Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Püha Praskovja imettegev ikoon
 
kiribati 06. detsember 2016, kl 18.23
Kas keegi teab, kust saada Püha Praskovja imettegevat ikooni?
Mul on nimelt näos inetu soolatüügas ja õel jubedad konnasilmad. Peale selle on mul veel sammaspoolik ja neerukivid ning õel käib lendva peal kui ta on sünopsist teinud.
Käisin selgeltnägija juures ja ta ütles, et aitab ainult Püha Praskovja imettegev ikoon kui sellega haigeid kohti masseerida pilaatese meetodil.
Töötan õpetajana ja palk on väike et kallite arstide poole pöörduda.
 
maniila 06. detsember 2016, kl 18.57
:D vaheta selgeltnägijat:D
 
uskumatu 06. detsember 2016, kl 19.36
vaata siia müstikanurka kuna tahes, ja kui pika aja tagant tahes, ikka üks ja sama vaimuhaige treib oma teemasid siin.
 
kiribati 06. detsember 2016, kl 19.38
Teie, Maniila ärge siin sugereerige.
Kui selgeltnägija Antonina Vabriku tänavalt nii ütles, siis on see tõsi.
Kas te teate, mis tähendab põdeda üle 20 aasta vaginaalset angiini ja põiekive?
Arstid ei tee midagi, nad süstivad ainult implantaate. Mu õde peab taluma peale selle ka kroonilist tuulispaska, mis on tema välimuse jäävalt rikkunud.Tal on sellest silmas odraiva ja koerapöörirohi.
Ja nüüd, kus ma küsin abi ja nõu, käsite teie selgeltnägijat vahetada...
Nonsens.
 
Evelin 07. detsember 2016, kl 16.18
Ma ei saa teematekitajast aru. Kirjutab, et tal ei ole raha arstile maksmiseks, aga samas soovib saada ikooni, mis maksab miljoneid. Muideks, see ikoon on saadaval Peterburis, Püha Iisaku katedralis. Kas soovid, et keegi sponsor selle sulle sealt ostaks, aga sel juhul pead sa talle väga palju nìkku andma.
 
kiribati 07. detsember 2016, kl 17.54
Teglikult oleks ehk võimalik see Püha Praskovja imettegev ikoon sisse vehkida.
Üks kaasosaline ajab papi segadusse ja teine peidab selle ikooni niikaua bareti alla ära ja asendab mingisuguse postkaardiga näiteks.
Enne kui papp minestusest toibub ja miilitsa kutsub, sooritavad kaasosalised legendaarse Rasputini kadumistriki ja hüppavad Neeva jõkke kus ootab neid juba kummipaadis kuulus bioonilise puujalaga korsaar. Edasine on juba tehnika küsimus.
 
maniila 09. detsember 2016, kl 11.03
to Evelin. NALI:)
 
džomolungma 13. detsember 2016, kl 03.57
soovitan kiribatil ikooni pätsamise aktsiooniks paar buda munka palgata. üldiselt on need vene batjuškad ilmastilma purjus ja kui neile püha vee anumasse veel liigne poolik valada, siis ei saa nad isegi aru, et paar oranžis hõlstis kärmet kiilakat terve kiriku nende ümbert ära varastasid. pärast on batjuškad veel õnnelikud, et saavad varguse kellegi kraesse kirjutada, nagunii on nad need ikoonid ammuilma maha joonud ja kunstiinstituudi tudengitel koopiad lasknud asemele joonistada.
 
to uskumatu 13. detsember 2016, kl 12.31
Kas see müstikanurgake mitte iseenesest juba selline ullikeste kohtumispaik pole? :D
 
12.31-le 13. detsember 2016, kl 12.44
ullikeste kohtumispaigaks on selle muutnud ennustuste kerjajad, ja see et anonüümsena saab siin läliseda, mida ainult tatt suhu toob
 
Arve Ametnik 14. detsember 2016, kl 22.17
Ka mul oleks selle imettegeva ikooniga asja. Ma nimelt olen asjaolude kokkulangemise tõttu hakanud tohutult kõõrdi vaatama. Ise ma ei riski üksi praeguses seisus Peterburi poole teele, kuna võin teelt eksida.
 
mütogeen 15. detsember 2016, kl 06.41
Arve Ametnik
ära sa sellises seisundis mingil juhul Peterburi poole teele asu. seda enam, et usurpaatorid panid Püha Praskovja ikooni juba ammu tuuri ja vorpisid sellest plastiliini ja akrüülvärvide abil tuhandeid koopiad, mis praegu Kaubamaja jõuluväljapanekus saadaval. natuke kannatust ja saad selle ikooni pealejõuluste allahindluste käigus euri eest kätte.
 
Arve Ametnik 15. detsember 2016, kl 16.57
Jumal ja tugihing olgu tänatud! Kummardan mõlemi ees nii sügavalt kui suudan. Ju see Praskovja-memm peab üks tõsine tegija olema, kui ta väga nõutud on. Pealegi pidi igasugustel koopiatel ka tugev mõjuvõim olema. Ega asjata öelda, et parem hea koopia kui kehv originaal.
Saaks ainult sellest veast üle. Varsti tähistatakse ühe poisi sündi ja ma pidin kirikusse koos teistega laulma minema. Aga mida sa laulad, kui üks silm vaatab noote ja teine piilub naabrinna büsti. Kuna ida poolt pidid ka kolm teadlast tulema selle sünni puhul, mõtlesin, et tõttan neile veel vastu, et ehk saab autogrammi. Ostsin seks puhuks isegi uued kingad.
 
Püha Suurkannataja Sinaiida kogudus 16. detsember 2016, kl 03.25
miskipärast tundub, et olete Praskovja imettegeva ikooni võimeid ülehinnanud. lendva ja ohatise vastu ehk tõesti aitab, aga konnasilmu ja kõhulahtisust ärge sellega küll ravige. vot preestermärter Issidor ikka tegi omal ajal imetegusid. nagu külapeal nägi, et keegi haiglane või veidike lonkab, kohe äsas oma kerjusmunga kahemeetrise kepiga piki pead. edaspidi ei jäänud lähimates kubermangudes keegi haigeks. raudselt on Issidori ikoon Praskovja omast tervenduse osas üle.
 
Arve Ametnik 16. detsember 2016, kl 06.17
Ma ei tea, kui palju sellest Issidorist haigusteravimisel kasu oli, sest sellise malakaga ravides saab iga inimene terveks või heidab hinge. Vanasti oli kupjatel samasugused raviriistad olemas ja enne protseduuri iga haige tunnistas adrakured oma parimateks seltsimeesteks. Pealegi mina pelgan igasuguseid puust tehtud esemeid. Kõige enam aga BURATIIIIINOT!!!
 
rahu 16. detsember 2016, kl 07.24
paar palverännakut veel ja avaneb viiekümnes tšakra, mis kontrollib puid ja pilpaid me sees, ehk tuleb esile sisemine buratino
 
Arve Ametnik 17. detsember 2016, kl 07.29
Tegin paar(kaks) palverännakut lähimasse tshakrapoodi. Kaua seisin seal riiulite vahel ja valisin. Otsustasin keskmise hinna kasuks. Teisel palverännakul võtsin kah 25 tshakrat, nagu esimesel korralgi selle vahega, et kokku 50.-da tshakra märgistasin juba poes ära kui imettegeva. Kodus selle tshakra panin lauale, teised külmkappi ja asusin ootele. Paar tundi ootasin, siis helistasin sõbrale, et tulgu imet vaatama. Sõbra saabudes läksin tshakra kõrvale mõnd suupistet tegema ja kui tuppa tagasi läksin, oli tshakra lahti ja sõber väga hapu olemisega - tshakra olevat soojavõitu. Ütlesin semule, et nüüd jäi mul ime nägemata ja et see tshakra pidi ise avanema. Otsisin kohe ühtlasi sõbras seda kardetud buratinolikust, kuid sõber ainult naeris ja ütles, et SEE avatakse mõne abivahendiga ja iseavanemist ei ole mõtet oodata - võid lolliks jääda. Rääkisime mind vaevavast kõõritamiset ja äkki ta ehmatas mind. Mul hakkas hirmust higi jooksma. Ja nüüd, oh imet, olid silmad nagu igal korralikul kodanikul. Ainult sõber vaatas mind ja minu ülekeevat rõõmutantsu kuidagi kummaliselt. Tõin ruttu külmikust paar tshakrat, kuid tema hoopis lahkus kiirustades. Esikus peeglist nägin, et mul oli pikk pikk puust nina ja ka kogu mu olemine oli kuidagi puine - olin muutun selleks, keda ma kõige rohkem kartsin - Buratinoks.
Nüüd on abi vaja. Kas keegi teab, mida teha?
 
Jefrosiine Sibul-Mugul 17. detsember 2016, kl 22.46
Kui puust, siis ehk eksminister Öövel saab aidata?
Teistest pässidest pole ju pontu.
 
Arve Ametnik 17. detsember 2016, kl 23.58
Kas Öövel on ka tshakramees? Ma kardan, et igasugused tshakramehed ja -naised jäävad edaspidi minu abistamisoperatsioonidest välja, kuna nendest võib olla rohkem kahju kui kasu. Pealegi oli see minu esimene kokkupuude mingisuguse tshakraga, sest ma polnud sellest varem midagi kuulnud ja pärast tänasisi sündmusi mul puudub huvi selliste asjade vastu. Sa, Jefrosiine Sibul- Mugul, äkki tead mõnda muud inimest, kellel ikka on ikoon või selle hea koopia, või on sul koguni endal väikeses koduses palvenurgas paar abistavat püha pildikest varuks õnnetute inimeste tarbeks, sest su nimigi kõlab paljutõotvalt. Ole õnnistatud!
 
Kuresaar 25. detsember 2016, kl 18.52
Mina nägin Püha Praskovja imettegevat ikooni ühes Petsoora kirikus, kui Nõukogude rahvas veel oskas hinnata rahva võimu ja polnud allunud natsjonalistlikkutele voolustele. Präägu ei saa sinna minna sest illuminatide valitsus tahab välja viizat.
 
gregorius 26. detsember 2016, kl 02.03
ma teie asemel jahiks hoopis vladimiri jumalaema ikooni. sellega vehkides õnnestus juba kolmeteistkümnendal sajandil mongolid-tatarid taganema sundida ja tänapäeval pidi hästi reptiilide vastu aitama.
 
Arve Ametnik 27. detsember 2016, kl 02.49
Mõtlesin, et käin selles Petseri kirikus ära ja siis vaatan, mis edasi saab, kui sellest abi ei ole. Ûhes reisi- ja suhtekorraldus firmas lasin endale viisa igaks juhuks teha, kuigi kavatsen salaja piiri ületada, sest sealpool vaevalt keegi mind tõsiselt võtab. Võin juba pelgalt välimuse eest viisteist päeva saada kui avaliku korra ja inimliku sotsiaalse esteetilis-progressiivse programmi mõnitaja ja selle peale sülgaja. Asun täna öösel teele.
 
no jaa 29. detsember 2016, kl 05.33
ära käia tasub alati. ainult ära sularaha ja väärtuslikke esemeid kaasa võta. sealkandis teadupärast elatustase kehvavõitu, seega peale munkade ja taskuvaraste muud rahvast eriti liikvel pole. kusjuures ega kogenematu silm üht kontingenti teisest erista. sellised võivad vabalt veel kusagile kasahstani organidoonoriks müüa. igaks juhuks lonka mõlemat jalga, vaata kõõrdi ja ole valmis iga hetk langetõvehoogu etendama. topi kõik taskud seepi ka täis, siis on lihtsam vahtu välja ajada.
 
Arve Ametnik 29. detsember 2016, kl 19.51
Aitäh tarkade nõuannete eest!! Kodus saagisin veel enne minekut söögilaua jala otsast ühe seibi kompassi tarvis. Ise joonistasin ilmakaared ja osuti, suunaga kagusse, peale - nüüd on hea otse minna.
Poole teekonna peal jäin pimedas ühtede ornitoloogide linnuvõrku kinni. Need eraldasid mu teistest lindudest kui toonekure tundmatu lennuvõimetu puust alamliigi esindaja ja panid puuri - tahtsid mind vist kuhugi väljanäitusele viia ja rahvast lõbustada. Panid veel mingisuguse odava jalavõru mulle sääre ümber. Kuigi tubli nõuandja soovitas raha ja väärtasjad koju jätta, oli mul kaasas minu lahutamatu kullast võti, millega ma pimeduse varjus avasin oma vangla taba ja jooksin müdinal üle välja metsa.
 
kiribati 29. detsember 2016, kl 22.18
Kõige hullem selle asja juures on see, et söögilauale tuleb uus biooniline puujalg tellida...
Soovitavalt annetustekeskkonnas Usume Arve Ametnikku.
 
no jaa 29. detsember 2016, kl 23.57
ega see mets nüüd kõige parem variant küll pole, sealkandis olla näljaseid karusid ja šaakaleid nähtud. ürita mõnest lähedasest talust suitsutatud seakoot ja purk mett pihta panna. vaevalt, et karu mett nähes su puujalga veel järada tahab ja šaakal peaks ka juba poolfabrikaate seedima. tal samuti pikk tee selja taga ja igasugu ukraina pekki ja valgevene vareenikuid juba vitsutanud küll. pool suitsukooti jäta igaks juhuks näljaste vene piirivalvurite jaoks.
 
kaardimoor Zinaida Zuleimanova 30. detsember 2016, kl 06.06
Kaardid ütlevad, et oled õigel trajektooril, Ametnik. Google maps näitab lausa, et paar rahapada peaks ka su teele ette jääma. Need kaeva välja ja tassi kaasa, vaesel ajal abiks ikka.
 
Arve Ametnik 01. jaanuar 2017, kl 00.42
Rahapadadest niipalju, et leidsin need ilma vaevata üles. Keegi eelmine leidja oli need maa peale jätnud. Kaasa vedama ma neid ei hakanud, aga tagasi tulles kindlasti haaran kaasa.
Linnupuurist põgenenuna sattusin kohe ühe hiidsuure karu kaisutusse. Too pigistas mind eriti isalikult tervituseks ja hüüdis, et tere Buratino. Vaatasin teda tükk aega hingetult. Peas vilksatasid igasugused mõtted lapsepõlvest, kooliajast jne. kuni tshakraostuni välja.Midagi ei tulnud meelde. Siis karu ütles, et ta on Vinni-Puhh ja et ta on suureks kasvsnud. Naeris veel ja tuletas meelde, kuidas mina olevat koos tema ja näärivanaga solgiaugus paljajalu kalu püüdnud. Mina olevat veel sinna sisse kukkunud ja näärivana oli mu siis enda poole viinud ja aeda vana peldiku taha õunapuuoksa külge kuivama riputanud. Issand, mihuke loll karu! Mõelda vaid. Samas pakkus ta mulle päevaajaks ulualust, kuna olen liikvel öösiti. Niigipalju sellest lollpeast kasu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!