Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Meeletu öökull
 
Säde 08. aprill 2013, kl 15.50
Nägin poolunes, et olin metsas seenel Olin korjanud juba korjanud mõned tanuseened ja ühe pilviku kui äkki tuli puude tagant välja inimesest suurem meeletu öökull ja hakkas mind taga ajama. Õudne on seejuures see, et see öökull ei lennanud vaid jooksis tiibadega vehkides mulle järele ja huikas hirmsa häälega. Lõpuks jõudsin ühe kraavi äärde ja seal teiselpool kraavi oli ka üks eriti meeletu öökull, kes mind põlevate silmadega põrnitses ja tiibadega lehvitas.
Äkki see oli mingi ennustus. Kas keegi saaks unenägude seletajast vaadata seda öökulli?
 
kull 08. aprill 2013, kl 15.59
To see an owl in your dream symbolizes wisdom, insight, magic, expanded awareness and virtue. You are highly connected to your intuitive senses and psychic power. The owl is also synonymous with death, darkness and the subconscious. The appearance of an owl may be telling you to let go of the past or certain negative behaviors.
 
kull 08. aprill 2013, kl 16.02
To dream that you are picking or collecting wild mushrooms refers to a potentially harmful situation or relationship. You may be expressing doubt in some new endeavor, relationship or situation.

To see mushrooms in your dream signify unhealthy pleasures and unwise decisions in your waking life. Things that come too quickly have a tendency to disappear just as quick. Learn to appreciate the things you have. Alternatively, mushrooms symbolize growth despite going through some hardship and difficult period.

To see the woods in your dream represent life, fertility, rejuvenation, and spring. Alternatively, the woods symbolize the unknown and the subconscious. You need to open yourself up to discovering your potential and your instinctual nature.

To dream that you are walking through the woods signify your return to an aspect of yourself that is innocent and spiritual. If you are walking out of the woods, then the dream may be a literal depiction of being "out of the woods" or being in the clear of some situation.

To dream that you are lost in the woods indicates that you are starting a new phase in your life. You are expressing some anxiety about leaving behind what is familiar to you.
 
kull 08. aprill 2013, kl 16.03
To see a ditch in your dream indicates that there is something in your waking life that you need to avoid. Alternatively, the dream suggests that you need to let go of the emotional baggage and frivolity that are holding you back.
 
Dusja 08. aprill 2013, kl 16.57
See on Pärnu filmifestivali logo. Ei mäleta või?
 
to kull 08. aprill 2013, kl 17.20
Mis sa ennast siin nüüd nii targana näitad. Oleks pannud siia selle lingi, kust tähendused võtsid ja oleks sul kribamist vähem.

http://www.dreammoods.com/dreamthemes/birds.htm
 
seda peaks ikka teadma 08. aprill 2013, kl 22.38
owls are not what they seem
 
mis muud 10. aprill 2013, kl 03.01
mõistust kaotad
 
Säde 21. aprill 2013, kl 19.39
Millest toituvad meeletud öökullid?
Suur meedik Paratseljus on küll öelnud, et eriti meeletud öökullid toituvad inimeste hirmust ja verest ja kui neil ei õnnestu öösiti inimese verd imeda,siis peavad nad paastu puhtal praana tieedil.
Sellel ajal nende mõtted puhastuvad ja nende räppetompudes on uurijad avastanud pühasi lingameid,sõrmuseid ja kalleid kristalle nagu seda tegi surematu Šai Paaba.
Ma kardan ka et nägin ükskord meeletut öökulli ja ta võttis minult kogu tahtejõu ära.
Kas on kogemusi või ilmutusi, kuidas oma tahtejõud meeletu öökulli käest tagasi saada?
 
Lurdag 01. august 2016, kl 22.17
Tegelikult on nii, et kui öökullid ilmuvad inimeste unedesse, siis hakkab suuri asju juhtuma. Mina olen näinud öökulli ja see tähendas mu elus väga palju. Öökull käis metsas ümber puu ja korjas kapsaid puu otsast. Nüüd olengi turul juurviljaletis müüja ja enam õpetajatööga ei tegele.
 
nägija 01. august 2016, kl 22.37
See unenägu ei tähenda mitte midagi. Ära pane neid eelmisi lambaid tähele.
 
Veronika Sangtark 19. august 2016, kl 22.23
Viimasel ajal on paljud inimesed kurtnud sotsiaalmeedias, et öökullide arv unenägudes kasvab mitte aritmeetiliselt, aga progresseeruvalt.
Teadurid rahvusvahelisest uneuuringute instituudist on jõudnud järeldusele, et keegi on hakanud meid öökulliunedega manipuleerima.

Ilmselt on tegu massoonide vandenõuga inimkonna vastu.
Juba prof. Jüri Lima oma kapitaalses teoses "Öökullide elust" jõudis sellise hüpoteesini.
Aga nagu kujumuutjatel ja reptiilidel ikka kombeks, auväärne õpetlane tasalülitati, ning tehti temast tavaline munajoodik kes peab taluma ühiskonna halvustavaid pilkeid.

Aga see kõik on tõsi.
Mu sõbranna telegrafeeris hiljuti, et täiesti ilmsi ilmus õhtul tema sängi juurde valges kitlis meeletu öökull ja nõelas teda tuharast.
Peale seda ei mäleta ta midagi, aga ta kardab et teda manipuleeriti ja pandi ajju kiip...
 
aaaa 21. august 2016, kl 01.24
Kus see sündmus öökulli nõelamisega täpsemalt juhtus?
 
sss 27. august 2016, kl 17.33
Äkki oli see sinu väeloom- lind, kes ennast ilmutas ja keda sa hirmsasti kardad.
 
Moonika Guj 10. september 2016, kl 23.45
Mul on sama mure. Mitu ööd olen järjest näinud unes öökulli.
Last hirmutatakse koolis, et öökull on tark lind.
Mu mehel oli ka öökulli monokulm, sest ta oli aserbaidžaanlane aga ta läks Moskva kaudu Bakuusse ära.
Nüüd mõnitatakse mu last koolis Alpaka Huiaberdijevaks, ehkki ta on hoopis Atlanta Gujamamedova.
Närvid on nii läbi, et ehk sellest need öised öökulliunenäod.
Kas keegi paneks kaarte?
Ettetänulik Moonika Gujamamedova.
 
tähelaps 11. september 2016, kl 22.22
Kaardid ütlevad, et kui sa jätkuvalt naabrimeest kuival hoiad, siis tuleb seesamune öökull ja keerab sulle ise ära.
 
Amalie Rõigas 02. oktoober 2016, kl 10.22
Kuidas teha nii, et öökull oleks täiesti perpendikulaarselt?
 
Angeelica Puu 19. oktoober 2018, kl 22.14
Otsisin nii buduaarist kui ka perekoolist, kuid siit leidsin lõppuks vastuse!
Olen ka näinud viimastel öödel unes sarnast öökulli.
Kas oleks abi näiteks MMS-st või toorvegandieedist.
Arvan, et olen neid seni väga vähe tarvitanud, kuid iseseisvalt ei julge.
Vajaks usaldusväärset mentorit.
 
Pähh Oled 20. oktoober 2018, kl 01.15
Kui te soovite öökulli (veel) näha, siis tuleks päeva jooksul vaadata öökullide youtube videosid ja muud materjali nende kohta. Kui aju saab piisavalt koormust sellsie infoga päeva ajal, küll ta siis ka öösel unes neid näitab.
Võimalik, et unesse tekib öökull ka muudel asjaoludel. Inimese ajus on mitmeid seoseid asjade vahel. Näiteks, võib olla ajus seos teie öökulli pildiga tassil ja sünnipäevadel. Täiesti kaks eri asju, üks on sünnipäev, täiesti abstraktne sündmus, teine on teie oma tass, millel on öökulli pilt. Te saite selle tassi sünnipäevaks ja seetõttu kui te viibite kellegi sünnipäeval, siis meenud teile hetkeks oma kingituseks saadud öökulliga tass. Seega piisab minna sünnipäevale ja öösel näete üükulli, sest teie aju sees on seos sünnipäevadel ja öökullidel. Aju sees on väga palju keerukaid seoseid, ja nii unes kui ärkvel tekivad pähe need seosed. Lähete sünnipäevale ja teadvusesse tuleb sõna "öökull", lähete magama ja unes näete sama lindu.

Noh ja eks on muiduki võimalusi, mis moodi aju unenägusid koostab. Arvatavasti aga peamiselt päevasündmuste kohta. Seega kui vaadata öökulle rohkelt, küllap siis neid ka unes näeb.

Miks mitte analüüsida ka oma ärkvel oleku mõtteid, mis pähe tulevad?
 
sapiens 22. oktoober 2018, kl 17.48
Öökull on tegelikult rahvauskumustes küllaltki tark lind. Teda võib igasuguste algkooli õpiraamatutel märgata. Vähemalt kunagi oli teda kujutatud ikka joonlaua või gloobusega nagu oleks ta teab mis rännumees ja ringiuitaja. Tõe öökullist tõi päevavalgele kõigi armastatud Eduard Vilde, kes lasi antud tegelasel kogu auväärt pere paljaks petta ja lõpuks ka kauni peretütre oma alatu kavaldamise ja sõna otseses mõttes ära lollitamisega ka oma pessa viia. Nii et meie tarkusesümbolist ja ringiuitajast koorus sulgedega kaetud alatu lihakeha (soome k. yökulli). Ühesõnaga sellist kahtlast tegelast ei tasu isegi unes vaadata, veel vähem külla oodata, nagunii tõmbab kõiki tillist.
 
Pähh.Oled 22. oktoober 2018, kl 19.54
Lisaksin veel, et öökulli nägemine viitab meesšovinistliku dilemma harunemisele.
Aitab siin ainult kristalliteraapia ja vannireiki. Juba vanas sumeris tunti öökullineeduse vastu ninas kantavat ametüsti.
MInu uues kollektsioonis on piisavad varud raviametüsti. Võtan abivajajaid vastu kolmapäeviti Leepra tänav 17-5. Sissepääs hoovi poolt kohe closette kõrval.
Kui vastata vaja, võib elisdada. Kui vastata pole vaja, siis võib koputada.
 
sapiens 24. oktoober 2018, kl 14.55
Vabandage, aga kas see closette on töökorras. Enne öökulli tõrjuvat ametüsti laenama tulles lasin endale teha mitu ringi klistiiri ja külmadesse märgadesse linadesse mähkimist. Kuna mu kella kägu on haiguslehel, olin sunnitud linadeväel teie vastuvõtule tõttama ja klistiiri tõttu on enesetunne tuugavõitu. Vastake mulle ruttu, et ei oleks üllatusi.
 
Pähh.Oled 24. oktoober 2018, kl 19.30
Closette on täielikus töökorras, mis sest et tegu pole Waterloo closettega.
Sinna võib akuutse klistiirijärgse soolesisaldise pidamatusega alati pöörduda, nagu ka selgeltnägijate poole.

Väike soovitus ka linadesse riietumise dresskoodi selgitamiseks pahatahtlikule kordnikule.
Tavaliselt aitab neile selgitus, et tulete just ripplina-jooga rühmrähklemise treeningult.
Reeglina olen ma ise selle selgitusega pääsenud ja vaid korra tagasi meelerahusanatooriumisse transporditud.

Kui olete aga erudiit, siis võite umbusu säilimisel väita, et see on vana-rooma tooga ja puistada paar ladinakeelset käibefraasi...
Näiteks: "sic transit gloria mundi"; "nihil novi sub sole" või "in vino veritas".
Peeasi, et klient ikka elusalt minuni jõuaks ja ravitoimega ametsüsti ostaks.
Ainult sedasi saame Maailma muuta paremaks ja yökullivabamaks.
 
Pähh Oled 25. oktoober 2018, kl 22.07
Nagu alati on rahvas vaikne, vahel harva ainult mõned sellised naljapostisused, või kuidas neid siin keegi nimetas- sõnadevaht. See on fakt.

Haaran viimasest lausest, mis silma jääb: "Ainult sedasi saame Maailma muuta paremaks ".

Selle kohta võiks arutleda, et mis moodi on see parem välja näeb.
Minu arvates on halb, et vaalade kõhus on liiga palju plastikut, kuid kui me keelame plastiku, siis pandaks miljonid tehased kinni ja inimestel pole enam sissetulekut. Seega, kas maailm on siis parem kui vaaladel enam plastikut sees pole aga teil tööd ka pole ja lähete vargile? Raske öelda, kas nii oleks maailm parem. Iga asi on mitmetahuline, osad tahud on osadele inimestele head, teised tahud sama asja juures aga halvad.

Mis moodi siis saaks paremaks teha?
 
Maicen 30. oktoober 2018, kl 19.27
Kas te saaksite palun veel pikemalt kirjutada , austatud Pähh.
Teie kirjutusi on alati huvitav lugeda aga nad on väga lühikesed.
Valgustage palun inimkonda oma laiade teadmistega veidi pikemalt.

Jah tõesti, Teie olete nagu sammuv ekskavaator, kelle prožektor heidab valgust pimedas kobavale harimatule inimmassile.
Isegi Härra Savisaare paleus kahvatub teie kõrval.
Ma usun, et te olete mõne tähtsa ülikooli prohvessor või võlur, sest keerutate oma tulise tõe mõõgaga nagu Keerub harimatu massi keskel ja teie valgus helgib igasse nurka otsekui hämarikku murdev koit.
Palun kas saaksite mulle muretseda kasvõi mõne pisirolli suures seriaalis Õnne 13, sest see seriaal on olnud mulle kooli eest ja tahaksin teie püha tõde laiadele hulkadele levitada.
 
Pähh Oled 31. oktoober 2018, kl 02.29
Maicen Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas te saaksite palun veel pikemalt kirjutada , au
> statud Pähh.

Kokkuvõttes ütled, et olen pähh kuna kirjutan liiga pikalt.
Sellele väitele olen ühes teises postituses juba ammendavalt vastanud, võib olla et ka teistes postitustes. Võime ammendava vastuse hiljem sulle siia kopeerida.

Vastuküsimusi ma sulle ei esita, kuna on fakt, et keegi ei oska midagi vastata ega üldse rääkida. Täiesti tõene fakt. Või sa vastaks midagi, kui sult küsiksin? Vaevalt. Seega kokkuvõttes on sinu postitusele juba eos vastus olemas, kuid mida arvavad teised ja millised on lisamõtted. Kasvõi öökullide teemal.

Hear arutlust, või vaikimist, või mida iganes soovite.
 
sapiens 04. november 2018, kl 16.20
Kuulda oli, et see rahva uskumustes tark, aga looduseuurijate poolt ääretult lolliks ja ühtlasi süüdimatuks tunnistatud jõllitaja-lind on saamas pikemad tiivad. Hea oleks , kui ta vähekese kõrgemalt lendaks, et mitte oma uute lennuvahenditega puude ja põõsaste vahele kinni ei kiiluks ja mõnele unenägijale sootuks hiljapeale oma kohalolekust ilmutab või hoopis tulemata jätab.
 
õhtune matemaatikahuviline 04. november 2018, kl 22.22
suuri sõnameistreid on loomulikult kirgastav lugeda, ise ma sellisele tasemele ei küündi. Aga oma pühas lihtsameelsuses võin siiski mainida, et selline arutu tormamine öökulli eest lõppeb alati öise muhuga.
Uriinia 04. november 2018, kl 23.25
Öise Muhuga ei pea lõppema.
Aga see päevane Saaremaa...

...Seda lehekülge ava siis oma elus juba ise nagu mees.
Ei meie sinna ei lähe. Mitte ealeskid.
isemaag 06. november 2018, kl 00.07
Uriinia Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Öise Muhuga ei pea lõppema.
> Aga see päevane Saa
> remaa...
>
> ...Seda lehekülge ava siis oma elu
> s juba ise nagu mees.
> Ei meie sinna ei lähe. Mi
> tte ealeskid.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kuule uriinik, kas te kõik olete jooksus oma palatist, koos needuse endliga? Nii lahedat trukki pole siin teemas olnud kunagi ennempi. No oli uhtiuhti mantra leiutaja, kuid tema aura kahvatub praegusega võrreldes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!