Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Pidevalt näen ühte ja sama inimest unes.
 
Kahtlane 18. august 2008, kl 23.13
Asi muutub juba kummaliseks. Nimelt näen pidevalt üht ja sama inimest unes. Näited unenägudest, mis olen seoses temaga näinud: Elan kortermajas. Siis nägin nt. et ta pesi õues oma autot?! :D Teine unenägu samal ööl oli, et ta andis mu uksele kella ja astus sisse ja me lihtsalt kallistasime pikalt. Siis kolmas unenägu nt. et ma läksin õhtul koju, nägin teda õues ja jälle kallistasime pikalt. Siis nägin teda jällegi unes lihtsalt õues. Oeh ja neid unenägusid on olnud lugematul korral ja suhteliselt lühikese aja vältel (u. kuu) ja tegu ka suhteliselt uue inimesega minu elus. Et mis värk on?! :D
 
nojah 19. august 2008, kl 00.18
Mõtled talle liiga tihti ja mõtted kanduvad unenäkku.
 
vee 19. august 2008, kl 09.32
ei pruugi olla, kunagi nägin ka üht inimest pikka aega unes, hakkas juba nagu pereeluks kiskuma:D, kusjuures üldse ei mõelnud temale...nüüd on need unenäod lakanud....kummaline igatahes
 
b 19. august 2008, kl 10.37
alateadlikult mõtled talle ja sellest unenäod
 
jh 19. august 2008, kl 12.41
Kui juba paar korda unes näed siis hakkad mõtlema, et miks sa teda näed ja sellest tekivad uued unenäod. Nii, et mõte töötab ka siis kui seda ise ei taju.
 
naksimaksi 19. august 2008, kl 14.06
unematit ei tunne ära....
 
Tuul 20. august 2008, kl 10.59
Ära siis seosta teda oma unistuste elusse. Oled ingil ajal "mänginud" mötetega...pole midagi mystilist, kui sa just ei taha ennast "eriliselt sensitiivseks" tituleerida.
 
Kahtlane 20. august 2008, kl 11.55
Aga see just ongi imelik, et ma pole teda kuskile seostanud vms. Pole isegi õieti mõelnud ta peale.
 
Piret 20. august 2008, kl 23.00
Tegu on ju suhteliselt uue inimesega Su elus, nagu mainid / mitte päris võõraga /ja JH juba seletas ära- kui paar korda näed, hakkad mõtlema jne. Näed ju päriselus ka. Õieti pole mõelnud ta peale, aga natuke oled ja ongi unenäos. See ei pruugi küll midagi ennustada, küll aga võib ta ka päriselus autot pesta ning kui Sul peigmeest pole- võib kanduda unenäkku ka kallistamise teema.
 
muki 21. august 2008, kl 11.55
Ehk ta lihtsalt virvendab sul ärkvelolles pidevalt nina all, siis väsinud aju paneb "printsile" tema näo külge kogemata. :)
Ei pruugigi miskit sügavamat tähendust olla.
Lihtsalt esimene ettejuhtuv nägu mälust läheb kasutusse. :)

Aga ega ei tea jah kunagi, ehk mõtled temast alateadlikult rohkem, kui isegi aru saad. :)
 
Kahtlane 21. august 2008, kl 18.25
Ei ta ei virvenda mul nina all, vastupidi, näen teda suhteliselt harva.
 
siis 22. august 2008, kl 21.56
siis ei ole midagi muud kui magades rändad kehast väljas -tema juurde-seal sul meeldib olla. proovi uinuda ka päeval -kas siis oled ka ta körval?
 
Kahtlane 23. august 2008, kl 16.13
@siis, kusjuures nii imelik kui see ka pole, olen teda ka päeval unes näinud. Ükspäev olin jube väsinud ja jäin lihtsalt teleka ette magama ja nägin jälle teda unes. Ja jälle oli mingi kallistamisvärk. Kõhe hakkab juba :S
 
miikael 24. august 2008, kl 00.14
Soovitan selle inimesega vestelda.Ta voib Su hingesugulane olla
 
Kahtlane 24. august 2008, kl 14.33
Täna öösel nägin jälle teda unes. :( Oeh. Äkki kui ma temaga rohkem suhtlema hakkan siis need unenäod kaovad ära?
 
N 25. august 2008, kl 13.05
Minul oli ka üksvahe nii, et nägin unes inimest, kellega minul isiklikult ei olnud mingit pistmist, kuid alati kui seda inimest olin unes näinud, kohtusime täiesti suvaliselt. Sellised uned kestis umbes 2-3 aastat, nüüd enam mitte, me ei ole ka kohtunud
 
Üks seletusi 26. august 2008, kl 00.24
Nägin samuti pidevalt unes ühte inimest, aga sellist, kes oli olnud ca´ 4 aastat tagasi vaid põgus teretuttav ja kellega polnud rohkem kohtunud ja kellele isegi ei osanud ilmsi mõelda.
Kuna polnud võimalik teda ka tegelikkuses üles leida, siis soovitati panna aknale põlema küünal ja samal ajal ka tegelikkuses temale mõelda.
Tegin paar õhtut - ja nüüd juba üle kuu pole teda enam unes näinud.
 
Miks ?! 24. märts 2021, kl 08.26
Näen ka pidevalt ühte ja sama inimest unes.Teised kellga ma suhelnud olen ütlesid et äkki on olnud mingi kontakt selle inimesega. Ja kui nüüd mõtlema hakata siis ma olen selle inimesega päris tihti kuskil samas kohas olnud. Ja ma ei tea väga aga ehk aitab see veidi selgust tuua kui ma ütlen et see inimene keda ma unes näen, sellele avaldasin ma armastust aga ta ütles ei. Ning kui ma teie vestlust siin loen tekib mul mõte et see inimene igatseb mind, aga kas see saab reaalne olla ? Tegin eile õhtul enne magama minekut katse: mina mõtlesin oma elu üle järgi,ise mittemingil määral seda inimest üridad siduda oma varasema eluga,aga ennäe jälle nägin unes. Ja nii on mul olnud kaks korda järjest. Esimene kord oli see ma nägin teda nädal aega järjest unes,ning kuna siis tundus see veidi imelik ma googeldasin ja leidsin selle postituse ning siis ma ei näinud teda rohkem unes aga nüüd 2. Päev järjest kus ma teda unes näen. Äkki keegi oskab nõu anda mis võib selle põhjuseks olla sest ma lihtsalt lähen varsti hulluks.
 
Q11 24. märts 2021, kl 12.40
Sa küsid, et miks Unejoonistaja seda ühte inimest joonistab Sulle? Näiteks vaata oma peas olevaid mälestusi. Enamjaolt meenuvad "teada-tuntud". Unejoonistaja võtab "sügavamalt", need soovid mis seal esinevad. Aga...Ta teeb maalimisel "värvi" (tunnet) võttes ükskõik millise pildi. Niiet ehk ära keskendu niiväga pildile vaid värvile (soov/tunne)...:)
 
Miks ?! 25. märts 2021, kl 22.14
Ma tõesti ei tea,aga ma eile näiteks ei mõeldud tolle inimese peale siis ma ei näinud teda unes. Aga mida ma teha saaks ? Tema peale mõtlemine tekitab tunde et ta oleks nagu kuskil minu läheduses,kuigi ta pole mul koguaeg nina all või noh näen teda võib-olla kord päevas kui väljas olen. Kirjutamine ei aidanud tema puhul, sest ma avaldasin talle oma tundeid ja järgmine päev ta lihtsalt ütleski otse et ta ei taha mind. Ja siis umbes nädal hiljem ma hakkasin teda unes nägema. Alguses oli lihtsalt see et ma nägin teda jalutamas kuskil enda läheduses aga siis oli selline unenägu et ma läksin kas kooli või raamatukokku ja ta tuli minuga rääkima lihtsalt ning siis ta hoiatas mind mu eksi eest,et too tahab teda ära tappa ja siis läks mingi paar tundi mööda kui ma nägin neid kahte omavahel nääklemas ja ma ei tea mis mind sundis seda tegema aga ma lihtsalt jooksin nende vahele täpselt sel hetkel kui mu eks sellega kellega ta nääkles üritas talle nuga anda ja tagant järgi sain mina noahaava kõhtu. Too inimene kes mind hoiatas jäi minu juurde aga see kes mind pussitas jooksis minema. Ning kui ta mulle ütles et kiirabi jõuab varsti püüa veel natuke vastu pidada ja kui kiirabi jõudis siis see hetk ma võpatasin ülesse. Aga see uni on mul nagu mälusse kinnitatud sest kui ma seda inimest unes näen siis ma kas aiman et just tema oli seal unes mida ma hetk tagasi nägin või päeva peale tuleb see uni mul silme ette,aga see uni oli mul alles hiljuti jälle. Et oskab keegi nõu anda mida see tähendab ja mis aitaks selle vastu ? Vahepela ma tõesti mõtlen et teda oli tore unes näha aga siis kui on mitu päeva järjest muutub see kuidagi hirmsaks.
 
Q11 26. märts 2021, kl 12.43
No ju oled siis kiindunud sellesse inimesse. Mõnipäev(öö) midagi sarnast unes näha pole eriti pikk aeg. Oota ehk mõni kuu ja vaata kui pidev see oleks.
 
Miks ?! 26. märts 2021, kl 22.15
Kiindumise kohta on õige. Sest too inimene on mulle väga kallis. Ma vaatan proovin kas ma näen teda veel unes,sest praegu on see periood kus ma teda ei näe ja ehk on see igatsus ka suurenenud. Aga ma loodan et ta unes nägemine ei kesta jälle nädal aega järjest,sest piisab ka nädalas kaks-kolm ööd kui ma teda näen. Aitäh nõu andmast ja ma loodan et see asi laheneb
 
Q11 26. märts 2021, kl 23.25
Kui kiindunud, või armunud koguni siis...siis see võtab aega. Kui unes teadlikuks saad võid ju temaga rääkida. Küsi näiteks "Miks oled mulle kallis?"...Mis Ta vastaks?
 
Miks ?! 28. märts 2021, kl 10.08
Olgu. Tänane öö mis oli seal ma nägin teda unes ja ma küsisin ta käest : ,,Mida ma sulle tähendan ja miks ma sulle kallis olen " ja ta vaatas mulle korra otsa ja ütles ,, Sa tähendan mulle kõike ja et ma oled talle sellepärast kallis et kui see pilk millega ta mind vaatab on täis armastust ja kirge. " Ehk ongi see põhjus miks ma teda unes näen ? Iga tahes ma unes sain mingisuguse vastuse aga miks ma ärkvel olles ta peale nii palju mõtlen ? Ja täna hommikul oli see et ma vaatasin tutravale otsa ja mulle reaalselt tundus et see inimene vaatab mulle otsa. Olen ka püüdnud sõpradega keda usaldan rääkida ja nõu küsida aga seal oli lihtsalt vastuseks see et ära mõtle ta peale et küll see mööda läheb. Aga ei lähe ju, olen püüdnud erinevaid viise aga mitte midagi....
 
See Kes 28. märts 2021, kl 22.16
See on kõik unes. Sinu alateadvuse kuningriigis, kus enamiku dekoratsioone ja näitlejate rolle lood alateadlikult või tahtlikult sa ise. Mis toimub ärkvelolekus? Mis see mees ütleb sulle või kuidas sind vaatab?
 
Miks ?! 29. märts 2021, kl 11.38
Ärkvel olles ma ei näe teda väga. Võib-olla näen teda siis kui ta aknast välja vaatab ja ma juhtun samal ajal väljas olema,muul ajal ma teda ei näe. Ehk ma peaks temaga rääkima kui ma teda näen väljas kuskil. Sest paar kuud tagasi oli see et ma olin tuttavatega koos ja see teatud inimene istus meist u 2m kaugusel ja kui ma korraks vaatasin ta poole siis ta nagu piilus telefoni tagant mind. Aga see võis ju ainult tunduda ? Või siis kui ma talle armastust avaldasin ja ta mulle ei ütles , siis too hetk ta tundus kuidagi ebakindel, ja ehk tal tekisid süümepiinad et ta mulle haiget tegi ?
 
See Kes 29. märts 2021, kl 14.18
See inimene on sinu fantaasia. Sa ei tunne teda. Ei tea tema harjumusi, iseloomu, ei sobivust sinu maailmaga. Mida vähem sa teda tead, seda rohkem loob oma kujutlusi sinu fantaasia. Mida eemalolevam ta on, seda kättesaamatum ja omakorda ihaldatum. Isegi tema äraütlemine äratab uut iha ja uusi fantaasiaid ("justkui tal oleksid süümepiinad"). Sinu enda poolt genereeritud ja enda jaoks elustatud "reaalsus" saavutab oma kulminatsiooni unenägude "reaalsuses". Lahknevus ärkveloleku tegelikkusega on viinud või viib aina suurema lahknevuseni tunnetuses ja sealt edasi kannatuseni. Kui oled noor, on see normaalne. Lihtsalt õppeprotsess. Kui oled mitte nii väga noor, on oht neuroosiks ja ka suurenevaks kannatuseks.
Mis on lahendus?
Vastus on sinus.
Ära vaata teda (mis ta VÕIKS mõelda, tunda, teha), pööra pilk väljamõeldud fantaasialt endasse. Oma olemusse. Miks sa nii tunned inimese suhtes, kes pole sinust reaalsuses huvitatud? Miks just sellised inimesed on nii suures osas hõlmanud su tähelepanu? Vaatle end eemalt. See "Tema" on selles olukorras vaid õppevahend leidmaks vastuseid sinu enda kohta.
Kui need vastused leiad, saad tulla oma fantaasiamaailmast tagasi Ellu. Et nautida tõelisi küllastavaid KOOSOLEMISI kellegi Tõelisega, VASTASTIKKU armastavaid suhteid sellega, kes näeb Sind ja tunneb tõelist huvi just Sinu vastu.
 
Q11 30. märts 2021, kl 00.16
Jah, kasutaja „See Kes“ andis väga hea vastuse.
Ühe asja ma lisaksin, kui on tegemist armumisega siis aitab vaid Maagi poole pöörduda abi saamiseks.
Maag annab sulle ümbriku, milles on kalender ja soovitab iga päev see kuupäev maha kriipsutada , mis parasjagu on. Kui kõik maha kriipsutad siis Võluvägi hakkab toimima...ütleb Maag silma pilgutades.
Võluvägi on Aeg...:)
 
Miks ?! 30. märts 2021, kl 10.20
Antud hetkes nagu Sa mainid olen tõesti noor, mul on olnud eelnevalt üks suhe. Aga kui see on mu enda fantaasia siis miks ma oma endist kutti unes ei näe ? Ja kui ta mulle ära ütles siis järgmine päev ta üritas mulle kuidagi palju läheneda. Nagu Sa ka ütlesid siis "Miks ma nii tunnen selle inimese suhtes, kes mind reaalsuses ei taha" asi võib olla ka selles näiteks et ta elab mulle liiga lähedal, ta ema keda ma ka suhteliselt palju näen, hakkan ma teda seostama endaga, aga kas see saab olla et ma olen näiteks kinni selles päevas mil ta mulle haiget tegi ? Ja maagi poole pöördumist ma olen kaalunud. Ja nüüd ma pole teda 6 päeva unes näinud,aga homme ma saan temaga kokku. Kas ma peaksin midagi ta käest küsima või ütlema talle ? sest ma kardan praegu seda et kui ma teda näen uuesti et siis ma näen teda unes jälle. Aga tema unes nägemine teeb haiget mulle ju, võis siis ma peaks temast võimalikult kaugele hoidma ?.
 
Miks ?! 30. märts 2021, kl 22.43
Kas võib ka reaalne olla et ma näen unes oma tuleviku plaane ? Või see on jälle mu enda mingi fantaasia ? Kuna aasta pärast lõpetan keskkooli ja käin selle inimesega samas koolis ja õpime sama asja siis ta vältimine on võimatu, ja homme meil on kutsekas korra vaja õpetajaga konsulteerida ja arutada mõnda asja siis loogiliselt tuleb see mees ka sinna,siis kuidas käituma peaks ? Kas pean talle rääkima uuesti mis toimub või tast eemale hoidma ja teha nii et ta ei saaks minuga ühendust võtta või mida ? Sest täna oli see et ma ärkasin hommikul u 8-9 vahel ja ta oli mulle kaks korda helistanud ja mitu sõnumit jätnud. Ja ma julgesin talle tagasi helistada alles siis kui mul olid tunnid läbi saanud, ja siis kui ma talle tagasi helistasin ütles ta et tahab minuga kokku saada,kuna tal oli vaja midagi tähtsat öelda. Ning kui ma talle ütlesin koha kus me kokku pidime saama ootas ta mind seal üsna rahutult. Ja kuna ta nägemine teeb haiget siis ma üritasin olla üsna vaoshoidlik(milles ma just eriti osav polnud) ja siis ta lihtsalt kallistas mind ja ütles mulle et ta tahab minuga rohkemat kui sõprust et ta oli olnud paras si**apea kui mulle ära ütles ja et tal on kahju,aga kuna ma olin sellest tema arust rõõmsast uudisest jahmunud ütlesin ma talle et lase mul natuke seedida seda kõike. Ja kui ma olin jõudnud seda teemat seedida siis ta küsis et kas ma olen otsustanud ja ma ütlesin talle et oota korra. Ning esimene asi mida ma tegi ol see et ma andsin talle kõrvakiilu ja ütlesin talle et korra veel haiget teed mulle siis sa jääd minust lõplikult ilma. Ja ta vaatas mulle silma ja küsis et kas see oli siis nõusolek või mis. Aga kuna ma polnud otsustanud siis ma tahtsin temaga homme koolis rääkida et kas ma olen otsustanud või midagi. Aga mida te selles olukorras teeksite ? Inimene on korra mulle haiget teinud ja siis saab aru kui loll ta oli ja tahab uut võimalust. Kas ma peaks talle andeks andma selle et ta mulle haiget tegi või hoopis talle ära ütlema ? Igastahes kõik soovitused on oodatud ja loodan et hommkiuks olen saanud kas või paar soovitust sest ma tüesti ei tea mida ma tegema peaksin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!