Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kuidas sõnastada universumile soov, et tööd saada
 
malle 23. mai 2014, kl 22.34
...väga soovin tööd, mis annab ka toidu lauale ja arved makstud saavad. kahjuks kõik ei oskas seda õigesti lausuda...
 
boss 23. mai 2014, kl 22.52
Kui sa isegi sellise asjaga hakkama ei saa siis kuidas sa Universumi antud töökohal hakkama saad?
Hea töökoht saab Universumi toel sellele kes on seda väärt. Kui sul pole õnnestunud sellist leida siis tee omad järeldused...
 
malle 23. mai 2014, kl 22.56
ma soovin olla seda väärt, olen seda väärt, sest väärin parimat siin ilmas, nagu paljud teised head inimesed
 
õde 23. mai 2014, kl 23.04
Parem, kui sa selle soovi oma tulevasele tööandjale sõnastad. Selles suunas soovitangi tööd teha.
 
aaa 23. mai 2014, kl 23.09
põhimõtteliselt sa saatsid ubiversumile sõnumi, et soovid tööd. kuid alati on mõtekas täpsustada millist tööd soovid ja meetodeid on erinevaid, kuidas täpselt seda sõnumit saata. no oletame, et saadan uniersumile sõnumi, et soovin meest. siis võiksin seda teha võimalikult täpselt, sest ega ju iga mees mulle sobi. et head tööd saada, raha ja jõukust ligimeelitada ja luua on jälle erinevaid meetodeid. ja loomulikult sa pead valmis selleks olema. huvitav uurimus oli, et 47% kes võitsid lotoga raha unistasid sellest, et võidavad raha. mine raamatukokku ja kirjandust selle kohta on kuidas universumile oma sõnumit saata.
 
õde 23. mai 2014, kl 23.27
Eks nad muidugi unistasid loteriivõidust, muidu poleks piletit ostnud. Aga huvitav, mispärast ostsid need ülejäänud 53% lotovõitjatest pileti? Keegi hoopis kinkis või? Mis mõtet on osta lotopiletit, kui pole unistust sellega raha võita?
 
k 23. mai 2014, kl 23.52
Loe raamatut *Loova visualiseerimise praktiline käsiraamat*.
 
aaa 23. mai 2014, kl 23.55
ma pakun, et need 53% ei uskunud sellesse. ei saatnud sellist sõnumit välja ja alati peab ju õnne ka olema.
 
Taara 24. mai 2014, kl 08.47
Malle, Sinu esialgses kirjas märgitud soov on natuke egoistlik. Sa tahad, et toit oleks laual ja arved makstud, aga mida Sa tööle ise vastu annad? Mida Sa lubad, kui soovid tasu?
Ole sooviga täpne ja kirjelda ka enda panust sellesse.
 
malle 01. juuni 2014, kl 19.15
Väga hea nõuanne. kõige raskem on praegu see, et ei oskagi kuhugi oma cv saata, kardan ei saada. ikka tekib kohe tõrge, et sinna ei sobi ja nii edasi....
 
nõuanne 07. juuni 2014, kl 00.59
ainult tööd soovida on veits kahtlane. siis võidki saada ilgema portsu tööd, aga mitte palka. pigem soovi, et sul oleks olemas kõik ressursid mõnusaks äraelamiseks, korralik sissetulek. ja siis ole avatud selle vastuvõtmisele. kui häälestud õigele lainele, siis märkad sissetuleku loomise võimalusi ka seal, kus muidu ei märkaks. :)
aga mulle tundub, et sinu probleem on hoopis madal enesehinnang ja tunne, et sa ei vääri midagi head. kindlasti väärid.. ja selles tuleks end veenda. kui sellele tundele aitab kaasa juurde õppimine, uute oskuste omandamine, kvalifikatsiooni tõstmine, siis tee seda ;)
 
nonii 07. juuni 2014, kl 08.16
Sa pead selle soovi edastama endale ja sa saad ise liikuda suunas kuhu tahad. Pead astuma vajalikke samme, et saada antud juhul tööd. Selleks on vajalik avaldada kuulutus töö saamiseks ja veel parem, lugeda iga päev tööpakkumisi ja nendele aina vastata.
 
eeeeeeeeeee 08. juuni 2014, kl 16.35
Soovitan tegelt kooli tagasi minna või mõni amet õppida, tunduvalt kiirem ja loogilisem, kui universumiga rääkida. Trololololo.
 
Ise ka taipad? 09. juuni 2014, kl 23.43
Universum ei ole vihane su pääle,et sind orjusesse saata.Mis see töö muud on.Midagi loovamat tuleb soovida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!