Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Aterosklerootilise polikarpia ravi
 
Njanja 13. november 2018, kl 22.34
Ametlik meditsiin ei suutnud aastaid avastada mu organismis parasiitbakterit.
Kulutasin lugematute meditsiiniasutuste uksi, kuid ei midagi.
Kirjutasin isegi Moskvasse Esoteraapia Instituuti, kuid sealt kästi pöörduda kohalike mõjuagentide poole.
Alles viimases hädas soovitati mulle ravitseja Vitalikut Maardust.
Vaid kolme seansiga tõi ta mulle tagasi tervise ja elujõu.
Lisasin veel mõned ravitseja Vitaliku võlujoogikuurid ja nüüd tunnen, kuidas noorus tuleb mu kehasse tagasi.

Soovitan kõigile.
Head tervenemist.
 
Onu Pähh 14. november 2018, kl 03.22
Njanja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ametlik meditsiin ei suutnud aastaid avastada mu o
> rganismis parasiitbakterit.

Selgita, mis haigusest räägid, mis on selle ametlik nimi jne?
Teiseks, aastal 2018, tervemõistuslikud inimesed, võtavad sinu postitust kui reklaami, spämmi, kus promod mingid toodet või mingit ärikat. Foorumites on teada-tuntud viis teha nö varjatud promo/reklaami erinevatele toodetele. Näiteks teete blogi ja mainite seal, et kasutate hetkel Veski Mati riisi. Või postitate, et külastasite hambaarsti Hambo Hagarit ja nüüd on nii hea tunne. See on tavaline foorumites tehtav reklaam tänapäeval. Selliseid reklaamijaid palgatakse, neile makstakse palka sellsite postituste eest. See on teada tuntud fakt.

Seetõttu, ei ole küll mõistlik kuulata, mis tooteid või ärikaid keegi foorumites soovitab.

Igal tootel ja teenusel peab olema sõltumatu allika poolt tehtud ülevaade/review. Näiteks fotoaparaatide kohta on rohkelt selliseid artikleid, mis testivad erinevaid aparaate, toovad välja miinused. See on sõltumatu ja usutav hinnang tootele/teenusele. Kui minna toote firma lehele, siis seal ei ole sõltumatuid hinnanguid klientide poolt, vaid on firma poolt fabritseeritud hinnangud. Aga näiteks eBay's ja Amazon'i poes, on küllalt palju hinnanguid kasutajatelt, kellel on pikk ostuajalugu, need üheskoos ananvad tootele küllalt usutava hinnangu.

Kuidas saab aga keegi kuulda võtta foorumi postitust, mis promob mingit toodet või teenust, näiteks siis mingit esoteerik Vitaalit? Ükski tervemõistuslik inimene sedalaadi promosid ei kuula.

Mida sa teeksid kui ma postitaks praegu vastupidise postituse, et käisin Vitaali juures ja kaotasin tervise täielikult? Või mida siis teha, kui keegi postitab, et mitte vitaali vaid hoopis Mariia on kõige parem ärikas? Kas on mõtet siis sellistel postitustel ja kas on mõistlik neid kuulata? Esiteks tekib juba kaos, et kuidas saab ühteaegu olla parim mitu isikut: üks ütleb, et kõige parem on fie Vitaali ja teine ütleb, et Marriija jne- segane värk, et kõik on ühteaegu parimad ärikad.

Too ka näiteid, mida siis Vitaali tegi, kas pani kristalli lauale või.

Head arutlust.
 
Onu Pähh [logimata] 30. november 2018, kl 13.23
Njanja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ametlik meditsiin ei suutnud aastaid avastada

Ütled, et ametlik meditsiin ei olnud suuteline. Aga selleks on omad põhjused. Esiteks ametlikul arstil pole aega, et kuulata sinu elulugu, ta peab otsustama kiirelt ja seetõttu on ka vigade tõenäosus kõrge. Kui te peaks lahendama kiiruga aja peale kooli ülesannet, siis te ju ka ei saa teha ideaalset tulemust. Teiseks, ametlik meditsiin peab täitma mitmeid reegleid, eetikakoodeksit ja on muid piiranguid. On mitmeid seletusi, miks ametlik professionaal ei ole vahel edukas, aga tugitoolis istuv amatöör on vahel edukas.

Aga seepärast ei maksa muinasjutulisse esoteerikasse pöörduda ega halvustada ausaid arste.

Arsti teadmised pärinevad ülikooli külastamisest, niipalju kui külastamiste ajal kuuldust meelde jäi ja sisust aru sai. Loeti kümmekond teaduslikku raamatut ja ongi kogu teadmine. Sellebaasil siis ravitakse. Kust aga pärinevad esoteerika hobiliste teadmised? Samuti raamatutest, ostetakse internetist 30 dollari eest esoteerika raamat ja lehitsetakse vahel. Näiteks kui elasin esoteerika hobilise majas, siis tema omas 3-4 esoteerika raamatut ja lehitses neid kuskil ühe õhtu 2 nädala kohta. Mõned esoteerika ärikad/hobilised piirduvad Youtube videodega, õpivad käituma nagu seal välismaa esoteerikud näitavad. Seega mõlemad loevad natuke raamatuid, arstid aga rohkem raamatuid ja ilmselgelt rohkem haridust 5+ aasta õppeaja jooksul. Seega kui võrdlete kahte punti, siis kumma te valiks omale nõustajaks? Ma valiks küll ausa arsti nõustajaks, ja võimalusel kuluka era arsti, kellel on aega süübida. Näiteks siis valige era psühhiaater, mitte aga mingi esoteerika nõid. Paraku on ka nende era psühhiaatrite hulgas palju kasutuid tegelasi, aga leidub ka asjalikke. Näiteks mina olen asjalik, süübin patsiendi küsimusse ja pingutan tema arendamisel. Selliseid on olemas ja sageli on nad tulemustes edukad. Vahel, mitte kogu aeg. Sest inimese aju ravimine on raske ja harvaõnnestuv, ja trikk on ju selles, et aju omanik ehk patsient peab ise tegema (p)arendava lükke oma aju sees, mitte mina ei topi sõrmi tema peakolu sisse. Seega lõpliku ravilükke teeb isik ise endale, muudab ise oma meelt. Seetõttu ongi tõsiasi, et psühhiaatri ravitulemused on edukad ainult vahel, ehk teisisõnu, ainult vahel osad patsiendid soovivad end aidata/ravida, enamik teeb enesepettust ja on mugavustsoonis ja haiguslugu jätkub või ainult leeveneb pisut. See on reaalsus kullakesed.

Mugav on öelda, et professionaal ei suutnud teid aidata/ravida, aga teist inimest ongi raske end aitama panna.

Head arutlust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!