Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Jututuba kanal 12
 
Kas ikka on ka nii ? 20. juuli 2016, kl 21.24
Mis toimub IGAL TÖÖPÄEVAL tervelt 3 tundi kanal 12 Jututoas!!! Kelmid petavad halastamatult kalli raha eest vanu, haigeid ja väeteid!!! Kõige hullem, et sõimatakse ja mõnitatakse arste, kästakse määratud ravist ja planeeritud operatsioonidest loobuda ja soovitatakse sihukesi "ravivõtteid", et ihukarvad tõusevad püsti!
Doktor-diskor koos oma emaga ravivad "läbi kosmose kaugjuhtimise teel" NATUKE, aga hind on ÜÜRATU! Volli käseb otse silma toppida räpaseid lappe!!
Aga kõige jubedam on see "zootehnik Antoniina", kes peale tuhksuhkru silma raputamise, päikesesse vahtimise käseb nüüd ka VESINIKÜLIHAPENDIGA kurku loputada ja eriti tugeva kaaliumpermanganaadilahusega imetempe teha, mingitest ülemöödunud sajandist pärit "ravivõtetest" rääkimata, olgugi, et arst on soovitanud kaasaegsed mugavad ja tõhusad ravimid !
Eriti õõvastav on vaadata neid noori "saatejuhte", kes vähimagi süümepiinata aitavad petistel raha teenida ja lausa reklaamivad oma "usku" neisse!!!
Milleks jälle ähvardavad paragrahvid? MIS VALESTI ÖELDUD????Eriti ülbe on Katrin.
 
Kummaline 20. juuli 2016, kl 23.50
Kas nii juhtub tihti sul,kui rohud võtmata????
 
soovitus 21. juuli 2016, kl 00.06
Kaeba Prokuratuuri, Tarbijakaitseametisse ja Terviseametisse. Tõsiselt. Seal rikutakse päris mitut seadust ilmselgelt.
 
anu222222 04. august 2016, kl 13.42
jah..ka mina helistasin ja tema ütles mulle... ja tegelikult oli see täiesti vale!!!!!!!! samuti minu sõbranna ka küsis oma küsmuse samuti pani mööda....ei soovita
 
Aleksandra H 04. august 2016, kl 16.29
Mina olen alati väga täppsed vastused saanud jututoast kanal 12! Ravitseja ja selgeltnägija Erwin teab täpselt läbi eetri. Tal on profoseonaalsed võimed ja ta näeb läbi kaamera. Sama võib öelda ka ennustaja Tiina kohta, sest kui kaartid näitavad, siis pole vaja juures olla meedjum näeb täppselt! See väike raha, mis sensitiivid peavad stuujo eest maksma ei ole teie tervise kõrval midagi. Annan neeile oma pensioni ära, et nad mind ravivad läbi eetrikeha. Ükskord oli näha telekraanil isegi polterkeisti, aga Erwin ajas ta ära nõiaväel.
 
produtsent 04. august 2016, kl 21.55
See poltertont oli ennustaja Tiina ja Ervin näitas talle oma trääsa ning hirmutas vanatüdruku minema.
 
Nõustun 05. august 2016, kl 06.42
Ainult naiivsed ja lollikeses helistavad sinna saatesse. Ma vaatan nagu komöödiat kuidas enda arust võimetega mutid seal kätega vehivad ja näevad ikka suht debiilsed välja. Täielikku paska ajavad ka suust välja. Abiküsija peab küll raha peale vihane olema kui neile selle annab. Ja no hämmastav, et neid lolle on niii palju. Teleka kaudu ei tee sul keegi mitte midagi terveks.
 
ega 11. august 2016, kl 00.36
ükski täie mõistusega inimene sinna ei helistagi. aga kui kõrvade vahel ulub tuul, siis.... muidugi, andke aga minna! rahakott vajab ju tuulutamist :D
 
Meeldib see saade 11. august 2016, kl 11.27
See saade annab õpetusi kuidas elada, mulle meeldib seda kuulata. Jah, mitte kõiki nõuandeid ei saa järgida nt vatilapi silma panekut :D Jutt, mida seal räägitakse ei ole ju vale, need on lihtsad elutõed, mis inimesed on ära unustanud jäädes oma mure sisse kükitama a la mine jalutama, pese ennast, pane puhtad riided selga, säti ennast, joo raviteed jne.
 
fakt. 11. august 2016, kl 22.35
Viina tuleb juua!
 
lisan 12. august 2016, kl 11.40
On olemas ennustajad ja nõiad jne. Kuid kindlasti ei istu nad telekas)) Neid peab otsima ja leidma. Nad ei armasta kära ja lärmi enda ümber. See muidugi on raske, aga kui leiad, siis on ka see just sinu inimene, kes nagu hea perearst, aitab sind alati.
(oma kogemusest)
 
Aleksandra H-le 12. august 2016, kl 11.49
miks sa küll naabrimehega ei räägi ja taha ei lase panna endale? see võtaks sul natukeseks siin lällutamise isu ära. arvan et isegi ravitseja Erwin soovitaks sulle seda ravimeetodit. kas oled nii jube peletis et naabrimees ei taha sind või?
 
Juta 12. august 2016, kl 12.52
Meeldib see saade Kirjutas:
-------------------------------------------------------
See saade annab häid õpetusi kuidas elada, mulle ka meeldib seda vaadata/kuulata. Eks sinna helistab igasuguseid inimesi aga imestama paneb, et helistajad ei saa tihti aru, kuidas telekas telefoniga rääkida. Vahel täitsa naerukoht!Jah, mitte kõiki nõuandeid ei saa kasutada, peab ikka ise ka mõtlema...aga lihtsad elutarkused meelde tuletada ja uusi õppida tasub alati. Ja kõik nõuanded ei sobi ju ka kõigile!
 
m 12. august 2016, kl 15.39
mina ei ole sealt küll midagi uut kuulnud, aga ju ma olen juba nii vana, et endal piisavalt teadmisi.
 
marjusa 12. august 2016, kl 15.45
Mul sõbranje oli kaardimoor, pani mulle ka kaarte, kõik puha mööda:)Isa kilkas veel, et need pole üldse sinu kaardid :D Aga rahva seas oli ta populaarne, esines jututoas ka. Ervin sobib hästi kantslisse jutlust pidama, mulle käib ta suisa närvidele, selline libedik. Ainuke, keda vähegi seedida võib on Viktoria. Ta on küll väheke labase kõnepruugiga, aga otsekohene ja ei ilutse. Need nn "nõiad" tuleks pikema jututa psühhoneuroloogiahaiglasse panna, no nii jaburat juttu annab ikka välja mõelda.
 
just 13. august 2016, kl 11.55
Viktoria ongi kõige parem ja see kõnepruuk teebki asja huvitavaks, väga sobib ennustajale.
 
Aleksandra H 13. august 2016, kl 13.47
Naabrimees on loll nagu lauajalg, seal pole midagi olemas ega tulemas.
Mis tahad saada, kui viiest lapsest on neli ajuhalvatusega.
Sellisel end põrutada lasta oleks mentaalne laskumine Seewaldi keldrisse.
 
Jälle see mutt tagasi 13. august 2016, kl 20.09
Mida sa vingud, olixuudis, et kõik korrektne, ära laima...see on karistatav hea mutike. Katein onxväga okei, sina oled puudustega.
 
kirju 13. august 2016, kl 23.37
Sina eit ei tule mind siia õpetama1
 
naine 15. august 2016, kl 20.37
no ma ei tea, täna oli saates Lõuna Eesti nõid ja tundus, et teab mida teeb ja räägib. väga huvitav oli.
 
N45 16. august 2016, kl 14.50
ma olen nüüd seda jutusaadet järelvaatamsies mõnda vaadanud ja seda just selle foorumi põhjal. minu meelest see on täiesti ebaeetiline, kuidas vanakesi ja nö mitte just taibusid nööritakse. lausa kahju on neist vanainimestest kes helistavad oma muredega ja maksavad hirmkallist raha kõne eest (ja arvata võib et nad on vaesed ja pensionid on imeväikesed) ja siis nad soovivad teada mitu kaitseinglit neil on! ei usuks kui ise ei oleks kuulnud neid "probleeme/teemasid" mille pärast sinna pöördutakse. täitsa absurdne. lisaks, mida teha teadmisega et sul on nt 5 või 10 kaitseinglit?! ja teine levinud probleem on see, et keskkealised naised soovivad teada millal nad armastuse leiavad... no maeiteakohe....

aga see liin on tõesti hea teenistuse koht vist... aga kui see nii kurb ei oleks siis oleks see lausa naljakas...
 
just 16. august 2016, kl 16.03
vot selles ongi asi, et mitte just väga taibukaid inimesi niimoodi mõnitatakse! Üks "xy" peab ekraanil jutlust ja telefoni otsas muudkui kinnitatakse "ja-ja-ja". Ravimtaimedest ja loodusravist on meil küllaldaselt raamatuid välja antud (loodan väga, et Vigala Sassi kirjutatud raamat ka ikka ilmub kunagi, selleks ei ole küll vaja mingeid hüsteeriliselt kätega vehkijaid ekraanile vaja. Isegi Viktoria naeris neid. Teemad on pehmelt öeldes väga lapsikud. Imestan, kuidas need inimesed külla enne seda saadet hakkama said.
 
maniila 22. august 2016, kl 13.32
15.augusti naisele. Keerasin täna korraks jututoa lainele. Ekraanil vehkles Lõuna-Eesti nõid ja teatas et 60% inimestest on sigadeks muutunud. Palju õnne siga-inimestele :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!