Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Ravitseja, homoöpaati abi palun.
 
mures 06. november 2014, kl 19.50
Olen palju kimpus lase tervisega ja ka enda tervisega. Olen palju muutusi teinud elus, toidus jne, kuid siiani ei ole suurt edasiminekut. Kui keegi võimetega inimene tõesti suudab aidata ja tahaks abi pakkuda, palun jätta email või telefon või oskab keegi kedagi soovitada Tartus lõuna-eestis
 
Jaanika. 06. november 2014, kl 20.19
Väga õige. Ma usaldaksin ka alati igasuguseid suvalisi sauna taga jõlkuvaid ravitsejaid rohkem kui rumalaid doktorikraadiga arste.

Kui rahast tahad kiiresti lahti saada, siis põleta see ära, sega soolaga kokku ja puhu ise soola. Säästad vähemalt aega soolapuhuja otsimisele. Säästetud aega võid kasutada näiteks laste eest hoolitsemisele. :)

Aga tõsiselt. Palun ära lange mingi suvalise posija ohvriks. Liiga palju kergeusklikke inimesi laseb oma raskeltteenitud raha niimoodi tuulde.
 
kotkas 06. november 2014, kl 20.35
Kui keskendud haigusele, siis haigus kasvab,
kui keskendud tulevikule, märkad ühel päeval, et tõbi
on kadunud.
Meie mõttel on tohutu jõud - võid seda kasutades end haigeks teha, aga võid ka end tervendada.
Seega - tee tööd oma mõtetega ja saad enda jaoks tarviliku tööriista.

Tervendaja saab sind vaid korraks aidata, edasi pead ikkagi ise liikuma. Pole mõtet "toita" inimest, kes sinult korraks häda/haiguse ära võtab seletamata sulle tervenemise tagamaid, energiate suunamist jne.
Uriinia 07. november 2014, kl 20.13
Meil just võeti mingi homoseadus vastu. Soovitan pöörduda otse Riigikogu homokomisjoni poole...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!