Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
palun ennustust
 
mannu 05. juuni 2014, kl 22.16
Kas keegi oleks nii hea ja paneks kaarte. Teemaks ikka suhe uue kaaslasega. Kas tasub midagi loota või tuleks asi sinna paika jätta?
 
nõid metsast 05. juuni 2014, kl 22.24
tuleks sinna paika jätta. Su teele satub üks siniste silmadega noormees, keda kohtad juuli alguses. Kes pakub sulle kõik, mida elult soovinud! Oota ja näed.Lisa infot noormehe kohta leiad oma fb kontolt.
 
Proovinu 06. juuni 2014, kl 07.49
Nii ikka ennustada ei saa. Ennustajal on vaja sind näha, või vähemalt sinu fotot. Õige ennustamine on ikka keeruline asi. Kuid, kui leiad õige ennustaja, siis tõesti, saad tuleviku teada ja ka eesolevate ohtude osas, sind hoiatatakse. Mina leidsin ja ka sina leiad sellise ennustaja, kui ikka otsid.
 
töö 06. juuni 2014, kl 08.14
naljakas on vaadata siinseid postitusi. Pandke kaarte,ennustage palun.See kõik ei ole tasuta ja niisama lõbu. Otsige palun ennustajad,määrake aeg ja austage seda panust,mida teie nimel pannakse!Tõesti!
Te ju ka ei taha kui tööandja tahaks et te midagi ´niisama´teeks!
Uriinia 06. juuni 2014, kl 08.19
Armas töö...
Kas ma selle "tasulise teenuse" eest mingitsorti kviitungi ka saan?
 
austatud uriinia 06. juuni 2014, kl 08.38
Kas Teile kirikus antakse kviitung?
 
töö 06. juuni 2014, kl 09.48
kui see siiamaani paljudele tasuta tööna tundub,mis ta paljude meelest olema peab,ilmselt tuleb siis endale ise ennustama hakata.
Ei tahaks kõlada südametuna,kuid selline suhtumine viitab sellele,et inimesed pole ikka veel teadlikud mida tähendab tegelikult teise inimesse süüvimine.
Proovid,siis saad ehk aru:)
Kahjuks näeb seda tuttavate puhul päris tiheda nähtusena ja see pärsib nende täielikku pühendumist oma kutsumusele - ikka tänu sellele et sensitiivseid võimeid nii iseenesestmõistetavalt võetakse.
Kui kviitungi pärast norimiseks läheb,siis jah lgp! Uriinia - tuleb sul tegeleda otsinguga ja sama ametlikult ka siis nende poole pöörduda.
:)
 
nõustun tööga 06. juuni 2014, kl 10.36
Ennustajad on iseenesestmõistetavad elemendid jah. Ennusta muudkui ja maksma ei pea, seda enam, et on inimesi, kes kerjavad ennustust pea igaühelt,kes seda oskab, valetades ( või ära ootamata tulevikku,mida ennustati või tunnistamata endale minevikku, mida ei taheta meenutada,nt armusuhted vms muud probleemid) - et kõik on vale, lausvale, mitte midagi ei ole täppi läinud ning loomulikult siis maksma nad ei hakka-
see on tegelikult kurb.eks ennustajad ka suhtlevad omavahel....Nii et minu meelest võiksite ka iseendale ennustada ja rahu majas selle asjaga. seda enam, et kõik vastused on iseenda sees olemas.
 
lisan 06. juuni 2014, kl 12.49
Teate, on olemas ka sellised ennustajad, kelle jaoks pole mingist rahast kahju. Täpne ennustus, mis aitas elu planeerida ja ei pidanud asjata aega kaotama.
 
to nõustun 06. juuni 2014, kl 20.04
nõustun tööga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>ennustajad ka suhtlevad omavahel....


Sellised ennustajad, kes oma klientide isiklike asju omavahel laiali laotavad, polegi ennustajad, vaid tavalised klatsimoorid.
Uriinia 06. juuni 2014, kl 20.15
Vaata, ma ei käi kirikus...
Seesamune, et ma olen pisut piiratud maailmanägemusega indiviid rohelise plangu taga, seab minu ette olulise dilemma.
Minna kirikusse või mitte minna, see on küsimus.

Olen kuulnud, et neil seal kirikus ka lolle pidi pekstama aga ma sellele odavale liimile armulaualeivakese eest ka ei lähe.
Ma ei näe siin isegi mingit narratiivi, kviitungist rääkimata..
Uriinia 06. juuni 2014, kl 20.19
Ahjaa, lisan veel et kirikus ikka mingeid kviitungeid saab, erinevalt kodukootud õhuvõngutajatest.
Ristimistunnistusest ja leeritunnistusest olete näiteks kuulnud vä?
 
to Uriinia 06. juuni 2014, kl 20.33
Ära sa Uriinia kipu siin teisi kritiseerima.:)) Varsti oled ka nende arvates usuhull ja muidu hull pealekauba.

Tänapäeva moodsad vaimlejad ei käi teps mitte kirikus, vaid hoopis tantramassaazhis. Energiad käivad siis kupli all paremini ringi.:)

Videot kah.

http://www.naisele.ee/582808/blogi-tantramassaaz-ettekaane-lodevateks-seiklusteks
Uriinia 06. juuni 2014, kl 20.44
Ah, see tantramassaž on ajast-arust nüüd on mul siin palatis välja töötatud uus meetod.
See on nanokvanthüpe kõrgemale vibratsioonitasandile.
Selleks ei pea minema isegi tantraguru juurde aelema.

Piisab, kui päev otsa vaadata järelvaatamisest vaheldumisi Kättemaksukontorit ja seda Türgi jama (nimi ei tule meelde, aga oli vist mingi Güdzmül või Göktürk)
Uskuge, kõik sanitarid on saanud valgustuse diivanilt tõusmata... ning aju ja istmiku rasvumisel on suhteliselt raske vahet teha...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Uriinia 06.06.2014 20.47.
 
to Uriinia 06. juuni 2014, kl 20.56
No kus ta siis ajast ja arust. Näe, vaimsetele tuleb seda tantrareklaami hommikust õhtuni ja kui Maimon ikka neid energiaid nabast ja kõrist tõmbama hakkab, siis on kõik otsapidi taevas, laualt tõusmata.
Maimonil hää olla ja kaeda, kuda teine ohib ja vaimlejal hää olla. Õndsuse kvanthüpe 21.saj. moodi.
 
palun 07. juuni 2014, kl 07.17
lisan Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Teate, on olemas ka sellised ennustajad, kelle jao
> ks pole mingist rahast kahju. Täpne ennustus, mis
> aitas elu planeerida ja ei pidanud asjata aega kao
> tama.

Palun selle ennustaja kontakti.
 
Ruth 07. juuni 2014, kl 08.47
Ennustaja Reet on parim aga tema kontakt on saladus sest ta ennustab 100 protsendi täppi ja kõik käivad tema juures. Vot ennustaja Reeda jaoks pole ültse rahast kahju. See uriinia on ju tuntud hull seevaldist ja tema plära pole vaja kuulata Võtke ühendust maagiga liini peal kaardid ennustavad 9001727 ja ennustaja Reet räägib teile tulevikku
 
To "palun" 07. juuni 2014, kl 09.01
Sa jäta oma kontakt.
Uriinia 07. juuni 2014, kl 11.31
Jätke kõik, kes te olete õnnetud ja vaimust vaevatud siia oma kontaktid.
Välismaal jätavad kõik oma kontaktid!
Siis saavad selgeltnägijad ja ravitsejad teha oma hinnapakkumised konfidentsiaalselt.
Muidu ju tuleb makse maksta(pension, haigekassa ja muu).

Loomulikult, kui ennustaja murrab jalaluu ja kvaliteetset abi ei saa, siis on antSSip süüdi.
Tõprakari, kaua te lollitate inimesi, kes on oma elu puntrasse elanud?

(Kommentaar salvestatakse)
 
lsjfh 07. juuni 2014, kl 11.42
Kõigil nendel lollitajatel on ju lollitamise "projektid" ammu valmis tehtud. "Projektijuhid" vahetavad omavahel veel ka klientide andmeid ning lepivad kokku, kuidas enda kaitsmiseks ühisrinnet moodustada.
 
töö 07. juuni 2014, kl 11.46
Mis palagan see on? Kui tahad abi,siis väärtustad seda!
Seda enam kui inimene teab oma väärtust ja oskusi!
See et kui inimesel on kaasasündinud anded,siis ei pea ta kohe automaatselt kellelegi ORJAKS hakkama.
Uriinia jt võite oma niiniimetatud ühisrinde ehk ise teha ja vaadake siis ise kuidas oma kosmililiste jõududega hakkama saate,näha on et KOGEMUSI kui palju.
Ainult mingi õelutsemine käib.
Ja kui teemast aru ei saa,targuta mujal!
 
töö 07. juuni 2014, kl 11.50
Lisaks on need ennustajad ka üldjuhul end liinidel juba ära registreerinud,mis arvate et see kõik on tasuta või?Sealt ei lähe makse?
Vaata ja siis targuta,liigita.
Projektijuhid või mitte,kui ise midagi sellist kunagi korraldama peaksid,või minetea oled kuskil pudelisse kukkunud lahmija,siis ei saa aru - miks siin üldse oma närve rikkuda:) - räägin hetkel iseendast.Pole sinu asi öelda. Proovi ja siis räägi.
 
töö 07. juuni 2014, kl 11.53
Veel - ja kui nad polegi liinidel,siis mis peaksid oma korteri kõigile avama ja laskma end nn põrandanartsuna ära kasutama? Mõndade jaoks siin tundub nii.
Tegevuse eesmärk on eelkõige inimese heaolek,kui nii rumal ja teadmata oled et kõik soolapuhujateks liigitad,mis käid seal siis üldse ja oma sõnavõtte pead?
 
hmh 07. juuni 2014, kl 11.56
Urinia nimigi räägib enda eest:)=
 
Töö? 07. juuni 2014, kl 11.57
Ennustusliinil? Läbi meili? Kas sellist udutamist nimetatakse tänapäeval tööks? Mine õpi omale mingi eriala, oled ühiskonnale rohke kasulik ja ära püüa lollikesi müstikafoorumist. Nii palju kui siin on neid "ennustusi" laiali laotatud, sobivad nad igale lugejale. Sama udujutt, nagu iganädalased astroloogilised ennustused.
Uriinia 07. juuni 2014, kl 12.02
töö on töö on töö.

Iuppiter iratus ergo nefas...
 
to töö 07. juuni 2014, kl 12.30
Selline Taro kaartide massiline ja ööpäevane „tööna“ kasutamine on juba väga vale. Esiteks et ennustada, peab ennustaja ise olema puhas, tegema enne ennustust teatud rituaalid ja ka kaardid peavad olema „puhtad“. Millest te, ennustuste saajad, järeldate, et see nii ka on? Ühtki telefoni teel saadavat ennustust ei tasu võtta tõena, sest pole ju teada, millises „energias“ ennustaja ise parajasti viibib. Võibolla on ta hetkel ise ebapuhas või viibinud ebapuhtas miljöös.
Kuna aga ükski ennustuse soovija pole selle peale kunagi tulnud, siis kasutatakse nende teadmatust oma ärilistel eesmärkidel väga rängalt ära ning hiljem muutub ennustuse saaja ennustustest sõltuvaks. Ennustuse teel „istutatakse“ ennustuse saaja mõtlemisse muster, mida ta hakkab uskuma ja ka käituma vastavalt mustrile. Oma mõtlemis- ja analüüsivõime kaob. Inimene ei võta omale oma elu eest vastutust. Samas ennustaja ise mattub negatiivsetesse energiavoogudesse, mis saadakse klientide ennustustest ja mis varem või hiljem hakkab tema enda elus domineerima.
 
töö 07. juuni 2014, kl 22.03
Kui jutt selleni läks,siis niipalju teada,et mingi abi ikkagi läbi liini edastatav on.
Silmast silma on muidugi parem,sest inimesega otsesem kontakt.
Usaldusväärsus mängib muidugi olulist rolli ning ka siin peab oskama valida,mitte kohe umbropsu ´kellegi juurde joosta.
Ise olen ka nii ennustajaid valinud,ning pole siiamaani pettunud.Ja siinjuures pole südametunnistus lubanud ennustajal oma tööd tasuta teinud,sest tal on ju ´võimed´!
Naiivstele võib ka iga suvaline mustlane tänavalt ´tuleviku´kätte näidata.
Niipalju tean et ka õige ennustaja pöörab tähelepanu niiniimetatud energia puhastusele,kusiganes see siis ka poleks.
 
HUIVTAV 07. juuni 2014, kl 22.13
Käisin näitusel kenad maalid. hind ikka 500 euri ja rohkem. Nad peaksid neid ikka tasuta jagama, neil ju anne Jumala poolt antud. Ei keegi ei andnud tasuta.
Öeldi, et Jumal on andnud ande, et sellega leiba teenida.
 
to töö 07. juuni 2014, kl 22.24
Meil on vist juba näide olemas ühest andekast kaardimoorist, keda meie hulgas enam ei ole...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!