Müstika nurgake
kas see on ülepingutamine
siljake 27. jaanuar 2023, kl 19.15 |
tuntud tegija ütles, et sellepärast ma ei saa korralikult välja puhata, et mul on võimatu praeguses kodus magada. segajateks on nii hartmanni võrgustik kui maa-alused veest tühjad õhkkoopad.
kuna olen ülitundlik, siis mind häirivad need tugevalt.
küsimus lühike. kui ma halbade mõjude elimineerimiseks kasutan korraga kõiki kolme abivahendit 1. vasktraadist maandatud kontuur korteris
2. lambanahad voodi madratsi alla nahk madratsi poole
3. voodikarkassi külge põranda ja voodipõhja vahele korkplaadid
kas see on ülepingutamine? või peaks piirduma vaid ühe abivahendiga?
kuna olen ülitundlik, siis mind häirivad need tugevalt.
küsimus lühike. kui ma halbade mõjude elimineerimiseks kasutan korraga kõiki kolme abivahendit 1. vasktraadist maandatud kontuur korteris
2. lambanahad voodi madratsi alla nahk madratsi poole
3. voodikarkassi külge põranda ja voodipõhja vahele korkplaadid
kas see on ülepingutamine? või peaks piirduma vaid ühe abivahendiga?
eip 28. jaanuar 2023, kl 00.05 |
Erwin Rommel 28. jaanuar 2023, kl 00.13 |
siljake 28. jaanuar 2023, kl 10.45 |
siljake 28. jaanuar 2023, kl 15.18 |
Ma kordan.
Tegemist on vaimse terroriga ja ahistamisega.
Näiteks ehkki ma olen meie trepikotta riputanud sildid, et tegu on täisveganelamuga, nägin ma kuidas altkorruse habemega rõve mees ostis poest hakkliha.
Nad on nii rõvedad, et isegi irvitavad mu trepikojajooga peale.
Nad pole siin majas isegi Ingleid näinud, kas see on rohepööre?
Sellised sallimatud isikud, kes joonistavad mu voodi alla hartmanni võrgustikke ja veesooni, tuleks elimineerida.
Ja nii peangi ma istuma siin jooga ripplinas üks näpp suus ja teine tagumikus, sest isegi president ei aita aktiviste.
Tegemist on vaimse terroriga ja ahistamisega.
Näiteks ehkki ma olen meie trepikotta riputanud sildid, et tegu on täisveganelamuga, nägin ma kuidas altkorruse habemega rõve mees ostis poest hakkliha.
Nad on nii rõvedad, et isegi irvitavad mu trepikojajooga peale.
Nad pole siin majas isegi Ingleid näinud, kas see on rohepööre?
Sellised sallimatud isikud, kes joonistavad mu voodi alla hartmanni võrgustikke ja veesooni, tuleks elimineerida.
Ja nii peangi ma istuma siin jooga ripplinas üks näpp suus ja teine tagumikus, sest isegi president ei aita aktiviste.
lamemaalane 01. veebruar 2023, kl 02.52 |
Lisa postitus