Müstika nurgake
Petisehoiatus!
dr. Aibalit 08. märts 2019, kl 08.30 |
Vaatan ja rõõmustan. Vaimuhaige ravi on suht edukas. Onu Pähh on vaiksemaks jäänud- sest kui kaua sa ikka siin üksi teemasid arutad....
Ma võiks ta ravi lõpetada, aga veel on vast vara. Tajun, et ülbus ei ole veel täielikult välja pekstud. Kujutan ette, kuidas ta siin üksi konutab, vanu teemasid ja oma hiigelhetki imetleb.
Ma tavaliselt haigeid ei parasta aga nii lollile on see üksi jààmine küll paras. Nii nagu on ta elus úksi jäänud, nii on ta isegi netimaailmas üksi jäànud. Anton Bashmanov
Ma võiks ta ravi lõpetada, aga veel on vast vara. Tajun, et ülbus ei ole veel täielikult välja pekstud. Kujutan ette, kuidas ta siin üksi konutab, vanu teemasid ja oma hiigelhetki imetleb.
Ma tavaliselt haigeid ei parasta aga nii lollile on see üksi jààmine küll paras. Nii nagu on ta elus úksi jäänud, nii on ta isegi netimaailmas üksi jäànud. Anton Bashmanov
Tahan vaikust! 05. oktoober 2019, kl 23.48 |
Kui isemaagilt küsida "kas sinu rahvus on haige vene?", siis ta vastab "Da". Kui kassilt küsida "kas oled kass?", siis ta ütleb "Mjau", mis tähendab "Jah". Mida aga punktid nagu '".....,......." tähistavad teie rahvuse kohta? Kui tähendavad "Jah", siis mille kohta?
No mis me siis teeme, anname vaikuse patsientrahvusele või?
:)
No mis me siis teeme, anname vaikuse patsientrahvusele või?
:)
Unenäo Mati 16. oktoober 2019, kl 22.44 |
Opp 13. detsember 2019, kl 01.00 |
Opp 19. detsember 2019, kl 13.39 |
Lisa postitus