Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
vajan selgeltnagija ennustaja abi olen suures jamas
 
mees 10. oktoober 2016, kl 00.05
Tere mida teha olen suures mures... tahtsin
Edu proovisin kuid ei saanud soovituid tulemusi...pean leppima sellega et pole saanud seda mida tahtsin???
Olen aastaid pimgutanud edu nimel harinud ennast hankinud selle alased kontaktid jms.
Kuid ikka ei mitte midagi... hetkel ei ole ma enda kohta leidnud selles elus olen nagu elav laip ma ei saa aru mis on minu mote eksisteerida ?? Ma ei tea enam mida edasi teha kes ma olen?? Koik mis ma teen motetu.. ma ei saa enam aru kes ma olen. Tundub nagu kogu mu elatud elu on raisatud mul pole pusivat tood ei pusivat kodu. No ei saa aru ei oska enam mitte mdagi teha
Oleks vaja ennusyaja nou annet et kuhu edasi ning kuidas olla onnelik????
 
muudkui tahad 10. oktoober 2016, kl 00.37
Tahan seda - ei saa, tahtsin teist - ei saanud ...

Kuule, nutuvend, äkki on su tahtmised üle võlli?
Tahad superkarjääri, ei tulnud kohe ja kähku,
tahad basseiniga maja, ei õnnestunud,
tahad ilusat naist ja last (sinna majja), ei läinud loosi,
jne, jne...?

Kui prooviks normaalselt tahta ja elada, mitte üle m/nni hüpata soovides. Võta maha pubekaea supersoovid, hakka inimeseks.
 
' 10. oktoober 2016, kl 11.07
Ma olen ka viimased 5aastat vaeva näinud jah aga näed ei antud mulle seda mida lubati. Värdjatest valetavatel penidel veereb elu nagu hernes.
 
kullerkupp 10. oktoober 2016, kl 11.47
eks selgeltnägija ja ennustaja tahab ju ka edukas olla, seetõttu ei saa su soovitud head nõuannet siia niisama üles riputada
 
teadja 10. oktoober 2016, kl 18.29
Ma olen ülihea nõuandja. Sellepärast ma nõu enam ei tahagi anda. Kõik, mida olen öelnud, on ka nii läinud - ja enamgi veel...
 
Alar (tervendaja) 24. oktoober 2016, kl 18.21
Kirjutan siia väikese asja.

Ego räägib sõnadega: Ma tahan.
Hing ehk süda räägib sõnadega: Ma soovin.

Ego tahabki olla suur, võimas ja tugev.

Nipp sulle. Küsi enda käest. Mida ma soovin. (Siis saad teada seda, et mida hing soovib). Kui ego ja hinge soovid on ebakõlas, siis tekibki kriis. (sisemine kriis).
 
kahh 25. oktoober 2016, kl 19.44
Mul on ka mingi tööaöane blokk peal, juba viimased 10 aastat. Ükskõik kuidas ka ei pingutaks, tulemusi pole. Pole vist minu tee. Samas ka metsa kunksmooriks (nagu tahaks) ei saa jääda, sellinegi elu nõuab minimaalset sissetulekut.
 
maniila 27. oktoober 2016, kl 15.26
ära vingu, võta ennast kokku. kõigil on tööga raske, mida sa vigised. mingi koha ikka saad, nii hull see asi nüüd ka ei ole. kui aga jääd soolapuhujate peale lootma, siis palju õnne! leiad ennast rentslist.
 
ma 28. oktoober 2016, kl 19.39
arvan, et nõu võid ikka küsida, aga ära ise ka maga. Helista näiteks tallinna nõiale. kontakti leiad googeldades. Tema paneb su kiirelt paika. :)
 
maniila 29. oktoober 2016, kl 16.25
jep! Tallinna nõid muretseb sulle töökoha:) aga pole probleemi, hakka pendlit viibutama ja pasjanssi laduma - raha nagu muda:D
 
videvik 30. oktoober 2016, kl 20.40
Eneseväärtustamine sügaval hingelisel tasandil on võti rahu juurde..Vaata oma alateadlikud mustrid läbi, sinu suhe vanematega ja nende suhe rahaga.
 
hmm 01. november 2016, kl 14.59
Inimesele antakse täpselt nii palju kui ta kanda suudab. Mine niisama jalutama, istu maha ja mõtiskle. Kas on ikka kõik nii halb kui näib ja mida sa saaksid teha et oma isiklik elu paremuse poole muuta. Korrasta oma mõistuse riiulid, säti kõik paikka ja mingi hetk hakkadki nägema kõike teisiti. Edu sulle!
 
aaaa 03. november 2016, kl 13.35
teema autorile -
kaardid ütlesid, et ainus võimalus on sul hakata meeslitsiks. õppefilm sulle alustuseks tuleb reedel TV3 pealt kell 23.00 - Deuce Bigalow: Male Gigolo.
 
Mees56 03. november 2016, kl 14.47
Ma soovitaks lihtsalt sital ära käia. See on lausa imetabane, millised geniaalsed mõtted potil istudes tulevad. Aga oluline on mitte kiirustada ja segavat lektüüri ka ei maksa kaasa haarata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!