda tiiki, seda kohta.

Tiik on ju veesilm! Mida yltevad Feng Shui raamatud? Veesilm on väga oluline majas ja maja ees, seeleks ju ka purskaevud tehakse ja ostetakse majja fotosid, kui veesilma ei ole.

Ärge õelutsege!
 
auk-tiik 14. august 2012, kl 22.00
mis mõttes kurjad? mina isiklikult küll ei ole. ma olen realist. kui inimene astub võõrasse majja, mida ta tuleb ostmise eesmärgil vaatama, siis ta vaatab seda selle pilguga, kuhu TEMA saaks mingid asjad paigutada või kuidas üldse sisustada. võtame näiteks sellise seina, kus ripub 3-4 pilti. ostja hakkab kohe mõttes sinna oma mööblit paigutama: näiteks nii, et "ohh, kuidas sinna seina sobiks see uus kummut, mille ma hiljuti ostsin, ja telekas sinna kummuti otsa, no nii sobilik koht kummuti ja teleka jaoks, nagu loodud kohe, aga oh-sa-raip, see sein on ju naeltega ära täksitud, kuradi kahju, nüüd ma pean hoopis riidekapi või raamaturiiuli sinna seina panema, kuigi raamaturiiuli ma paneksin hoopis teise seina. kahju, ma oleksin seda maja niiiiii väga tahtnud, aga näed, see sein, kuhu kummut nagu valatult sobib, sinna on mingid pildid riputatud ja sein on auklik nagu oleks terroristide automaadivalangu pihta saanud". vot niimoodi mõtleb ostja, kes otsib endale elamiseks maja.
veesilm on muidugi ilus asi, aga kui see ikka eluohtlik on, siis pole selle "iluga" midagi peale hakata
 
hehh 14. august 2012, kl 22.03
Ainult väga rumal kana ostab maja ilusa vaibatüki või kardina pärast ning ei vaata vundamenti ega katust. Aga kui ta juba nii rumal on siis paras talle, istugu oma õnnetuse otsas. Mingid sisekujunduslikud lahendused ning seinavärv on viimased asjad mida nii kaaluka ostu puhul jälgida.
 
tädi 14. august 2012, kl 22.17
Kõige tähtsam on , kuidas töötab veevärk ja kanalisatsioon, milline on vee värv ja kas kaev või muu veevõtukoht on samas. Pealegi tuleb vaadata ,mis juhtuma hakkab kui lähedal olev veekogu kevadeti üle ujutab, kas vesi koguneb keldrisse või kui kindlad on seinad, põrandad, laed. Milline on maja üldine seisukord. Pole vaja üldse tähele panna igasugu iluasjakesi ja muud trääni, mis majas figureerib. Pigem peaks müüja oma koli vähehaaval müüdavalt objektilt välja viima, kui just pole plaanis sellega hinda üles kruvida, et oma vanad majapidamismasinad ja mööbel sisse jätta ning ostjale valetada, et korras ja ilus köik. Inimesed ei taha vana koli sees elada, mida te sinna jätate. Maja ostu korral tuleb hoolega uurida dokumente ja pole paha küsida ka millega naabrid tegelevad. Kes armastab loomi, kes mitte ja üleaia 24 tundi haukuv naabri kuri koer pole just suur rõõmuallikas. Ainult kaine meel ja konkreetsus , siis leiad omale sobiva elamu.
 
arvamus 14. august 2012, kl 23.24
see auk-tiik ajab mingit provokatiivset vastupidist jura iga konstruktiivse postituse järele, ärge pange tähele. Maaliti talle ju suurte tähtedega ette et isiklikke asju yldse majja ei soovitatagi jätta, juttu oli tyhja maja elavdamisest ja kaunistamisest.

To hehh: muidugi on see ratsionaalsest seisukohast rumal et mingi seinavärv, punane vaas või lillepeenar ukse ees majaostu mõjutab. Aga tegelikult on see psyhholoogiliselt nii. Inimesel tekib alateadlik emotsionaalne side selle kohaga, ta kujutab ennast seal elamas. Kui majal ongi strukturaalseid või teisi peidetud vigu, siis on tal suurem tahtmine nendest yle vaadata kui afektiivne side majaga on tekkinud. Selleparast on väga oluline esmamulje - puhas ja värvikyllane. Iga professionaalne maakler ytleks teile sama asja.

Tädile: juttu ei olnud ju sellest kuidas maja osta (õiged nõuanded!) vaid myya.
 
JAH 16. august 2012, kl 10.38
on küll olemas maagia just müügiks, siin on palju maagide kontakte, kes seda teevad, otsingusse panna ja kirjutada ja tellida. majast saata fotod ja müük läheb kiirelt. olen teenust kasutanud, toimib täiega.
 
mehh 16. august 2012, kl 12.56
või et teenust kasutanud :D arvata on, kelle teenust
 
irw 16. august 2012, kl 18.17
Ma tean maagiat: lase hind selliseks nagu su vanaema oleks nõus ostma - ja su ukse taga on hordide kaupa ostjaid, korralda siis oksjon. Tuleb põnevuse fiilingut kah ja mine tea, ehk pakuvad üksteisest ülegi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!