Müstika nurgake
unenäod
Y 10. veebruar 2008, kl 14.47 |
kas keegi oskab ehk kommenteerida, näen juba aastaid erinevaid imelikke unenägusid, kus mul on võimed, mida päris elus inimesel pole. kõnnin läbi seinte ja uste, vee peal ja õhus (aga lendan vähe - olen kuulnud, et paljud lendavad unes). on mitmeid kordi olnud ka nii, et unes näen inimesi läbi, nende olemuse (mõtted, kavatsused, mida varjata proovivad). lisaks olen surnud unes terveks teinud (toatäis haiguse tõttu surnuid), ei mäleta kas nemad mind nägid, aga hõljusin tuppa ja tegin nad terveks.
tihti ei tunne ma, et oleksin unes see, kes päriselt, kogu iseenda ja ümbritseva tunnetus on teine, asjad on abstraktsed ja kujutud. saan ka tahtejõuga unenägusid muuta.
tihti ei tunne ma, et oleksin unes see, kes päriselt, kogu iseenda ja ümbritseva tunnetus on teine, asjad on abstraktsed ja kujutud. saan ka tahtejõuga unenägusid muuta.
kenake 10. veebruar 2008, kl 14.54 |
Y 10. veebruar 2008, kl 14.59 |
Y 10. veebruar 2008, kl 15.27 |
X 10. veebruar 2008, kl 15.37 |
Y 10. veebruar 2008, kl 15.41 |
lumi 10. veebruar 2008, kl 16.28 |
Estrella 10. veebruar 2008, kl 16.39 |
see mida sa unes näed...
kas su elus on selliseid perioode, kus pead tegema otsuseid, väga palju vastutama, mõtlema kuidas midagi korraldada või organiseerida, lahendada keerulisi olukordi.
su elus on puudu midagi, mille poole sa püüdled, kuid mida sa võib-olla veel isegi pole määäratlenud
kas su elus on selliseid perioode, kus pead tegema otsuseid, väga palju vastutama, mõtlema kuidas midagi korraldada või organiseerida, lahendada keerulisi olukordi.
su elus on puudu midagi, mille poole sa püüdled, kuid mida sa võib-olla veel isegi pole määäratlenud
Y 10. veebruar 2008, kl 17.05 |
Y 10. veebruar 2008, kl 17.07 |
Estrella,
elus on palju organiseerimist küll mõnes mõttes. ja eesmärki tõesti pole, tunnen koguaeg, et liigun edasi, et pean pingutama edasimineku puhul, aga lõpp-punkti ei tea, ei kujuta ette. enamasti on edasiminekud, olulised pöörded elus juhuslikud - just need kõige määravamad, ise pärast tunnen, et läks jälle õigesti kogemata ja iseenesest.
tajun, et eesmärk on, aga ei tea seda.
sai pisut segaselt - aga loodan, et said aru.
elus on palju organiseerimist küll mõnes mõttes. ja eesmärki tõesti pole, tunnen koguaeg, et liigun edasi, et pean pingutama edasimineku puhul, aga lõpp-punkti ei tea, ei kujuta ette. enamasti on edasiminekud, olulised pöörded elus juhuslikud - just need kõige määravamad, ise pärast tunnen, et läks jälle õigesti kogemata ja iseenesest.
tajun, et eesmärk on, aga ei tea seda.
sai pisut segaselt - aga loodan, et said aru.
Enna 10. veebruar 2008, kl 17.08 |
Estrella 10. veebruar 2008, kl 17.17 |
seda see tähendabki mida unes näed:
läbi seina minek-raskused
vee peal kõndimine - asjad mis võivad luhtuda, aga imekombel läheb sul hästi
sul on mingi eelaimdus või intuitsioon, mis sul aitab asju otsustada
samas lendamist ja tervendamist on peetud eelmises elus hästi noorelt surnud inimeste hingedeks
ka on mainitud samu unesid indigolaste puhul
läbi seina minek-raskused
vee peal kõndimine - asjad mis võivad luhtuda, aga imekombel läheb sul hästi
sul on mingi eelaimdus või intuitsioon, mis sul aitab asju otsustada
samas lendamist ja tervendamist on peetud eelmises elus hästi noorelt surnud inimeste hingedeks
ka on mainitud samu unesid indigolaste puhul
lumi 10. veebruar 2008, kl 17.25 |
lumi 10. veebruar 2008, kl 18.00 |
Estrella 10. veebruar 2008, kl 18.09 |
lumi!
jah see on kusagil kirjas, et kui unes lendad siis oled norelt kehast ilma jäänud hing. Seda unes lendamist näevad tavaliselt lapsed, aga ka noored inimesed.
, aga se eon rohkem nagu numeroloogia rida
samas unenägudes, kui näeb et lendad siis on palju probleeme ja segasied asjaolusid mis vajavad lahendamist.
jah see on kusagil kirjas, et kui unes lendad siis oled norelt kehast ilma jäänud hing. Seda unes lendamist näevad tavaliselt lapsed, aga ka noored inimesed.
, aga se eon rohkem nagu numeroloogia rida
samas unenägudes, kui näeb et lendad siis on palju probleeme ja segasied asjaolusid mis vajavad lahendamist.
Y 10. veebruar 2008, kl 21.11 |
aitäh veelkord, Estrella :)
sain mõtlemisainet.
Enna, uneajaga on probleeme olnud, aga ei seosta seda nende unenägudega, neid olen juba aastaid näinud;)
esimene uni, mida mäletan (võisin olla neljane), sisaldas valgeid, sädelevaid olendeid ja rütmilist muusikat, mis hiljem ükskord täiesti ootamatult meenus.
sain mõtlemisainet.
Enna, uneajaga on probleeme olnud, aga ei seosta seda nende unenägudega, neid olen juba aastaid näinud;)
esimene uni, mida mäletan (võisin olla neljane), sisaldas valgeid, sädelevaid olendeid ja rütmilist muusikat, mis hiljem ükskord täiesti ootamatult meenus.
molly 10. veebruar 2008, kl 21.32 |
Esmeralda 10. veebruar 2008, kl 21.38 |
ma ei tea,kas oled mees või naine, erinevast soost inimestele tähendavad samad asjad erinevaid asju.
kui nägid seda unenägu juba lapsepõlves sisi on sellel ka lapsepõlvest pärit seletus
kuidas sinu emal sinu sünnitus oli näiteks, kusin,kun amainisid sädelevaid olendeid ja rütmi..
või oli mingeid raskeid haigusi, eluohtlike seisundeid enne 4 eluaastat?
kui nägid seda unenägu juba lapsepõlves sisi on sellel ka lapsepõlvest pärit seletus
kuidas sinu emal sinu sünnitus oli näiteks, kusin,kun amainisid sädelevaid olendeid ja rütmi..
või oli mingeid raskeid haigusi, eluohtlike seisundeid enne 4 eluaastat?
Y 10. veebruar 2008, kl 21.39 |
lendan harva, suurte raskustega. seintest läbiminek on aga imelihtne, samuti inimeste olemuste tajumine. unenäod muudan ära siis, kui nad mulle ei meeldi, kui tahan väga, et midagi oleks teisiti. unenägudes on mul omad päriselt mitteeksisteerivad linnad, majad, inimesed, keda/mida unes jälle ja jälle ära tunnen. nö *normaalseid* unenägusid, kus ma ei saa aru, et tegu on unenäoga või kus ma olen nagu päriselus ja unenägusid muuta ei saa, hakkasin nägema alles siis, kui mõned aastad tagasi emotsionaalselt raske aeg oli. sinnani olid unenäod nagu teine maailm. praegu näen mõlemasuguseid unenägusid...
alu 10. veebruar 2008, kl 21.44 |
Y 10. veebruar 2008, kl 22.11 |
mamma mia 10. veebruar 2008, kl 23.01 |
lugeja 11. veebruar 2008, kl 10.31 |
Telekast näitas ühte saadet mehest, kes suutis unes ette näha tulevikku. Ta nägi sümboleid, mis oli vaja lahti mõistatada. Äkki on sinuga midagi sarnast toimumas, et su unenäod võivad sulle midagi siiki tähendada. Äkki need on sulle ettekuulutuseks millekski? Sa oleksid hea uurimisobjekt unenägude uurijatele. Eestis on vist selline asutus olemas kusagil?
Y 11. veebruar 2008, kl 14.09 |
lugeja 11. veebruar 2008, kl 15.17 |
to Y 11. veebruar 2008, kl 19.02 |
Y 11. veebruar 2008, kl 19.45 |
Lisa postitus