Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Rikkis kell hakkas tööle
alissandra 20. märts 2018, kl 12.08
No nii, müstikud! Kardetakse tihti, et kella kinkimine partnerile loeb nende suhte tunde, et kui seisma jääb, saab ka suhe läbi. Minule kingitud kell jäi seisma aasta peale kinkimist, aga oleme kinkijaga koos tänaseni.
Mis te aga sellisest asjast arvate, kui 40 aastat rikkis olnud käekell parandamiseta käima taas hakkab? Pole eelnevalt mainitud kell, vaid on saadu läbi pärandamiste, st et selle kella algne omanik on ammu surnud. Kell jäigi seisma juba tema eluajal.
 
Kikilipsik 20. märts 2018, kl 14.41
Kuula vähem Tarmo Pihlapit.
 
Teadja 20. märts 2018, kl 15.24
See tähendab seda, et inimene, kellele see kuulus ja kes nüüdseks surnud on, ärkab hauatagusest elust ülesse ja tuleb teie sekka maisel kujul tagasi.
alissandra 20. märts 2018, kl 18.17
Pole sada aastat "Vanaisa kella" kuulnud. :)
 
Meenutaja 21. märts 2018, kl 12.07
Jah, vanaisade kellade kohta on selline lugu, et kord üks vanamees ujunud jões ja suundunud siis kalda poole. Kaldal seisis seisnud lapselaps ja see hõiganud, et "vanaisa vanaisa, sul ujub saarmas järel". Vanaisa oli selle peale ainult mühatanud ja nentinud, et need on tema välja veninud kotid, mis selja taga saarmat meenutasid.
 
Ave Naria 21. märts 2018, kl 18.52
Viletsad vanaisad teil, kui käivad ainult kotte leotamas...
Minu vanaisa paneb veel vanuigi kaheksakümneselt igal õhtul siidisukad jalga ja viskab köögis hundiratast. Ise veel hüüab vallatult Hurjohh!
Vahest paneb ta aga koeramaski ette, võtab oma kõikemäletava pihuarvuti ja käib hooldekodus vanamuttidele tärpentini saba alla viskamas, siis muidugi tuleb sanitaride eest parkuuri jooksta ja enamalt see õnnestub.
 
Avele 22. märts 2018, kl 15.57
Kui su vanaisa päriselt tegija oleks, siis pritsiks ta vanadekodus tärpentiini asemel tädidele midagi muud saba alla...
 
Ave Naria 22. märts 2018, kl 20.28
Eksid vanaisa potentsiaali hindamisel.
Minu vanaisa semi-nekrofiiliaga ei tegele.
 
vitaalne vitali värska kandist 16. aprill 2018, kl 08.39
mul vanaisa jäi purjuspeaga küla ühisaunas saunalavale magama niiet kotid läbi lauapragude kolinal alla rippusid, norsanud seal kuni pool-kurt, pool - pime ning küürakas naabrimutt sauna tulnud. oma lühikesele kasvule tänu ta lava peale vaataa ei ulatunudki, kuulnud hirmsat norskamist mis meenutas vanamoorile herilase suminat ronis lava alla, märkas vanaisa ripakil kotte öelnud vanamutt:" Sa kuram, herilased sauna pesa teinud, võtnud kuumavee paagist kopsiku täie vett ning visanud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!