Müstika nurgake
vajan selgeltnagija ennustaja abi olen suures jamas
mees 10. oktoober 2016, kl 00.05 |
Tere mida teha olen suures mures... tahtsin
Edu proovisin kuid ei saanud soovituid tulemusi...pean leppima sellega et pole saanud seda mida tahtsin???
Olen aastaid pimgutanud edu nimel harinud ennast hankinud selle alased kontaktid jms.
Kuid ikka ei mitte midagi... hetkel ei ole ma enda kohta leidnud selles elus olen nagu elav laip ma ei saa aru mis on minu mote eksisteerida ?? Ma ei tea enam mida edasi teha kes ma olen?? Koik mis ma teen motetu.. ma ei saa enam aru kes ma olen. Tundub nagu kogu mu elatud elu on raisatud mul pole pusivat tood ei pusivat kodu. No ei saa aru ei oska enam mitte mdagi teha
Oleks vaja ennusyaja nou annet et kuhu edasi ning kuidas olla onnelik????
Edu proovisin kuid ei saanud soovituid tulemusi...pean leppima sellega et pole saanud seda mida tahtsin???
Olen aastaid pimgutanud edu nimel harinud ennast hankinud selle alased kontaktid jms.
Kuid ikka ei mitte midagi... hetkel ei ole ma enda kohta leidnud selles elus olen nagu elav laip ma ei saa aru mis on minu mote eksisteerida ?? Ma ei tea enam mida edasi teha kes ma olen?? Koik mis ma teen motetu.. ma ei saa enam aru kes ma olen. Tundub nagu kogu mu elatud elu on raisatud mul pole pusivat tood ei pusivat kodu. No ei saa aru ei oska enam mitte mdagi teha
Oleks vaja ennusyaja nou annet et kuhu edasi ning kuidas olla onnelik????
muudkui tahad 10. oktoober 2016, kl 00.37 |
Tahan seda - ei saa, tahtsin teist - ei saanud ...
Kuule, nutuvend, äkki on su tahtmised üle võlli?
Tahad superkarjääri, ei tulnud kohe ja kähku,
tahad basseiniga maja, ei õnnestunud,
tahad ilusat naist ja last (sinna majja), ei läinud loosi,
jne, jne...?
Kui prooviks normaalselt tahta ja elada, mitte üle m/nni hüpata soovides. Võta maha pubekaea supersoovid, hakka inimeseks.
Kuule, nutuvend, äkki on su tahtmised üle võlli?
Tahad superkarjääri, ei tulnud kohe ja kähku,
tahad basseiniga maja, ei õnnestunud,
tahad ilusat naist ja last (sinna majja), ei läinud loosi,
jne, jne...?
Kui prooviks normaalselt tahta ja elada, mitte üle m/nni hüpata soovides. Võta maha pubekaea supersoovid, hakka inimeseks.
' 10. oktoober 2016, kl 11.07 |
kullerkupp 10. oktoober 2016, kl 11.47 |
teadja 10. oktoober 2016, kl 18.29 |
Alar (tervendaja) 24. oktoober 2016, kl 18.21 |
Kirjutan siia väikese asja.
Ego räägib sõnadega: Ma tahan.
Hing ehk süda räägib sõnadega: Ma soovin.
Ego tahabki olla suur, võimas ja tugev.
Nipp sulle. Küsi enda käest. Mida ma soovin. (Siis saad teada seda, et mida hing soovib). Kui ego ja hinge soovid on ebakõlas, siis tekibki kriis. (sisemine kriis).
Ego räägib sõnadega: Ma tahan.
Hing ehk süda räägib sõnadega: Ma soovin.
Ego tahabki olla suur, võimas ja tugev.
Nipp sulle. Küsi enda käest. Mida ma soovin. (Siis saad teada seda, et mida hing soovib). Kui ego ja hinge soovid on ebakõlas, siis tekibki kriis. (sisemine kriis).
kahh 25. oktoober 2016, kl 19.44 |
maniila 27. oktoober 2016, kl 15.26 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
ma 28. oktoober 2016, kl 19.39 |
maniila 29. oktoober 2016, kl 16.25 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
videvik 30. oktoober 2016, kl 20.40 |
hmm 01. november 2016, kl 14.59 |
Inimesele antakse täpselt nii palju kui ta kanda suudab. Mine niisama jalutama, istu maha ja mõtiskle. Kas on ikka kõik nii halb kui näib ja mida sa saaksid teha et oma isiklik elu paremuse poole muuta. Korrasta oma mõistuse riiulid, säti kõik paikka ja mingi hetk hakkadki nägema kõike teisiti. Edu sulle!
aaaa 03. november 2016, kl 13.35 |
Mees56 03. november 2016, kl 14.47 |
Lisa postitus