Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kummitused kipuvad elu kallale!!! palun abi!!
 
dii 26. august 2014, kl 22.16
Ei osanud seda teemat kuhugi sokutada, aga mure on tõesti suur.

Nii, ostsin endale maja. Ilus suur maja koos basseiniga. Kodu on ilus ja kena. Kõik 6 tuba kolmel korrusel on kasutust leidnud ja lapsele ka nii väga meeldib siin mängida ja joosta. Kõik oli tore ja kena kuni selle päevani kui 4 aastane laps jookseb minu juurde ja karjub et onu tahab teda kaasa kiskuda. Esma mõte oli et röõvlid , võtsin noa kaasa ja palusin lapsel pööningul seni oodata. Lapse tuppa jõudes nägin seinal kapuutsiga mehe kuju ja mul jooksid külma värinad üle kere. Muidugi otsisin arsti et mis meil lapsega viga on??? Kummitusi ei EKSISTEERI!!! See sama lause tekitas elu isu tagasi. Aga juba õhtul pimedas kuulen lapse kisa, torman nagu hull kohale ja mida ma näen : LAPSE KÕRVAL ON NUGA!!!!! Esma mõte oli et, ah unustasin, aga kui ma veendusin et ma ei lähe lapse tuppa noaga, tekkis hirm. Edaspidi olid sammud, asjade nihkumised, õudus unenäod ja varjud toas. Kuu pärast vaatame lapsega telekat ja laps ütleb : näe onu tuleb jälle!!!.
Mina vaatan, aga ei näe. Laps karjub , nutab ja mul on närvid läbi. Miks mul ometi selline haigus on et luulusi näen?? Varsti tabas last niisugune hirm et ei julgenud kuhugi minna ja jooksis minu sabas. Kuuga hirm taandus ning laps julges iseseisvalt liikuda. Mõni päev hiljem hakkab laps basseinis mind appi karjuma. Kohale jõudes selgub et nö onu tahtis teda uputada!! Siis sai mul mõõt täis ja ööd veetsin pidevas hirmus valvel olles, et lapsega kõik korras oleks. Nii paari kuu pärast saabus uus shokk: see nö onu kõndis üleval toas ringi ning paugutas vibuga!!! Nüüd sain aru et olen puhta sassis, aga arstid naersid vaid mu mure üle.
Seepärast küsin Teilt, kuhu arstile peaksin minema et abi saada või tõesti meil kummitab!????
Uriinia 26. august 2014, kl 22.31
Kas kanamuna oli seekord väga sügaval mulla all?
Nagu juba teisal öeldud, võis tegu olla hoopis kukemunaga...
Aga selleks teadmiseks pole hapet vaja. Piisab kui hambad lambarasvaga kokku määrida...
 
ilmselgelt kummitab 26. august 2014, kl 23.50
Kirjuta TV3-le. Just praegu otsitakse uusi lugusid, et Selgeltnägijate uusi osasid tegema hakata!!
 
ehitusluba 27. august 2014, kl 01.00
aga sul muidu ehitusluba oli, et kolmekordse peldiku, oh, palee,ehitasid?
no linnas ju piirid, kui kõrgeid ehitisi tohib eraisik ehitada.
 
Keskealine naine 27. august 2014, kl 01.35
On see uus maja või elati seal varem ? Äkki aitab remont, olen kuulnud. Või kutsud selgeltnägijad kohale. Kõige parem soovitus oli eespool, televisiooni kirjutada.
 
autorile 27. august 2014, kl 03.44
kus kandis see maja asub? kui minust väga kaugele ei jää siis võin uurida mis seal toimub. arsti juurest sa abi ei saa.
 
teemaalgataja 27. august 2014, kl 09.32
No kui aus olla, on maja vana ja puust ( ära renoveeritud ). Maja sain odavalt sest müüjal oli tarvis kiiresti töö asjus ära kolida. Aga kas keegi teab, kust saan maja ajaloo kohta täpsemat infot?? Kas pööningul tuhlamisest võib kasu olla??
 
koli ära!!! 27. august 2014, kl 09.36
Mina ei soovitaks sellises majas elada. Mina olen üldse selline argpüks et oleksin kohe oma kodinad kokku pannud ja minema tõmmand. Minu sõbranna isa suri kummitavas majas lihtsalt ära, nii et pole see nalja asi miskit.
Edu uue maja otsingutel ja rahulikku elu edaspidiseks!!
 
Keskealine naine 27. august 2014, kl 11.58
Kunagi ostsin 2-toalise korteri, omanikud olid surnud, müüsid nende lapsed.
Ka kuulsin täiesti selgelt korteri koridoris samme ja nahinat. Tegime remondi ära ja nüüd enam ei kuule. Ei usu, et valesti kuulsin.
 
Õhtujutt lastele. 27. august 2014, kl 12.02
Läksin eile last magama panema. Poiss ütleb, et vaata ka voodi alla - kas seal on koletisi. Vaatan siis nalja pärast. Voodi all on surmkahvatu näoga minu poeg kes ütleb vaikselt, et tema voodis on keegi!
Shokis ajan end püsti aga voodis pole enam kedagi...
Juuksed tõusevad peas püsti. Seejärel kuuleme nagu koputaks keegi aknale. Tõmban kardina eest aga kedagi pole. Uus koputus - vaatan, koputus tuleb peeglist.
Peeglis näen ennast. Pole kindel, aga mu peegelpilt oleks nagu silma pilgutanud! Vaikuse katkestab naine kes hüüab mind köögist. Liigun köögi poole aga elutoast millest möödun vaatab mind õudusega naine kes ütleb "Ära mine kööki! Ma kuulsin ka!"
Saadan naise ja lapse sugulaste juurde ööbima.
Enne magamaminekut toibun köögis. Pimedasse magamistuppa sisenedes koban lambilülitit aga käsi puudutab kellegi teise kätt!?
Uinuda on võimatu. Ei suuda meenutada et oleks uinunud, küll aga ärkan! Minu voodi kõrval on kapi peal foto minust. Tehtud siis kui ma magan! Ometigi olin korteris üksinda!
Päeval ei suuda töö juures keskenduda. Teen vigu. Õhtul tuuakse viimane kaup mille lasen panna tühja ruumi. Kaubaks on mannekeenid mis mullikilesse mässitud. Kui kustutan viimase lahkujana tuled, kuulen kuidas keegi hakkab ruumis kuhu pandi mannekeenid, mullikilet plõksutama.
Järgneb...
 
isemaaag vahur 27. august 2014, kl 12.13
Mul läks enne kummituste peale kõvaks, nüüd enam ei lähe... miniviiner puhta lontis.
 
ErkiRiiztOjja 27. august 2014, kl 12.22
Ma ka nägin seda kortsus viinerit rippumas, rõve üsna, aga kupatasin täna looma sooja auku ja loodan, et saab tööle riista.
 
maria 27. august 2014, kl 18.50
See ei ole nalja asi.Muide väikesed lapsed näevadki neid vaime ,mida täiskasvanud ei näe.Lapsed näevad,aga täiskasvanud kuulevad.Ju see eelmine elanik selle maja maha müüski sellepärast,et ei olnud hea seal elada.Sensitiivid käivad kodusid "PUHASTAMAS".aga see on küllaltki kallis löbu.Aga selge on see ,et asja peab uurima kui ei taha et see halvasti löppeks.Lapse toas vöiks jätta ööseks öölamp pölema.On sellised väikese pirniga.Arstil pole siin küll midagi teha,see rohkem sensitiivide rida.Aga see on küll hea möte pöörduda tv 3-poole,kui tahad seal edasi elada .Vöi müü see maja maha.
 
VDsfg.0 27. august 2014, kl 19.38
mida uriinik oma munajutuga öelda tahtis?
 
ei 27. august 2014, kl 19.54
Usun, et kummitused on, aga see on küll liba teema :-)
Uriinia 27. august 2014, kl 20.12
Uriinia ei tee sellest mingit saladust...

linki kah sama päritolu hõllandusest:
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=7843
isemaag 28. august 2014, kl 09.50
Ahh pole see mingi kummitus, ainult üks tühipaljas separatistivaim. Las vehib, küll väsib.
 
Valikud 28. august 2014, kl 20.01
Teemaalgataja-saan aidata, kirjuta postkasti.

Päikest!
 
Alar (sensitiiv) 28. august 2014, kl 21.44
Teema autorile.

Maja ajaloo kohta võiksid küsida maja eelmiselt elanikult. Äkki maja müüja oskab ajaloost midagi rääkida. Samuti võiksid küsida, et kas maja müüja märkas vaimude liikumist, tegutsemist.
 
Mölar (aperitiiv) 29. august 2014, kl 09.19
Ma märkan alati vaimude liikumist järgmisel hommikul, kui pead ruttu parandatud ei saa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!