Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Ennustajad aidake!
 
Pühadeks 27. detsember 2019, kl 03.22
Palun pange kaarte ja vaadatake - ütelge midagi selle inimese kohta!
 
Professor McGonagall 27. detsember 2019, kl 06.43
Ma ennustan, et sa sured homme
Su parim sõber lükkab su sillalt alla

Aga sa sünnid siia ilma tagasi

Nälkjana
 
OP 27. detsember 2019, kl 12.25
Teen ettepaneku, et kui panete kaarte, siis lisaks tehke hiljem pilt pakist välja võetud kaartidest ja pange siia.
Vaatame need kaardid lisaks muul esoteerilisel viisil üle.
Kas pakub huvi selline asi või?
 
Pühadeks 27. detsember 2019, kl 16.19
Tänan, professor, et aega leidsite.
Olin ka ise eelnevalt klaaskuuli vaadanud ja samale järeldusele jõudnud.
Tegin kohe politseisse avalduse kavatsetava kehalise väärkohtlemise kohta kolisin naiste varjupaika.
Aga nälkjaks - seda ma ei taha eriti uskuda, sest mul tšakrad hästi avatud. Ehk viskasid kaardid väikese vembu?
 
teemaalgataja 27. detsember 2019, kl 22.14
Kuule Onu vasta nüüd, paned muidu ägedalt
Mädaprits 28. detsember 2019, kl 00.03
Koduvägivald ("domestic violence") on kõige hullem balti riikides, eestis, mujal Euroopas pole asi nii hull. Põhjuseks on vast Eesti rahva eetika, moraal. Näiteks peab teie rahvus õigeks alavääristada teisi rahvaid- otse uudiste saates lendab sõna "neeger" pidevalt ringi ja seda peetakse eetiliseks. Teised rahvused ei kasuta sellsit sõna ja ei pea õigeks alavääristada teisi. Samuti alavääristate loomi, meilgi siin foorumis keegi narris kedagi teoks/nälkjaks, justnagu tigu oleks kuidagi alaväärtuslik olend ja justnagu on humorrikas ja õige teisi alavääristada. Samuti on teie rahvusel vildakas eetika raha teemal- on levinud suhtumine/eetika, et lollilt/ligimeselt tulebki raha ära varastada, tuleb kiidelda rahaga, jne. Teised rahvused küll ei pea õigeks raha kummardada, eriti veel uhkustada sellega. Jne, jne. Need on kõik näited, et teie rahvuse eetika on vildakas ja see kõik tingibki sellise haiglase käitumise, et peksate kodudes üksteist jne.
Lahendus saabub pika ajaliselt, aga eks ta kunagi saabub- üldine moraali tase paraneb ühiskonnas ja siis enam ei teki tunnet, et peaks peksma ja narrima ja varastama ja raha kummardama ja neegritama jne.
Kiire lahendus oleks lihtsalt mõelda endale põgenemisplaan, põgenege esmalt varjupaika nagu mainiti, seejärel mujale elama, muudke telefoni numbreid ja peitke end nõnda vägivallatseja eest ära. Samas võtke sellist elu raskust õppetunnina, proovige sinnajuurde tõsta oma enese moraali taset, arendage end vaimselt, minge näiteks kirikusse või tehke joogasid. Või hakake näiteks varjupaiga töötajaks, tehke veebileht, kus selgitate oma rahvale elutervemat eetikat.
Esoteerika hobilised arvavad, et leidub mingi nn hinge karma, st, et äkki lite eelmises elus ise peksja ja nüüd peksu saades puhastasite/heastasite oma karmat, ja mida puhtam karma seda hingel kiirem tee jumalani.
Vaimsed arenejad on kirjeldanud, kuidas saksa natside vängilaagrites olid ohvriteks nn pühakud, ehk siis vaimselt arenenud hinged, kes olid eelmistes eludes juba jumalat tunnetanud ja selles elus juba lihtsalt vaimselt arenenud gurud. Need nn pühakud vangilaagris kiitsid igapäev kui hea on elu ja olid joovastuses, olgugi, et neid ootassurm. Nad olid vaimselt sellises staadiumis, nagu tänapäeva youtube's nn valgustunud isikud on, kes siis ka on rõõmsameelsed ja tunnetavad, et jumal on nendega ja rõõmustavad kõige üle. Kui selline jutt vangilaagri näitega vastab tõele, siis soovitaks, et püüdke ka elus areneda vaimselt sinnapaika, kus on kogu aeg hea tunne, olenemata siis reaalsest situatsioonist.
Ja lisaks väidetavalt ka juhtub nn vaimlejatel imesid vahel, näiteks siis lähevad esimest korda klaveri taha ja oskavad mängida ja põhjendavad, et kontakt chakratega ja jumalaga on põhjuseks.
Eks igaühe oma asi, kuipalju uskuda igasugustest lugudest ja asjadest, minu jaoks igatahes mõneti huvipakkuv vahel mõtiskleda ja kuulata, mida räägitakse igasuguste jumalate teooriate ja juhtmiste kohta. Aga võimalik, et elus tekib lahendusi kui järgida mingite gurude soovitusi. Seega, mis siin ikka soovitada kui eks proovige vähemalt siis mingit vaimu arendust ja äkki see siis aitab. Minge kirikusse näiteks. Sääge seeni, või tehke seeneteed peksvale abikaasale. Või miskit muud.

--

Siin siis fakt, inglise keeles, et teie riigis ongi kodupeks moraalne ja laialt levinud:

"Europe

A 1992 Council of Europe study on domestic violence against women found that 1 in 4 women experience domestic violence over their lifetimes and between 6 and 10% of women suffer domestic violence in a given year.[citation needed]

In the European Union, DV is a serious problem in the Baltic States. These three countries – Estonia, Latvia, and Lithuania – have also lagged behind most post-communist countries in their response to DV.[53] The problem in these countries is very severe"

https://en.wikipedia.org/wiki/Epidemiology...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Mädaprits 28.12.2019 00.05.
 
Elmiira 28. detsember 2019, kl 15.23
See on kohutav, mis tänapäeval toimub.
Käisin täna Mustamäel, et näha neegreid, aga mitteühtegi neegrit ei olnud näha. Isegi Keenia trollipetauses mitte.
See eest oli kuulda, kuidas paljudes korterites rakendati koduvägivalda. Eks seepärast polnudki näha neegreid.
Aga siis juhtus kõige hullem asi, mida näinud olen. Üks valge mees, kes ilmselt oli hetero ja vihkas anarhiste, oli pannud nälkjale suukorvi pähe ja vedas teda tänaval ketiga järel.
Üks koletu päev.
Kas keegi saaks kvantripatsi pealt vaadata, kuhu peaks teatama?
Mädaprits 28. detsember 2019, kl 17.48
Räägime n-sõnast. On fakt, et see sõna on solvav. See on fakt. See fakt ei olene sellest, milline on teie arvamus või hariduse tase või juukse värv.

Te läbite rahvastega, kes ei pea eetiliseks kasutada n-sõna. Näiteks külastage ameerikat ja seal peetakse teid haigeks inimeseks kui sellist sõna kasutate. Arenenud euroopa samuti ei kasuta seda sõna. Kuidas siis te oma elu elada kavatsete: kas nii, et kui reisite ameerikasse, siis muudate hetkeks oma eetikat või ja ei neeg-rita? Eetika võiks ikka olla koguaeg ühesugune, et ei solva teisi, ei eestis ega mujal.

Kuna on selge, et see temaatika on teile veel võõras, siis ega ei ootagi mingit valgustumist sellepeale, aga lugemist ja järelemõtlemist ehk saite.

---

"The word "nigg-er" is one of the most offensive, taboo words in the English language, especially in the United States. In a study by Kristy Beers Fägersten, Americans rated nigg-er the most offensive word in English, more offensive than cunt.[1] A study by New Zealand's Broadcasting
Standards Authority found that nigg-er was the second-most offensive word in New Zealand (after cu-nt), offending 66% of people,[2] and a similar study by several British broadcasting
organizations found that "nigg-er" offended 68% of Brits and was the fifth most offensive word in the UK (after cu-nt, moth-erfuc-ker, fuc-k, and wan-ker).[3]"
Masintõlge:


"Sõna "neeg-er" on inglise keeles üks solvavamaid tabu, eriti Ameerika Ühendriikides. Kristy
Beers Fägersteni uurimuses hindasid ameeriklased neeg-rit ingliskeelse sõna kõige solvavamaks sõnaks, solvavamaks kui vi-tt. [1] Uus-Meremaa ringhäälingu standardiameti
uuringus leiti, et neeg-er oli Uus-Meremaal kõige solvavam sõna (pärast nutta), solvades 66%
inimestest, [2] ja mitme Briti ringhäälinguorganisatsiooni sarnane uuring leidis, et "neeg-er" solvas 68% brittidest ja see oli Ühendkuningriigis viies kõige solvavam sõna (pärast vi-tt,
ämmak-as, fuc-k ja wank-er). [3]"

https://shorturl.at/fvwxS
isemaag 29. detsember 2019, kl 09.42
Elmiira Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See on kohutav, mis tänapäeval toimub.
> Käisin t
> äna Mustamäel, et näha neegreid, aga mitteühtegi
> neegrit ei olnud näha. Isegi Keenia trollipetauses
> mitte.
> See eest oli kuulda, kuidas paljudes ko
> rterites rakendati koduvägivalda. Eks seepärast po
> lnudki näha neegreid.
> Aga siis juhtus kõige hul
> lem asi, mida näinud olen. Üks valge mees, kes ilm
> selt oli hetero ja vihkas anarhiste, oli pannud nä
> lkjale suukorvi pähe ja vedas teda tänaval ketiga
> järel.
> Üks koletu päev.
> Kas keegi saaks kvan
> tripatsi pealt vaadata, kuhu peaks teatama?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Koduvägiwald on väga, väga plohhoi nähtus. Selle hillitsemiseks on eriline lausung välja aretatud. Mul tuleb oma esivanemailt luba küsida, enne kui nii laia audit-ooriumi ees avaldan.
 
igast izemä:gijate hillitsemiseks 29. detsember 2019, kl 12.34
on ka eriline lausung välja aretatud. selle nimi on uhti-uhti mantra. ja nüüd arhhitektidest sokkima, amööb! :D
Mädaprits 29. detsember 2019, kl 13.03
 
Jelizaveta M´bdungu 29. detsember 2019, kl 14.14
Ja kuidas see kõik neegritega seotud on?
 
Q1 29. detsember 2019, kl 20.04
"....ja siis korjame suuure hulga seeni....rõõsikaid"....:)
Mädaprits 29. detsember 2019, kl 20.39
Kuulasin huvipärast üle pika aja eesti raadiot. Panin käima saate "63 - Rõõsikad 2019-12-27" ja esimene laul mis lasti oli vene keelne. Seejärel panin kohe kinni. Kummaline kultuur teil sealmail igatahes. Naabrid on põdrad, ülejäänud miljardid aga neegrid ja kaltsupead jne.
Kuidas teile meeldiks kui teid hakataks eesliteks nimetama?

Mis siin muidu teemaks üldse on?

Viimased päevad/nädal jäänud mõtisklusteks ja küsimustele vastuste otsimiseks.
Kes otsib siit vastuseid, kes muul viisil.
Mul on veel järgmine nädal vaba ja plaan aega raisata, ehk teha esoteerika hobi jms. Ega muidu aega ja võimalust ju pole, vaid just sellistel puhkepühadel.

Ise olen nüüd varahommikuste seenerännakute peal. Hommikutee annab vastuseid, ja tõstatab uusi küsimusi, tutvustab uusi tarkusi. Tee näol esoteerilise seene tarbimine näeb nii välja, et ega see siiski jook ei ole. See on lahus, lahustav vedelik, mille sees seened lahustuvad 15 minutit, seejärel joote leige tee sisse ja sööte selles olevad seenetükid lusikaga ära. Seega, ega see pole otseselt tee joomine, kuigi jah, nii seda nimetatakse. Tee puhul on tegu eelseedimisega, seetõttu pole vaja maksal 45 minutit vaeva näha, vaid juba 20 minutiga saab maailmad avatud ja sõidate.
Tee on kuum vesi ja eks ta tapab mõnigaid baktereid ka ära, ses suhtes ka kasulik.

Üldiselt on hommikuteed selline äärmuslik valik. Aga seentega ongi see keerukus, et on raske leida head aega ja kohta. Tuleb leida 4 tundi, kus segajaid oleks võimalikult vähe ja kui juhtumisi on selleks varahommikud aasta lõpupäevil, siis kasutate võimalust muidugi. Täna hommikul käisin siis esoteerilises tunnelis taas, homme hommikul taas hea aeg/võimalus ja kasutan võimaluse ära.

Head teed.





Toimetatud 1 kord(a). Viimati Mädaprits 29.12.2019 20.39.
 
Q1 30. detsember 2019, kl 20.44
No OP-e...sööd salaja seeni jälle?...)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!