Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kaš keegi šaab aidata?
Uriinia 09. märts 2014, kl 10.18
Mind hammuštaš kärbeš ja ma tundšin kohe vajadušt tegutšeda. Läkšime viivitamata Needuše-Endliga avalikku netipunkti et šeda uudišt jagada, aga nad olid šelle tašuliseks teinud, šešt šeal oli hakanud šurfamaš käima ükš hall hundikoer.
Aga šee koer ei pidanud üldše puhtušt. Koertel teatavašti raha ei ole ja nüüd uluš ta kurvalt Kuu poole. Mul ei olnud ka eriti palju raha kaašaš ja ma olin šunnitud makšma kahe 30€ rahatähega, mille vahel oli pišut hobušešitta.

Palun, kaš teadjad oškavad midagi šoovitada või loitšida et ma kohe palatišt väljašaadeš šedaši tegutšema ei hakkakš. Nad topivad ju mind muidu kohe tagaši palatišše ja panevad hullušärgi šelga.
Šiia ma kirjutašin šellepärašt et šiin foorumiš on kõige targemad ennuštajad, unenäošeletajad ja ravitšejad. Aitäh vaštamašt.
 
hahihe 09. märts 2014, kl 12.18
uriiniale lõi uriin pähe, appi.
 
Sisiseja 09. märts 2014, kl 15.24
Päris ära keeranud
 
kellluke 09. märts 2014, kl 20.21
et sa ka ära ei väsi....
Uriinia 09. märts 2014, kl 20.45
Armaš šišišeja.

Mul šušišeb šellepärašt, et plomm kukkuš hambašt välja. Ikka šeešama miš tantšumuušikat laši; mäletate?
Ma panin šinna porgandi ašemele aga šee tegi šinna peša ja praegu õitšeb juba. Proovi šiiš šedaši korrektšelt rääkida. Poolemeetrišed kašvud on juba ninašt väljaš ja nüüd tuleb olla perpendikulaaršelt
Käišin täna ööšel nende kašvudega valvearšti kummitamaš aga ta kutšus abiväge ja ühel šanitaril õnneštuš mind pidžaamast ägedasti šikutades kapi otšašt alla kiškuda, kui ma šeal parašjagu öökullimoodi huikašin ja ükš pišuke aminašiini špritš teha.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Uriinia 09.03.2014 20.53.
 
Loreida 09. märts 2014, kl 21.03
Minu tarokaardid igatahes näitavad, et Uriinial on suulaega proteesid, sellest tuleneb ka see sisin. Hambaplomm, mis ära kukkus, sisaldas elavhõbedat, see on hea, et seda pole enam, kuna see mürgitab tšakrasid, varsti oled mürgivaba ja lastakse koju käima ja lõpuks saad hullarist välja.
Uriinia 09. märts 2014, kl 21.09
Ära jama, šee on dešinformatšioon.
Elavhõbe kumuleerub luudešše ja enam organišmišt välja ei lähe.
Meil juba lašteaiaš räägiti et ei tohi kraadiklaaši alla neelata.
Eluõhtul muutuvad lihtsalt jalad raškekš nagu tuukril...
 
trairw 09. märts 2014, kl 22.55
oimaivõi, jälle saab päeva lõpetada suunurgad kõrvuni :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!