Müstika nurgake
Avokaado arv (salajane)
Hannah 11. juuli 2013, kl 14.14 |
Kas Mai-Agaata Väljataga kasutab oma selgeltnägemises maagilist avokaado arvu?
Igal juhul paneb ta jumalast täppi. Siis kui ma tema juures käisin, siis ma nägin kuidas ta tervendades kasutas avokaado arvu ja kõüik läks jumalast täppi. Avokaado arvust rääkis telekas ka ennustaja Edkar, tal on oma saade telekas ja ta ennustab ka täppi. Maagid on avokaado arvu salajaseks kuulutanud ja internett ei anna selle kohta midagi.
Igal juhul paneb ta jumalast täppi. Siis kui ma tema juures käisin, siis ma nägin kuidas ta tervendades kasutas avokaado arvu ja kõüik läks jumalast täppi. Avokaado arvust rääkis telekas ka ennustaja Edkar, tal on oma saade telekas ja ta ennustab ka täppi. Maagid on avokaado arvu salajaseks kuulutanud ja internett ei anna selle kohta midagi.
Tule taevas appi 11. juuli 2013, kl 17.25 |
Keele korrektor 12. juuli 2013, kl 16.07 |
Defineeritakse tänapäeval mool Avogadro arvu kaudu: mool on ainehulk, milles on Avogadro arv aineosakesi.
Avogadro arv ise defineeritakse aatomite arvuna 12 grammis süsiniku isotoobis 12C.
Süsinik-12 on aluseks võetud sellepärast, et selle aatommassi on saadud eriti täpselt mõõta.
Wikipedia*
Avogadro arv ise defineeritakse aatomite arvuna 12 grammis süsiniku isotoobis 12C.
Süsinik-12 on aluseks võetud sellepärast, et selle aatommassi on saadud eriti täpselt mõõta.
Wikipedia*
Maiken Tsütoplasma 12. juuli 2013, kl 16.52 |
Teie ärge agiteerige siin oma süsinikuga.
Avokaado arv on salajane vormel ja peavoolumeedia ei tea sellst tuhkagi.
Avokaado arvu tunnevad ainult suuremad maagid, kes tohivad oma tegemiste eest ka annetusi vastu võtta.
Nad on käinud Irkutski Rahvusvahelises Maagide Ülikoolis ja nad teavad avokaado arvust kõike.
Avokaado arv on salajane vormel ja peavoolumeedia ei tea sellst tuhkagi.
Avokaado arvu tunnevad ainult suuremad maagid, kes tohivad oma tegemiste eest ka annetusi vastu võtta.
Nad on käinud Irkutski Rahvusvahelises Maagide Ülikoolis ja nad teavad avokaado arvust kõike.
Onyx 13. juuli 2013, kl 11.37 |
tarakanov 13. juuli 2013, kl 22.32 |
prussakassov 13. juuli 2013, kl 23.50 |
huvilistele 14. juuli 2013, kl 12.10 |
Õnnelik Inimene 17. november 2017, kl 13.38 |
Lilleke123 17. november 2017, kl 15.41 |
Vilma 19. november 2017, kl 16.19 |
Maiken Tsütoplasma/neiupõlves Tamara päramootor/ 02. aprill 2020, kl 01.59 |
Kleptomanija Andropova 16. detsember 2023, kl 17.19 |
Kust kohast saada teada oma isiklik avokaado arv?
Olen kuulnud küll, et Paldiskus pidi olema mingi Amandius Haadamsoni keskus, kus sellega tegeletakse. Aga ei leidnud. Sattusin oma otsingutel sellisesse nunnusse suvituskohta, kus kohalikud olid kinnipüütud pingviinist teinud prügikasti.
Olen kuulnud küll, et Paldiskus pidi olema mingi Amandius Haadamsoni keskus, kus sellega tegeletakse. Aga ei leidnud. Sattusin oma otsingutel sellisesse nunnusse suvituskohta, kus kohalikud olid kinnipüütud pingviinist teinud prügikasti.
Lisa postitus