Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
must maagia
 
liis 23. märts 2009, kl 11.17
Kas oskab keegi soovitada kedagi kes tegeleks musta maagiaga?
 
aga palun 23. märts 2009, kl 12.09
amita on must nõid, kuigi ei avalikusta seda
 
to:aga palun 23. märts 2009, kl 12.47
On Sul temaga kogemusi? Räägid äkki mailitsi veidi
 
aga palun 23. märts 2009, kl 13.54
saatsin sulle
 
black 23. märts 2009, kl 15.58
oled selle enda jaoks läbi mõelnud et iga vähegi oskajam "musta" maagiaga tegeleja hoolitseb selle eest et igasugune halb mis su soovi täitumisega seotud olla võib, ei mõjuta mitte seda kes su soovi täidab, vaid soovijat, sind ennast? oled selleks valmis?

kaks suvalist näidet - soovid raha ja kindlat summat, tellid rituaali ja saad selle raha - sest su kõige kallim inimene saab ootamatult surma ja selgub et ta on just sellise summa sulle pärandanud?
või soovid meest /kinni hoida/ - ja aasta pärast avastad et sa siiski ei armasta teda ja tahad temast lahti saada, kuid ei suuda sest ta ei lase sul minna, jälitab, helistab, istub nuttes su ukse taga, lõhub meeleheitlikust raevust su koduaknaid etc - oled sa selliste tagajärgedega nõus riskima?
 
to black 23. märts 2009, kl 17.07
Olen sellele palju mõelnud ja olen nõus riskima sest olukord selline
Äkki viitsid mailida-tegeled Sa ise sellega või oskad kedagi soovitada? Ette tänades,
 
black 23. märts 2009, kl 17.17
oleneb mis probleem sul on, siis oskan täpsemalt öelda kas saan/tahan aidata või mitte, mul on oma eetika, paljude jaoks ehk äraspidine, aga siiski :D
olgu, kirjutan sulle, ja arutame, aga hetkel lähen välja, niiet õhtul hiljem või homme hommikul kirjutan, eks siis vaatame edasi
 
to black 23. märts 2009, kl 17.37
tänan Sind juba ette! Jään ootama!
 
vaim 23. märts 2009, kl 19.00
Ikka veel leidub inimesi, kes loodavad naiivselt, et keegi teine lahendab nende elulised probleemid, kasvõi nii meeleheitliku sammuga nagu musta maagia rituaal. Ega midagi pole teha. Mõistust inimestele kulbiga pähe ei pane ja omad vitsad peksavad.
Tõesti, see maksab inimesele mitmekordse halvaga kätte. Rituaalist saadud hüved ei kompenseeri seda halba, mis sind pärast tabab. Pealegi tekib karmavõlg. Kui veab, kannatad ise selle käes, kui ei, saavad sinu lapsed ja lapselapsed selle endale kaela.
Isiklikult ei poolda selliseid võtteid. Aga kõigil meil on oma tee käia ja kui ei oska siis tuleb kannatada.
 
To black 24. märts 2009, kl 13.26
Ma ka soovin, et oskaksid mind aidata! äkki saad meilida mulle Marbella0707@hot.ee
 
black 24. märts 2009, kl 15.33
to 17.07, kirjutasin
to 13.26 - kui tegu on armuasjadega, siis üldiselt sellistes asjades ma aidata ei taha, panna keegi ennast vastu tema tahtmist sind armastama on minu silmis üsna alatu tegu ja õnne see teile kummalegi väga suure tõenäosusega nagunii ei too.
kui tegu millegi muuga, jäta siia teade (ei pea siia kirjutama milles asi, lihtsalt et teine teema :D), kirjutan sulle täna hilisõhtul või homme päeval siis saame täpsemalt rääkida, hetkel lähen jälle arvutist eemale
 
richard666 24. märts 2009, kl 23.21
 
sirjekas 25. märts 2009, kl 00.24
to richard
mul on üks küsimus jälle, mailin sulle. olin su mailiaadressi kaotanud vahepeal
 
to:aga palun 20. aprill 2009, kl 21.23
saadad äkki mu mailile kogemustest amitaga?aitäh
 
to black 20. aprill 2009, kl 21.23
et siis armuloitsudega kindlasti ei tegele?
 
Teadja 21. aprill 2009, kl 07.05
Mis imeasi see must maagia on? Mis moodi ta must on? Räpane? Musta värvi? Mis asi see maagia üldse sinu arust on?
 
to black 21. aprill 2009, kl 10.21
Tere! Palun kirjuta mulle ka, oleks natuke nõu vaja. tegu ei ole armuasjadega.
 
Piret 21. aprill 2009, kl 10.25
To Liis:
kirjuta mulle meilile probleem lahti : piret.kaart@gmail.com ja vestleme sel teemal.
 
sussver 23. aprill 2009, kl 18.01
miks inimesed ennast sellise pahega seovad. nad tõesti ei saa aru, et nad saavad selle paha tagasi mitmekordselt ja mitte maag ehk tegija ei saa, vaid saab selle tellija.
tark õpib teiste vigadest, loll enda omadest.
 
Fuff 23. aprill 2009, kl 18.55
Must maagia on alati seotud saatanaga.AGA EI OLE VÕIMALIK OLLA SAATANA SÕBER VAID AINULT TEMA OHVER.Olen eakas ja üht-teist näinud ning tean mida räägin.
 
LiisaLii 23. aprill 2009, kl 19.53
Jälle üks teema musta maagia ja kaagutamise kohta. Miks ei võiks keegi tuua konkreetseid näiteid, mis ühe või teise inimesega juhtus, kui ta läbi musta maagia omale mehe või raha tõi. See on tõsine müstika juba. Hakka või järgi proovima, et teada saada :)))
 
o 23. aprill 2009, kl 22.18
Irww lihtsalt irww. Must maagia on see kuidas lollpeadelt nemde raha ära kooritakse.
 
Fuff 30. aprill 2009, kl 22.57
Palun näide-meie vanatädi oli sanitar hullumajas ,seal oli üks noor naine kes oli ennustanud taldriku ja ringiga ja algul tuli see tal väga hästi välja aga hiljem hakkas ta nägema varje toanurkades ja kuulma sosinaid kuni enam vastu ei pidanud ja seewaldi läks.Väljakutsumine on pool asja kuidas aga tagasi saata sellest vaikitakse.Ja siis oli veel üks ,kes väitis et vanakuri on ta hinge ära söönud olevat mingisugust armunõidust teinud ja keegi nagu sellepärast enesetapu teinud,ilmselt vist mehe naiselt üle löönud. Ükskord öövalves olles ja palatisse sisenedes oli ta selle naise voodil selgest halli kogu istumas näinud naise kohal veidi kummargil ,tädi oli meil väga rahulik ja läks lähemale ,selle peale kogu nagu sulas ära-
 
arvan 30. aprill 2009, kl 23.06
nagu Fuffgi, et igasugu asju tehakse ka lihtsalt põnevusest ja uudishimust - kutsutakse vaime välja jne. aga mõelge, et äkki nad TULEVADKI!!!
kuidas neid aga tagasi saata, seda me ju ei oska. ükskõik, kuidas seda nimetame, mustaks või valgeks - meie teadmised on sel alal ikka üsna kesised. saatan on kaval, ta võib võtta algul väga ilusa ja hea kuju. hiljem on tast aga pea võimatu lahti saada.
 
mann 03. mai 2009, kl 16.32
kulla Black,ka mina arvan,et kui keegi teeb midagi nii meeleheitlikku nagu armuloits,siis järelikult on see põhjendatud ja loitsu tellija on teadlik tagajärgedest.Kui maõieti aru sain,siis ei tee sa seda loitsu meeleldi aga vahest harva ikka ja otse loomulikult olen ka ise huvitatud,ehk sa siiskiräägiksid minuga sel teemal pikemalt?
 
mann 07. mai 2009, kl 17.29
hei,miks siin rubriigis vaikus on tekkinud?
 
loitsutaja 07. mai 2009, kl 22.39
Kallis Liis, loitsude ja maagiaga on lood nii, et nendega tuleb jah väga ettevaatlik olla, eriti juhtudel, kui tegemist on kellegi meelevallaga. Ei saa sundida armastust ja kui soovid enesele tundmatut või üldse meest, siis see küll toimib ja mingit ohtu ei ole,samas edukalt on läinud ka rivaalide tõrjumine ja armastatust vabanemine.
 
maag 08. mai 2009, kl 14.37
ohh teid küll, ennem ei õpi kui omal laksud käes. edu!
umbes aasta pärast tulge siia uuesti ja vaadake mida teadjamad teile rääkisid ja hoiatusi jagasid.
tundub, et need, kes tahavad loitsida, neil puudub veel elukogemus või siis on tõesti ullikesed.
 
nõiatar 13. mai 2009, kl 09.40

Tahaks kangesti teada, kas siinsete teadjate ja ekspertide seas on ka mõni tõeline nõid või maag, kes on asjaga tõsiselt tegelenud. Ilmselt vist mitte.

Esiteks need kardetud armuloitsud. Kõige õigem on üldse lihtsalt õiget inimest oma ellu kutsuda. Aga kui paned loitsu konkreetsele inimesele ja ei jäta endale võimalust loitsu tühistada, oled lihtsalt ebakompetentne nõid.

Mis Fuffi näidetesse puutub. Vaimude välja kutsumine on tõesti üsna ohtlik. Selleks on eraldi tseremooniad ja pead olema kindel, et sul jätkub jõudu ja oskust neid tagasi saata. Niisama taldrikut keerutades võib muidugi lolliks minna. Teine juhtum on taas näide inimlikust lollusest. Kui tahad saatanat või deemoneid kasutada, on kaks varianti -- kas oled pühendunud satanist (ei tähenda muide surnuaedade rüüstamist ja loomade tapmist), või tead täpselt, kuidas lepinguid sõlmida ja väljakutsutud deemonid ka tagasi saata.

Must maagia on ohtlik vaid siis, kui sa ei tea täpselt mida teed ja kui sul pole küllaldast ettevalmistust ja jõudu.
 
pipi 13. mai 2009, kl 16.17
ärge hullutage inimesi! meeleheites inimene usub kõike. tekkinud probleemides olete ikka ise süüdi ja mingid "loitsud" siin küll aidata ei saa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!