Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Lõuna-Eesti nõid
 
Juta 25. juuni 2015, kl 12.52
Kui kellelgi on juunikuu Tervendaja, palun pange siia Lõuna-Eesti nõia telefoni number. Ei ole õnnestunud veel kuskilt leida !
 
suksu 25. juuni 2015, kl 13.38
Kõrd läts üts miis hobõsõga "soolapuhkja" poole. Mehel oli hobune haige olnu ja inimese oliva juhatanu. Vanamoor naksi hobest parandama. Nõid nakanu hobõst terves tegema. Nõid kompõ ja hõõr ja lugi man esi: "Huu-haa hobõsõkõne, süüma ja juuma, vedämä ja sõitma. Mäest alla sõitma ja mäke üles vedämä." No sai miis kohe aru, et see ei ole ükski arst, vaid mõni vander. Mees võttis hobuse ja läks minema. Nõid sajatas küll, kuid mees ei kartnud sedä.
 
foorum 25. juuni 2015, kl 15.20
Õkvalt õige jutt , ega naid usku ei taso ainult ühte,et umast rahast jäät ilma .
 
kas 25. juuni 2015, kl 15.29
kõik küsimused on vaja kindlasti ära solkida ? Tee oma teema ja targuta, palju soovid. Siin on selge küsimus, kas keegi saaks panna Tervendaja juunikuu ajakirja reklaamist siia Lõuna Eesti nõia telefoni numbri ?
 
ei ole enam lõuna-eestis 25. juuni 2015, kl 15.31
nõida-kaika laine ainukesena oli . . . :(
 
foorum 25. juuni 2015, kl 15.52
Kas sa otsid Roman Goldrin telef .5067284 rohkem numbrit tan ei ole .Kui nime tead saad toimetajalt küsida Raivo Mõttus 7411551.kas nime all kirjutajale niipallo ,et mul om joba katele nõiale raha är viidu . Aga niipallo sai api ,et tarkus tulle ja ei pillu umma raha inämb .
 
Maria 25. juuni 2015, kl 19.47
jah Lõuna-Eesti Nõia telefoni nr on 5011357
 
Juta 25. juuni 2015, kl 20.30
Tänan Maria, on ikka veel häid inimesi ka !
 
kah kurb 25. juuli 2015, kl 07.12
Kuidas tema juures ka läinud on ?
 
kuda on jah 29. juuli 2015, kl 18.28
läinud kes käinud? on terveks saadud on näinud minevikku mis teinud täpselt olete käijad?
 
kris 26. august 2015, kl 13.20
käinud ei ole. aga teleris palusin abi üle 10 aasta tagasi nõrgaks jäänud põiele. Kõik mida ta mulle televiisoris ütles oli täpne muide. Ja mis põide puutub siis esimesed 24 tundi oli kõik täiesti korras. siis läks natukene kehvemaks aga ikkagi on põie olukord palju parem kui enne oli. ja ma tean ka miks kehvemaks läks.
Kõik haigused saavad alguse meie energiaväljas, ja füüsiline etapp on alles viimane etapp. ta tegi mu põie korda, puhastas ka mõnevõrra energiat, aga kõike teleri abil kaugelt teha ei saanud. Ja siis energiaväli tegi põie nii öelda jälle haigeks. aga ma kordan, ikkagi on põis palju parem kui oli.
 
Tere!! 05. november 2015, kl 12.07
Kas keegi saab anda teadvuselaiendaja Kaidi tel.nr kodulehte või muud kontakti.Tänud ette juba!!
 
kui on abiks 05. november 2015, kl 20.43
http://www.kingdomofpossibilities.eu/author/kaidi/
 
Vastuvõtt 16. detsember 2015, kl 14.26
kui palju maksab? soov minna
 
Naine 27. detsember 2015, kl 19.04
Kas keegi teab Lõuna-Eesti nõia visiiditasu.
 
Naisele 30. detsember 2015, kl 10.24
Olen kuulnud, et 15 eurot. Hind tundub väga madal, seega ei oska öelda, kas ka õige :)
 
emalendur 15. juuni 2016, kl 12.45
Lõuna-Eesti nõia visiit maksab 15 eurot tund. Järjekord ulatun kuni 3 kuuni, sellega peab arvestama. Ega mingit sõrmenipsuga tehtavat imet ei toimu. Kõik on sinu alateadvuses olemas. Nõia juurde pole mõtet minna kui sa ei ole valmis ise muutuma ja oma sissetallatud radadest kõrvale astuma. Nõia juurde ei ole mõtet minna, et lasta tal sulle tõestada oma võimeid. Temal on need nagunii, küsimus on, et kuidas sina oma haigused endale tekitanud oled? Orjus ja orjamine, joomine ja liiderdamine on rahva põhiline teema aga ise nimetavad seda eluks ja tööks...:)
Aga kui oled valmis muutma oma mõttemaailma ja elu, siis mine kindlasti, saad abi ja väga palju.
 
Hämmingus 24. august 2016, kl 02.53
Lp.emalendur!
Te olete arvatavasti suur nõia fänn või veelgi tõenäolisemalt nõia rollis kui annate sellist informatsiooni?Väidate,et inimese alateadvuses on kõik olemas ja nõia juurde ei ole mõtet minna kui ei ole valmis ise muutuma,imesid nõid ei tee. See ju tähendab ettevalmistust tõeliseks "ajupesuks" ja need oskused seisnevad oskuses "mängida" inimese alateadvuse ja psüühikaga.Ei väida vastu,on tõesti inimesi,kes näevad rohkem,tunnetavad ja mitte ei ravi,vaid suunavad ning mis peamine...kunagi ei küsi selle eest raha,vaid võtavad KUI antakse ning nad ei kutsu kunagi end nõiaks.
Olen vaadanud neid nõia saateid,tv-st ja mind hämmastab tõesti nende "esinejate" oskus inimestele serveerida seda,mida nad kuulda tahavad.Need oskused on võrreldavad mustlaste omadega ja kaugemale ei küüni.Selle kohta on olemas ka konkreetne fakt,sest muud moodi ei saa seda tõlgendada.
Mu tuttav kaotas hiljuti sõna otseses mõttes oma väga lähedase inimese ja seetõttu,et nõid keelas tal arsti abi vastu võtmast.Kõik lähedased said aru,et ta vajab meditsiinilist sekkumist,opp-i kuid see inimene oli nii läbi "loputatud",et ta keeldus kiirabi palvest koheselt haigla ravile minemast(paremas kopsus oli vesi).Teda "pidid"aitama nõia antud tilgad,mida pani joogi sisse,nõiutud tass,nõiutud saun ja kuidas see siis aitas??
Inimene suri suurtes piinades,kolm nädalat peale kiirabi käimist üle üldisesse vere mürgitusse,diagnoos oli kiirabi arvamus kui tulid tuvastama surma.Arvame,et tegelikult on sellel asjal kriminaalne maik juures kuid kahjuks saavad need nõiad alati pugeda selle taha,et jah...see oli selle inimese enese tahe ja nii see kahjuks ka on.
Jah,eks aasta kümneid on olnud inimeste tervise hädad see kõige suurem äri siin maailmas.Selleks,et raha teha,on välja mõeldud kasvõi see nõia saade.Kes on tõesti nõid või ravitseja,ei reklaami end avalikult,ei jaga oma "tarkusi"meedias,sest ta teab...see on äri ja raha ning inimese elu on talle tähtsam.Kui inimene on tugev ja usub enesesse,saab ta isegi nn nõialt abi kui aga on nõrk,siis võib see lõppeda ääretult kurvalt ning midagi pole teha,sest nõial on alati kaitse olemas...aga see oli tema isiklik soov!
Mõelge kallid hädas olevad kaasmaalased...kas on mõtet pöörduda "soola puhuja"poole ainult selle pärast,et oh aga nii paljud ju pöörduvad ja NII paljud saavad abi.Kui keegi teada tahab, milline on suhe nende "pääsnute" ja ohvrite vahel,siis võiksite küsida kohalikust kiirabist,kuulake,midaa neil öelda on!!!
 
maniila 24. august 2016, kl 11.14
See L-Eesti nõid peab ennast ju tulnukaks:)Need tema soovitused ekraanil on pehmelt öeldes enam kui jaburad. Näit. naised peavad kõik mehed nelja ilmakaare poole saatma, arstil ei tohi käia ja rohtusid ei tohi võtta, nendest nõiutud tassidest, duššidest ja vannidest pole mõtet rääkidagi. Kanal 12 võiks ikka natuke valida ka, keda avakult esinema lasta ja keda mitte. Saade on vägagi ebaeetiline. Olen eelmisega nõus, et tõelised abistajad ei vaja reklaami.
 
hea 26. august 2016, kl 19.58
Aga Tallinna nõid? Kuidas tema on?
 
teadja 26. august 2016, kl 22.48
Voodis oli tubli 4 aga ennustused läksid kõik mööda.
 
maniila 27. august 2016, kl 06.32
Vahet pole tallinna või tartu nõid, nad ju kõik "kõrgharidusega", nn "nõidade ülikool" seljataga :D Elagu s..tja varblased!
 
hämmingus 28. august 2016, kl 13.28
Väike märkus Lp maniilia kommentaarile. Jah, see hämmastas mind ka selle tuttava lähedase juures,et kui ta ei uskunud enam jumalat ja ingleid,oli pööranud "nõia" usku,siis muutusid ka kardinaalselt tema arusaamad,e see sama L-Eesti nõid oli selgeks teinud,et sellised asjad nagu suhted mehe ja naise vahel,armastus,sigimine on KÕIK SAATANAST!!!Sellest "loogikast" lähtudes,ei saaks ju siin maa muna pääl ühtki inemest olla,pealegi kõik inimesed pidid ka ala arenenud idioodid olema....ehk ta ongi siis tulnukas??
 
Mari 30. september 2016, kl 10.54
Isiklikult olen jälginud aeg-ajalt kanal 12 jutusaadet ja minu meelest on Lõuna-eesti ja tallinna nõid saate kõige eredamad tähed. Nende juures meeldib eelkõige otsekohesus ja see et nad ei hakka inimesi hellitama vaid ütlevad valusa tõe otse näkku. Jah, ei saa öelda et kõik vaated ühtivad, aga minu meelest see üksteisest sõltumine(mida nimetatakse suhteks) ei ole inimesele kui tervikuna kasulik kuna niiviisi kaob iseseisvus, millele nad rõhuvad. Samamoodi alternatiivmeditsiin on ka minu meelest igati etem kui kõik need tabletid jm rohud, sest erinevalt tablettidest, maarohud ei kahjusta sinu organismi, kõige halvem variant võib olla ainult see et ei mõju. Ja kõik mis nad räägivad, on soovitused, sinu enda asi kas sa usud sellesse või mitte. Seega maniila ja kõik muud skeptikud, rääkige enda eest. Nagu näha, siis see saade on hitt ja püsib arvatavasti veel pikka aega eetris.
 
maniila 30. september 2016, kl 18.48
jep! ravi vähki ka oma maarohtudega, seda kiiremini kärvad
 
tõsi 02. oktoober 2016, kl 13.02
Saade on hitt, sest meil on endiselt liiga palju lõpetamata põhiharidusega inimesi.
 
Kikilipsik 02. oktoober 2016, kl 15.26
Mis tähendab, et liiga palju lõpetamata põhiharidusega inimesi?
Just sellised nõiad, kes on elu ylikooli läbi teinud ongi tegijad. Igasugused ylikooli haridusega mordad on ainult adukaatid ja arstid.
Minule meeldivadki just sellised meesnõiad, kes on kinni istunud ja neil on tätukad. Nad toovad mulle Bocki ja panevad ka kortsus linade vahel.
Mingi punavein, juust ja viinamarjad jättafad mind täitsa külmaks.
 
Maie 08. oktoober 2016, kl 11.39
Odav ja tõesi supper hästi ennustab,Tartus Siiri.Kõik tuttavad,kes on seal käinud,ütlevad,et saavad sealt abi ja hea energija.Tema ema on juba eakas,aga eluaegne ennustaja.Ju siis tütar päris ema ande. Soovitan soojalt.Tel.55639452
 
uskumatu 08. oktoober 2016, kl 18.38
kusjuures ongi Siiri tema nimi - http://www.infolaine.ee/?cid=134&rid=267502&dt=1
 
just 09. oktoober 2016, kl 09.05
Ema õpetas tütre välja, kuidas lollidelt raha petta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!