Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Tšakrate avamise abi...
Uriinia 08. september 2014, kl 11.19
Meil oli šiin šelline jama, et käišime Needuše-Endliga jõušaalis googeldamaš, et šaakš tšakrad lahti aga pärašt Profeššor Adik Levini dieet-immuun-globaalne analüüš ei näidanud ikka et tšakrad olekšid lahti.
Kaš keegi šaakš vaadata klaaškuuli või taro pealt ašja järgi, miš võiš viltu minna?
Ma proovišin Nõia Intšule ka helištada aga ta ei kuule miškipärašt häšti...
 
autor T 14. september 2014, kl 21.58
Te olete takistanud omaenda jõu - ehtsa loovuse. Olete hõivanud end näilike, samas rahuldavate seostega. Olete kirglik mängur. See viib teid edasi, libisete peaaegu (näilikult) täiuslikesse orgudesse, kust oma eesmärgi täitmiseks üles upituma peate. Soovitus siinkohal: Olge veelgi lustlikum. See viib teid ülima hõivatuseni, kus kogete piiride piiritust, see viib teid vajalikuni. Olge seisundist lähtuvalt järjepidev.
 
autor T 14. september 2014, kl 22.04
kiivit, datleid, tumedaid viinamarju sööge.
Uriinia 15. september 2014, kl 08.46
Lugupeetud autor T!
Te unustasite lisada imettegeva vormeli:

Haiguste ravi. Kontrollitud. 1. Üksindus – magamistuba vaikuse, pimeduse, raadioga 2. Selts – elukoht kellegi juures 3. Priisöökla. Nendes tingimustes teatud biol. ajal avastab inimene “tee” tervisele. Au ja rikkus sellele kes avaldab selle tõe ajalehtedes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!