Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
mida teha,kuidas olla
 
Kai 10. jaanuar 2017, kl 09.14
Töötan kontoris ja minu vastas istub pool aastat olnud noor raamatupidaja,kes on üleolev, endast heal arvamusel.Ise olen töötanud juba üle 20.a.selle kohal.Kuidas toimida,kas on mingi lill,mida panna oma lauale,mis võtab paha energia ära või mingi teine võimalus?Öelda ei taha talle,kuna ei taha riidu.
 
noo jaa.... 10. jaanuar 2017, kl 10.05
Issand....., selline ülbik tuleb paika panna.
Enamus noori on sellised, kes ei tea tegelikult elust mitte midagi. Tee talle häbi millegigi ja näita oma teadmisi. Ei saa lasta ennast nii nurka suruda.
 
rivo 10. jaanuar 2017, kl 11.37
pane lauale ahvileiva puu. seal ta saaks oma turnimised ja maandamised ära teha.
 
sm Tasku 10. jaanuar 2017, kl 12.30
Ma leian, et töötada 20 aastat raamatupidamises ja mitte aru saada, mis vahe on kirjutada tühikuid siia-sinna lahmides kas 12, 34 või 12,34. See lihtsalt ei ole võimalik.
Aga mine tea. Kui rahadega tegemist, ehk siiski. Ja vahe oma tasku?
 
arusaamatuses 10. jaanuar 2017, kl 13.13
MIS see noor kolleeg sulle siis teeb - peale selle, et ta sinu arvates on üleolev ja endast heal arvamisel. Täpsusta, milles see üleolevus ja endast heal arvamisel olemine seisneb, mis teodd need on? Või on see litsalt sinu arvamus temast, et sina arvad, et tema arvab...
 
maniila 10. jaanuar 2017, kl 14.15
Sm Taskule. Mitte rahadega vaid rahaga - kui juba närimiseks läks. Kas räägid ka "pesudega"?
 
Kord 10. jaanuar 2017, kl 15.57
Pane mingi veidi suurem kristall, midagi teravatipulist.
Maaks 10. jaanuar 2017, kl 16.06
Endas peabki olema heal, õigemini veelgi paremal arvamusel. See teeb hingele head :-)
Samas peab töökaaslaste suhtes samuti (mingi)lugupidamine säiluma, aga see ei tähenda, et ei tohi "näppu silma lükata" kellelegi, kes on mingit asja 20a järjest valesti teinud :-)
Aga soovitus, kui teil firmaüritus tulemas mingi, siis võtke koos pits viina või tehke üks kanuusõit ja saate edaspidi parmini hakkma.
 
rahadega sm Tasku 10. jaanuar 2017, kl 16.33
Kuidas kellelgi, kellel raha, kellel taskud.

http://www.eki.ee/dict/ametnik/index.cgi?Q=rahad&F=M&C06=en

Mina ei tööta raamatupidamises. Minu koostatud dokumentidega ei pea kodanikud mööda ametiasutusi käima ja häbenema vigase teksti pärast.
 
maniila 10. jaanuar 2017, kl 16.48
No väga hea, aga paraku on eesti keeles siiski "raha", "pesu", "autojuhiluba" (mitte "load"). Mis salata, õige ja hea eesti keel hakkab hääbuma.
 
sm Tasku 10. jaanuar 2017, kl 17.57
maniila, miks sul kõik asjad ainult ainsuses tohivad olla? Ups, valesti küsisin. Miks sul iga asi peab ainult ainsuses olema?
Oled üksik inimene?
Et siin vaidlema hakata ja must-valgel sulle näiteid tooma, see ei vääri mu aega ega energiat. Tee oma raha ja pesu närimise teema keelenurka. Aitab, eks? Teemast ka mööda.
Mind huvitab hoopis, kas teemaalgataja ka veel meiega suhtleb.
 
vuuduu lakei 10. jaanuar 2017, kl 19.53
Hea oleks, kui teemaalgataja vähekese rohkem valgustaks lugejaid-nõuandjaid probleemi sisust. Praegune jutt on nii üldsõnaline, et parimal tahtmisel ka ei oska midagi soovitada. Minult mingit müstikat oodata ei maksa, sest olen realist ja sellest lähtun.
 
Kai 11. jaanuar 2017, kl 08.44
Ma ei tahtnud enam sõna võtta,kuna siin olid halvustavaid nõuandeid.Mina olen suhtleja ja ikka räägin ka teistega ja pean nõu.Tema istub just minu vastas ja on morni näoga,ei räägi kellegagi,ainult juhatajaga .Meie kahtlustame,et ta räägib kõik juhatajale ära,mida me räägime.Küsin ,kas on probleeme raamatupidamises,et ma aitan,ütleb, saan hakkama.Lihtsalt oleme harjunud(me oleme kolmekesi kabinetis),enne oli hea õhkkond,kuid nüüd ,kui ta on tööl,siis istume kõik arvuti taga,teeme tööd ja mingit suhtlemist omavahel ei ole,ka teine kolleeg on vaikselt ja teeb oma tööd.Ütlete,et peabki vagusi olema ja tööd tegema,kuid mina arvan,et võib ka omavahel mõne sõna rääkida.Meie oleme nüüd teise kolleegiga pinge all ja ei julge midagi rääkida.
 
Kord 11. jaanuar 2017, kl 13.39
Need kes siin halvustavad teevad oma trollimistööd, pole vaja isiklikult võtta, see on nende elu.

Oma kogemuse järgi oskan öelda, et aitab "isikliku jõu" ("vägi" vist on emakeeles) tõstmine. Siis laheneb olukord varem või hiljem iseenesest.
 
vuuduu lakei 11. jaanuar 2017, kl 20.42
Kas see uus tegelane on teinud teile märkuse jutuajamise kohta tööajal? Kui ei, siis saate täiesti rahulikult jätkata vanas stiilis. Valige ainult neutraalsemad teemad, mis kedagi töökaaslastest ei puudutaks. Üleolekut kipuvad tavaliselt demonstreerima endas väga ebakindlad inimesed, kes tegelikult hirmsasti kardavad eksida. Kohvipausi ajal oleks kasulik küsida, et kas see on tal esimene töökoht või kus ta õppinud on - ühesõnaga - väheke minevikus sorida. Ja kui ta ei vasta vaid kirtsutab nina, lülita ta lihtsalt välja. Juhatajalt võiksid küsida, et mis noorikut vaevab, et on nii iseäralik. Juhataja peaks teadma. Varem või hiljem olukord selgineb. Olukord on tegelikult äärmiselt kahetsusväärne, sest tegemist võib olla ka nartsissismiga, mis põdejat, ma ütlen põdejat, hävitab moraalselt ja sellele saab ainult kaasa tunda.
 
Arve Ametnik 11. jaanuar 2017, kl 20.47
Kordasin kogemata eelkirjutajat. Minu vabandused.
 
soovitan 12. jaanuar 2017, kl 16.07
kanda ametüstiga ehet või siis lihtsalt ametüsti taskus.Kui elad Tallinnas, siis võid astuda läbi Mecca poest Uus tn.7, Marilyn Kerro õde on seal sageli müüja ja oskab head nõu anda kivide valikul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!