Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Selgeltnägija Jelena (2016 a. tuleproov)
 
Kristina 28. september 2016, kl 17.07
Kas keegi on käinud Jelena juures? Kuidas saada kontakti?
 
omg 28. september 2016, kl 17.33
88 on ju tuntud neonatside sümbol. Tõsiselt peaks mõtlema ikka enne kui sellise inimesega üldse suhelda. Kuritegu unustatakse, aga fašisti märk jääb teile külge kogu eluks.
 
Taimi 28. september 2016, kl 18.12
Laiadele rahvamassidele on see 88 natsisymbolikana tuttav. Just selle parast tekkitati rahvusvahelise imperjalizmi poolt nn "laulu revolutsjon" tappselt 88 aastal. Ja praegu pyyavad need samad revolutsjonarid ajada minema rahva armastattud Juhti Edkarit,et tekkitada hirmu respublika.Hirmu respublikas on proletarjat ori.Seda ytles oma ennustuses juba Vanga!
Jelena ei ole 88!
 
to Kristina 28. september 2016, kl 22.01
Sa pooldad natsiideoloogiat?
 
küss 28. september 2016, kl 22.52
Kes see Jelena on?
 
Liisu 12. oktoober 2016, kl 22.05
Kas keegi oskab anda Jelena kontakti?
 
soovitus 12. oktoober 2016, kl 23.49
Ärge otsige temaga kontakti.
 
To Soovitus 13. oktoober 2016, kl 08.38
JA MILLEGA SA SEDA PÕHJENDAD? Miks mitte kontakti otsida!?
 
eelmisele popkornile 13. oktoober 2016, kl 23.07
Jelena, sina siin röökimas v?
 
Rahu 14. oktoober 2016, kl 17.25
Usun, et inimest hoiatati siiralt. Musta maagia tegijad ei tule kasuks.
 
Siirts 15. oktoober 2016, kl 15.15
Mis mõttes siiralt???? Elena ei tegele musta maagiaga!!!
 
teadja 15. oktoober 2016, kl 21.56
Musta maagia jõud paneb sind arvama, et ta ei tegele musta maagiaga.
 
Kaalikas 20. oktoober 2016, kl 22.20
Ta nimi on Elegantne ja võtab vastu Väekeskuses. Hind €88
 
... 21. oktoober 2016, kl 09.21
See on ju röövimine!
 
Krinee 21. oktoober 2016, kl 21.59
Ei soovita. Käisin. Kahjuks vene keelt väga hästi ei oska ja seega neile kes keelt hästi ei valda , ei soovita. Olin seal mingi 1 h ilmselt ja suurema osa ajast vatras vaid endast. Kui korra sain tähelepanu oma probleemile pööratud siis vastus oli et kõik on kinni mõtlemises et tuleb oma mõtlemist muuta jne. See on õige. Usun seda isegi kuid tõsi see on...kas tõesti tasub 88 eur magama panna et seda kuulda mida juba niigi tean. Otsest abi , suunamist vms sealt otsida pole mõtet.
Uriinia 23. oktoober 2016, kl 16.30
Vaevalt.
Olen elu näinud ja teie võite parsile puhkama minna, kui see teile midagi ütleb.
Arusaadav; Jelena?
 
nette 25. oktoober 2016, kl 22.15
Krinee Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei soovita. Käisin. Kahjuks vene keelt väga hästi
> ei oska ja seega neile kes keelt hästi ei valda ,
> ei soovita. Olin seal mingi 1 h ilmselt ja suurema
> osa ajast vatras vaid endast. Kui korra sain tähe
> lepanu oma probleemile pööratud siis vastus oli et
> kõik on kinni mõtlemises et tuleb oma mõtlemist m
> uuta jne. See on õige. Usun seda isegi kuid tõsi s
> ee on...kas tõesti tasub 88 eur magama panna et se
> da kuulda mida juba niigi tean. Otsest abi , suuna
> mist vms sealt otsida pole mõtet.

Täpselt sama kogemus temaga. Rääkis hirmus palju endast. Kordas seda, mida tean juba ise ja mida olen järgi proovinud ja mis pole aidanud. Midagi ta ilmselt ikka tunneb või oskab, aga väga poolikuks jäi kogu see kogemus.
 
Pettunud 26. oktoober 2016, kl 00.29
Viimastega täpselt sama kogemus. Ootused olid nii suured ja langesin kõrgelt. Vastuseid küsimustele ei saanud, sest kõik on mõtlemises kinni. Isegi kaarte ei võtnud. Lõputult rääkis iseendast. Olin nii löödud lõpus. Olin maksnud 88- loengu eest, mida võiks igaüks pidada ja kaugelt läksin ka sinna. Kui tal on võimed, siis ta varjab neid väga osavalt.
 
Olivya 27. oktoober 2016, kl 01.01
Kurb jah. Sama siin. Ei tahtnud ebaviisakas olla kuigi selle loengu eest üle 10 eur poleks andnud kuid andsin 88 nagu oli ette nähtud. Saates näha et võimed ju on kuid miks ta siis niimoodi vastuvõttudel abivajajatesse suhtub jääb arusaamatuks. Keegi meist ei läinud ju sinna selleks et tund aega kuulata seda kuidas ta stripiklubist endale noore mehe leidis . Jah ma usun ka et kõik on mõtlemises kinni ja me kujundame oma.elud ise kuid midagi jäi ikkagi puudu. No rääkinud enda asemel parem seda mida ta minu kohta näeb. Mulle mainis minu lapsi yhes lauses. Ytlesin et mul pole lapsi. Ehmatas ära. Lahmis mõtlematult. Nii suure raha eest võiks asja veidi tõsisemalt siiski võtta
 
maniila 27. oktoober 2016, kl 07.01
aga miks sa maksid talle selle raha? hoidis nuga kõri peal, et RAHA SIIA! kas kviitungi said? loomulikult mitte, NEED töötavad ju mustalt. mulle tundub, et need posijate vahet jooksjad on täiega oma raha peale vihased.
 
maniilale 27. oktoober 2016, kl 13.18
Selle raha maksmisega on nii, et kui oled istunud seal mitu tundi, siis ei ole viisakas ega sobilik öelda, et raha ei maksa. Seda juba sellepärast, et inimese aeg on kulunud ja ilmselt ta annab ENDA parima ikkagi. Lihtsalt see parim ei anna mulle konkreetselt mitte midagi. Ma ei usu, et inimene mõtlebki nii, et nüüd petame päev aega. Ta ikka ise arvab, et ta on selgeltnägija ja annab head nõu. Kõikidele küll ühesugune plaat peale aga ikkagi.
 
maniila 27. oktoober 2016, kl 15.22
aga kas tõesti arvad, et sellistelt abi saad? minu sõbranna oli kaardimoor (nüüdseks küll meie hulgast lahkunud), kellele oli raha küll vägagi tähtis, sest kaardipanemisest elatuski ja mis seal salata, üsna ahne oli:( olen lugenud, et ennustajad ei tohi raha küsida, aga tema väitis vastupidist, et just peabki, muidu ennustus ei lähe täide. ta ennustas mulle ka aga kuna ma olen selline skeptik (ega need ennustused paika ka ei pidanud), siis ma seda kõike väga tõsiselt ei võtnud. no kokkuvõttes tahan öelda, et ei ole tarvis seda kõike nii puhtsüdamlikult võtta.
 
naine 28. oktoober 2016, kl 16.00
Mul sama tunne, et ta üldse ei üritanudki midagi näha. Jutustas endast ja lahmis kaarte. Kui ma üritasin öelda, et asjad ei ole minu elus üldse nii, siis ütles, et petan ennast. Et tegelikult on just nii nagu tema ütleb. Mulle rääkis samuti noorest mehest ja stripiklubist ja sellest, et kui hästi mõelda, siis tuleb raha sisse niipalju, kui ise tahad, et tal ju tuleb.
Saates on ilmselt vaja ennast rahvale tõestada, aga reaalselt abi temast pole. Ta ei näinud ei mu töökohta ega mu tervislikku seisundit. Samuti kirjeldas mulle kedagi, kes pidavat olema mulle väga oluline, aga ma ei tea ühtegi sellist. Pakkus välja ka aastad, mis mu elus rasked on olnud ja ka need ei läinud täppi.
Kindlasti on ta väga hea inimestetundja, sest ta jälgib hoolikalt, kuidas inimesed reageerivad tema jutustamisele petmisest, joomisest jne.
Ma siiski tahaksin uskuda, et tal mingid võimed on, aga oma klientidele ta neid küll ei näita.
 
maniila 29. oktoober 2016, kl 16.29
no mina paneks sellise ikka täiega proovile! aga mis seal salata, selleks peab ikka endal ka nats oidu olema.
 
mis kaardid? 30. oktoober 2016, kl 17.29
räägite ikka samast inimesest? Saates olev Jelena kaarte ei kasuta ju?
 
Olivya 31. oktoober 2016, kl 02.08
Kasutab kaarte ka. Minul lasi pakist tõmmata ja seletas lahti ka...aga nohjahhh...
Suurem osa ajast tuli kuulata siiski tema elulugu. 88 eur eest natuke liig.
 
mis kaardid? 31. oktoober 2016, kl 11.47
No siis küll täielik pettumus. Saates tundub päris hea. Ju siis lavastatud.
 
teadja 31. oktoober 2016, kl 13.18
See saade ongi feik.
 
Pettunud 31. oktoober 2016, kl 13.48
Mina jälgisin varem saadet suure huviga ja ei uskunud, et saade on feik. Mõtlesin, et seal osalejaid ja katsealuseid nii palju, et siis tuleks pettus välja. Aga olles selle Jelenaga seal 1.5 h vastamisi istunud sain aru, et ainuke võimalus selle jama seletuseks saab olla just see, et saade pettus. Ilmselt igal osalejal oma roll täita. No ei ole ma nii kehva inimestetundja peale varem sattunud.
 
Naine 31. oktoober 2016, kl 15.04
Saates võibolla ei kasuta kaarte, aga eraseansil kasutas.
Jah, koduteel mõtlesin ka, et oleks võinud ta proovile panna ja mida kõike muud, aga ma läksin tema juurde väga suure murega ja vajasin abi, sellises olukorras on raske mõelda mingitele strateegiatele või kellegi vahelevõtmisele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!