Müstika nurgake
Laeva viimne ohe
Uriinia 03. mai 2014, kl 15.10 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
Mul juhtus selline lugu, et meie palatist evakueeriti kõik vähegi adekvaatsed inimesed. Peaarst käis ise personaalselt kohal, aga ma viskasin oma telefoni aknast välja ja pärast Keldri-Peeter aeda riisudes tõi mulle selle tagasi.
Tule taevas appi!
Aga pärast oli selline lugu et ma seisin akna peal nagu Russalka kuju.
Järgmine kord kui ma jälle kinnisesse osakonda satun, tean, et mind teatakse selle nimega.
Aga mitte see Amandus Adamsoni Russalka , vaid hoopis Laeva Viimne ohe.
Tule taevas appi!
Aga pärast oli selline lugu et ma seisin akna peal nagu Russalka kuju.
Järgmine kord kui ma jälle kinnisesse osakonda satun, tean, et mind teatakse selle nimega.
Aga mitte see Amandus Adamsoni Russalka , vaid hoopis Laeva Viimne ohe.
irw 03. mai 2014, kl 15.47 |
Uriinia 03. mai 2014, kl 15.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
Mul oli täna jällegi selline situatsioon, et meil tõi täna sanitaride asemel hoopis Pesulao-Leida marjasuppi.
Ma kahtlustan, et Pesulao-Leida üritab meie töökat kollektiivi mürgitada. 1941 aastal tehti ka meie legendaarsetele patsientidele magusat marjasuppi.
Käesolevaga tervitan kõiki delfi naisteka moderaatoreid järgneva raadiojaama lingiga: http://www.elmar.ee/
Pidasime siin nõu, et ei anna alla ja soonvaldi sotsporr-kamp vajab puhastust.
Kuupuhastust...
Kasvõi aastapuhastust...
Ma kahtlustan, et Pesulao-Leida üritab meie töökat kollektiivi mürgitada. 1941 aastal tehti ka meie legendaarsetele patsientidele magusat marjasuppi.
Käesolevaga tervitan kõiki delfi naisteka moderaatoreid järgneva raadiojaama lingiga: http://www.elmar.ee/
Pidasime siin nõu, et ei anna alla ja soonvaldi sotsporr-kamp vajab puhastust.
Kuupuhastust...
Kasvõi aastapuhastust...
Mandala Fengshui 03. mai 2014, kl 16.16 |
Mul oli jällegi selline juhus, et ma leidsin reie pealt puugi. Milline teadmamees ja ravitseja saaks seda häda parandada. Igal juhulennustaja Reet ja seltsimees Stepanjan ei osanud selle puugiga midagi ette võtta. Äkki oleks abi Märilin Kärust või Vändra Avelist? Vene selgeltvaatajate saates oli veel üks maag aga selle nimi on ununeneud. Abikaasa ütles, et ta nägi aknaklaasil koguni kahte puuki ja ühte herilast. See on ikka täiesti õudne mis toimub.
Ruudi Mugul, ilmatark 03. mai 2014, kl 18.26 |
tonsuur 03. mai 2014, kl 22.15 |
Ukuleele 04. mai 2014, kl 07.00 |
Mul nüüd juhtus jälle üks selline lugu, et rediseseemned läksid aknalaual kasvama. Algul vaatasin, et otsekui hõbemägi ja ilves oleksid aknal olnud.
Kas keegi saaks visata mõned ruunid ja vene kiriku küünlad. Ei tea kohe äkki oli soonvald.
Hakkaks ise ka beibeajakirjandust tegema.
Ahjaa, ja siis ma nägin unes veel valgel hobusel ratsutavat Marju Lauristini...
Kas keegi saaks visata mõned ruunid ja vene kiriku küünlad. Ei tea kohe äkki oli soonvald.
Hakkaks ise ka beibeajakirjandust tegema.
Ahjaa, ja siis ma nägin unes veel valgel hobusel ratsutavat Marju Lauristini...
Ülla-ülla 05. mai 2014, kl 12.01 |
Lisa postitus