Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
hundid.
 
kotkas 20. detsember 2008, kl 14.09
http://www.youtube.com/watch?v=QFro0Lf0Ws8
vaadake vidiot ...seal on väga suur valik..tänan,kui keegi aitabi avada lingi.
Mis loomad on hundid?Mis te nendest teate?
Legendid,nende salapära,...

,,,kunagi ammu,tuhandeid aastaid tagasi, inimesed mõistsid , said aru loomade ja lindude keelt.Elu siis ei mõõdetud aastatega vaid sajanditega.
,,inimesed pidasid jahti,et elada... ühel päeval juhtus nii , nad leidsid vana valge hundi ,ta oli viimane oma karjast ,jõuetu et enda eest seista,ta ütles inimestele ,kui te määrite oma käed minu verega kõik siin ilmas muutub,inimesed ei hakka mõistma üksteist.. jääte inimese kehaga aga saakali näoga..
Inimesed naersid ja tapsid hundi..nagu selle aja kommetel kolm jahimeest jõid sooja verd ja kui nad pöördusid oma nägudega jahimeeste poole..need olid saakali näod ,inimese kehas...see tõi endaga kaasa headuse ja õelust..vihkamust ja armastust,kättemaksu ja halastust..hundid ja saakalid.
 
linksadi-link 20. detsember 2008, kl 14.24
http://www.youtube.com/watch?v=QFro0Lf0Ws8
 
Üliarmsad! 20. detsember 2008, kl 17.19
http://www.youtube.com/watch?v=Ms9dz7WDs8E
:)
 
m6tlemisainet 20. detsember 2008, kl 17.33
Legendid libahuntidest. Eesti rahvale on ju ka omased? Tiinatki kahtlustati libahunt olemiseks... Aga vampiiride legende Eestis ei leidu, kuigi need jalle teiste rahvaste folklooris tavalised... Miks m6nedel rahvastel jutud libahuntidest, teistel vampiiridest, kolmandatel (eriti Aafrikas, ja Kariibi mere piirkonnas) zombidest? Eestis pole zombidest keegi kuulnud, teiste rahvaste usundid on neist labi imbunud (voodoo ja teised sarnased usundid, samuti vaga vanad). Oli kunagi yks film, kus libahundid ja vampiirid yksteise vastu v6itlesid... Kas on parem olla libahunt kui zombi v6i vampiir? Lihtsalt m6tisklen, vastuseid ei tea.
 
hundi armastaja:) 21. detsember 2008, kl 16.01
mul on huntidega seoses imelik lugu. lapsena ja veel teismelisenagi nägin koguaeg hunte unes, vahel karjaga vahel üksikult. need unenäod olid tõesti pidevad.
kui ma hundi pilti näen, siis jooksevad külmavärinad üle selja - ka praegu, kui neid videosid vaatasin. ning hundi silmad on nagu magnetid mu jaoks.
on sel mingi tähendus?
 
kotkas 21. detsember 2008, kl 21.17
hundid....legendid nendest on igal rahvusel, olen näinud filmi Libahunt, olen mõelnud sellele palju,minule see film väga meeldis..paljusi pani see mõtlema.
Kunagi oli minul hea tuttav setumaal,ta rääkis igasuguseid legende huntidest ja libahuntides,vene foorumis seda teemat arutasime üpris kaua.Estis hunte on nähtud Lübnitsas,lämmi järvel,,,,just eile ühe kalamehega oli sellest jutt..kui järv on jääs , nähtud seal hunte ..
ja, tõesti, hundi silmad on magnetid,olen seda ise kogenud , kui vanaema päästis püünisest poegiootavat emast hunti, ma olin nooruke ,aga see tunne elab minu sees siiani..ma kartsin , vanaema ütles.. ära karda, sina talle haiget ei teinud...olen näinud neid ka karjas..kuulanud huntide ulumist,nad reeglina uluvad peale päikese loojangut..eriti täiskuul,siis on nad väga aktiivsed... ulumisega nad väljendavad oma tunded,seal., vene külas inimesed tundsid kohe ära mis huntidega toimub,eriti hirmuäratav on see talvel, siis ,kui hundid ühinevad suureks jahiks.
on üks päev ,mida nimetavad ...,ma ei te kuidas seda tõlkida eesti keelde,ИОЛЬ. novembris-detsembris kogunevad hundid suurtesse karjadesse..see nagu kaitse,ja nende tunnustus.
Slaavi folklooris on jälle selline arusaam et hunt on vampiiride vaenlane,Kosovo mustlased ütlevad et hundid hävitavad vampiire kui nendega kohtuvad....
Koera elu.
Üks talumees läks metsa puid varuma,tema järgi jooksis ka koer
koer nuusis metsas ringi ja kohtas hunti,hunt tahtis koera ära
süüa ,koer palus seda mitte teha...kui sa mu ära sööd,mis see sulle annab,homme jälle kõht tühi
Lähme minuga,peremees iga päev annab süüa, elama hakkad minuga kuudis.Hunt nõustus..kodutee oli pikk , enne kulasse saabumist märkas hunt et koera kaelal on armid...
--Sa ütled et elad hästi,aga miks sinu kael on arme täis?---
--Tead,minu peremees on mõnikord tige ja vihane,...
paneb minust kaugemale leiva tükki,aga ma olen ju kettis ,ei ulata , tema muudkui ässitab ---söö,söö...
--Oo ei, see pole minu jäoks,sina mine ja ela täis kõhutunnega kett kaelas,aga mina olen enne näljas, aga vaba.!

hundi armastaja,, sa oled näinud unes hundi silmi,hunte.. see ongi to mida sa tunned..magnet,sellest on raske vabaneda.Aga kurja nad sulle ei tee, millegipoolest arvan, et sa oled tugevaiseloomuga inimene.,need unenäod andsid sulle märku et sa oled otsusevõimeline ,sinus on jõud!

mõtlemisainet..mina arva et enne olla hunt...zombid ,libahundid,vampiirid rundavad iga hetk,nendel on ainult üks reegel--hävitada
Hunt on tark ,ründab siis, kui kõht on tühi , tunneb ohtu..aga ta oskab ka sellest hoiduda,hunt võib olla tänulik...
Tean seda ,isane hunt koos emase hundiga käisid mäepeal tänamas vanaema,kaasas olid ka kutsikad..isane hunt hoidis end küla ligidal kui vanaema ravis emast hunti...kui emahunt poegis isane ulus mii et terve küla oli üleval..aga mitte ükski inumene ei võtnud relva kätte...
 
hunt ja libahunt 21. detsember 2008, kl 23.25
Hundid on kindlasti targad ja väärikad loomad. Aga misasi on libahunt? Kuidas ta tekkib? Kas ta on rohkem inimene v6i hunt, v6i midagi hoopis kolmandat?
 
kotkas 22. detsember 2008, kl 11.53
http://puzkin.hiblogger.net/43418.html


olem tänulik kui keegi avaks lingi... Mis ütlete selle kohta?


...vanaisa seletas oma lapselapsele,mis on elu.
---see on see...nagu oleks sinu sees võidelnud kaks hunti...üks hunt iseloomustab sinus ausust,lugupidamist,headust,rõõmu..
teine-viha,kadedust,kurjust..
laps kuulas vanaisa tarkust , jäi mõtlema...
--aga vanaisa,missugune hunt siis võidab???
---vanaisa vastas--võidab see ,keda sina söödad.
 
abi 22. detsember 2008, kl 12.03
http://puzkin.hiblogger.net/43418.html
 
kolmas variant 22. detsember 2008, kl 14.41
-- või võidab see hunt, keda küla söödab.
 
kassisõber 23. detsember 2008, kl 10.45
to kotkas: See link, mille sa välja pakkusid: need pildid seal ei ole libahuntidest, nendel inimestel ilmneb atavism. Aga see stoori vanaemast oli väga huvitav. Mina pean ka huntidest väga lugu, kuigi olen näinud neid ainult loomaaias. Indiaanlaste horoskoobi järgi olen ma ise ka hunt.
 
kotkas 23. detsember 2008, kl 15.08
kassisõber..sa kirjutad atavism .nii arvasid ka mõned foorumi osalised..vene foorumis..oli palju vaidlusi,aga kirjutatud oli ,kui saad vene keeles aru. синдромом оборотня..oli toodud palju materjale selle teema arutamisele..
..vanaemast võib kirjutad palju,vene siberi küla,seal oma seadused,olen kogenud asju mis ei usuta ..
hunt- on vabaduse sübol,ta võitleb kas surmani või võiduni,otsusevõimeline,truu,...

kolmas variant..seda ei sa juhtuda ,et küla söödab..inimesed on erinevad ,hundi usaldust võita on raske...

üks vanainimene rääkis mulle et iga aasta käib Ihamaru metsas seenel,ja nelja kuu jooksul nägi 11 korda kahte hunti ..nad seisid ja jälgisid vanainimest,,, ta ütles, et peale nende nägemist ,mingi jõud hoiab teda.. uskuge või ei , aga midagi on ,mis muudab inimeste elu,mõtlemist...mõnikord me ei märka asju mis meile on määratud.. nii ütles vanainimene

hunt ja libahunt.. sa küsi´d... libahunt, kuidas ta tekkib.. esimeses oma postituses ma kirjutasin ühe legendi valgest hundist...peale jõule arutame sellel teemal edasi,kui on soovi,on teile pakkuda materjale,mis võiks arutada.

saabumas on jõulud,,soovin teile kõikidele rahu ,südamesse soojust ,armastust,mõistmis...
 
kassisõber 23. detsember 2008, kl 17.33
to kotkas: Vabandust, aga mu vene keele oskus läheneb nullile. Sellest sõnast "sindromom" sain veel aru, aga mida tähendab "oborotnja"?

Ja ausalt, tegemist on atavismiga. On ju olemas inimesi, kes sünnivad sabaga või kuue nibuga. See ei tähenda veel seda, et nad inimesed ei oleks. Sama lugu karvakasvuga. Kui sulle sobib mõelda nendest liigse karvakasvuga inimestest kui libahuntitest, siis on see loomulikult sinu õigus. Mina arvan, et libahundid ei näe väljastpoolt välja kui hundid. Nad on hundimoodi (jah, kui isegi seda) ainult teatud ajal, teatud olukorras, aga ma arvan, et nad päriselt ei võta hundi keha üle ega võta hundi keha omaks.

Ja pean veel tunnistama, et mul ei ole mingit akadeemilist vms teadmist nendest asjadest.
 
kotkas 24. detsember 2008, kl 16.18
kassisõber...kahju ,et sa ei saa aru vene keeles,oleks pakkuda palju häid materjale.
..tegemist atavismiga..ma küsisin nende fotote kohta ,mis te sellest arvate???nii palju kui on inimesi, nii ka arvamusi.
Ma ei suru ega väida teile midagi peale, kirjutan selle foto kohta..laps sündis ilma karvadeta ,elas nii kuni ühe aasta saamisen.ja siis hakkasid muutused ,karvakasv,eriti täiskuul ..laps muutus rahutuks,külmavärinad,joogijanu,käed , jalad läksid paiste ,laps tegi hirmsaid hääletsusi....see kestis 24 tundi siis jälle kõik vaibus , elu läks edasi..teadlased jälgisid teda, tehti igasuguseid eksperemente,ajasid ära karvad,karva kasv ei olnud nii tugev..täiskuuajal aga need kasvasid, kõik kordus...Licos-hunt,Anthrops-inimene.. hunt-inimene... .kuu on üks tugevamaid faktoreid mis mõjub inimese psüühikale,,selle aiguse nimi on likantropia.,ei tea kuidas seda kirjutada eesti keeles,ma loodan et saate minust aru.
Novgorodis oli selline juhus ,noored abiellusid vanemate keelu peale,,naise vanemad saatsid needuse..mis juhtus,täiskuu...mehel samad sündroomid mis kirjutasin ülevalpool ja nii kestab juba aastaid,mees muutub metsikuks,karva kasvu pole ,kuid võib tulla kallale ja isegi mõnikord tuleb siduda ta kinni.. on selline saate vene kanalil ..selgitamata kuid fakt...seal pikkalt oli sellest juttu.,ja paljudest muudest imedest.
varem või hiljem leitakse seletamatute nähtustele lahendus,see mis meie peame imeks,müstikaks.

Hundid-see on reaalne,nad elavad meie metsades,inimesed kohtuvad nendega...
...jahimehed Siberist rääkisid sellist lugu..juhtus see metsalangetusel,oli luba hundijahile,see toimus ,12 hunti aeti suurte orgu, ülevalt helekopteritega pidasid jahti..seitse hunti sai maha lastud,neli põgenes ära,aga kuhu oli kadunud 1 hunt???,nad olid kindlad et neli jooksid ära,,ja mis te arvate,hunt oli ennast ära peitnud...seisnud tagumiste käpade peal esimesed käpad toetanud vastu puud..ta oli sulanud puuga ühte...hundi taibukuse vastu jahimehed jätsid ta ellu.

Libahundid-see on paljude rahvaste legendid ,tuhandeid aastaid tagasi .... inimestel on selle kohta huvi,miks mitte..

Ma olen mõelnud, mis oli aluseks teha film -Libahunt.Võib olla teate teie?

http://moikompas.ru/compas/oboroten

kes vähegi mõistab ja saab aru vene keeles lugege,vaadake vidiot, ja arutage...

olen tänulik, kes avaks selle lingi , minul ei ole seda võimalik teha.
 
kraaks 24. detsember 2008, kl 19.43
http://moikompas.ru/compas/oboroten
 
kraaks 24. detsember 2008, kl 19.48
kassisõber
oboroten-oborotnaja...tähendab libahunti. esimene on meessoost...teine naissoost.
 
ma 25. detsember 2008, kl 11.46
olen näinud neid saateid,on mida vaadata seotud müstikaga.
Hundid-huvitav teema,lisaks pakub kotkas head materjali vaatamiseks,hundid,miks mitte uurida,need on elulähedased õpetused,see teema annab ainet mõelda.
 
danonki 04. jaanuar 2009, kl 20.34
mind lummas pigem see pime pilvine taevas,huntide jooksvad varjud ja lendav kotkas...
hunt ise on väga ilus ja tark, kuid tekitab pigem aukartust ta vastu ja natuke mikskipärast kahjutunnet.
Ainuke kokkupuude huntidega on olnud tsirkuses ja seal tekitas põlastust inimeste vastu. Kuidas nad vaeseid loomi peksid oma vitsadega ja vaesed hundid olid nii kõhnakesed ja haisvad mis väga erines minu ema kokkupuutest looduses nendega. Jutu järgi olid nad väga tugevad ja mõjuõvimsad.
Igaljuhul olen nõus ,et nad on austust väärt .
 
Hundiuudu 13. aprill 2020, kl 21.47
Julge hundi rind on mitte silikoonist rasvane ja haavleid täis sest ta sureb kui vaja püstipäi mitte põlvili elu ees
 
Kriimsilm 06. detsember 2021, kl 20.07
Näe Kadõrov jalutas hundiga Hale vend puutinil on tiiger & kured Hale või mitte aga tiigriomanik maksab talle andamit. Vastasel juhul läheb sel igas mõistes kääbusel äärmiselt täbarasti kui Kadõrov andami suurusega rahule ei jää. Putin on lõa otsas Asumaa mis Venemaale midagi ei anna aga saab sealt meeletult raha. Nu kui tähelepanelikult vaadata siis on kohe aru saada et hunt on endale lemmiklooma hankinud ja jalutab rihma otsas vanti. Kui see hundi ära tüütab siis laseb ta oma karjal tolle ära süüa ma loodan. Slaavikud ahhetavad aga jobul oli ju vatijofka vanaema jope all. Nüüd puutin peab ju võtma lõvi nööri otsa jalutama sellele tuleb ju ka mõelda.
 
Vanarahvatarkus 27. jaanuar 2022, kl 19.25
Vali telekasse juutuubist šaakalite tapmise dokumentaal ja tõsta telekas aknale, väljapoole näitama. Kassid rahunevad, lapsedki leebuvad, ja kõik šaakalid kes telekale pilgu heidavad, tõstavad kaabut.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!